Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 52
Még a HairGain-ről. Az egyik barátom színész és ő is hasonló gondokkal kűzd. A színházban a sminkesek, meg a fodrászok is ajánlották neki. Ők meg csak értenek hozzá...
hitMan Creative Commons License 2001.02.15 0 0 51
En januarban lekaptam 12 mm-re. Mit mondjak, hal istennek mar februar kozepe van:-)
Elar Creative Commons License 2001.02.15 0 0 50
Hmm. Én most prőbálgatok egy ginzenges folyadékot. Eddig 2-3 ismerösömnél megállt a hajhullás. Úgy néz ki nálam sem hullik már annyira....
DE folytatom a kisérletezést. :)
A legjobb az lenne ha le merném vágatni kopaszra. Tuti megerősödne :)
Előzmény: hitMan (49)
hitMan Creative Commons License 2001.02.14 0 0 49
Hat egyelore uborkaszezon. :-) Az az igazsag , hogy eleg nehez kulfoldi oldalakrol infokat szednem, mert annyi oldal van mint a szemet, de az angol tudasom erosen konvergal a nullahoz. A mobimouse meg nem sokat er. / na jo egy kicsit / Bo egy honap utan meg nem tudok nyilatkozni a dercos sampon es ampulla hatasarol. Szerintem , hogy kepben legyek teljesen, korulnezek a plasztikasok haza tajan mennyibe kerul stb. Cimeket adhatok csodaszerekrol, de ugy erzem egyelore biztonsagosan , tartosan nincs megoldva ez a kerdes. /kiveve a sebeszetit / Talaltam egy cikket / ha jol emlekszem 99.aprilis / amelyben beszamolt Sikos arrol az iranyvonalrol is, hogy hajklonozas iranyaba is elindult a kutatas. Ebben az esetben ha jol emlekszem eleg egy hajszal , es abbol indul meg a sokszorositas. Csak remenykedhetunk , hogy 1-2 ev es elorukkolnak az eredmennyel. Ezeket a kapszulas kutyuket fenntartassal fogadom, ovatos vagyok, nem akarok egy gondot ugy megoldani /es az sem biztos , hogy megoldom / , hogy szetbaszom a szervezetemet. Most igy lenduletbol ennyi jutott eszembe. Ha valaki tud valami tutit / azonkivul, hogy fogjak egy nullas gepet, / az ne tartsa magaba.
Addig meg, irany egy jo buli! ;-)
Elar Creative Commons License 2001.02.10 0 0 48
Van valami news?
Elar Creative Commons License 2001.01.17 0 0 47
A Pangamin sőrélesztőből készül. Szerintem ennyi elég is. Egyszerü kis vitamin. Gondolom bajom nem lesz tőle hát szedem... :)
Nem tudom, hogy a Regain volt-e a ludas? A torokfájás elmúlt, de embertelen náthás vagyok.... Most megint kenegetem meglátjuk...
A poposia elég szép áron kapható. 250 dollár rémlik ami 3 hónapra elég. Nem rossz.
hitMan Creative Commons License 2001.01.16 0 0 46
Hello mindenkinek!!

Zozzer!

Ugyanazt tudom megismetelni: Ameddig hasznalod addig hat, vagy utana meg 4-6 honappal.
/ Persze en is tevedhetek es orvos sem vagyok / Reficul is leirta, hogy minoxidilt beirva pl. a keresok rengeteg cimet fognak kidobni. Ezeken a helyeken hirdetik a propeciat es szamos mas termeket, es meg is rendelheted. Szerintem ehhez csak kulfoldon lehet hozzajutni, ugyanugy mint 5, 10 , 15% -os minoxidilhez. Bar a 2% -os valtozatot itthon is lehet kapni. Ja, szerintem akkor vagy veszelyeztetett ha mar ugy iteled meg. Ilyen egyszeru. Bruce Willis nem hiszem , hogy veszelyeztetettnek erzi magat. :-) Amit pedig Magyarorszagon meg lehet kapni , azt ugy nagyjabol felsoroltuk. Na jo, van meg a kovafold kapszula vagy mi a turo. Hat igen , mindenkinek mas jon be.

Elar!

Veled mi a helyzet? A regain okozta a torokfajast vagy nem? Mi az a pangamin?
En egyelore maradok a Dercos samponomnal. :-) Aztan majd meglatom.

Adios!

Zozzer Creative Commons License 2001.01.16 0 0 45
Bekapcsolódok én is ebbe.

A propeciaról hallottam én is. Jókat mondanak róla.

Mivel úgy látom, orvosok is vannak itt, fölteszek egy pár kérdést. Szerintem ez sokakat
érdekelhet:

-Hol lehet. és hogyan ehhez hozzájutni?
-Én 24 vagyok, még nem vagyok kopasz, de vannak jelek, amik arra utalnak, hogy fogok:
1. mindkét nagyapám idő előtt megtette ezt.
2. Apám ugyan dús hajú, de a báttyám haja 28-29 éves korában elől elég rendesen kihullott.
3. Tartok tőle, hogy hasonlítok ezügyben a báttyámhoz, mivel mindkettőnknek volt acne-ja,
és a lábunk is elég szőrős. (orvosoknak ez sokat mondhat...)
4. Még nem vagyok kopasz, de a hajhatár elkezsett följebb csúszni, és ritkul is.
Veszélyeztetett vagyok-e?
-Mennyi az ára?
-Mennyi ideig kell szedni, és mennyi ideig tart a hatása?

Még folytatom, de mennem kell...

Elar Creative Commons License 2001.01.09 0 0 44
Ehh. :) Mókuskerék? :) Remek :)
Nekem is ajánlották a Merz Speziel Dragees-t. Vettem egy dobozzal 3200 FT. 1 hónapra elég.
Vettem még Pangamint is. Öszpontositott támadást intézek a hajhullás ellen. Használom még a Regaint és szerzek egy sampont is ami Ginzenget(?) tartalmaz. Dicsérték.
A Regain azt hiszem gerjeszt gey kis mellékhatást. Mióta használom iszonyú náthás vagyok + fáj a torkom. Persze lehet, hogy nincs összefüggés, de leállok vele pár napra.
Előzmény: hitMan (43)
hitMan Creative Commons License 2001.01.09 0 0 43
Szia Elar!
Isten hozott a mokuskerekben.:-) Barmilyen pacsulit, vagy tablettat hasznalsz , amikor abbahagyod nemsokara ott leszel a rajtnal. / ezt egyebkent egyszer mar leirtam./ Esetleg a dercos samponnak nezz utana. Az valami 2000 korul van, 1.5 % aminexilt tartalmaz. Ahogy kibogoztam valami kapcsolat van az aminexil es a minoxidil kozott. /persze lehet hogy tevedek/
Es nem 6800 mint a regaine. Persze a Dercos ampulla is 6800 korul mozog. Adnak egyebkent ajandek proba sampont ezeken a helyeken. / Egy 6 oldal koruli ismerteto es benne 12ml tartalmu tasak./ Ebben nagyjabol leirjak mit lehet varni "jobb" esetben. Ezt fogom most kiprobalni. A sampon nem annyira megterhelo anyagilag. Ajanlottak meg a Mertz specialt is. Ez valami vitamin ami hajra, borre , koromre is jo hatassal van.
Elar Creative Commons License 2001.01.06 0 0 42
Vettem egy Regaine 2%-os oldatot.
"A kiindulási állapot 3-4 hónappal a kezelés abbahgyása után visszaáll."
Én azt hittem felrobbanok a dühtöl. Teljesen felesleges volt megvenni. Vagy kiadhatok havi 6800FT-ot, hogy megmaradjon az eredmény. Ehh
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.04 0 0 41
odema, majra utalo jelek, de ezt egyertelmuen nem tudtak bebizonyitani.

Ezektől a mellékhatásoktól nem kell megrémülnöd ha egészséges vagy (nem szívbeteg). Egy munkatársam 10%-os dózisban (gel) használta, mindenféle mellékhatás nélkül, pozitív eredménnyel.

A 6800-as ár elég sok, ismerve az amerikai árakat, ez a magyar forgalmazónak 200-250%-os extraprofitot hozhat, ami azért jócskán pofátlanság. Érdemes a neten megrendelni, ott jóval olcsóbb. Propecia pl. hasonlóan népszerű a netes boltokban, mint a Viagra.

Egy tényszerű és elfogulatlan site a támában: http://www.hairlossscams.com/

Előzmény: hitMan (40)
hitMan Creative Commons License 2001.01.03 0 0 40
Ugy latszik hogy elvetve akad olyan gyogyszertar amelyik forgalmazza a regaint. / Mint ahogy ezt DVD regebben megemlitette./ Ez egyebkent 2% -os minoxidilt tartalmaz. Az ara olyan 6800 korul van. DE: Mellekhataskent fennallhat allergias tunet, szivbetegek nem hasznalhatjak,
odema, majra utalo jelek, de ezt egyertelmuen nem tudtak bebizonyitani / kosz szepen/. Vegsosoron egy vernyomascsokkento szer szivodik fel, nem ? Es vegul itt a legujabb jelentkezo: VICHY laboratories : DERCOS technique . Ennek van sampon es ampulla resze is. / aminexilt tartalmaznak. / Az aminexilt beirva kidobott par oldalt. Majd egyszer nekigyurkozok. Hat egyelore ennyi.
hitMan Creative Commons License 2001.01.02 0 0 39
Szia Reficul!
Nagyon orulok ,hogy ilyen hasznalhato infokat osztol meg velunk. Bar en azert megmaradok a kulsoleg hasznalando verzioknal. A minoxidilnel mindegy milyen marka? / rogaine, stb / Milyenek a visszajelzesek? Lehet kapni Ausztriaban vagy Nemetorszagban? Talaltam egy gyogyszer futar vallalkozast vagy mit, akik beszerzik kulfoldrol a gyogyszereket. Gondolom ha ott lehet kapni akkor ezt is behozzak talan. Ezert erdekelne hogy milyenek a velemenyek, mert akkor lehet hogy beszelek veluk.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.02 0 0 38
Miben nyilvanul meg a kulonbseg: gyorsabban hat, vagy jobb eredmenyt lehet elerni az 5%-os verzioval?

Minél magasabb a koncentráció, annál hatásosabb (természetesen egy bizonyos határig), de folyadékban csak 5%-os oldat készíthető, zselében ennél magasabb koncentráció is.

Meg zavarobb azonban a Proscar hatasa a ferfiak szexualis teljesitmenyere, amely csokkenti a nemi vagyat,

Ezt orvosi kisérletekkel megcáfolták, a kontroll csoport 1.6%-ban lépett fel potencia csökkenés, míg a placebot szedő csoportban ez 1.3% volt.

A cikk 1995-ös (a forrás nem tűnik komolynak), akkoriban még vitatták az antiandrogének hatásosságát. A kisérletek szerint viszont a finasterid hatásosnak bizonyult.
A finasterid tulajdonképpen az alfa5-reduktáz enzim szintjét csökkenti, ez az enzim, amely a tesztoszteront DHT-vé (dihidrotestosteron) alakítja, ezáltal csökkentve a DHT szintet. A normal tesztoszteron szint így kissé még növekszik is. Különben a férfiak egy részében (pl. ázsiai etnikumoknál) eleve alacsony az alfa5-reduktáz enzim szintje, így náluk eleve sokkal ritkább az alopecia. A spermiogenezisre az általam olvasott cikk szerint nincs hatással, mivel a tesztoszteron szintet nem csőkkenti, bár nincs tisztázva minden lehetséges mellékhatás. Elméletileg egy enzim blokkolása nem okozhat genetikai károsodásokat. Azért ha valaki gyereket akar nemzeni, jobb a szedését abbahagyni 3 hónappal korábban.

az az enyhe sziv- errendszeri kockazat, amellyel egyes ferfiak szembekerulhetnek a Rogaine kisebb adagjainak szedesevel

A minoxidil vérnyomáscsökkentő hatású, gyógyszer formájában ma is arra használják. A felmérések szerint magasabb koncentrációi sem veszélyesek egészséges férfiak esetében.

Érdemes elolvasni
ezt a cikket a témával kapcsolatban

És egy negatív cikk a Hairgain-ről itt, úgy tűnik ez a szer egyáltalán nincs klinikailag kipróbálva.



A minoxidil

Előzmény: hitMan (37)
hitMan Creative Commons License 2001.01.02 0 0 37
Reficul!
Azt szeretnem megkerdezni toled az altalad olvasott infok alapjan ,hogy ez a minoxidil mennyire hatasos? 2 fajtajat aruljak leginkabb a 2% -os , es 5% -os verziot. Miben nyilvanul meg a kulonbseg: gyorsabban hat, vagy jobb eredmenyt lehet elerni az 5%-os verzioval?
Sajnos angol tudasom egyelore eroteljesen korlatozott, igy csak talalgatok ezeken a minoxidiles honlapokon. Emlekeztem egy regi cikkre a tablettakkal kapcsolatban. Ezt most bemasolom ide , hogy folyamatosan ujabb informaciokkal segitve egymast , megtalaljuk a helyes utat. MUSCLE&FITNESS 1995.OKT

" A jelenlegi felhajtast a proscar-fele hajnovesztoszer korul mersekelni fogja annak felismerese, hogy a gyogyszer alkalamazasa jelentos veszellyel jarhat-allitja Dr. L. Lee Bosley, a hajgondozas nemzetkozi szaktekintelye, valamint a M&F tanacsado testuletenek tagja. Mikozben a Proscar -t / finasteridet/ sikeresen alkalmazzak a ferfiak prosztata nagyobbodasa ellen, hajnoveszto eredmenyet meg felul kell vizsgalni es lehetseges, hogy kiabrandito kovetkezteteseket kell levonni az Upjohn Co. erosen reklamozott Rogaine elnevezesu minoxidil javara. Meg zavarobb azonban a Proscar hatasa a ferfiak szexualis teljesitmenyere, amely csokkenti a nemi vagyat, sot a fiu -magzatoknal szuletesi hibakat idezhet elo.A Proscart hasznalo ferfi kemiailag megvaltozott spermat tovabbithat partnerenek. Ez a veszely sokkal nagyobb, mint az az enyhe sziv- errendszeri kockazat, amellyel egyes ferfiak szembekerulhetnek a Rogaine kisebb adagjainak szedesevel. A Proscar elfogadhato kockazat, mert a ferfiak oriasi tobbsege csak kesei 50-es, 60-as es 70-es eveiben veszelyeztetett a prosztataraktol es ebben a korban a noi szexualis partnerek altalaban tul vannak a reproduktiv eletkoron -veli Bosley. A ferfiak kozul azonban azok , akik hajhullas ellen szedik a Proscart, sokan szexualis es reproduktiv eletkoruk teljeben vannak , ugyanigy partnereik is. A hajhullasrol es a hajhullas elleni eljarasrol tovabbi informacio kaphato : Bosley Orvosi Intezet, 800-352- 2244 "

Hat ez lenne a teljes cikk. A datumbol kiderul , hogy nem tegnap keszult, igy nem tudom hogy ma hogy allnak ehhez a temahoz. Egy biztos. A szexualis vagy nem alku targya :-)

A hairgain eseteben furcsalom azt , hogy pl: az elixir mostani szamaban egy fel oldalon van ismet a hirdetese. Nagy betukkel : A HAIRGAIN BIZONYIT! Es odavagnak egy fotot egy vigyorgo harmincas norol akinek hullott es vekonyodott a haja. Miert nem egy halas kopaszodo urget raktak be, akinek kinott a haja. Egy elotte es utana keppel. Persze egy gyogynovenyes boltban az egyik elado azt mondta van aki viszi, mert neki hasznal. Egyelore inkabb felmerem a lehetosegeket es utana majd lehet hogy visszamegyek ebbe a mokuskerekbe.

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.23 0 0 36
Mo-on sajnos nem tudom, de amerikai netes boltokban igen, pl.

www.goto.com -> minoxidil -> search , sok jó találat lesz.

(erre emlexem: www.maleessentials.com)

Előzmény: Elar (35)
Elar Creative Commons License 2000.12.20 0 0 35
Köszönöm.
Esetleg nem tudsz egy konkrét helyet ahonnan be lehet szerezni?
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.17 0 0 34
Azt még hozzáteszem, hogy a magyar orvostársadalom nagy része nagyon bigott és műveletlen, fogalmuk sincs az új kutatásokról. Hiába, ezt okozza a kontraszelekció. Aki pedig a plasztikai megoldásokban érdekelt (Sikos), az nyilván nem fog alternatív terápiákat javasolni.
Előzmény: Elar (32)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.17 0 0 33
Írtad, hogy a tabletta és a felszínen használandó készítmények ellentétesek egymással. Honnan tudjam, hogy nekem melyikre van szükségem?

Rosszul értelmezted, a minoxidil a DHT (dehidrotesztoszteron) hatásával ellentétes a hajhagymák szempontjából, míg a tabletta a szervezetben termelődő DHT szintjét csökkenti. Igy hatásuk erősíti egymást. DHT az a férfi nemihormon származék, ami a jelenséget okozza. Angol nyelvű site-okon a tabletta általában propecia márkanév alatt található.

Amit a magyar site-on, olvastál, az nem túl mai információ, csak annyiban van igaza, hogy olyan esetekben ezek a kezelések sem érnek semmit ha a hajhagymák már elhaltak, ami 45 éves életkor fölött már valószínű. Ekkor már valóban csak az átültetés segít. Irtam is hogy ezeket csak korai fázisban érdemes használni, a hajhullás megindulása után néhány évvel még sokat segíthetnek. Sőt a finasterid tartós szedése esetén teljesen megáll a kopaszodás, mivel a kiváltó ok megszűnik, akár vissza is fordulhat attól függően mennyire károsodtak a hajhagymák.



Előzmény: Elar (32)
Elar Creative Commons License 2000.12.17 0 0 32
Írtad, hogy a tabletta és a felszínen használandó készítmények ellentétesek egymással. Honnan tudjam, hogy nekem melyikre van szükségem?

Magyar nyelvű oldalt egyet találta ezzel kapcsolatban az is lehúzta a "bogyókat". Ott a hajátültetésre esküdnek...
Az angolokkal nem tudtam dülőre jutni.

Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.17 0 0 31
Lényeg az, hogy kellőképpen ismerd az igénybevett kezelés pontos hatását, (mi van benne, hogyan hat, stb). Sajnos rengeteg az átverés, sok csaló próbál az ilyen szerek árusításával pénzt szerezni, és általában a kozmetikai szerek nagyrésze semmit nem ér.

Ami biztos, hogy az általam alább leírt módszerek hatása tudományosan bizonyított. Több ilyen orvosi tanulmány készült (nagyrészt az USA-ban), ezeket és is szaklapokban olvastam. A finasterid és az 5%-os minoxidil együttes alkalmazása bizonyult eddig a leghatékonyabbnak (az esetek 90%-ban bizonyult hatékonynak, ezek felében igen jó eredményt értek el), ezeket kint bárhol meg lehet viszonylag elfogadható áron venni, mivel jelentős ezeknek a szereknek a forgalma. Itthon sajnos nem tudom mi a helyzet, de neten számos helyen meg lehet rendelni, próbálkozz a keresőmotorokkal.

Előzmény: Elar (30)
Elar Creative Commons License 2000.12.13 0 0 30
Hmm. Ezek szerint te szakértő vagy?
Egy ilyen kezelést, hol lehet "igénybe" venni?
Most akarok megint kiadni egy jelentős pénzösszeget, hogy megálljon ez a fránya "homloknagyobbodásom" :) de még nem tudom mi is legyen a "megmentő". :)
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.13 0 0 29
Viszont komolyan érdekel hogy mi van HairGain-ben, hogyan kell alkalmazni és hogyan hat?

(Szeretném időben megelőzni az androgenetica alopecia-t :)) )

Használta már valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.12 0 0 28
A hairgain hatóanyagait nem ismerem, de az utóbbi időben jelentős előrelépés történt az androgenetica alopecia (férfihormonok által okozott kopaszodás) gyógyításában. Bizonyítottá vált, hogy a vétkes a tesztoszteron hormon egy származéka a dihidro-tesztoszteron (DHT), ezt kell valamilyen módon hatástalanítani, amire többféle terápia is létezik.

1. finasterid hatóanyagú gyógyszer szedése, (pl. Propecia), csökkenti a serum DHT szintet

2. Fejbőrön külsőleg alkalmazható szerek, amelyek többsége minoxidilt tartalmaz. Hatása a DHT hatásának ellentéte.

3. A tesztoszteron DHT-vá átalakulásának blokkolása, azelaic acid segítségével.

Különösen az első két kezelés kombinálása hatékony.

Lényeges itt is a kezelés időben történő megkezdése, ill. a megelőzés. A DHT hosszú évek alatt fejti ki káros hatását a hajhagymákra, ami a férfiaknál már 16 éves kor körül megkezdődik.

1-2 hónap kezelés után senki ne várjon csodákat. Viszont a hajhullás megkezdése után a hajhagymák még igen sokáig életben maradnak, van értelme tehát a kezelésnek.

Elar Creative Commons License 2000.12.12 0 0 27
Helló!

Engem is érdekelne, hogy müködött-e a Hair Gain! Most gondoltam rá ,h ogy veszek.... Érdemes?

Előzmény: blrad (25)
hitMan Creative Commons License 2000.08.05 0 0 26
Hello blrad!

Az utolso mondatod mosolyt csalt az arcomra.:-) Megnezted a 2 cimet amit leirtam?
Persze inkabb a sikos.hu -ra gondoltam. Lehet hogy ellatogatok majd ide, ha mas nem , legalabb ralatasom lesz a dolgokra.

Mivel, megigertem , igy nem is irok tobbet. :-)

Csao!

blrad Creative Commons License 2000.08.04 0 0 25
Hi hitMan,

Egyelore csak a kapszulakat nyelem, eddig tenyleg nem sok eredmennyel.Ami a hajdusitast illeti, mar en is belegondoltam, hogy ha egyszer sok penzem lesz (?), akkor megjatszom a dolgot. De eddig nem igazan jott ossze ra a lovetta.

"nem baj az ha az ember nem nyugszik bele a sorsaba es valtoztatni akar."

Valahogy en is igy gondolom. Hat igen: valakinek a farka kicsi, a hata gorbe, valakinek az esze keves, nekem eppen a hajam hullik, es ez ellen akarok tenni valamit.

Előzmény: hitMan (24)
hitMan Creative Commons License 2000.08.04 0 0 24
Ugy latom nem sok tapasztalat cserel ezen a forumon gazdat. Lehet, hogy csak mi páran szeretnénk visszaállitani / viszonylag / a samsoni mivoltunkat. Akik hisznek a természetgyógyász halandzsában / tisztelet a kivételnek, mert azert ott is vannak jo dolgok, csak sok a kokler is / azoknak azt hiszem ajánlott a növekvő holdkor történő fazonigazitás. Amennyiben jól emlékszem, a Természetgyógyász, Elixir magazinokban hirdetnek vizsgálatokat amelyekből talán megállapitják a hajhullás okát.
Persze nem hiszem hogy ez ingyen lesz és ezért nem is mászok el Budapestig. Most pedig nézzünk egy kicsit hardcore irányvonalat. MI a vélemény / tapasztalatban már nem is reménykedem / a hajdúsitásról? / hmm, valahogy a mütét szót nincs kedvem alkalmazni. /
2 cim: www.plasztika.com www.sikos.hu A második címen van jópár referencia anyag.
Rendben nem olcsó mulatság , de a szerekkel is lazán el tudod érni ezt a pénzösszeget, vagy túl is szárnyalhatod. A szer ideiglenes, mig a másik végleges megoldás. Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. ja és blrad te csak a kapszulákat szeded, vagy a pacsmag részét is hasznalod? Amikor olvasok ilyen ,,az orvos valaszol '' rovatokat , azt szeretem bennuk , hogy az a valasz , hogy ezt el kell fogadni, ugyanis senki sem azt nezi, es inkabb a hozzaallast kell megvaltoztatni. Volt olyan aki a farkat talalta tul kicsinek, es segitseget kert hogy van -e egyaltalan valamilyen megoldas. A no persze azt valaszolta biztos meg kicsi vagy, a szerelem fontos meg ilyenek. Attol hogy valaki ilyeneket kerdez meg nem biztos hogy egy kisfiu. Pedig odairhatta volna azt is, hogy igen mutettel ezen is lehet javitani.Nem azt mondom hogy ez a helyes megoldas, de ha valakinek igy lesz meg a lelki bekeje, akkor legalabb tudja , hogy van masik ut is nem csak a beletorodes. Ezek utan a dontes mar csak az erintetten mulik. Ezzel a kiterovel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem baj az ha az ember nem nyugszik bele a sorsaba es valtoztatni akar. Vegsosoron minden errol szol : a testepites, szolarium, hajfestes, stb. Viszont az esztetikai muteteknel el kell gondolkodni , hogy erdemes -e aldozni ra, es itt nem csak az anyagiakra gondolok.
Remelem azert a forum tagok egyszer majd ismet megengednek 1-2 hozzaszolast, es nem feleslegbe koptatom a billentyuzetet.
Igerem , hogy mostantol csak 2-3 sort irok es nem egy teleregenyt. :-)

csao

hitMan Creative Commons License 2000.08.01 0 0 23
Udvozlok mindenkit ezen a kis csaladias forumon!

Altalaban a terminalt szoktam olvasgatni, csak most fedeztem fel ezt a helyet. Sajnos en is hasonlo gondokkal kuzdok , igy megosztom veletek sajat tapasztalataimat. Ha jol emlekszem , minden 3 ferfi kopaszodik ido elott. / Valahol ezt olvastam / Valakit ez zavar, valakit pedig nem.
Szinte vicc, hogy mi mindent meg nem teszunk azert , hogy visszaallitsuk hajunk dicsoseget.
Na jo, ennyi bevezeto utan elkezdem a mondanivalomat. Azert mar elore kijelentem / persze ez csak sajat velemeny / hogy szerintem ezek a pacsmagok ha veletlenul hasznalnanak, akkor se hoznanak dobbenetes valtozast, + draga, + miutan abbahagyod , ugyanugy visszaritkul, hipp hopp eltunik pillanatok alatt a keservesen megszerzett ..csoda''. Legeloszor egy hirdetessel talalkoztam , ahol egy fodrasz foglalkozott egy olasz termekcsaladdal, ami elmeletileg bedusitja a hajad. Egy kezeles 5 rugo , heti 1 alkalom, es egy kura 6 alkalombol all. Plussz megveszed a sampont hogy nagyobb legyen a hatas. Megfordult jopar ember amig en voltam, tehat ebbol is latszik hogy ezt a gyenge pontunkat mennyire ki lehet hasznalni, es nagy penzt lehet leakasztani. Ja, es semmit nem hasznalt es nem csak en voltam egyedul a velemenyemmel. Leszek oly jo es leirom, a termek dobozain Rgold, Rrising , felirat talalhato.
Mit mondhatnek hatalmas remenyeim voltak a szerrel kapcsolatban, es hatalmasat csalodtam.
Egyszer megrendeltem egy flakonnal a Sandra s termekbol is , az sem hasznalt. Aztan kezdtem belenyugodni sorsomba, amikor megjelent a haircode. Na ez volt az elso olyan szer aminek lattam egy kis eredmenyet. Aztan mivel a penzehseg itt is dominal, felemeltek az arat 7000 forintra. Mondanom se kell hogy az erdeklodes alabbhagyott , en se vettem, mert annyira azert nem hasznalt. Ja , es amikor abbahagyod , ugyanugy kihullik es ugyanott vagy mint a rajtnal. / egy kicsit konnyebb penztarcaval / :-(
Ezzel el is erkeztem az utolso hivatalos szerhez. Hairgain. Azt talan vagy 3 -4 honapig hasznaltam, de mivel semmi javulast nem hozott abbahagytam. Az is hozzatartozik az igazsaghoz hogy ezt talan 6- 9 honapig kell szedni ahhoz hogy eredmeny legyen. Mondjuk azt, hogy egy belso hang nekem azt sugta hogy ez nem az en szerem. Remelem blrad, neked bevalik. Az rtl klub fokusz cimu musoraban volt egy foszer aki gyogynovenyekbol hazilag keszitett fozetet, es peldakat mutatott, hogy eleg hatasos. Gondoltam, +1 proba ide vagy oda, kiprobalom. Nekem spec nem jott be , de egy uveg 2000 , annyit meg meger kiprobalni. Egy kedves urge egyebkent , otthon kesziti a fozetet, es mivel csak gyogynovenyekbol all, nem is artalmas. Ha erdekel valakit az, hogy lehet ezt az uriembert elerni, akkor leirom egy kov. alkalommal. / nekem is van meg 2 uveg , de a fene se tudja hogy egy ilyen gyogynovenyes vacak meddig orzi meg a hatasat./ Igy elsore ennyi. Gondolataim meg vannak , de igy is kicsit bolere eresztettem a mondanivalomat. Bocs ha valakit untattam volna.

csao!

ui: Egyebkent a kulonbozo szerek lenyeget Anteris tokeletesen megfogalmazta. Kb tobb mint fel eve nem hasznalok semmit, es szerintem nem is fogok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!