Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Startpatronos-ólomlövedékes, muzeális céllövő fegyverek, Keserű Sniper, Bartal és hasonló társai. Miután már jó pár száz darab forgalomba került eme remek fegyverből, megérdemel egy topikot, ahol eszmét lehet róla és muzeális, akár elöltöltős társairól cserélni.
Hentesipari, szögbelövő és egyéb, nem szabványos patronok, töltények hirdetése TILOS, törléssel és tiltással jár!
OK. Nagy tétlelt kértem mert nem akarom elaprózni rengeteget lövök, és ritkán jön haza. Ráadásul ha repülővel jön és nem kocsival akkor se tudja hozni.
Ekkora hibákat nem észleltem, de valóban az RWS az igazi az itt kaphatók közül. Németországból kaptam nagyon jó startpatront kicsit hosszabb mint ezek de még belemegy apusiba. Erősebb és egyenletesebb az RWS-nél is. A kékbe (sakjamuni) a moderátor kitörölte hogy szögbelövő patron pedig nem az, meg is írtam neki. Most várom valamikor az új szállítmányt mert postán nem lehet küldeni, csak személyesen hozhatja a barátom. Ahol Berlinben lakik pont egy kicsi de nagyon jó sportlövész fegyverbolt van a házban.
Igen ez így van, bőven elég az RWS, de az Uma is elég céllövészethez és olcsóbb, Sok cseh patront vagyok kénytelen használni mert szlovákiai barátaim hoznak ajándékba, be kell számítani hogy lejjebb hord és annyi, még azzal is lehet célbalőni. A buherálást haggyuk. Nekem be se megy a flóbert csapi kilóg úgy 1 mm körül. Legalább nem kell a drága flóbert töltényt magozni, hehe.
Csal a lőtávot akarom növelni me a valódival ( a gyengítettlen .22LR toz-8 assal nem zudom meddig lesz lehetőségem még lőni pénteken du munkaidőben ) olyan lőteret meg má találtam majdnem a szomszédban ahhol légpuskával engednek . Sajna az igazi kispuskás lövészeté meg elég sokat kell utaznom.Ezt szeretném kiváltani a flóberttöltény kimagozásával.(Ja csak így munkaidő végén tudok netezni ilyenkor is csak ha elsőnek ülök a géphez)
A törvényi szabályozást azért nézd meg a témában! :))
45-50 méterre még 7,5 Joule-os légpuskákkal (4,5mm) is lehet célbalőni, lásd a FieldTarget (www.fieldtarget.hu) versenyeket. Úgyhogy önmagában az energia növelése csak a maximális lőtávot emeli.
Szisztok vettem egy ilyen toz-8-as puskát és a korábbiakra visszaolvasva azt szeretném megtudni hogy a flóberttöltényt hogyan kell kimagozni? Szeretném növelni a teljesítményét a 5.5 golyónak, minél messzebre érjen el. Kb 45-50 méterre kellene. Sportlövést szeretnék csinálni otthon, mert nem tudom hogy az eddzésekre meddig tudok menni a munkahely összeegyeztetésével.
Heló monfondir áruld már el légyszíves hol a pokolba lehet beszerezni az RWS STARTPATRONT. Már mindenhol kerestem de úgy néznek rám mintha ufót látnának. De ha bárki tudja ossza meg velem az infót, sokan dicsekednek vele, hogy beszerezték de a beszerzési helyet elhallgatják. Lehet hogy nincs is csak idegesíteni szeretnék azokat akik nem tudják beszerezni?
erről van szó, pont azt írtad, amit én :) MINDEN lőfegyvert használhat lőtéren, kivéve, ha a lőtérnek nincs megfelelő golyófogója. egyes lőtereken csak kiskaliberű fegyvereket lehet használni, mert nincs olyan erősségű golyófogó.
Azokat a TO3-8 asokat, amiken van biztosító szerkezet lehet használni vadász engedéllyel vadászatra, de akkor kérni kell rá valami papírt hogy te azt konkrétan vadászatra akarod használni. Ugyan az a procedúra mint egy nagyobb kalibernél! Tényleg betiltották azt a törvnyet ami a kispuskákat tiltotta a vadászattól!
Aki nem ismeri a távcső+ szerelék árát annak tényleg soknak tűnhet +akinek nincs rá pénze... Ez a fegyver igényesen fel lett újítva és a lehető legjobb dolgok kerültek rá. (nyílván nem fogok egy Zeiss optikák varázsolni rá fél millióért. Az marad a másikra:)) Egyébként meg reális az ár! A felújítása ha nem magad csinálod hanem fegyvermester akkor kb 20 25 e ft.