Keresés

Részletes keresés

Mike Creative Commons License 2000.12.11 0 0 685
Szedjuk elo a Laser Squad programot. De jo volt az, istenem! Emlexik ra mindenki?

Mike

Előzmény: PREDATOR (679)
HitMan Creative Commons License 2000.12.11 0 0 684
Ja még valami!
Látogassatok el ide:
www.sir-tech.com
Itt letölthetők mapok az UB-hez
HitMan Creative Commons License 2000.12.11 0 0 683
Sziasztok!!

De gyerekek,szerintetek mi a f%sznak van páyaszerkesztő!(Mondjuk ez senkit nem kárpótol a rövid játékmenteért!)Na mind1.Hiába,bunkó gyerek vagyok!Szerintetek van értelme eredetiben megvenni a gámot??DERVIS én mondtam,hogy szerintem nem cd-s!
U.I:A kérdésre válaszoljatok plz!!!
Sziasztok!!

A DERVIS Creative Commons License 2000.12.11 0 0 682
Csákó!

Szóval te voltál az Getom! Amúgy a neved mit jelent, mert szerintem nem túl szerencsés választás. Nem kötött még beléd valami kretén? Én azért váltottam mlg-ről Dervisre, mert egy időben az mlg-ből "meleg"-re asszociáltak.

Nemtom kit érdekel, de elmondom, hogy visszatértem a jó kis Amigás játékokhoz. Annyi csalódás ért PC-s játékkokal kapcsolatban mostanság, hogy visszamenekültem az Amigó világába, ahol még mindig nagyon jól el lehet játszani néhány örökzölddel.
Szóval, hogy ne legyek off-topic, remélem az UB visszatérít a PC-s gámokhoz, bár amit egy-néhányan itt leírtak róla, elszomorít. Én úgy képzelek el, egy jó stratkó-rpg gámot, hogy hetekig nyomulok vele. Az UB meg max 1 hete letölthető és van aki már végignyomta. Emlékszem a áldott emlékű Fate Gates of Dawnra. Amikor szétzúztam a térdem, otthon voltam vele vagy három hétig, ebből csak három-négy nap volt dögvész, a többi tizenvalahány napon egyfolytában ezzel a gámmal nyomultam és alig jutottam el a harmadáig. Persze akkor iskolás voltam, meg nem volt se nőm, se család, se semmi.

No mindegy, nem zsennyegek:-)

Majd möglátjuk. Az is lehet, hogy majd megent elkezdem a JA2-őt, és átimportálom a kárakteremet.
No mék haza, Frontierezek egy kicsit, aztán meg játszok némi Gobliiins 1-et, mert azt az asszony is szereti.

:-))

Üdv: MLG A DERVIS

getom Creative Commons License 2000.12.11 0 0 681
Ja, én voltam, én vagyok az a srác mindig a jó dumával.

Fallout rulez.

A Ja első részéből tényleg van CD-s, de nekem rippben figyel a vinyómon, és nincsen hang, csak zene, és két napig tartott, mire a setsound-ot be tudtam lőni, és már majdnem megőrültem. Azelőtt meg a JA2-vel őrültem meg majdnem.

Most már jobban vagyok egyébként.

Előzmény: A DERVIS (678)
getom Creative Commons License 2000.12.11 0 0 680
I'm sorry, a 60-as szektortól a monitorom széle valójában jobbra található. Minden érintettől elnézést kérek.
Előzmény: getom (677)
PREDATOR Creative Commons License 2000.12.11 0 0 679
Szevasztok!

Én is már nagyon a végefele járok az UB-val, de ha akartam volna, már régen végigvittem volna. Nos én is szeretnék valami hosszabb, és nem utolsósorban valami más szemszögből megvalósított (más cég által gyártott) taktikai, és stratégiai játékot látni. Kérdem én: Mit tudtok a Squad Leader nevű játékról? Figyelemre érdemes egyátalán? Hol van róla egyátalán valami?

Kösz
Predator

A DERVIS Creative Commons License 2000.12.11 0 0 678
Heló Fiúk!

Csak címszavakban szólnék Hozzátok!

1. Getom: A Micropurifiert én mindig a földön találtam meg, kinyiffantott enemik környékén.

2. UB-sek: Mennyi volt a tiszta játékidő mire végigvittétek az UB-t. Nem a játék ideje szerint, hanem a valós.

3. Mostanában az Elite2: Frontierrel játszom és élvezem marhára, de már nagyon várok valami, hosszú, kemény / mire gondoltok! / élvezetes stratégiai játékra, rpg beütésekkel. Azt hittem az UB ez lesz, de ami rövid számomra már nem jó
:-((

4. Amúgy már nemtom ki mondta, hogy nincs CD-s verzió a JA1-ből, de tévedett, nekem azon van meg, gyanítom Getomnak is.

5. Getom neked volt az a jó dumád a Fallout 2-ről???
A kollégákkal itt röhögtünk. Idézem "ég a szemem, mint a farkasnak hegesztés után és hörgök a sok cigarettától" Azt hiszem ennél jobban senki nem fogalmazta még meg a megszállott játékosok sorsát.

Üdv: A Dervis

getom Creative Commons License 2000.12.11 0 0 677
Kösz, han.

Első pályától balra a monitorom van amúgy, mert a legelső (60) szektor a legszélén van.

Szekrények csak simány nyílnak ha rájuk kattintok? mert eddig egy szekrényt meg dobozt se sikerült kinyitnom...

Előzmény: HanSolo (676)
HanSolo Creative Commons License 2000.12.11 0 0 676
A Micro izé ha jól emlékszem nálam az első pályától balra volt, de szerintem járj be minél több pályát a kezdő kocka környékén, és megtalálod. Nélküle elég nehéz lesz a helyzeted, mert ha ez nincs akkor nincs termelés - nincs pénz. A szekrényeket nyitogasd, pajszert használd dobozokra. Billentyű kombinációkra nem emlékszem.
Előzmény: getom (675)
getom Creative Commons License 2000.12.11 0 0 675
Halihó.

Sziasztok, itt alább olvasható, hogyan lett elb**énázva a jagged2 cd-m, ezért mérgemben nekiálltam jáccani az első részével, de már a legelső pályán megakadtam, hogyaszondja, meg kell tanálnom ott egy izé, micro purifirert, de hol tanálom meg?

Ja, nem tudnátok adni pár trükkös kombinációt mozgásilag, mert csak angol nyelvű leírásom van, és azt lassabban megy átnyálaznom, mint a magyart, és pl. lehet-e kiadni search parancsot a fiúknak, vagy pl. fel lehet-e törni a dobozokat pajszerrel? Mer hogy talán abban van egyikben ez az izé, purifirer. Meg a szekrényeket át lehet-e kutatni?

Az angol leírásomban amúgy sem tanáltam billentyűkombinációkat, meg azt se tudom, hogyan lehet reparálni, pedig azt leírták, nem lehet, hogy a pályán élesben nem lehet, hanem csak már egy elfoglalt bázison, pihenés közben?

Hali.

Atreides Creative Commons License 2000.12.11 0 0 674
En is most ertem a vegere, es sajnos nekem is ilyen rovid volt.
Ha jol szamoltam osszesen 19 palyat lehet bejarni (a sub-levelekkel egyutt), ebbol en 2-n nem jartam, mert nem esett utba. Nekem 11 nap kellett hozza. Egyszer 3 napig gyogyitottam Blood-dal (nem vmi nagy orvos), es nehany napig treningeztem is.

Mondjuk a tortenet szempontjabol nezve realis. Minel elobb le kellett allitani a raketakilovest. Ha sokaig gorcsolnenk, egesz Arulco-t leradiroznak.

Most azert szomoru vagyok, hogy ennyi volt csak, mar epp kezdtem belejonni. Egy csomo cuccot nem is hasznaltam. Pl. az a Barrett is az utolso palyan volt. Na mind1, talan a JA3-al nem vernek igy at.

Előzmény: Flagellum Dei (673)
Flagellum Dei Creative Commons License 2000.12.11 0 0 673
Hali

Nem akarok kiábrándító lenni, de nagyon-nagyon rövid a játék. Ha ez csak azért van mert rippelt (és ilyen védelme van) akkor okay.
Most fejeztem be. Nem sorolom magam a gyors játékosok közé, szeretek hosszan játszani. De épphogy elértem a 14. napot és vége. Congratulation!
Hát ne má'! A Barrettet még ki sem tudtam próbálni. Ezen dolgoztak ennyi ideig? Hát komolyan leszarom magam.

Aki még játszik és túl van ezen az időintervallumon, mondja már meg, hogy hol jár.
Vagy én csesztem el valamit?

Hmmm????

Flagi

Ave Creative Commons License 2000.12.10 0 0 672
Megnéztem az editort és benne a szép új stukikat. Coated Spectra :-). Tök kiri.

hi

HitMan Creative Commons License 2000.12.10 0 0 671
Sziasztok!
FD:Igazad van a Barrettal kapcsolatban!Még páncél ingben is nehéz neki ellenállni!Az UB-ben van multiplay-er mód?
Szasztok!
Ave Creative Commons License 2000.12.10 0 0 670
Sziasztok!
Atreides a dvn verzióban benne van mindenféleszöveg?

Jagged Fogever!

Flagellum Dei Creative Commons License 2000.12.10 0 0 669
Hali

Jaja van egy kis tömeg.

Jó, hogy vannak ismerős arcok a játékban. Remek a táj. Nincs benne Sci-fi opció (ez nem baj). Csak remélem nem azt jelenti, hogy automatikusan beletették.

A Barrett M82A2 rohadt nehéz.
Azért realistic ide vagy oda, a játék egy-két dolgod merőben lakakil, méghozzá elég csúnyán.
Mert nem hiszem, hogy létezik olyan ember a Földön, aki egy szál atlétában ellenáll az .50 BMG lövedéknek kb 100 (de még 1000) méteren belül is, mellkaslövés esetén. Főleg, ha tudatában vagyunk annak, hogy 600 m-ről átüti a 20 cm tömör betonfalat.

Jó ez csak egy játék, de akkor ez a fegyver tök felesleges bele, mert a PSG-1 is tökéletesen megfelel a célnak. Azért vettem egyet, hátha mégis kell.

Nekem eddig az Enfield és a PSG-1 jött be a legjobban.

Flagi

Előzmény: Atreides (666)
HitMan Creative Commons License 2000.12.09 0 0 668
Hali mindenkinek!
Dervis:Nem is tudnád megvenni fullcd-s verzióban.Mivel akkor az nem nagyon ment.De persze tévedhetek!Már várom a k%rva karácsonyt.Valamit rebesgetnek az őseim....8-)
Na ennyi.Az UB már kapható eredetiben,vagy ha nem akkor mikor?
Sziasztok
Atreides Creative Commons License 2000.12.09 0 0 667
Az iment rosszul irtam, szal a Class fele verzio nem 600, hanem 6000! filebol all. Mondjuk a JA2 asszem meg ennel is tobb volt, de minek szivassuk a vinyot, ha nem muszaj.
Előzmény: Atreides (666)
Atreides Creative Commons License 2000.12.09 0 0 666
Hali

Nekem is megvan a game par napja, mind2 verzio. De azt kell mondjam a Class fele sokkal sz@rabb! Egyreszt 1Gb! kell a kotomizeshez, mikor vegul csak 550 korul lesz, masreszt 600filebol all, es ezert baromi sokaig tart. De ezt meg kibirna az ember, ha utanna minden jol menne. Ez a Class fele verzio lassabban indul, es az ellenfel koreit baromi lassan tekeri le. Az ellenfel lovedekei lassabban is repulnek. Igy az a helyzet all elo, hogy keveset jatszol, aztan sokat varsz... Szal a Divine a nyero!

A jatek amugy kiraly, mint a JA2. Vannak uj fegyverek es sokkal tobb az ellen. Most foglaltam el ezt a Yarez falut. Hat a civilek nem komalnak. Ez mas vilag. Viszont amig elertem ide, mindenhol harcoltam, nem sunnyogtam el, es jol betapoltam fegyverekkel. Itt legalabb nem kell pisztollyal szenvedni az elejen. Mar talaltam 3 sniper puskat, 2 full spectra cuccot... Nekem ez a VAL Silent sniper nagyon teccik, csak mar kifogyott a loszerem belole.

Felvettem Manuelt, nem rosz a srac (stealth expert). Es mar 3at fejlodott a markmanja, pedig nem o az elharcos :)

Vettem a faluban laptopot 125$ert. Meg vehetek Barrettet is 11k koruli aron :) Osszeszedtem 50k penzt is utkozben, igy anyagi gondjaim se nagyon vannak. Remelem kesobb is lesz mindig eleg penz.

Itt nem lehet miliciat kepezni, igy sehol se vagyunk biztonsagban ugymond. Az egyik palyan lealltam kicsit gyogyulni, aztan egybol meg is tamadtak. Bar csak 3 mukso volt, de azert van elet, nem lehet sokat pihizni.

Na mostmar eleget locsogtam, megyek vissza hoditani. Aztan ha tobben belevetitek magatokat, majd lesz mirol beszelni.

Flagellum Dei Creative Commons License 2000.12.09 0 0 665
Hi all!

Én biza gonosz vagyok. Nekem rippeltben ugyan, de már megvan az UB.
Remeknek tűnik, s lehet, hogy én játszottam régen a gémmel, de mintha kicsit több lenne az ellenfél a kelleténél. Egy Calicoval (meg 50 lőszerrel) nem igazán tudom leküzdeni azt a valag ellenfelet. Persze lehet, hogy nem is kell, hanem csak el kell sunnyogni mellettük. Na mind1.
Majd ha mindenkinek meglesz és még mindig u.ott járok vele, majd tanácsot kérek.

Flagi

Mike Creative Commons License 2000.12.08 0 0 664
Hat nem tudom a Fallout 2 kov reszet is - szvsz - elcseszik a multival, meg vhogy akciojatek lesz az egesz. Egyebkent szerintem a Fallout 2 hangulatban jobb mint a Ja2, es szabadabb is. A Ja2-ben nem tetszik, hogy ejjel nem latok semmit (szinte mar azt mondanam pokroc alatt kell vele jatszani), uncsinfekszenek el az ellenfelek, a mukikaink mindig ugyanazt modjak, ilyen szmepontbol is jobb a Fallout, vagy inkabb mas. Na jo azert nem mondom azt, hogy a Ja2 szar lenne, mert ugye akkor miert jatszanek meg mindg vele (vagyis szedtem elo ujra a UB-tol fuggetlenul)

Mike

Előzmény: A DERVIS (663)
A DERVIS Creative Commons License 2000.12.08 0 0 663
Sziasztok!

Welcome back Stein! Merre jártál?
Gondoltam felbukkansz az UB megjelenésére! Nem tévedtem! Szerintem nem sokára jön Norby, meg Kwsatz Haderach is! Hehehe.

Ave! Látod ez a baj a rippelt dolgokkal. Szerintem az a jó megoldás, hogy össze kell állni pár fickóval és úgy kell megvenni akciós gyűjteményeket pár ezerért, aztán szétosztani a tartalmát. Csak az a ciki, ha a komáknak is pont a JA kell. Amúgy a JA1-et már nem lehet megszerezni tudtommal sehol, full CD-s verzóban, a Deadly Gamesről meg a JA2-ről meg már regéltem.
Abban meg igazad van, hogy "Jagged Forever" mivel véleményem szerint ez az egyik legélménydúsabb és legjátszhatóbb stratégiai játék sorozat. Ezen kívül meg meg van még az a nagy előnye is, hogy nem válik unalmassá, mint egy két hasonló sorozat nagy dérrel-durral beharangozott tagja, amelyik csak azért nem veszett a feledés homályába, mert multiplayert támogat. Gondoljátok el, a JA3-ban lesz multiplayer mód!!! Erre csak ennyit mondok: WHOOOOOOAAAAAAAAAAAA!!!

Persze előtte jó lenne nyomni már az UB-t, a JA3-ra meg már egyenesen savanyú szájízzel gondolok, mivel a fejlesztési / terjesztés megszervezési / tempót figyelve kész lesz vagy 2002 karácsonyára. :-((

Ajszem még a hátralévő napjaimat Fallout 2-őn, meg Red Alert 2-őn tengetem, aztán UB lesz ezerrel.

Na mindenkinek Gút Hétvégét kívánok, ma már nem jövök. Akinek meg megvan az UB, tegye össze a két kezét és adjon hálát a magasságos hacker és pirate bácsiknak:-)

Üdv: MLG A DERVIS

Ave Creative Commons License 2000.12.08 0 0 662
Jaj most látom csak mekkora hülyeséget irtam. Nem nem a helyesirási hibákra gondolok! :-)
A DG-ben Mike-t és Magic-et béreltem fel.

Jagged forever!

Ave Creative Commons License 2000.12.08 0 0 661
Szasztok!

Nekem megvan mind a kettő. Abandon warez helyekről szettem le még tavaly. A JA1ből hiányoznak dolgok asszem, de egyébbként király. Talán az emberkék hangajai ha jó emlékszem. A JADG szintén AW helyről szettem, de abban már mindenkinek megvan a hangaja és zene is van ha jó emlékszem.
Lehet, hogy ellátogatok a jövőben petserzsébet felé. :-)) Csak nehogy valaki hamerabb menjen arra. Gondom az, hogy legközelebb csak vasárnap érek rá :-((. Addig is imádkozom, hogy legyen még amikor elérek a polcig.

DERVIS: Szerintem egy kicsit itdegesitő a JA1-ben, JADG-ben, TBS még akkor is ha nincs ellenfél. Póráltam már mind kettőt. Egyébként nekem a Deadly Games halálosan tetszik :-). Az egyik küldetésnél, ahol TÖRÖLNI KELL egy drogbárót. Felbéreltem Mike-t és Mike-ot. Mike gyerek nagyon penge, szinte minden aknát felszedett. Amit meg nem tudott azt felrobbantottam gránáttal. Persze csak ovatosan, miután tisztogattam egy kicsit az aknamazőt. Nem birtam megálni és egyszer felrobbantottam az aknamezőt :-)).

Stein_: Ja van pályaszerkesztő meg kitudja még mi fene hozzá. De én a rövid eszemmel nem néztem meg.Örültem, hogy a 10level mercem áthoztam. Már csak az istallja van fenn a gépemen. Unistalláltam, mert túlságosan megtetszett és a JA2-t hanyagoltam, pedig még végig se vittem.
Nekem rip-elt JA2-m van 1.03.-as. Sajnos vannak hibái. Egy kettő: amikor San Mona-ban megcsinálom a pénzes bunyót és beszédbe elegyedek Kingpinnel kiirja, hogy nincs meg ez-meg-ez-a-file aztán kilép. Amikor felakarom bérelni Hamous-t(remélem jól emlékszem a nevére, a fagyis gyerek) akkor is ugyan ezt csinálja. :-((
Tudna valaki segiteni? Kellene egy jól működő rip is, habár jövőhéten már eredetivel nyomulok, vagy biztonsági másolatokkal.

Engem nagyon érdekelne, hogyan lehet azt megcsinálni amit a srceen shotokon láttam és irták mennyire kafa.(Cover és Lineofsight indikátorok)

Stein_ Creative Commons License 2000.12.08 0 0 660
Hja, még valami... JA1, JA:DG letölthető sok abadon gém szerverről is. Rajongóknak kötelező, bár egy 'kis' visszalépés a kettő után vele játszani, de még így is látszik rajta, hogy mennyire össze van rakva...
Stein_ Creative Commons License 2000.12.08 0 0 659
Hello!

Üdv minden Jaggedesnek!
Ha már meg lettem említve, meg is szólalok... Szóval nekem még nincs UB (vacak ruszki szerver vagy lassú, vagy nem is megy - Innen próbálok ISOt tölteni :). Amint meglesz, természetesen rávetem magam. Valszínűleg új embert indítok, mert a régieket letöröltem... Sebaj, ha sok időm lesz, megint feltuningolok egy nénit. (én is a magányos farkasokat szeretem, még Medúnában is :)
Ami engem leginkább érdekel, az a pályaszerkesztő. Találkozott már vele valaki? Miket lehet benne csinálni? Csak egyszerű pályákat, vagy akár egész kampányt is...

A DERVIS Creative Commons License 2000.12.08 0 0 658
Csákány fiúk!

Nagy örömömre szolgál, hogy végre megint ÉL a topic! Már csak néhány régi koma hiányzik / Norby, Steint, KH stb / meg persze UB mindenkinek és akkor nagy királyságok lesznek itten. No most már én is megtaláltam a linkeken át az UB-t, de sajna nekem nincs módon hazavinni. Itt bent mindenem megvan, csak CD író nincs az egész cégnél. Sebaj, még egy hetet kibírok, addigra felírják. / Ha meg átvert a csávó, akkor vége lesz neki, mint a botnak./ És ha netán lesz itt valami jutalomféle / nagy rá a sansz / akkor meg megveszem eredetiben a betyár mindenit!

Amúgy nem tom érdekel-e valakit, de levésem, hogy láttam az 576 kbytéba egy játékgyűjteményt, amiben benne van a full JA:Deadly Games, meg még hat más szuper stratkó játék, mindössze 3999.- ért. Lehet, hogy arra is rámozdulok. Tervezem, hogy összegyűjtöm az egész pekvancot, akarom mondani sorozatot. A komámnak megvan eredetibe a JA1, aszondta nekem adja kimúlásra, azaz mikúlásra.

Köszi mindenkinek, hogy válaszol mások kérdéseire, nekem most nem nagyon van időm erre, most is csodálkozom mennyit tudtam írni. Köszi az elismeréseket is, igyekszik az embör.

Amúgy meg még egy fontosat elfelejtettem, miszerint is az új / pesterzsébeti / TESCO-ban láttam a JA2-t.

No megyek! Jó UB-zést, annak akinek megvan, akinek nincs, az meg várjon türelemmel, legfeljebb majd én másoltatok belőle, ha nem tudja másképp megszerezni. Feltéve ha nekem is meglesz :-(

Amúgy most kaptam meg a Red Alert 2-t, de dobnám nagy ívben, ha holmi UB feliratú CD ütné a markomat.

Üdv: MLG A DERVIS

Ave Creative Commons License 2000.12.07 0 0 657
Szasztok!

Hitman: Nem használok semmilyen editort. Nézegettem a netet és találtam egy helyet, ahol leirták hogyan lehet az egyes képességeket fejleszteni. Azok szerint jártam el, és emellett tanitottam is a custom figurát. Nagy láma vagyok, 775 napnál tartok és még csak kb. 1100 hullát hagytam magam után. Ebből az időből kb. 700-at mászkálással, tanulással, tréniggel töltöttem. Estoni ban összegyűjtöttem egy kevéske felszerelést. Két hétbe tellet mindet megrapairolnom. Egyébbként egy magányos Rambóval teszek veszek, akiből Szuerman-t akarok faragni. Egyedűl csinálok mindent szerelek gyógyitok nyitom a zárakat. Eltőkéltem, hogy mindenben elérem a százat és 10-nél magasabb szintre fejleszten magam. Gyűjtöm a pénzt aztán medunát annyi zsoldossal rohanom le amennyivel csak tudom.
Sajna a pénz nem megy át az UB-be. Pedig de jó is volna multimilliomosként kezdeni. Már megint túlsokat csevegek.
Egyébbként rippelt verzióval játszom, és ha felakarom bérelni Hamous-t vagy hogyhivjákot, akkor mindig kilép a progi, azzal az üzenettel, hogy nincs meg valamilyen file. Ezért gyalogszerrel járok, ha sürgős akkor meg helicopterrel. Sajna a humit nem találom. Mike gyerekkel is összeakadtam(nappal). Nagy mázlimra az egyik csávónál M24-es volt, igy nem volt nehéz kinyirni Mikét. Feltettem egy távcsövet, fejbelőttem 4-szer aztán ammen.

Ma ismét folytatom az UB-t. Sehogyan nem tudom, hogyan kellene bekapcsolnom a covert és line of sight indikátorokat. Erre lettem volna a legkiváncsibb. Tegnap is azért sebesültem meg, mert nem tudom mikor mennyire látnak.

Ti elterveztétek már milyen karakterrel, speckókkal kezditek az UB-t? Ja egy új kezdéskor 35-től 90-ig lehet beállitani a képességeket.
Nekem nagyon bejön ez a játék! Kivánom, hogy legalább akkora örmötek leljétek benne, mint én.
Ez a topic soha nem fog kihalni! :-))

Jagged Forever!

HitMan Creative Commons License 2000.12.07 0 0 656
Sziasztok!

Bogartz:A kérdéseidre sorban!
-Ezt a kérdést nem nagyon értem!Az embereid a fontosabb mezőket jelzik,hogy hoppá van ott valami!Cirka 3x nyomtam végig,1x úgy,hogy nem néztem aat az összes szektort,2x úgy hogy mindent végig néztem.Tök ugyanolyan felszereléssel fejeztem be!
-Ave már válaszolt!
-Az nem baj,ilyenkor az északi városrészbe kell menni(ami szomszédos azzal ahol a templom van)és ott a térkép szélén egy bárban!(Ha mázlid van akkor lesz ott egy Carmen nevű pofa aki átadja a terroristák névsorát,de ha nincs ott akor San Monában)
-A zene nélkül is lehet jól játszani,de az is ad neki egy kis feelinget!
-Dimitrit akkor tudod felvenni ha az élelmet leszálítod a felkelőknek(a pap elküldi és a historyban ott lesz,hogy le van szállítva)akkor Miguel oda adja melléd.Migelt meg,úgy ha felveszed Carlost.Carlost úgy tudod felvenni,hogy elfoglasz 5 várost.
Hát tömören ennyi!
Ave:Te használsz valami editort a karaktereidnél??A zenében nem tudok segíteni!
Sziasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!