Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy gyakorlatilag új, 1x-2x használt Sony 18-55 OSS black optika, gyári első-hátsó sapkával és napellenzővel. Hibátlan, karcmentes, gyári állapot. Doboza nincs, mert egy NEX-3 kit obija volt. A fekete verzió nagyon ritka, mert 10-ből 9 ezüst színű. Amúgy feketében sokkal komolyabbnak is tűnik az optika. :) Minőségi darab, fém bajonettel. Bp-en és környékén tudom átadni v posta.
Eladó Minolta MD Fix50mm 1:1.7 objektív. Hibátlan állapotban van, karc-, sérülés mentes!! Nagyon szépen rajzol! Szép éles képet lehet vele csinálni!! Ára: 11.000Ft
Eladó egy Minolta Maxxum AF 50/1,7-es objektív makulátlan állapotban, minden tartozékával (eredeti első, hátsó sapka, valamint a doboz). Érdekldőni a gabornok@totalcar.hu címen illetve a 06 20 317 9812-es telefonszámon lehet!
Legutolsó árként eladó egy Sigma 30mm f/2.8 objektív NEX-re, gyakorlatilag egyszer kipróbált, 3 év garanciával. Rendkívül éles. Ha a héten megveszi még valaki, akkor 35 000 Ft.
Sony SLT-A55VL (kb. 23.000 expó) tartozékaival, dobozában, papírjaival + egy 8GB Sony Memory Stick PRO-HG Duo kártya + egy tartalék, utángyártott akku 85.000 Ft
Sony 18-55 f3.5-5.6 SAM objektív15.000 Ft
egy 16GB Sony Memory Stick PRO-HG Duo kártya 5.000 Ft
Minolta AF 50 f1.7 gyakorlatilag nem használt objektív, karcmentes, szép állapotban, első, hátsó sapkával 25.000 Ft 20.000 Ft
Eladó bontatlan NP-FW50 akku, a NEX gépek közül mindhez jó. Mivel a gépemet már eladtam, így nem tudom kipróbálni a működését, ezért is hagyom a csomagolást bontatlanul. Eredetinek kinéző csomagolásban van, de inkább utángyártottként hirdetem a csalódás elkerülése végett. Kipróbálási garanciát tudok adni rá.
3000Ft
Budapesti személyes átvétel vagy postai célbajuttatás lehetséges.
Eladó egy Sony A580 tükörreflexes fényképezőgép, aksi,töltő,nyakpánt,doboz megvan hozzá.
+vertikális markolat(után gyártott, doboza ennek is megvan) ára:10eFt. SonyA300,A580 gépekkel próbálva működik, de a többi hasonló Sony A-hoz is jó, amikbe a nagyobbik akku van, sajnos az A77-re már nem jó.
Az objektív tökéletesen működik és sok túrán volt velem és én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az objektívet kipróbálni Nagykovácsi és Budapest Környékén lehet illetve mivel munkám miatt sokat megyek így esetlegesen egyéb városok is szóba jöhetnek.
Eladó egy Sigma 300mm f2,8 APO objektív Sigma 1,4 EX telekonverterrel, első hátsó sapkával, napellenzővel, egyedi gyártású 112-95 mm szükítővel, UV szűrővel. Külső használati nyomok láthatók, de a lencsék por-, gomba- és karcmentesek! A700, A77-el hibátlanul működik Megtekinthető, kipróbálható Győr, Komárom és Tatán előre egyeztetett időpontban. Ára: 230.000 Ft
Érdeklődni emailben lehet: sermeszo@gmail.com
PS: Tokina - AT-X 116 PRO DX csere is érdekel értékegyeztetéssel.
Videóban az a57 50p-s videó felvételt nyújt (ha szerencséd van mint nekem, és Amerikai a gép, akkor 60p), ami azt jelenti hogy belassítható a kétszeresére is akár, mind ezt fullHD-ban. Ez az a tulajdonság amit alig néhány DSLR gép tud nyújtani. Sport fotózásban pedig ez a kamera 10 képet képes keszíteni másodpercenként, folyamatos AF-el, ami nagyon hasznos,ráadásul crop módban 12-t is! Ez egy olyan tulajdonság amit más gyártóknál csak a legdrágább modellek kínálnak, legtöbbször azok sem.
Válaszolva a konkrét kérdésre, az a58 csak 5 képet készít másodpercenként, ami az átlaghoz képest nem rossz, viszont most az 57-esből indulunk ki. Az 58-as 24p, 60i(30p) és mp4 formátumban 30p-t kínál, ami igen csak középszerű a sony AVCHD2 tömörítése miatt.
Nekem a napokban volt szerencsém megnézni egyet, egy barátomnak ajánlottam, gondoltam megnézem már milyen is, de nagyon nagy csalódás volt!
Szerintem az A58-at csak azért csinálták, hogy legyen egy olcsóbb kategóriás gép is.
A kijelzője elég gyenge felbontású, bár a leírásai alapján sokmindent raktak a gépbe. Én azt javasolnám, ha lehetőséged van rá, inkább az A57 felé nézelődjél, hidd el, ég és föld a különbség!
Én meg azt kérdezném, hogy a "sportot fotózni" helyzettel mi a baj? Én járműveket szeretnék, az gyorsaság tekintetében a sport felett van (busz, villamos, vasút és természetesen nem csak állókép formájában).
Ha videózni szeretnél, vagy akár milyen sportot fotózni, akkor felejtsd el, és vedd meg az a57-et, ha videót csak időnként használnád, akkor viszont az árát megéri!
ui.: Ne hagyd hogy akárki rábeszéljen egy d3100-3200-5100-ra, vagy egy canon 550d-600d-1100d-re, egyszerűen ebben az árban megver mindenkit!
Eladó egy Minolta Maxxum AF 50/1,7-es objektív makulátlan állapotban, minden tartozékával (eredeti első, hátsó sapka, valamint a doboz). Érdekldőni a gabornok@totalcar.hu címen illetve a 06 20 317 9812-es telefonszámon lehet!
A meghirdetett fotós felszerelésemből a Minolta 100/2.8 (D) és a Sigma 100-300/4 optikákra úgy néz ki van komoly érdeklődő, így ezeket egyelőre kiveszem a hkínálatból, a többi holmi azonban továbbra is eladó:
Sony A700 DSLR váz
hibátlan működési állapot, összes tartozékával, a hátsó kijelzőn vannak karcok, de ezt leszámítva szép állapotú,
ára: 95.000 Ft
Sigma 20/1.8 nagylátószögű objektív
első-hátsó porvédővel, eredeti dobozával és hordtáskájával, a lencsék por, karc és gombamentesek, az optika kívülről is szép állapotú, optikailag, mechanikailag hibátlan, eredeti napellenzővel
ára: 70.000 Ft
Minolta 24-85/3.5-4.5 AF alap zoom
korának megfelelő állapotban, napelelnzővel, karc és sérülés mentesen
ára: 30.000 Ft
Minolta 50/1.7 alap objektív
korának megfelelő állapotban, optikailag és mechanikailag hibátlan állapotban