Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Továbbra is eladó egy Minolta Maxxum AF 50/1,7-es objektív makulátlan állapotban, minden tartozékával (eredeti első, hátsó sapka, valamint a doboz). Érdekldőni a gabornok@totalcar.hu címen illetve a 06 20 317 9812-es telefonszámon lehet! Kérésre küldök képet!
Vezeték nélküli távkioldót keresek Sony SLT-A37-hez. Max 2000 forint van rá, szóval nem egy márkás 12.000 forintost keresek, hanem utángyártotat. Akinek van ilyen az keressen meg. Előre is köszönöm.
Eladó egy gyakorlatilag új, 1x-2x használt Sony 18-55 OSS black optika, gyári első-hátsó sapkával és napellenzővel. Hibátlan, karcmentes, gyári állapot. Doboza nincs, mert egy NEX-3 kit obija volt. A fekete verzió nagyon ritka, mert 10-ből 9 ezüst színű. Amúgy feketében sokkal komolyabbnak is tűnik az optika. :) Minőségi darab, fém bajonettel. Bp-en és környékén tudom átadni v posta.
Eladó Minolta MD Fix50mm 1:1.7 objektív. Hibátlan állapotban van, karc-, sérülés mentes!! Nagyon szépen rajzol! Szép éles képet lehet vele csinálni!! Ára: 11.000Ft
Eladó egy Minolta Maxxum AF 50/1,7-es objektív makulátlan állapotban, minden tartozékával (eredeti első, hátsó sapka, valamint a doboz). Érdekldőni a gabornok@totalcar.hu címen illetve a 06 20 317 9812-es telefonszámon lehet!
Legutolsó árként eladó egy Sigma 30mm f/2.8 objektív NEX-re, gyakorlatilag egyszer kipróbált, 3 év garanciával. Rendkívül éles. Ha a héten megveszi még valaki, akkor 35 000 Ft.
Sony SLT-A55VL (kb. 23.000 expó) tartozékaival, dobozában, papírjaival + egy 8GB Sony Memory Stick PRO-HG Duo kártya + egy tartalék, utángyártott akku 85.000 Ft
Sony 18-55 f3.5-5.6 SAM objektív15.000 Ft
egy 16GB Sony Memory Stick PRO-HG Duo kártya 5.000 Ft
Minolta AF 50 f1.7 gyakorlatilag nem használt objektív, karcmentes, szép állapotban, első, hátsó sapkával 25.000 Ft 20.000 Ft
Eladó bontatlan NP-FW50 akku, a NEX gépek közül mindhez jó. Mivel a gépemet már eladtam, így nem tudom kipróbálni a működését, ezért is hagyom a csomagolást bontatlanul. Eredetinek kinéző csomagolásban van, de inkább utángyártottként hirdetem a csalódás elkerülése végett. Kipróbálási garanciát tudok adni rá.
3000Ft
Budapesti személyes átvétel vagy postai célbajuttatás lehetséges.