Egyelőre még csak teszt alatt állnak,kisebb hibák még vannak,melyeket javítanom kell.
Nem tom mikor,próbálom minél előbb felrakni netre a cuccokat,csak mostanában rengeteg más dolgom is akad.majd ha fenn lesz közlöm itt a fórumon.
már nekiálltam:M43 görög színekben
V43 és V63 ÖBB színekben
Ja igen! Xtracks. Azt kifelejtettem, mivel az mindig külön van és azt már "illik" feltenni rögtön a játék installja után. (Kivéva ha az alappályákon kívül más pályán nem akarunk vonatozni.)
Üdvözletem!
Már annyira kész vagyok: este kipróbálom végre a Bp-Nyíregyet+ az új Meggyest. Meg persze van egy kötelező mozdonyvezetői köröm egy M47-el Május 8-án :)))
Tudom,hogy már sokszor kérdezősködtem,de arra lennék kíváncsi ,hogy állnak az urak az MD -vel? Mert ha ez a szerelvény is meglenne....
pt95
Annó asszem a GySEV Bobó (M44) készítése idején tárhely szűkében voltam és le kellett törölnöm, hogy legyen hely a Bobónak. Azóta az UW megemelte a tárhelyet 40 MB-ról 100 MB-ra, tehát már lenne helyem, csak eddig még lusta voltam előkaparni az archivumból, és visszatölteni.
Csak a regi linkelesre tudok gondolni, hogy benne maradt.
Felvettem mar ujra es arrebb rakogadtam, de semmi.
Sok jelzo sincs a tit-en.
Linkelesnel pl. Balatonmariafurdo atmeno fovaganyanal nincs mit elrontani mert egyenesen megy. Balatonszentgyorgynel is hasonlo a helyzet, bar ott lenne indokolt a linkeles, de azzal sem megy jol!
Távgyógyításban többet sajnos nem tudok mondani.
Elsősorban ez szokott lenni a gond.
De:
- ha sokat pakolásztad a jelzőket, maradhatott szemétként linkelés vagy egyéb más, ami gondot okozhat
- ha túl sok jelzőobjektumot (TIT fájlban Signalitem-ek száma! ) tettél le, akkor egy része nem biztos, hogy működik, illetve úgy látszik mintha nem működne
- mégiscsak el van rontva az a linkelés (velem is gyakran előfordul, csak utólag veszem észre)
Töröld le a jelzőt, mentsd el, majd tegyél le újat, ments, és próbáld ki, hogy még mindig azt csinálja-e.
Rosszul linkelted a jelzőt. A www.ms-trainsimultor.hu-ról letölthető jelzőcsomag esetében a 4 fényűnél az EGYENES irányt kell megadni a "Link" gomb alatt és a Mindig 40 opciót NEM kell bepipálni.
Aki megvette a Nosztalgia Kft. kifejezetten Csörgő témájú (kisalakú, mert van egy másik nagyobb is) 2004. -es falinaptárát, épp májusnál találkozhat benne sötétzöld tunéziai Csörgővel.
Van a GANZ prospektusban is egy hiperigénytelenül retusált kép, amolyan "ős-repaint":) Szerintem legyelből lett átfestve. A másik közismert képen egy NDK-s ipari tolató áll mögötte (de mit keres a GANZ-ban?). Az albánoknak is csináltak egyet. Van arról kép valahol? No meg a kínairól...
A szerbekről nemrég lettek nagyon állat képek, amint vadonat újan áll egy az északi jjü bejáratánál. Jobban tetszik, mint a magyar! Na persze a belseje sem ugyanaz!