Keresés

Részletes keresés

Celtic Moon Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5885
Erről beszéltem. Nem csak nézni kell, hanem látni is.

Pontosan arról van szó, amit mondasz, te érted amit olvasol. Én egyértelműen azt mondtam, hogy tettem már fel a kérdést…jah, hogy nem fűztem hozzá azt, hogy úgy mint te? Csak úgy magamnak, amolyan költőien? Elvégre felnőtt emberek vagyunk, csak nem kell minden mondatunkat megmagyarázni.

Igen, ahogy azt írtam gyakorlatilag azonnal ott voltak a válaszok a levelekben (kéretlen, önszorgalomból írt levelekben). Mert abban biztos lehetsz, hogy hamarabb vágnám le a kezem vagy harapnám le a nyelvem, mint hogy ezt valakitől is megkérdezzem. És igen. Meglepődöm, amikor valaki azt írja, hogy nem kevés időt rám szánva elolvasta az összes hsz-em mert érdemesnek tartott rá, mert olvasott egy-két olyat, ami után kíváncsi lett… Van itt köztünk olyan aki a saját bevallása szerint szintén elolvasott a Celtic Összesből 400 hsz-t…vajh miért érdeklem ennyire, vajh miért váltam számára ennyire fontossá?? J A kérdés megint csak költői, mert válaszolva a kérdésedre nem ismerem, nem tudom ki ő és éppen ezért nem is érdekel, egyetlen megjegyzése sem. Inkább csak sajnálom őt, amiért nem tudja abba hagyni. Szerintem elég kellemetlen, ha valakire rámondják, hogy ingorálták (azaz szándékosan levegőnek nézik) és az ignorált személy továbbra is csak mondja, csak mondja….paranoid módon minden egyes gondolatot magára véve :)
De hát mindannyian mások vagyunk…ha őt nem zavarja, hogy ezzel is csak minősíti magát….

És LAP kedves, tökkkkkéletesen igazad van….az utolsó mondatokban….megdől az egész!

Előzmény: genyanya (5871)
jinjang Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5884
hogy mennyi hülyeségre van ideje egyeseknek
2x2-né Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5883
azon, hogy mennyire igaz, hogy az ember mindíg jobbat talál!


Fido Dido Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5882
Azon, hogy hogyan férhet valakibe ennyi életöröm, ilyen hatalmas mennyiségű imádnivaló és boldogító tulajdonság?:)))

Fido

Celtic Moon Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5881
Szerintem vagy nekem meg egyértelmű.

Szóval beleszóltam. Aha.
Tehát ha lány gondolkodik itt magában és feltesz egy kérdést csak úgy bele a világba és te arra (kéretlenül) válaszolsz, akkor az beszélgetés, ha viszont te írsz valamit és én válaszolok arra (szintén kéretlenül), akkor az beleszólás.
Értem.

RD-ről az utolsó. Igen, egy rendes, jószívű, segítőkész stb stb srác, ( én is, más is megmondtuk neki a véleményünk róla és ezt elfogadta) amennyiben valóban érdekel és ezt nem csak mondod, akkor javaslom, hogy beszélj vele és ne csak a felszínt kapargasd, ha nem érdekel akkor meg nem érdekel.
Véleményem szerint van hiteles kép nekem, neked és másnak is, hogy aztán ez mennyiben egyezik megint egészen más kérdés.

Miért zavarnak téged lány a melltartós képei, hiszen egészen nyilvánvaló, hogy te is megnézted őket…mert különben honnan tudnál róluk?? Hm?

Előzmény: Törölt nick (5863)
lollipop32 Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5880
Azon, hogy hogy lehet összeveszni valakivel, vagy utálni valakit itt az indexen, anélkül, hogy IRL ismernénk az embert, és ne csak 1-2 gondolatát, amit perpill lehet, hogy nem is tökéletesen fogalmazott meg...

Nem értem, de mindegy..

LudasMari Creative Commons License 2004.02.18 0 0 5879
...azon, hogy micsoda jó dolga van bizonyos embereknek, ha a legnagyobb feladatuknak és küldetésüknek azt gondolják, hogy mások milyenségével foglalkozzanak...
Nagyon irígylem ezeket az embereket, mert úgy tűnik nekik nincsenek mindennapos problémáik, gondjaik, hatalmas baráti társaságuk lehet, nem beszélve arról, hogy még erre is van idejük a szórakozás mellett.
Nagyon sajnálom és szánom az ilyen embereket, mert nem tudnak kikapcsolni és szórakozni. Valószínű, hogy minden szórakozásra hivatott helyen -legyen az a való élet, vagy a virtuális világ- csak a hibát keresik, de eközben elfelejtik, hogy miért is vannak ott. Nehéz lehet úgy élni, hogy mindig meg kell keresni a megfelelő embert, akibe bele lehet kötni, megjegyzéseket lehet rá tenni...Vagy az ilyeneknek ez a szórakozás? Érdekes, hogy miként élhetik ki a kikapcsolódás iránti vágyukat az efféle megnyilvánulásaikkal...
Továbbra is sajnálom az ilyen embereket, mert megfelelő "préda" hiányában, kudarcba fulladhat az egész napuk. Ha nincs megfelelő préda, nincs aki visszaszóljon, nincs akit érdekeljen a piszkálódása...szörnyű lehet felhergelt állapotban letenni a fegyvert, ha az epés szavak és megjegyzések nem találnak meghallgatásra, sőt -megkockáztatom- talán még figyelemre se méltóak, ha az alkalmatlan préda még mosolyog is hozzá...:)))
Nagy Buddha Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5878
És még én vagyok a fárasztó.
Előzmény: Mab királynő (5877)
Mab királynő Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5877
Azon, hogy miért vagyok ennyire fáradt. Nem bírom kialudni magam, és teljesen lerobbantan nézek ki. Tavaszi fáradtság...?
EDM Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5874
Itten téged valaki(k) nagyon nem szeret(nek) :))
Előzmény: Celtic Moon (5861)
EDM Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5873
Azon, hogy mennyi "jó humorú" ember jár ide :))
jedi1 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5872
Kik a kötelezően kedvelendő nickek?:-) Mindig előkerül ez a dolog.Mindenkinek joga van rózsaszín ködben lebegni a többiekkel. Vagy szigorúan elkülönülni. Egyik se nagy szám. Csak állapot.
Előzmény: purba (5864)
genyanya Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5871
akkor idemásolom azt, amiről beszélünk.
"ez a filozófiám. Egészen addig, amíg valaki arctalan és névtelen baromira nem számít, hogy mit gondol /lát/ érez rólam.
Nem tartom fontosnak, hogy mindenkivel jóban legyek és nem akarok mindenkinek megfelelni.
Ennek viszont ellent mond az, hogy én is feltettem már azt a kérdést, amit lány...

A válasz pedig azokban a lvelekben rejlik amiket az itt lakóktól kaptam. Sokan elmondták mit gondolnak rólam, mi az ami az írások alapján átmegy /lejön (mindig meglepődöm egy-egy ilyen levélen)."

én nem látom, hogy ott és olyanformán, a levelekben kérdezte meg. Nekem sokkal inkább az hallatszott ki belőle, hogy feltette már valaha ezt a kérdést. Akárcsak morsels... simán lehetne, hogy ugyanaz a helyzet náluk... mindketten túlléphettek már ezen, és lehet, hogy most valóban magasról tesznek rá, hogy kinek tetszenek, és kinek nem.
És még ha meg is kérdezett valakiket (mert persze simán lehet, én is csak találgathatok), akkor is lehet, hogy csak olyanokat kérdezett meg, akiket ismer. így még ebből sem következik, hogy mindenkit ismernie kéne... elég csak azokat, akiket megkérdezett.

RD mellett meg nem tudom, mennyire kellett volna kiállnia. kampányoljon mellette? Elmondta, hogy ő ismeri, és kedveli. Ebben szerintem benne van minden. RD ha akarja, megvédheti magát, nagy fiú már.

"nincs miről beszélni"
Ebben egyetértünk. Lehet, hogy nem kedvelitek, engem hidegen hagy. Pláne, hogy én egyáltalán nem ismerem, se nem barátom, se nem ellenségem. Az viszont már nem csak kicsit zavar, hogy mindenhol ezt látom. Miért nem bírjátok személyesen lerendezni a konfliktusaitokat? Vagy nem is ismeritek egymást? Akkor meg hogy a francba fújhattok ennyire egymásra? Akkor itt dől meg, amiről beszéltünk eddig... hogy ismeretlen nickek véleményére nem adtok. Ugye érzed?

Előzmény: Hangyasav (5867)
Hangyasav Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5867
Én olyanokat írok, amit alá is tudok támasztani. tehát.

Lány: 5740 hsz. Felteszi a kérdést, hogy mit gondolnak róla a hozzászólásai alapján.

CM: 5746 hsz. "... én is feltettem már azt a kérdést, amit lány..."
"A válasz azokban a levelekben rejlik..."

Tehát a szóval-os bekezdésem áll!!!
Minek kérdez meg valakit, ha nem ismeri. Mégiscsak érdeklik a "nikkek" véleményei? Vagy mégegyszer felteszem a kérdést: mindenkit ismer?

Ha meg Te is érezted az ellentmondást CM-nél, akkor nincs miről beszélni. :)))
Akár fikanikk valaki, akár nem.

Ja, és még valami. Baromira kiállt most is RD mellett, aki állítólag a barátja.

Előzmény: genyanya (5866)
genyanya Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5866
"Azt mondod, hogy Te is feltetted már a kérdést levélben embereknek, hogy mit gondolnak Rólad, mi jön le az írásaid alapján."
Most nem néztem utána, nyílván tévedhetek, de úgy rémlik, nem írt olyat, hogy ő kérdezi meg levélben az emberek véleményét. És ha valóban nem arról van szó, hogy ő kérdez, hanem csak kap véleményeket, akkor a "szóval"-os bekezdésed borul, mert ahhoz, hogy kinek a véleményére ad, nem sok köze van annak, hogy kinek a véleményét olvassa.

"Ha azt állítjátok, hogy minden fikanikk valakinek a másodnikkje, akkor nem gondolsz bele abba, hogy a "nyalós levelek" amiket a ládádba kapsz, nem őszinték? Tehát eredeti néven nyalnak, másodnikken fikáznak. Nem gyanús? "
Létezhet ez az eshetőség is. De simán lehet, hogy azok, akik nyalnak, nem ugyanazok, mint akik fikáznak (elég sok nick van, és azért csak ezt tartom valószínűbbnek).

Az alapellentmondást azonban én is éreztem CM szavaiban, de engem nem zavar. Ez nagy különbség... Én nem vagyok fikanick.:)

Előzmény: Hangyasav (5845)
genyanya Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5865
elgondolkodtam, mert érdekesnek tartom a kérdést. Minden reakcióból lehet tanulni, ha másról nem is, a saját érzéseinkről -és ez által magunkról- mindenképpen. Viszont az információszerzésnek ez tényleg csak érdekes, de nem fontos formája. Amikor napokig (vagy esetleg hónapokig; volt már rá példa:) nem vagyok netközelben, egyáltalán nem jut eszembe azon tűnődni, hogy most az itteniek mit gondolnak... Ha viszont épp itt vagyok, akkor figyelek. Én most sem érzek ebben ellentmondást, de persze én átlátom a saját gondolataim, míg ez rólad valszeg nem mondható el.:)

És igen, ma is láttam valami érdekeset. pl azt, hogy te itt pont az ellenkezőjéből indulsz ki, mint én. Nekem az itteni nickek tulajai elsősorban emberek, és bár nem hibátlanok, nem is sötétek, rosszindulatúak vagy felszínesek. Aztán van, akiről hamar kiderül, hogy valami (akár az is, hogy mi) nem oké vele, de nem ebből indulok ki. Míg úgy látom, ahhoz, hogy neked itt jó véleményed legyen egy nickről, esetleg ne csak a nicket, hanem magát az embert lásd, nagyon is meg kell "küzdeni". Azért az idézőjel, mert nem kell a szó szoros értelmében venni... de valamit (ami érték a te szemedben) fel kell mutatni ahhoz, hogy emberszámba végy egy nicket.
Azt pedig épp most tanulom, hogy engem milyennek látsz. lassan-lassan.

Előzmény: Törölt nick (5860)
purba Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5864
nagyon szomorú, hogy ha valaki szembeszáll a kötelezően kedvelendő nickekkel, az csakis fikanick lehet.
mindig a tartalommal van a gond. kevesen tudnak szembesülni negatív önmagukkal.

én purba vagyok, eddig olvasó, most író.
én is felvállalom magam.
és úgy látszik, nem előny, ha nem felhőzi el a látásom a rózsaszín gomolyag.

(figyeld meg, hogy te lassan én leszek. vagy fordítva.:)

Előzmény: Hangyasav (5862)
Hangyasav Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5862
Vissza lehet olvasni a hozzászólásaimat, nem használtam durva szavakat és a hangnem sem volt bántó, persze a tartalommal lehetnek gondjaid, mert az meg a véleményem volt.

Ja, és HANGYASAV VAGYOK! Abszolút felvállalom magam. :)

Előzmény: Celtic Moon (5861)
Celtic Moon Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5861
Azért mert számomra ismeretlen okból provokált, személyeskedett, kiforgatta a szavaimat amelyeket az eddigi hozzászólásimból csipegetett össze és mindezt olyan szavakkal és hangnemben amit én nem tudok és nem akarok tolerálni.
Ignoráltam de hozzá tettem, hogy csak addig amig fel nem vállalja magát, mert amint közli ki ő és mi a baja újra fogok reagálni neki/rá.
Előzmény: purba (5857)
Hangyasav Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5859
Aztán hol, Te lány?
Előzmény: genyanya (5852)
Hangyasav Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5858
Na, vajon miért kerülhet?
Előzmény: purba (5855)
purba Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5857
és miért ignoráltad?
Előzmény: Celtic Moon (5856)
Celtic Moon Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5856
Miért kell, hogy egy gondolat egy gondolkozós topicban valakihez szóljon?
Nem kerülök senkit, így téged sem. Amennyiben kérdezel én válaszolok, de nem látok kérdést.

Más.
Én egyetlen nicket ignoráltam és ezt nyíltan közöltem. Ehhez pedig tartom magam mert ritkán ígérek de ha megteszem akkor azt betartom.

Előzmény: purba (5850)
purba Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5855
én úgy érzem, engem is kerül. miért? :)
alakult egy újabb triumvirátus, jóban-rosszban egymásért. ez már csak nem lehet akkora baj???
Előzmény: Hangyasav (5853)
Celtic Moon Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5854
Ha most azt mondom, hogy egészen élvezem a veled való beszélgetést, mert hosszú idő után először van valaki, aki valóban vitázik, akkor azt mások nyalásnak fogják venni, te nem hiszed el, én meg csak nevetek, mert tényleg jól érzem magam.
Ki akar kibújni az önismereti gyakorlat alól?
Önismeret úgy amúgy.
Teljesen egyértelmű, hogy a magadról kialakult képed az nem magadból, hanem másokból jön.
Úgy alakul ki, hogy visszajelzéseket kapsz. Ilyet is, olyat is. Ezek után viszonyítasz, elszűrsz dolgokat, önigazolsz vagy sem de a végén ott áll egy kép önmagadról, önmagadban.
Ez persze (hogy változnak a dolgok és változol te magad is) folyamatosan változik.

Nem beleszóltam a beszélgetésbe, hanem hozzád szóltam. Nem kötelező válaszolni, de te megtetted:)
Nem hessegettem el még egy ismeretlen balfaszt sem ha normálisan szólt, vitázott sőt...

Nekem viszont még soha nem akadt meg a szemem azon, hogy valaki azt mondta volna a másiknak, hogy ne csesztesd már azt a nicket mert az annak a nicknek a másodnicke. Tényleg olvastál ilyet?

GumiKacsa neked egy nick, nekem egy valóságos ember. Amit én tudok,ismerek róla/ belőle az nekem az igaz. Amit meg te látsz, az neked igaz. Viszont a kíváncsiságodat nem elégítem ki vele kapcsolatban, mert bármit mondanék, nem lenne számodra igaz, hiszen egy emberről kialakított kép csak akkor hiteles, ha azt te magad alakítod ki.

Előzmény: Törölt nick (5849)
Hangyasav Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5853
Nyilván én sértem a köreit, nekem nem képes soha értelmesen válaszolni. :)
Előzmény: purba (5850)
genyanya Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5852
ez azért sánta itt-ott.
Előzmény: Hangyasav (5845)
genyanya Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5851
igen, olvashattad. nekem is eszembe jutott róla valaki.:))

Nézd, nyílván én sem tudom, hogy működnek az emberek. csak szeretném tudni. És ezért figyelek... többek közt a véleményekre, és az itteni megnyilvánulásokra. Minden tapasztalásból tanulhat az ember, és nem vágom el magam a tanulás lehetőségétől csak azért, mert az itteni nickek többségét nem ismerem, és soha nem is fogom.
Az ellentmondásokat pedig nem nálam találtad. :)

Előzmény: Törölt nick (5846)
purba Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5850
és még csodálkozol, hogy nem értenek.
ez pl. kinek szólt?
szólhatott morselsnek is, meg nekem is. morsels is másról beszél, meg én is.
Előzmény: Celtic Moon (5848)
Celtic Moon Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5848
Hát ez tényleg vicc.
A szövegértést már általálnos iskola 2 oszályában tanítják, mert nem elég elolvasni érteni is kell a betűket.
Nem azt kell érteni amit érteni akar az ember, hanem azt ami le van írva, sem hozzá rakva, sem elcsenve a szövegből bizonyos szavakat!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!