Téli kerékszetett (felni,gumi) szeretnék 1.6 GDI Lim. Csak a 16-os felni megy fel a fékek miatt állítólag a Limitált szériára. A TPMS szenzor kikapcsolható ill. kell bele mindenképp? Úgy tudom szenzorok nélkül a műszarfalon állandó hibaüzenet lesz?
Van az 1.4-esben erő, megy szépen, de mind a nyomaték, mind a teljesítménycsúcs nagyon magas fordulatszámon érhető el, szóval forgatni kell a motort az élvezetekhez, (úgy meg nem túl takarékos).
Ha sokat autópályázik valaki, akkor viszont az 1.4-es nem túl jó választás. 130-nál már nagyon magas fordulatszámon megy a motor, jó hangszigetelés ide, vagy oda, kicsit zavaró a hangja. A klímát is megérzi az 1.4-es, húzós emelkedőn jobb kikapcsolni :-)
Tudomásom szerint 2008-ban az 1.4-eshez nem volt választható automata váltó, csak az 1.6 benzineshez és a 2.0 dízelhez adták akkoriban az automatát (azokhoz is csak 4 fokozatú volt az automata váltó).
Sziasztok. Eladó Hankook Optimo K415 nyári 195/65 R15 91 H TL 70%-os Romagna ruote könnyűfémfelnivel 15x7 ET38 nagyon jó állapotú, 4 db kerkőrrel. Ár: 80.000.- Ft
En probaltam az 1.4-es es az 1.6-os dizelt is, egyik sem rossz, de ez a vezetesi stilusodtol fugg. Nekem egy 1.6 benzinesem van, szerintem ez az idealis valasztas az en kombimhoz.
Nézegetem a kia cee'd-eket lehet vennék egyet olyan 2008 tájékit. Az lenne a kérdésem, hogy az 1.4-es motor mennyire elég ehhez az autóhoz, hogy viselkedik vele. Illetve még egy kérdés az autómata váltós mennyire megbízható?
Izzítógyertyák cseréje úgy tűnik megoldotta a problémámat, amely a következő volt:
- hűvösebb, hidegebb éjszakai (+10 C fok alatt) állás után az autó látszólag rendben izzított, a visszajelző fény kialudt. Az indítás utáni 2-3 másodpercben a kocsi egyenletlenül, kissé traktorosan járt, mintha valamelyik henger nem indult volna el. Ezen rövid idő elteltével már rendben működött,a jelenséget aznap már nem produkálta, hiába állt pár órát.
- a jelenség egyértelmű összefüggést mutatott a hőmérséklettel. Április vége-május eleje óta ezt a hangot 1-2 hete hallottam csak újból, mióta hűvösebbek az éjszakák. Mivel egy henger kihagyásának tűnt a dolog, arra gondoltam, hogy az egyik izzítógyertyám megadta magát. Pár napja volt a kocsi kötelező szervizen, ahol kérésemre megnézték az izzítást. Kiderült, hogy nem egy, hanem mind a 4 gyertya rossz, gyakorlatilag nincs izzításom. Mondjuk nem értem, hogy akkor miért aludt ki a visszajelző lámpa (vagy az csak egy időzített fény)?
- hihetetlenül jó áron (ld.lejjebb) sikerült 4 db új Bosch cuccot beszerezni. Tegnap kicserélték és ma reggel hibátlanul indult az autó. A régieket megnézve jó kormos volt a csúcsuk. Az autóban 68.000 km van de sokat állt és naponta többször járt nagyon rövid távokon, lehet ez is befolyásolta az élettartamot.
Remélem másnak is tudok segíteni ezzel a leírással, másoknak is volt mára fórumon kísértetiesen hasonló problémájuk!
Kérdésem lenne. Ceed 1.6 GDI-re gyárilag 16-os könnyűfém felni helyett mehet 15-ös acél felni? Úgy látom ezzel a motorral is mindkét kerékmérettel forgalmazzák felszereltségtől függően.
Ha tényleg bevezetik az új környezetszennyező mérési módot, kiváncsi leszek, hogy megmaradnak-e a mostani turbósok, vagy vissza lehet térni a GDI motorokhoz.
Valószínűleg azért, mert egy 1.4-es motor méretileg lényegesen nagyobb, mint az 1.0. A Ford EcoBoost szintén 1.0-ás 3 hengeres motorja álló helyzetben nem foglal el nagyobb helyet, mint egy A4-es papírlap.
Meg egy 1.4-es motor turbóval már túl erős. Turbó nélkül is 99 lóerős volt a KIA/Hyundai autókban az 1.4-es motor, ha rátesznek egy turbót, akkor legalább 125 - 140 lóerős lenne. Azt majd a 1.6 szívó motor kiváltására fogják a későbbiekben megcsinálni.
Nem tudom, írta-e már valaki, hogy a 2012 előtt gyártott Cee'd 15"-os acélfelnije nem tehető fel a 2012 óta gyártott Cee'd-re, mert az első féknyergek nagyobb átmérőn helyezkednek el.
én is így jártam annak idején: le akartam cibálni, persze nem jött le, aztán olvastam a kézikönyvben: le van írva hogy nem lehet (nem szabad) házilag leszedni
most lettem egy boldog tulajdonosa egy 2009-es 1.4-es Ceed-nek. Eddig nagyon tetszik! Egy dolgot nem tudok: az első ülések fejtámláját nem tudom leszedni! A hátsók simán kijönnek, de az elsők nem! Pedig üléshuzatot kéne ráhúznom, de így nem lehet. Nyomom a gombot, s az a fele ki is jönne, de a másik fele akad és nem...