na mi van egerek? izguljatok rá néha fórumra is, ne csak 1másra! :DD
ahogy kértem szerdán, mindeni írja le pontosan mikor nem lesz idehaza a 2006. július 1 - 2006. augusztus 31. időszak között, azaz nem tud eljönni edzésre
szój anak is aki nem használja a netet és légy annyira csapattag, hogy társad nevében felnyomod az infót ide a fórumra. Köszi
Pont most beszéltem a barátommal telefonon. Figyelem a lapotokat, és jelen leszek a next meccseteken! Ha minden jól megy, hozunk egy bazi nagy dobot, és segítünk hangulatot csinálni, szurkolni... ha nem gond!
Szióka, manóka! Hála a magyar egészségügynek, a délelőttömet Peti bátyámmal töltöttem az SZTK-ban. Jót buliztunk... :) A lényeg: szerencsére nincs nagy gáz, magától meggyógyul. 6 hét pihi, 2 hét úszás, majd újra mindent bele!!! Hogy van a bokád Zoli?
Gyerekek! Amerikában is olvassák a fórumot!!! Csabikám ne siess haza megyünk októberben hozzád kb 4-en! Szerezzél már jegyet egy Jets mérkőzésre, Kimegyünk 2 hétre! Amúgy írhatnál a mail címemre is! csenyij@freemail.hu
Túl vagy már az ezredik baseball meccseden? A Devils összes játékosát ismered már névről? :D
Csontinak és az egész csapatnak. A karcagitól. sk.
Győzelemre vitte hadát két vad harcos és sok barát, arany idők voltak azok ősi idők hajnalán. Ma már nincsenek ilyen csodák szépet csak a mese mond, egyre több a gonosz király, kevés a hős sok a gond. De ha sorsod balra fordul ne feledd hogy éjszaka odafentröl Soldiers égböl rád néz Isten csillaga.
Jahh most végre eszembe van! Valaki nem tudná beírni/kiírni/leírni/szétírni/..... szal értitek a bevonuló zenénk szövegét! Me addig megvan h: All for one and one for all.... d ez nekem nem elég!!! Plíz vki (mongyuk sztem ebben a nagyfőnök az illetékes:MZ)
Örülök,hogy ismét vidám perceket okozhattam nektek,srácok... Radis,bazz,nem gondoltam,hogy egyből a fórumra pakolod ki a képeket... Egyébként azért van rajtuk ilyen fejem -kedves olvasók- mert a buszsofőr bácsi tanulóvezetői fokozatban vezette végig a buszt,és hát ettől voltam rosszul (sshh!) =) MZ/X,nekem a szobám kiganézása is épp elég gondot okoz,nemhogy még mossak is magamra -ezért tartom muterékat... (remélem,nem olvasgatják mostanában a fórumot) =) De persze én is hálás vagyok a gondoskodásért... Mogyi,téged szóra sem méltatlak =) (örülj,hogy a TVben nem mondtuk meg,hogy NEM hetero vagy,izé... most lebuktattalak? =) Ja,nem.ITT már mindenki tudja...)