Keresés

Részletes keresés

cséndzs Creative Commons License 2000.09.22 0 0 96
Na, ez má' itten finom ám! Nem hánytok még?
ivanpeti Creative Commons License 2000.09.22 0 0 95
Az almalének?! Max az ÖKM.
Előzmény: PuPu (93)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.22 0 0 94
Folyóirata válogatja...
Mondjuk a Buci Maci...?
:O)))

Nem, hanem a BOBO!

Előzmény: PuPu (93)
PuPu Creative Commons License 2000.09.22 0 0 93
Folyóirata válogatja...
Mondjuk a Buci Maci...?
:O)))
Előzmény: Almaital Returns (90)
ivanpeti Creative Commons License 2000.09.22 0 0 92
Hopp! Megsértődtem. Az almalé kihagyott a cigányozók közül, pedig valamikor nagyon rám szállt. Az is csak magára vessen, aki még szóba áll vele. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy stílusával a jobb oldalt, kitalált - és kitálalt - múltjával és pálfordulásával a baloldalt kívánja lejáratni. Vagyis csak szórakozik azokkal, akik komolyan veszik.
Ügyes. Nagyon ügyes.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.22 0 0 91
Almaital,

felhívnám a figyelmedet arra az aprócska, ámde nem elhanyagolandó tényre, hogy nem a nyelvtudás az intelligencia és a műveltség fokmérője
a nyelvérzék ugyanis adottság (olyasféle mint a zenei hallás vagy a matematikai érzék), ami vagy megvan valakiben, vagy nincs
attól, hogy valakinek nincs nyelvérzéke, még lehet valaki kivételesen tehetséges, intelligens és művelt (nekem pl. volt egy ritka magas IQ-ju atomfizikus barátom, akinek 0 nyelvérzéke volt)
szóval

ui.
egy folyóirat szerkesztőjének lenni sem különösebben nagy kunszt (tapasztalatból tudom)

Előzmény: Almaital Returns (90)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.22 0 0 90
Hát a tiedből mi süt olyankor, amikor genetikai vadbaromságokat halandzsázol, aztán napokig lapulsz a fűben, amikor rákérdeznek?
Másokkal akarsz bizonyítékokat kerestetni az agyament hülyeségeidre, mert te magadtól erre is alkalmatlan vagy!

Már egyszer elmagyaráztam, hogy a DNS-es dolgot most kerestetem. Mivel az archívumban nem találtam a témába vágó angol, német vagy francia nyelvű cikket, így – szakirányú nyelvtudás híján – meg kellett kérnem egy kollégát, hogy írjon a bevándorlási témákkal foglalkozó finn és norvég Usenet newsgroupkba. Nem nehéz kitalálni, hogy a Useneten a válaszok átfutási ideje sokszor több nap is lehet.

Mellesleg, te tudsz finnül, ill. norvégül? Nem? Akkor miért nem kussolsz el? Ki a műveletlen?

A múltad említése esetén te más érveket kérsz. Nem kell amellé semmi más.

Ezt Vásárhelyi Miklósnak, az SZDSZ nagy mecénásának is így mondanád?

Az életed meg a tömény szerencsétlenség. Megérdemled.

Megnézném, ha történész lennél, mennyire vitted volna negyvenes éveidre. Ahhoz képest, hogy aránylag fiatalnak számítok, egy folyóirat szerkesztôjének lenni már valami.

Előzmény: Törölt nick (89)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.22 0 0 88
Ennek a féregnek még ez a gyöngyszeme kimaradt:

hogy allandoan hangoztatod (abba hagyhatnad mar. Csak szegyent hozol rajuk. Persze valoszinuleg epp ez a celod ) az allitolagos zsido mivoltodat

Na és?! Jól tudjuk, hogy értelmes ember egy példa alapján nem általánosít. Nem? Akkor meg mi a gond?

Nem láttál még jobbközép zsidót? Úgy látszik, túl sok Népszavát és Magyar Hírlapot olvasol, te szerencsétlen… Javaslom, hogy nézz körül olyan reál tudományokkal foglalkozó helyeken, ahol sok zsidó tanít/tanul. A SOTE-n vagy a BME-n például. Akkor majd rájössz, hogy nem tömörül minden zsidó az álzsidó SZDSZ körül, maximum csak a zsidó származású “médiaelit”.

Előzmény: geszthi (86)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.22 0 0 87
Te szerencsétlen! Logikából, érveléstehcnikából, olvasottságból megbuknál, az hétszentség!

Ha valóban én állnék a W.T.-nick mögött, és valóban azért hoztam volna létre, hogy itt a Hócipô-képrôl írkáljak, akkor mivel magyarázod azt, hogy W.T. elsô hozzászólásánbak idôpontja 20:03. A te 64. hozzászólásod viszont 22:55-kor keletkezett. Ezek szerint jövôbelátó lennék, és már azelôtt létrehoztam volna a nicket, hogy te megírtad volna (64)-et?

Azon kivul, hogy mindenkit mocskolsz aki nem fidesz fan, meg aki nem nyalt be az elozorendszerben mint te (legalabb beismerted ennyi javadra szol, persze rogton meg is volt az indoklas/mentseg, hogy miert) mast nem tudsz.

Na tessék, ez is a múltammal jön… más “érv” nincs?

Belemagyarazol egy kepbe - amit persze rogton betettel ide - ciganyozast/rasszismust, de hogy miert/mikent arra mar nem valaszolsz (bar ahogy a mondas tartja mindenki magabol indul ki. Hat ha neked e kep a rasszismust sugallja...).

Akkor Farkasházy úr (y, látod? Nem i, ahogy W.T. nickünknél szerepel. Az idôpontok, az ékezetek, az idézési stílus stb. különbözôsége pedig ne aggasszon, azok megértéséhez már sokkal magasabb intelligencia szükségeltetik, mint ami neked van) miért nem közölte a képpel kapcsolatban azt, hogy ez egy bolondtablós felvétel? Miért kellett ráadásul pont a hátoldalra raknia?

Az egeszben raadasul az a legszebb, hogy ezt az egesz belemagyarazast eppen te tetted itt alabb egy Origorol koppintott GA keppel. A stilus ott is magaert beszel. Es meg te jossz biralatokkal, te kovetelsz moderatort ?!

Te hülye, szerencsétlen idegroncs… Nagyon frusztált és sikertelen lehetsz, ha ilyen mélyre süllyedsz, ugyanis pont ezzel az utolsó mondatoddal árultad el, mennyire primitív, olvasatlan bunkó vagy. Ha átnézed a hozzászólásaimat, akkor magad is meglátod, hogy én kötök bele mások rasszizmusába – ugyanúgy, ahogy most W.T. esetében tettem. Ráadásul alattam nagydög (82) már ugyanezt szóvá tette (ti. azt, hogy miért baszogatom annyira a cigányozókat). Te tényleg nagyon hülye lehetsz, ha a nagydög-hozzászólás alapján műveltséged hiányosságainak pótlásával (pl. eddigi hozzászólásaim átnézésevel) nem próbálkozol meg. Így csak magadat járattad le, te szerencsétlen…

Wolfhauser Tivadarrol irtakat (75) tovabbra is fenn tartom, mert tokeletesen illik mind arra

Mindarra. Tanulj meg magyarul, szerencsétlen.

kozben meg KT-n kered szamon azt hogy nem lehet svab, mert szegyent hozna rajuk. Kisse sokat veded oket.

K.T és Lewinfiú meg éppen ôket akarta lejáratni azzal, hogy sváb származásúnak hazudta magát. Ezek után nem csoda, ha hazúgnak nevezem ôket, nemdebár?

El ne szallj mar magadtol itt....meg hogy rajtad nem lehet fogast talalni? Eleg a szokincsedet kigyujteni, mindent elmond rolad.

Fogást találni még a nálad sokkal-sokkal intelligensebbeknek és olvasottabbaknak (pl. macskaköröm) se nagyon sikerült, te szerencsétlen… Akkor te mit akarsz? Minden hozzászólásodból süt a primitívség és olvasatlanság…

Előzmény: geszthi (86)
geszthi Creative Commons License 2000.09.22 0 0 86
Latom Almale W. Tivadar a stilusod belulrol fakad, mert allando es valtozatlan.

Azon kivul, hogy mindenkit mocskolsz aki nem fidesz fan, meg aki nem nyalt be az elozorendszerben mint te (legalabb beismerted ennyi javadra szol, persze rogton meg is volt az indoklas/mentseg, hogy miert) mast nem tudsz.

Belemagyarazol egy kepbe - amit persze rogton betettel ide - ciganyozast/rasszismust, de hogy miert/mikent arra mar nem valaszolsz (bar ahogy a mondas tartja mindenki magabol indul ki. Hat ha neked e kep a rasszismust sugallja...). Az egeszben raadasul az a legszebb, hogy ezt az egesz belemagyarazast eppen te tetted itt alabb egy Origorol koppintott GA keppel. A stilus ott is magaert beszel. Es meg te jossz biralatokkal, te kovetelsz moderatort ?! Hat igen a pofatlansdagnak tenyleg nincs hatara...

Wolfhauser Tivadarrol irtakat (75) tovabbra is fenn tartom, mert tokeletesen illik mind arra amit itt muvelsz mar miota. Legkozelebb ugyesebben provokalj, tul atlatszo.

Erveid sincsenek, mindig kimerulnek abban ( a vitapartner allando mocskolasat kiveve), hogy allandoan hangoztatod (abba hagyhatnad mar. Csak szegyent hozol rajuk. Persze valoszinuleg epp ez a celod ) az allitolagos zsido mivoltodat (kozben meg KT-n kered szamon azt hogy nem lehet svab, mert szegyent hozna rajuk. Kisse sokat veded oket. Hmmm). Nem lenne baj, csak ilyet normalis ember nem tesz, mert nem lenyeges, csak annak aki urugykent hasznalja valamire.

El ne szallj mar magadtol itt....meg hogy rajtad nem lehet fogast talalni? Eleg a szokincsedet kigyujteni, mindent elmond rolad.

Előzmény: Almaital Returns (81)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.22 0 0 85
Azert, ha figyelembe vesszuk, hogy meglehetos gyakorisaggal esel a fiktiv ciganyozason valo jogosulatlan felhaborodas bunebe (Hogy neked is vilagos legyen: Kitalalod valamirol, hogy az biza rendkivul ugyesen burkolt ciganyozas, majd telehaborodod a forumot), akkor mar nem is biztos, hogy komolyan kell venni az emlitett hozzaszolasaidat.

Például? A BIT-es (emlékszel, ôk zsideszeztek annak idején, rendesen el is kapták ôket a rendôrök, a frissen alakult MSZP zsideszezését meg a Népszabadságbeli “gag” ôrzi) brutális/dakota (akit nem kell bemutatnom – ez és ez a topic (ez utóbbiban az (1)) magáért beszél) egyértelmű mondataira célzol, amikben – az egész Index törzsközönségét hülyének nézve – ebben a topicban “festésrôl” beszélt? (9507. és elôzményei) Vagy woodi, a Fidesz Ellensége, Starlet, VITAMIN és a többi véglény cigányozására? Kérném szépen a példákat, te szerencsétlen!

Előzmény: nagydog (82)
wizes Creative Commons License 2000.09.22 0 0 84
81 méltó a gazdihoz!
nagydog Creative Commons License 2000.09.22 0 0 82
Azert, ha figyelembe vesszuk, hogy meglehetos gyakorisaggal esel a fiktiv ciganyozason valo jogosulatlan felhaborodas bunebe (Hogy neked is vilagos legyen: Kitalalod valamirol, hogy az biza rendkivul ugyesen burkolt ciganyozas, majd telehaborodod a forumot), akkor mar nem is biztos, hogy komolyan kell venni az emlitett hozzaszolasaidat.

Nagydög

Előzmény: Almaital Returns (81)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.22 0 0 81
No mi van Almale, nem valt be a kamunicked (65) provokacioja, meg az OV keped es egybol kerulod a helyeket ahova beraktad?
Esetleg ujabb nicket valasztottal (Almaital Disappears)?

Te szarházi!

Megértem, hogy máshogy nem tudsz fogást találni rajtam, de javaslom, hogy mielôtt hülyeségeket írkálsz, nézd meg, hogy mit írtam mindegyik más rasszista elvtársad (A Fidesz Ellensége, brutális, woodi, starlet, VITAMIN, PuPu stb.) cigányozására! Már megint magadat járatod le, te szerencsétlen, mert már megint elárulod magadról, hogy jó ideje nem olvasod az Index fórumait, csak ömlik belôled a szenny és a szar!

Ami pedig a két topicból történt eltűnésemet illeti, ugyanez történt a többi topicban is, te szerencsétlen. Ha nem hiszed, megnézheted a hozzászólásaim dátumát, idôpontját. Nem mindnenki idômilliomos. A BIT által fizetett brutális megteheti, hogy naphosszat itt cigányozzon, végül is ezért kapja a pénzét. Én nem.

Ritka nagy szemét vagy te, mocskos szarházi!

Előzmény: geszthi (80)
geszthi Creative Commons License 2000.09.22 0 0 80
No mi van Almale, nem valt be a kamunicked (65) provokacioja, meg az OV keped es egybol kerulod a helyeket ahova beraktad?

Esetleg ujabb nicket valasztottal (Almaital Disappears)?

Előzmény: geszthi (75)
geszthi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 79
Ugyanmar! Pont a kovetkezetesseget varod tole el?! Nem vagy te tul naiv/fellegekben jaro? :-))))
Előzmény: nagydog (70)
geszthi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 78
no helyesen:

Aki ebbe a kepbe kepes mocskos ciganyozast (lattal te eletedben egyetlen roma illetot igy kinezni?) bele latni az egy bunko barom.

Sokkal aljasabb mint amit azokrol
( = Hocipo. En mocskos liberalis, hogy kepes voltam ezt nem olvasni! Mecsoda bun, Mea culpa, mea maxima culpa ! ) probal beallitani akik ellen hangoztatja !!

Előzmény: geszthi (77)
geszthi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 77
No akkor kovetkezzen a sz@r "muelemzese".

Mondjuk, hogy ki aljas kettonk kozul arrol eleg legyen annyi (mint mar alabb irtam), hogy ha valaki ebbe a kepbe kepes belelatni, hogy ez ciganyelleneseget lovagol meg...ez mar "non minus ultra". Ilyen alapon Brodit is le lehetne ciganyozni (neki is van hasonlo kepe).

Kepalairas. Elismerem van nemi igazsag csira abban amit mondasz (no persze a mersekelt jobboldali kepalairasokrol kaptunk toled izelitot, de jo szagosat am ), am nincs az az ember aki ezt a kakastollas (?), kockas zakos/csokornyakkendos kepet masnak gondolna, mint bolond erettsegi/ rongyos ballagasi kepszeruseg. Aki ebbe mocskos ciganyozast (lattal te eletedben egyetlen roma illetot igy kinezni?) lat bele az egy bunko barom.
Sokkal aljasabb mint amit azokrolEn mocskos liberalis, hogy kepes voltam ezt nem olvasni! Mecsoda bun, Mea culpa, mea maxima culpa ! ) probal beallitani akik ellen hangoztatja !!

Előzmény: Almaital Returns (73)
geszthi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 76
pokerarc az a pasztorperc. Bocs toluk.
Előzmény: geszthi (75)
geszthi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 75
No ebben az egyben tokeletesen egyertunk. Eppen az ilyen bunkok ellen szoltam...

Am !!!

latva miket muvelsz itt/mindenutt (mindjart reflektalok ra, bar ez olyan mintha a sz@rt elemeznenk ki);
latvan, hogy a felteteles modban irt "keresemre" egybol beraktad a kepet (pont te), hogy legyen mire hivatkoznod;
latva W.Tivadar eddigi "oriasi munkassagat" (3 hozzaszolas) es email cimet (fajkashazi@ jaj de gyanusan utalva valakire)
es azt, hogy rogton arra a hozzaszolasomra jott valaszul, melyben szovatettem, hogy a jobboldaliak nem szolnak a muved ellen ( bar eddig sem tette senki onnan, ennyit errol! :-(((((() ,tehat hasonlo esetben en is szolnek a hasonlo ellenoldali bunkosaghoz
no ezek utan azt kell felteleznem, hogy ez is a te muved!
Kitelik toled, hisz egyszer mar csinaltal ilyet (pontosan ahogy alabb Pasztorperc idezte toled):

".... Tudatosan tévesen idéztelek, hogy megnézzem, a nyilvánvaló hazugságot és a téves
idézést kiszúrja-e...."

Igen almalotty kiszurtam az ilyen primitiv provokaciot. Elobb kellj fel, hogy ilyeneket bevegyek!

Előzmény: Almaital Returns (69)
Pókerarc Creative Commons License 2000.09.19 0 0 74
Itt van a beszélgetésetek, te véglény. Pontosan, tudod, Dereknek igaza van.

"Derek nem mondta ki explicit, hogy Göncz nem volt ügynök, épp ellenkezôleg. Csak azt mondta, hogy nem
kötelessége (sôt…) publikálni az átvilágítási határozatát. "

"Akkor most kimondom explicite, ha Goncz ugynok lett volna, vagy mas modon erintett az ugynoktorvenyben, akkor ha megtartja koztarsasagi elnoki poziciojat az atvilagito birosag a Magyar Kozlonyben nyilvanossagra hozta volna az erintettseget. De minthogy nem hozta nyilvanossagra ezert nem talaltak olyan adatokat ami arra utalna , hogy ugynok lett volna. Tehat az atvilagitasi papirokban erre utalo bizonyitek nincs. Es ez a lenyeg. Az hogy egyesek mit fantazialnak es pletykalnak az nem erdekes. Persze ha neked az a hitelesebb amit egyesek pletykalnak, mint amit egy birosag megallapit az a te dolgod."

"Derek, kösz a kiegészítést. Tudatosan tévesen idéztelek, hogy megnézzem, a nyilvánvaló hazugságot és a téves idézést kiszúrja-e Pókerarc :-) Elvonultam a Mea Culpába."

Előzmény: Almaital Returns (67)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.19 0 0 73
Legszivesebben azt kivannam, hogy tegye mar be valaki azt a hirhedt kepet ide es irja mar ala ugyanazt amit almalotty produkalt. No mi lenne a fogadtatas?
Hol van most Melnyikov a nagy bekepzelt felhaborodasaval, mint OV eseteben (lasd Lovas Istvan topik)? Hol van Messire a magas felsobbrendusegu kioktatasaival, hol vannak a magukat tisztesseges konzervativ, jobboldaliaknak vallok akik oly akitivak voltak az (uj) koztarsagi elnokos topikokban?

Tudod geszthi, te nem csak műveletlen vagy és buta, hanem aljas is. Göncpapa képe ugyanis nem kosztümös-sminkes filmfelvételen készült. Orbáné igen. A kép aláírás (a kép keletkezési körülményeinek megemlítése) nélküli közzététele igenis az SZDSZ-MSZP-Munkáspárt (emlékszel még Thürmer elvtársad május elsejei kijelentésére, amitôl természetesen egyik “haladó” erô sem határolódott el?) suttogó, a cigányellenességet meglovagoló kampányát erôsíti. De mi mást várna az ember egy, a Soros Alapítvány támogatásával, az SZDSZ-Demokratikus Charta frontemberének vezényletével kiadott szennylaptól?

A kép, a Népszabadságban szereplô képaláírással:


Előzmény: geszthi (64)
Toth Kalman Creative Commons License 2000.09.19 0 0 72
Csallokoz forum:
Egyetertek Toth Kalman doktrinajaval. Kelet Szlovakiai Deregnyo(Drahnov)a
szulofalum. Meg 4 evel ez elot a Toketerebesi jarashoz tartozot,ahol a
lakossag kb.50% Magyarlakta. Ugyebar ez mar csak volt igy ugyanis a
legnagyob Szlovak rablo ,diktator Meciar annexolta a Nagymihalyi
(Michalovce)-i jarashoz. Es vele egyut Nagy Kapost(Velke Kapusany)is es meg
kb.10-15 magyar falut. Ma mar tisztan latom hogy ez egy etnikai tisztogatas
volt mivel
Nagymihaly es jarasa 99%Szlovak. En szerintem ket kiut van az egesz
Szlovakia Magyarsagnak az elso az hogy tovabbra is fogjuk hagyni magunkat
degradalni stb..stb...a masodik lehetoseg mar biztosan tugyatok hogy mi
pontosan az amit mar Toth ur le irt . A magyar-lakta teruletek
Magyarorszaghoz tartoznak. Koszonom a figyelmuket, Tibor
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Csallokoz forum:
http://www.csallokoz.sk/forum/cgi-bin/ppforum.pl?lista=21

TOTH DOKTRINAK:

1. A magyar-lakta teruletek Magyarorszaghoz tartoznak.

2. Magyaroknak jogokat csak Magyarorszag hatarain belul tudunk biztositani.

3. Mi viragzo partneri viszonyt akarunk szomszedainkkal, ami viszont csak
igazsagos, etnikumi eloszlas szerinti hatarokon alapulhat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
From: Kállai Eszter
Date: Tue Sep 19, 2000 1:23am
Subject: Magyar! Vége a balsorsnak!!!

Én, Kállai Eszter, a MAGYAR SZéK- tagja - kérek mindenkit, aki egyetért és
helyesli - cselekedjék hasonlóan - mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a
román állami szervek újra meg akarják sérteni
a./ a nemzetközi törvényeket,
b./egy nemzet tagjainak - akik egyben mindezidáig az ő tisztességes,
dolgos, békés
adófizető polgáraik - emberi méltóságát, hiszen mi más az, hogy a
Székelyföldbe, a
székelyek közé akarnak telepíteni román családokat, mesterségesen
megváltoztatva
ezzel egy terület etnikai összetételét.
Kérek, mindenkit - aki szakember, szakszerűen, törvényekre hivatkozva, aki
nem az, hozzám hasonlóan - egyénileg, s amennyiben módja van közösség,
szervezetként:
a./ tiltakozzon a román követségeken, hivatalos szerveknél ez ellen,
b./ mozgósítsa a nemzetközi szervezeteket, hogy teljesítsék
kötelességeiket ez ügyben,
c./ kérjen minden jóérzésű románt, hogy álljon mellénk. ő is
figyelmeztesse a fenti cselekedetet
megtenni akaró Románia hivatalos szerveit, hogy vigyázzanak, ne tegyék
mert ezzel végleg
túllépnék a Mindenséget mozgató Teremtő által jó néven vett emberi
cselekedetek
határát.
Én is azért cselekszem, mert tudom, halálom óráján a nagy Úr, de nevezzük
egyszerűen lelkiismeretnek, előtt nem állhatok felemelt fejjel, de síromban
sem nyugodhatok békén, ha most nem teszem a tisztem a magyar nemzet
tagjaként, a magyarok "egyik" Esztereként.
Azonban kötelességem kimondani: nem csupán a magunk igazáért teszem, amit
teszek. A mi igazságunk nemcsak a mi igazságunk, hanem a Föld minden kis
nemzetének az igazsága.
Természeti törvényeket, a MINDENSÉG rendjét, égi erők akaratát sértik meg
azok a gyarló emberek, akik nem engedik a tulipánnak, hogy tulipán legyen,
rá akarják kényszeríteni a rózsaságot. Ahogy a természetben VIRÁG nincs (van
szegfű, rózsa, tulipán) , úgy az ember is testetlen szellem nemzeti forma
nélkül. (Vagyis akik VILÁGPOLGÁRSÁGRÓL beszélnek, azok sem tudják, hogy mit
mondanak. Ahogy a tulipán hiába kiabálná, hogy én rózsa vagyok, csak nem
lenne az, ahogy "csak" virág se, ő legfeljebb csunya, satnya tulipán lehet)
ugyanúgy a székelyt is az ÉG teremtette székelynek, s annak parancsát szegi
meg, ha lemond róla vagy belenyugszik megnyomoríttatásába. Az ember
boldogságra születettt, de soha nem lehet igazán boldog, ha nincs meg az a
jóérzése, hogy teljesíthette az ÉLET szolgálatában végzett kötelességét
hazája jó polgára, nemzete jó gyermeke, önmaga jó gazdájaként.

Románia nem sérthet tovább törvényeket, nem alázhat meg többé embereket.
Testvér, vigyázz! Ha most nem cselekszel, akkor Te is túlléped a
Mindenséget mozgató Teremtő által jó néven vett cselekedetek határát. Ezért
TEDD A TISZTED! "Szépen, emberül"! Törekedj arra, hogy ne csak "küzdj",
eredménye is legyen. Hogy mi a legeredményesebb tett, azt neked kell
kitalálnod. Hallgass a bensődben szóló hangra! Használd a fejed! "Többet
ésszel, mint erővel" Tudd, a legerősebb fegyver a TISZTA SZÓ. (Tiszta a szó,
ha tiszta a szándék, tiszta a gondolat és tiszta az érzés.)
Ember, s ez szól a MAGYAR EMBEREKnek, de nemcsak nekik) ha felemelt fejjel
akarsz élni, halálod óráját tiszta lelkiismerettel akarod fogadni, akkor
cselekedj azért, hogy a Kárpát- medencében ezután az IGAZSÁGOSSÁG,
KÖLCSÖNÖSSÉG, MÉLTÁNYOSSÁG szellemében folyjék az élet, hogy legyen ez a
hely az ANYÁK, a tudásból eredő megértés, a megértésből fakadó szeretet
hazája.
Egyedül is megyek az úton, de köszönöm, aki tudatja velem: nem vagyok
egyedül, s értesít arról, ő mit cselekedett
Kállai Eszter a "Szépen, emberül" Alapítvány elnöke H 1o64 Budapest
Podmaniczky u. 79. fszt.1.
Villámp.: szepen.emberul@m... T.: 0(0-3)6- 1- 332-65-5o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kedves Eszter!

Egy autotolvaj osztone a lopott auto atfestese, papirjainak,
rendszamtablajanak, tortenetenek meghamisitasa. Ezt mi nem tudjuk
megvaltoztatni! Erkolcsi ertekekre valo referencia hiabavalo egy tolvajjal
szemben.

Amit a JOGOS tulajdonos tehet csak EGY: az elrablott auto visszakovetelese.

Meg kell kezdeni a targyalasokat Romaniaval Erdely magyar-lakta teruleteinek
bekes egyesiteseert az anyaorszaggal NATO vedelem alatt.

Udv, TK

Mandrake Creative Commons License 2000.09.19 0 0 71
"Soha nem mondtam azt, hogy a Tégla nem volt besúgó. Az volt."

Te csak tudod. Gondolom az egesz rokonsag bejaratos volt a megfelelo hivatalba...

Mandrake

Előzmény: Almaital Returns (67)
nagydog Creative Commons License 2000.09.19 0 0 70
"Az, hogy nem olvastad az adott Hócipôt, olvasottságodról, műveltségedrôl mindent elárul."

Almaital, draga! En ugy tudtam, tobbek kozott toled, hogy a Hocipo egy liberalbolsevikszoclibstb. szennylap. Most meg kiderul, beleszamit az alapveto muveltsegbe? Mintha kisse inkonzisztens lenne a vilagkeped. :))

Nagydög

Előzmény: Almaital Returns (68)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.19 0 0 69
Kejem szepen mindenkinek meg kell tudnia, hogy GOJsos Viktoj “bajatunk” cigany. Ezejt jaktam lapom hatoldalaja a pojtjejat.

Moderátor!!


Előzmény: Wolfhauser Tivadar (65)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.19 0 0 68
Ez sem lenne erdekes, ha ezen illetok, nem epp fennhangon botrankoznanak meg azon, hogy egyesek azt mertek allitani Orban Viktorrol amit. Akkor egybol jott az ossznepi atkozodas egy hocipos kep ellen (beismerem nem lattam), mert az hat az kerem maga a ferto, mert azt sugallja, hogy....Pedig ott tudtommal meg kepalairas sem volt (mar mint celozgatas)

Éppeséggel a képaláírás hiánya volt a legkomolyabb célozgatás, ugyanis a kép egy film forgatásán készült, sminkkel, miegymással. Errôl a szövegben egy büdös szó nem esik. A cigányozást az is megerôsíti, hogy a kép a lap hátsó oldalára került, hogy lehetôleg mindenki lássa, ne csak a lapot éppen olvasó. Farkasházy ritka nagy rasszista féreg.

Hol van most Melnyikov a nagy bekepzelt felhaborodasaval, mint OV eseteben (lasd Lovas Istvan topik)? Hol van Messire a magas felsobbrendusegu kioktatasaival, hol vannak a magukat tisztesseges konzervativ, jobboldaliaknak vallok akik oly akitivak voltak az (uj) koztarsagi elnokos topikokban?

Ôk legalább szellemileg jóval magasabb szinten állnak, mint Te. Olvasatlan, tahó paraszt vagy, mégis idejössz, és kioktatsz minket, közben meg folyékonyan hazudsz (lásd a megjegyzésed az SZDSZ-es ÁVO-s múlthjáról). Az, hogy nem olvastad az adott Hócipôt, olvasottságodról, műveltségedrôl mindent elárul. Ostoba SZDSZ-es öntelt fasz.

Előzmény: geszthi (64)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.19 0 0 67
Megint hazudsz, te gennygóc. Pontosan tudod, hogy Göncz nem volt besúgó, de mindennap leírod. Már jártál a meaculpában is emiatt. Aljas egy szemétláda söpredék vagy.

Te értelmi fogyatékos szerencsétlen! A Mea Culpában kizárólag azért jártam, mert Derek hozzászólásából egy igen fontos részt akarattal kihagytam. Soha nem mondtam azt, hogy a Tégla nem volt besúgó. Az volt.

Előzmény: Pókerarc (62)
PuPu Creative Commons License 2000.09.19 0 0 66
Azért jobban járnánk, ha turista lennél....
:O)))
Előzmény: Wolfhauser Tivadar (65)
Wolfhauser Tivadar Creative Commons License 2000.09.19 0 0 65
>Ez sem lenne erdekes, ha ezen illetok, nem epp fennhangon botrankoznanak meg azon, hogy egyesek azt mertek
>allitani Orban Viktorrol amit. Akkor egybol jott az ossznepi atkozodas egy hocipos kep ellen (beismerem nem
>lattam), mert az hat az kerem maga a ferto, mert azt sugallja, hogy....Pedig ott tudtommal meg kepalairas sem volt
>(mar mint celozgatas)

Kejem szepen mindenkinek meg kell tudnia, hogy GOJsos Viktoj “bajatunk” cigany. Ezejt jaktam lapom hatoldalaja a pojtjejat.

Előzmény: geszthi (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!