Keresés

Részletes keresés

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2013.06.21 0 0 2285

Jól értem a szigetmonostoriak honlapján, hogy egyedülállókat csak akkor engednek be, ha tagjai valamilyen egyesületnek, párokat meg anélkül is? Mert akkor ez erős diszkrimináció.

Előzmény: Lassu Viz (2283)
Norrita Creative Commons License 2013.06.21 0 0 2284

Szia Lassu Viz,

Köszi szépen a tippeket, linkeket. Azt hiszem, akkor Délegyházát vagy Szigetmonostort fogom elsőként kipróbálni. Remélem, tényleg nem fog zaklatni senki, ha egyedül megyek ki. A Luppára már rég nem járok, mert ott állandóan sündörögtek körülöttem a pasik egy szál f.-ban, pedig rajtam még fürdőruha is volt...ott nem hagyják békén az ember lányát, ha egyedül van, meg zavar a sok suttyó ember, a jetski-sek..stb.

Előzmény: Lassu Viz (2283)
Lassu Viz Creative Commons License 2013.06.20 0 0 2283

Kedves Norrita!

Délegyháza mellett az MNE-nél http://5-osto.blogspot.hu/ vagy http://mne.hu/

vagy ha északi oldalon vagy Szigetmonostoron: http://naturistasziget.hu/

Messzebb elsősorban Szikit http://nudi.hu/hu, Balatonberényt, Balatonakalit tudom ajánlani. 

Itt is tájékozódhatsz: http://www.namasz.hu/

Sokan emlegetik Lupát, de nincs infrastruktúra, cserébe van időnként rendőri ellenőrzés és bírság. Személy szerint az engedélyezett strandokat, kempingeket preferálom, ott senki nem zaklat azért mert nincs rajtad ruha. Ha meg másért zaklatnának az üzemeltető biztosan a segítségedre lesz. 

Téli időszakban felkeresheted a NaVKE rendezvényeit. http://navke.hu/

Előzmény: Norrita (2282)
Norrita Creative Commons License 2013.06.20 0 0 2282

Kedves Naturisták!

Nem is tudom hol kezdjem a kérdésemet... Még soha nem jártam naturista strandon, de mostanában foglalkoztat
a gondolat, hogy kipróbáljam. Imádom a napfényt, a vizeket, és "textiles" strandokon eddig legalább a vizes felsőmtől
igyekeztem megszabadulni, de mostanában úgy látom, már "nem divat" a monokinizés, eléggé csúnyán néznek
az emberre. Bányatavakhoz jártam egy időben, de ha ott az ember lánya egyedül van, rögtön megszállják a
a csúnya mutogatós bácsik. Kül- és belföldön egyaránt ért már sok attrocitás monokinizés közben, ha egyedül
voltam (pedig nem vagyok egy 20 éves, szexbomba alkat!). Teljesen meztelenül még csak tengerparton, eldugott
öbölben fürdőztem ex-párommal, idegen emberek között még valahogy nem mertem pucéran mutatkozni.
De nagyon szeretném kipróbálni a fesztelen, ruhátlan napozás-fürdőzést itthon is, és nem szeretném, ha közben
idegenek bámulnának vagy molesztálnának, vagy ismerkedni próbálnának velem.
Mit ajánlotok, hol kezdjem az "ismerkedést" a naturizmussal, egyedül, nőként, Budapesttől nem túl messze?
Köszi a tippeket előre is!
Üdv.
Norrita

walk_man Creative Commons License 2013.05.27 0 0 2281

Sziasztok! - Naturista séta!

Lassan, lassan alkalmas lesz az idő egy kis erdei meztelenkedésre, erdei sétára, - itt az észak budai hegyekben.
Sajnos ez csak azon napszakban lehetséges, amikor üres az erdő, amikor a többség dolgozik, - hétköznap kb. 16-17.00-ig, de a du-i órák a legjobbak.
Kellemtlen, de ez van!
A kérdésem az, hogy elvben, ki tud néha elszakadni a munkától ezen időszakokban, és kedve is van hozzá, továbbá kellően mobil, hogy ki tud jönni egy max. 2-3 órás sétára?
Én magam ugyan elég szabad és mobil vagyok, de amennyire szabad vagyok olyan gyorsan keletkezik elfoglaltságom is, így néhány napnál előbbre nem tudok tervezni, szervezni.
Várom a válaszaitokat, és a jó időt!

Üdv., - pucéran süssön ránk a nap: - Walkman

tottival Creative Commons License 2013.05.26 0 0 2280

menjetek inkább berénybe

Előzmény: venusz84 (2277)
Leoson Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2279

Sziasztok!

Társakat keresnék, akikkel mehetnék a Nyéki, valamint a Látóképi tóhoz. Szóval, mehetnék valakivel?

Privátban, e-mailt írjatok kérlek.

stanislav@vipmail.hu

Leo

gab+csi Creative Commons License 2013.05.14 0 0 2278

Tény az nagyon jo !!

venusz84 Creative Commons License 2013.05.13 0 0 2277

Mi június közepén megyünk Akaliba.

Előzmény: gab+csi (2276)
gab+csi Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2276

sziasztok!!! Naturista gyerekes párt keresünk juliusra naturista üdülésre a BALATONRA!

norbertm Creative Commons License 2012.10.31 0 0 2275

Ada Bojana, Montenegro nem jo? Igaz hogy kempinghez hasonlit...

Előzmény: LUCzI FERencz (2274)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2012.10.08 0 0 2274

Vagy Szerbiának a nagy szétszabdalásban nem is maradt tengere?

esetleg Románia vagy Bulgária számításba jöhet?

Előzmény: LUCzI FERencz (2273)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2012.10.08 0 0 2273

Sziasztok!
Most jó előre gondolkodom, ötleteket gyűjtök jövő nyárra: Szeretném elvinni a páromat a tengerhez, mert még soha sem volt.

A szempontok:

-TENGER

-Naturista hely. (Nem hajlandó fürdőruhát magára venni, de én sem)

-Homokos part, nem akarunk a tengeri sünökkel csatázni.

-Lassan mélyülő víz (sajnos a drága nem tud úszni)

-Minél közelebb legyen Kelet-Magyarországhoz, hogy akár 5-6 napra is lehessen menni.

-Ne legyen nagyon drága hely, nem kell valami sokcsillagos luxus.

-Az igazi valami Ányás vagy Látókép jellegű "családias" hely lenne.

-Saját erőből utaznánk (gk.) és önellátás belefér.

Nem feltétlenül naturista kempinget gondoltam, sőt jobb lenne, ha nem ilyen lenne, de a strand mindenképpen homokos és naturista legyen.

Mit javasoltok?

Horvátországban hol?

Montenegró?

Szerbia?

Szlovénia-Isztria?

Görögország közeli részei?

Várom az ötleteket.

Kösz

walk_man Creative Commons License 2012.07.04 0 0 2272

Meztelenül a természetben!

Társakat keresek erdei meztelen sétákra az észak-budai hegyekbe.

Párok, hölgyek előnyben!

Jelentkezés emailben. walk.man@freemail.hu

háj bye Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2271

Tavaly ősszel az akarattyai, egykori Piroska kemping mellett mentünk el. Az azóta is az enyészeté. Valaki tud erről valamit?

Az épületek még állnak, egyáltalán őrzi azt valaki? A veszprémi idegenforgalmi hivatal üzemeltette, majd átköltöztek Akaliba...

Naturista egyesület, külföldi segítséggel akár üzemeltethetné is. Vagy ez így túl egyszerű?

..azraael.. Creative Commons License 2012.06.17 0 0 2270

sziasztok,

ismeri esetleg valaki Cap d'Agde-t? nagyon örülnék pár infonak, tapasztalatoknak..

köszi a segítséget...

Misi 64 Creative Commons License 2012.06.17 0 0 2269

Szia!

Én pár km-re lakom, a télen sokszor voltam büki szaunában... Szerintem lazán veri az eddigi magyar szaunákat.

Nyáron nem tudom, nincsenek-e sokan... én azt szeretem ha nincs tolongás...

Ha több részletet szeretnél... csak kérdezz...

Előzmény: Törölt nick (2268)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 2268

Sziasztok ! Valaki járt közületek Bükön mióta elkészült az új szaunakert ? Kíváncsi lennék milyen lett.

hermeny Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2267

Ahol lakom itt sem tolonganak a hasonló beállítottságú emberek, de azért a régebbi ismerősök elmondták , hogy ide- oda járnak meztelen napozni. Őket próbálom keresgélni és tábortüzes meditációval motiválni, na meg az sem utolsó szempont hogy itt nem büntethetnek meg, mert magánterület. A terület itt is adott, ha valakit, valakiket érdekel egy délutáni piknikre.

Előzmény: spiritnat (2264)
spiritnat Creative Commons License 2012.06.05 0 0 2266

Örömmel jelentem, hogy csatlakozott a kezdeményezésemhez egy szigetszentmiklósi pár, akik felajánlották a kertjüket az egyik ilyen összejövetel tartására.
Létszámban is egy kisebb klubravaló összejött.
Nézzétek át a nevem alatti híreket, továbbra is lehet csatlakozni. Emailben jelentkezz egy bemutatkozással, ha még nem tetted meg.

További részleteket magánban.

alex de large Creative Commons License 2012.06.03 0 0 2265

ha megkésve is de köszönöm

Előzmény: spiritnat (2264)
spiritnat Creative Commons License 2012.06.03 0 0 2264

Ez a tervem évek óta létezik, de eddig pont a visszahúzó erők miatt nem tudtam kibontakoztatni. Sőt 99-ben amikor ugyanezzel a lendülettel szervezésbe fogtam, jött létre a NaturLista, a Navke őse, és a naturizmus honlapja.  Ebből az első kettőt más vitte tovább. Csongrád megyében lakom, és a városomban egyetlen csatlakozót sem tudok felmutatni, viszont úgy gondoltam, hogy kilépek az állóvízből, most már több naturista olvas netet, mint 13 éve, és egy olyan klubot végre sikerül összehozni, mely nem hivatalos, inkább baráti kör, nem kötődik kizárólag a szezonhoz. Pontosabban olyan ruhátlanságot napi szinten kedvelők társaságát szeretném, akik vízparton kívül is így élnek, ha tehetik. És az ilyen beállítottságúakat szeretném én összehozni. Először megadtam a koordinátákat, hogy én hová tudok könnyebben eljutni: Szeged, Csongrád, Kecskemét, Budapest, de egyre többen jelzitek Fehérvárról és Győrből, hogy jó lenne. Így kizárólagos alapon marad Pest, ha akad olyan tag, család, aki egy fél napra tud helyet biztosítani. Ha nem lesz ilyen, akkor egyelőre vízpart, vagy egy túra a kiskunságban. További ötletekre is nyitott vagyok. De elsősorban az otthoni baráti kör gondolata vonz, mert vízparti találkozások klub nélkül is történtek eddig is.
Ehhez tenném még hozzá a saját hivatásomat, és szeretnék egy spirituális naturistákból álló kört.
Szóval konkrét terveim is is vannak, de más dolgokra is nyitott vagyok. Nem haragszom meg, ha közben valaki meggondolja magát.
Röviden olyan kölcsönösen szimpi barátokat keresek, akikkel ruhában is összejárnánk, de mivel otthon így élek, szeretném ezt a szokást megosztani hasonló érzésűekkel.
Példakép klubom a Naked Vegan Cooks.  Egy angol főzős csapat, akik otthon összejönnek, és aktív kampányt folytatnak a testelfogadásról. Még filmet is forgattak velük: http://nakedvegancooking.com/
 Viszont több év után először benéztem erre a fórumra, és az ötletet, hogy itt is szervezésbe kedjek, te, Hermeny adtad. Köszönöm.
Megtaláltok még a face-n. Spirituális Naturisták Klubja címen. Ott egy virtuális közösség működik, de szeretnék több magyart, hogy a tagokkal gyakorlatban  is találkozhassunk.
Tessék ott is megkeresni, és írjatok ott üzit, hogy innen jelentkeztek. 

Előzmény: hermeny (2263)
hermeny Creative Commons License 2012.06.03 0 0 2263

Ahogy olvasom a terveid nagyban egyeznek az enyéimmel, viszont én nem vagyok valami jó szervező, és a környezetemben nagy a visszahúzóerő, mindenféle egyni kezdeményezéssel kapcsolatban. Azért örülök hogy megtetszett az ötlet, mert ez engem is motivál. Hol van a klub amit csinálsz?

Előzmény: spiritnat (2261)
spiritnat Creative Commons License 2012.06.02 0 0 2262

Pozitív francia példa a közösség szervezésre: http://naturlux.be/nsf-2averti.html Nyelvtudás nélkül is kifejező a videó.

spiritnat Creative Commons License 2012.06.02 0 0 2261

A meztelenül otthon topicban úgy néz ki kezdenek jelentkezni emberek, de főleg Dunántúlról. A terveimet elküldöm magánban majd.

Előzmény: hermeny (2259)
spiritnat Creative Commons License 2012.06.02 0 0 2260

Tudtommal már 8-10 éve eltűnt a színtérről, én már akkor olvastam e fórumot. Nekem már akkor sem válaszolt.

Előzmény: alex de large (2258)
hermeny Creative Commons License 2012.06.02 0 0 2259

Egyenlőre semmit nem sikerült összehozni, bár nem is törekedtem rá igazán. A területet rendezgetem karbantartom, és lassan fejlesztgetem. Ismerősöknek mondom a lehetőséget, és átadnám az ehez kapcsolatos meditációs élményeket, de mindenki befordul ha meghalja a ruha nélküli jelenlétet. Érezni a falakat, és mindenkia vízzel köti össze a dolgot, mert a köztudatban "nudista strand" fogalom vert gyökeret. Több topicon olvasom, hogy víz mellett, de a vízbe nem mennek be. Akkor nem mindegy? Ha érdekel pár fotót tudok feltenni a területről. Érdekes megfigyelésem, hogy mióta meztelenül vagyok a fák között, még csak meg sem karcol egyik sem, azelőtt, meg nem győztem beakadozni, és össze vissza vagdostak. Egyszerűen érezni a környezetet. Végül is az egyik legkiterjettebb érzékszervünk a bőrünk, és ebből csak néhány négyzetcentit használunk a többit eltakarjuk. A szabadabb energia áramlásokról már ne is beszéljünk.

Előzmény: spiritnat (2257)
alex de large Creative Commons License 2012.06.01 0 0 2258

lehet hogy hülye kérdés de tud valaki valamit a topkinyitó m-ágnesről

spiritnat Creative Commons License 2012.05.29 0 0 2257

Az egységélményről és a meditációról is van mit beszélnünk. Most láttam meg e tavalyi hozzászólásodat. Nagyságrendekkel intenzívebb a katarzis, ha egész testeddel egy vagy az elemekkel. Akinek füle van úgy is hallja, a többinek meg nem szóltam.

Előzmény: hermeny (2236)
spiritnat Creative Commons License 2012.05.29 0 0 2256

Kedves hermeny! Sikerült-e társakat találni a kertben! Esetleg naturista kertészeket? Engem érdekel a lehetőség, ha sikerül egy normális kört összehozni. Én magam is így kertészkedem, de én még kezdőbb vagyok. A nemek aránya nem érdekel, de az egynemű társaság nem vonz. Magánban is válaszolhatsz.

Előzmény: hermeny (2242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!