Tegnap meghozták a 2-paletta fenyőpelletet (89/kg)...szép világos, úgy mondták, hogy kéreg nélküli, jónak tűnik...remélem ez jobb lesz, mint a tavalyi beszerzés...
Milyen kályhát tudnátok ajánlani egy kb 50 m2es házikó kifűtéséhez? Ráadásul ebből az 50 m2-ből igazából lejönne a kisszoba és a fürdőszoba merete, mert penészesedési problémák miatt oda norvég paneles/ infra fűtéses stabilabb fűtést terveznék.. szóval inkább csak 30-35 m2--> 100 m3 lenne,amit ki kellene fűtenem.. Előre is köszi a válaszokat!
Köszi, találtunk a közelben 89-ért, jó minőségű kéreg nélküli fenyőpelletet, ukrán relációból...ingyen kiszállítják. Nincs mire várni, csak drágább lesz...majdnem kéthavi nyögdíjam...:(:(...
Szuper jól ég, ez kétségtelen, (de mindent hozzá kellett igazítani) és mindent eldugít, mindenhová felrakódik, de inkább a korrózió miatt...no meg a 25-kilós zsákokat se nyerő már cipelni, fogy az erő...:):)
Akkor kapsz olcsóbban, ha támogatod a lopást, feketézést meg ilyesmiket. Amivel garantált az is, hogy sosem lesz normális áron.
Egyébként a hiány EN Plus meg a most kapható (mellesleg még jobb) DIN Plus CAPPUCHINO között két raklapnál 14 ezer Ft a különbség. Tényleg olyan egetrengető?
Sziasztok pelletesek...Pest közelében tudtok normális árú pelletet?... az Érdiektől vettem eddig, de nincs készletük, csak a drágából...meg mindenhol csak drágán van...pedig 2-raklapot vennék...
A2 minőségű ukrán pellettel használtam. Agri pellettel nem próbáltam, az égőfej boldogulna vele mivel magát tisztítja, csak a kazánra rakódna fel sok hamu.
Nem jó hozzá a kazánom, újat kellene vennem, hogy megfelelő hatásfokkal dolgozzon. Ezért adom el. Na meg a pellet tárolás is körülményes, nincs sok helyem hozzá.
Info: csak a vezérlőpanel fele lehet kiszedni(azon a felén van egy kivágás a bevezetőnél és akkor kifér...). Először a másik oldalról próbáltam, hogy ne kelljen kifordítani a kályhát...
Eladó egy ECOMAT 25 kw-os pellet égőfej, felhordócsigával, fejegységgel együtt. Mozgórostélyos, tehát az agri pellethez is jó, mert önmagát takarítja. 2019-ben vásároltam, egy szezont használtam. Irányár:350 000 FT
Sziasztok! Eladnom Falcon Comodo Central P18 vízteres pellet kályhámat, fehér, 18 kW. A kályha 2019.12.06-án lett vásárolva, és csak a tavaly téli szezonban üzemelt. Minden papírja megvan (számla, garancialevél, használati útmutató). Irányár: 290 000 Ft. Ha valakit érdekel, a +36 30 540 3524 számon elértek.