nekem nem megy ez az akarás, pedig kurvára jó lenne ha pár ember eltűnne a környékemről, de minél jobban akarom, annál szemetebb módon vannak jelen. De jó lenne egy időgép is belecsalogatni és előre repíteni a jövőbe őket, akkorra, mikor én már góré vagyok, és én szadizhatom őket. /kibaszott hisztis picsák/
de lehet elég lenne jól hasba löni mindegyiket
Hát miért?! Beharangozni hogy egy nagy semmivé leszel, és aztán megfelelni annak...szerintem az. Gondolj csak a sztárokra, vagy nagy rock csapatokra. Jól elhintik, hogy pá, aztán évek múlva megjelennek egy búcsúkoncertre, és ez így megy évről-évre. El sem lehet őket felejteni... szerintem eltűnni nehéz feladat. Vagy csak én vagyok ilyen béna? :)
van egy enter nevű billentyű.. azt kell megnyomni időnként.. persze, nem véletlenszerűen, hanem amikor következő sort akarsz a szövegben.. na mindegy, hagyjuk, nem fog menni!
fúú de ki lehetsz, tudod mit írok én is egy verset. Azt mondja hogy:
itt ülök én is mint egy rakás pöcs,
félórája szembe nézett velem két izzadt csöcs
mondtam neki takarodjon máshová, engem meg hagyjon békén, találkozzunk majd két sör mellet a munka végén.
szép?
te, én ismerem annyira dementiát, hogy ha ilyeneket mondanál neki személyesen, akkor a tőlem kölcsönkapott mexikói baltával faragna belőled hasonló műremeket.. személyesen.. én szóltam..