Na ez pont jó példa. Szajolban az volt a helyzet, hogy korábban egy tolatáskor felvágták (vonat állította át) a váltót, amiről a váltóállító központban azt hitték, hogy egyenesben áll, közben a tolató vonat kitérőbe "állította át". Persze a bakter is hibás volt, mert elő volt írva a próbaállítás: akkor is meg kell mozgatni a váltót, ha nem kellene állítani (pont ilyen esetek miatt találták ezt ki), de ezt nem tette meg a bakter. A biztosító berendezés így egyenesben állónak érzékelte a váltót, ami kitérőben volt. A vonat meg bement rajta 120-szal...
Villamos állítású váltóknál a próbaállítás már nem kell, mert folyamatosan történik a felvágásellenőrzés. A berendezés azonnal jelzi a felvágást.
Isten ez a route ritter. A 349 megás pályámból szanáltattam vele, aztán az installer meg összetömte 83 megára. De nem csinált semmi bat file-t pedig törölt belőle rendesen. Gyanús nekem ez az egész. A pálya egyébként rendben működik... Nem igazán értem.
Nincs véletlenül a többi jelzőről is ilyen jó leírásod? A jelzőcsomag leírásában én nem akarok ilyesmivel foglalkozni, ezért jól jönne, ha linkelhetnék valahova, hogy aki nem ért hozzá, az is találjon információt róla.
Egyelőre még csak teszt alatt állnak,kisebb hibák még vannak,melyeket javítanom kell.
Nem tom mikor,próbálom minél előbb felrakni netre a cuccokat,csak mostanában rengeteg más dolgom is akad.majd ha fenn lesz közlöm itt a fórumon.
már nekiálltam:M43 görög színekben
V43 és V63 ÖBB színekben
Ja igen! Xtracks. Azt kifelejtettem, mivel az mindig külön van és azt már "illik" feltenni rögtön a játék installja után. (Kivéva ha az alappályákon kívül más pályán nem akarunk vonatozni.)