Nem titok, aki ismer, az tudja, hogy 170 cm "alacsony" vagyok, és 65 kiló.
Eddig csak sztenderen ültem rá, úgy nem volt nagyon hasalós.
Holnap lesz az "éles" üléspróba.:-)
Olvasom ezt a fórumot, és csodálkozok, hogy 2007-től mindössze 4.300 hozzászólás van benne.
(Én 2005-ben csináltam egy Suzuki DL fórumot, abban 15.000 hsz van, pedig már régen nem pörög.)
Ezexerint vagy nagyon jó lehet a Triumph, ha senkinek semmi baja vele, amit meg akar beszélni márkatársaival, vagy nagyon kevés van belőle Magyarországon.
Vagy...van egy mások Triumph fórum valahol.
Melyik talált?:-)
Van még valami esetleg szerintetek amit feltétlenül tudnom kell a Triumph Sprint LS 1050-ről?
Nekem az eggyel korábbi, 955-ös Sprint ST-m van, az alaphelyzetben nekem túl görnyedős volt (a derekam nem bírta jól, 182 centi magas vagyok), de egy 3 centis kormányemelővel már teljesen jó. Az ezres kicsit másképp áll, de igazság szerint rá kell ülni és úgy meglátni.
nem Triumphos hanem magyar tapasztalat, de en azt az olajcseret vegigneznem a helyedben a sajat szememmel. Gumiabroncsok is cseresek, gondolom az akku is... de gondolom ugy adjak at, hogy indithato :)
Kevés esélyt látok arra, hogy szükség lenne garanciális javításra, persze az első dolog, hogy el kell vinni szervizbe - gumiholmik, folyadékok stb. cseréjére.
Én sem voltam még a Krisztiánékkal túrázni mert, mindig közbejött valami. Pedig mindig rákészültem hogy megyek.
Az a motor annyi pénzért ajándék! Tele extrákkal, és az a Remus cső szól a legszebben a világon amit eddig speed en hallottam! Volt szerencsém hallani! Nekem is egy olyanra fáj a fogam! Ha speed-et akarsz az a vas a legjobb választás.
Sziasztok! Rég jártam itt és most sem "örömömben" teszem, hiszen eljött a pillanat, hogy meg kellett hirdetnem a motoromat. Aki olvasta a fórum első 1000-1500 bejegyzését az tudja, hogy valóságos szerelmese voltam/vagyok a motoromnak és a márkának is. Jó lenne, ha nem valami kreténhez kerülne, szóval ha tudtok valakit, aki az ismeretségi körötökben egy igényesen átépített Speed Triple megfelelő gazdája lehet, akkor bátran ajánlhatjátok neki ezt: