off : Csak gonoszkodtam ! Moncsak, te napközben nem dolgozol ? Olyan hihetelen sebességel jönnek Tőled a válaszok, hogy csak nézek ( alig bírom követni ). sc.
en megrendeltem remelem egyket heten belul meglesz, allitolag minden elo van keszitve az autoban csak berakjak es kesz (remelem hogy tenyleg igy lesz...)
amennyire tudom csak egy par darab volt most akciosan (kb 20) nem tudom hogy mar eladtak e mindet
Tegnap nem a Te kocsidat láttam az Attila úton a kávéház előtt ? Egy pillanatra meg is álltam, de a kocsid annyira szépen le volt mosva ( az enyém meg most annyira koszos ), hogy nem mertem benézni ... valami HRK-77? a rendszámod ?
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (Laborc u.) szemben)
Egyéb információ: (nem találod, késel, eltévedtél) 06-20-9847-386 (SzaboZE), 06-70-3100-195 (Caris)
Jönnek:
panka (121)
SzilárD (323 BG 89' 1,7D Sedan)
Viki (MX-3 94' 1,6 USA)
B. Béla (RX7)
Zool (323 BF)
Pigmy (626GT)
Kbe (Semmi Cicó utasa)
Emprise ("Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.") (MX-3)
Moon ("Jovok en is, MrMillerFunnal, csak nem vallja be. :)") (RX-7 utas:)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
ZapE (nem 100%) (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.") (RX7 cabrio)
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) ) (RX-7?)
somSom (323 BG)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Liszti (ha elkészül a Verda) (RX-7)
Viziborz (323 BG)
Fieldtracer (MRX-7 :)
Jimmy (nem 100%) (323 BA)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
Még mindig nem késő jelentkezni! Bár ha jelentkezés nélkül jössz, akkor is örülünk Neked!
Ha valaki tud útvonalengedélyt intézni, jelentkezzen (jönne egy verseny RX7 is)!!!!!!!
Sirk, köszi, de az nekem végképp a világ végén van. origó: Óbuda, azaz a helyi kisokosból kinéztem egy szimpi szervízt, voltam is ott,Pomázi út 7-15, mondtak 30-40e Ft-ot. Holnap kimegyek a másik címre, Budakalász vagy mi a szösz, és akkor még okosabb leszek. Az a szerencse, hogy semmi sem tört, csak a fényezés sérült, de az annyira, hogy bántja a szememet , no meg eltört valami műanyag basz is. Az én kis Bagírám az olyan lapos, hogy csak úgy beszúszik a kocsik alá, így csak horzsolásos kárt szenvedet. Jó nektek, hogy találkoztok, és sajna megyek a Zemplénbe, de minden vágyam lenne köztetek lenni, mert úgy érzem nem ártana javítani a nemek arányán. Arról nem is beszélve, hogy megmutatnám a műszerfalamat. Jó mulatst nektek, meg szép napsütést és száraz utakat.
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (laborc u.) szemben)
Egyéb információ: (nem találod, késel, eltévedtél) 06-20-9847-386 (SzaboZE), ide még egy szám felkerülhetne, ha valamiért engem nem érne el valaki...
Jönnek:
B. Béla (RX7)
Zool (323 BF)
Pigmy (626GT)
Kbe (Semmi Cicó utasa)
Emprise ("Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.") (MX-3)
Moon ("Jovok en is, MrMillerFunnal, csak nem vallja be. :)") (RX-7 utas:)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
ZapE (nem 100%) (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.") (RX7 cabrio)
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) ) (RX-7?)
somSom (323 BG)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Liszti (ha elkészül a Verda) (RX-7)
Viziborz (323 BG)
Fieldtracer (MRX-7 :)
Jimmy (nem 100%) (323 BA)
Erminavet (MX-5/Miata)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra is jöhet :))) (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
Még mindig nem késő jelentkezni! Bár ha jelentkezés nélkül jössz, akkor is örülünk Neked!
Ha valaki tud útvonalengedélyt intézni, jelentkezzen (jönne egy verseny RX7 is)!!!!!!!
Voltam garanciális problemát ügyintézni!
Nem, nem a váltó esett szét:-)
A vászontetőből a hátsóablaknál kilóg egy szivaccsík (aminek oda kéne ragadnia, de eleresztett), meg elrepedt a szélvédő alatti műanyag léc.
Lefényképezték tudományosan az elrepedt műanyagdarabot, és most importőri szinten elbírálják. Szerintem a japán főmérnökök is ide fognak repülni megnézni az autómat:-))))
Ami kicsit aggaszt, hogy a munkafelvevő nem volt hajlandó megrendelni a szivacsdarabokat. Azt mondta, hogy majd megoldják (=visszagányolják valahogy ragasztóval, és azt majd én egy perc alatt kiszúrom, és kénytelen leszek kinyírni őt).
A szivaccsík visszaragasztása egyébként nem esik importőri elbírálás alá:-)))