Keresés

Részletes keresés

evezo Creative Commons License 2000.10.24 0 0 300
Madzsarul, nem volt túra. Szervezetten nem, aki akarta mehetett magától. Még szerencse, hogy elötte a Bükkben voltam 3 napig és ott kigyalogolhattam magam.
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.24 0 0 299
Térkép: nem emlékszem rá, hogy találkoztam volna vele, de majd megnézem az ülés alatt.

Túra-lista: próbálj helpet küldeni a tura-request@iit.bme.hu-ra, vagy nézz körül az MTSZ-honlapon. www.fsz.bme.hu/mtsz. Ha nem jön össze, akkor otthonról megírom este, itt nincs meg. Illetve bonyolult.

A biciklis túra elmaradt, talán magánszorgalomból járták be a fiúk. Persze ahol nem adnak kitűzőt, oda minek rendezőség? :-)))

Előzmény: larzen (297)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.24 0 0 298
Larzen!
Itt van infó róla: http://www.iit.bme.hu/mailman/listinfo/tura
Üdv, p
Előzmény: larzen (296)
larzen Creative Commons License 2000.10.24 0 0 297
SK! Nem maradt a kocsidban a Bükk térképem?
larzen Creative Commons License 2000.10.24 0 0 296
Adjon valaki információt a túrás levlistáról, plz! Szeretnék feliratkozni.
larzen Creative Commons License 2000.10.24 0 0 295
Na, ezt még egyszer. Mi történt? Volt túra vagy nem?
Előzmény: evezo (294)
evezo Creative Commons License 2000.10.24 0 0 294
Jó hetet!
Tegnap elmentünk az évadzáró bicaj túrára. Ünnepi kerékpáros emléktúra. Az volt. Bem Bike-tól volt a rajt. Ezzel indítottak útnak bennünket: a túra későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Jujj, nagyon örültünk ám. Aztán elindultunk, az útvonalat ismertük, idő remek, tej volt, miért ne szophattunk volna. Köszönjük a korrekt és időbeni információt. Remélem Nektek jobban sikerült a hosszú hétvége.
larzen Creative Commons License 2000.10.24 0 0 293
Tortúra? Hát, nem tudom. Most (pataporc terminológiáját használva) rácuppantam a Kéktúrázásra. Valahogy Pirosra sincs akkora kedvem menni, mint pár napja. Vasárnap legyűrtük a félelmetes 14. túrát (Hűvösvölgy-Rozália téglagyár - 13.9km), fantasztikusan jó idő volt. Kényelmes sétálgatás - igaz egy picit sietni kellett egy délutáni elfoglaltság miatt, ennek ellenére - nagyon jó volt.
CsFeco Creative Commons License 2000.10.24 0 0 292
Éppen Debrecenbe jártam egyetemre, amikor ez történt.
Elég nagy volt a döbbenet az egyetemisták között.
Én személyesen nem ismertem, de volt sok biológus barátom, aki igen.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (291)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.24 0 0 291
Képzeld, Larzen, csak ma reggel vettem észre, hogy annak a fránya füzetnek eleje is van, nemcsak vége! Benne van Less Nándor életrajza, meg az útvonal ismeretterjesztő leírása.

Ami nincs benne, azt a pontőröktől tudom, mert megkérdeztem a Tar-kőn: ez a fickó 30 éves korában maláriát kapott Afrikában, a miskolci kórházban meg nem ismerték fel, és belehalt. Mondjuk nem sok maláriát láthattak a dokik medikus korukban, de ha valaki Afrikából jön éppen haza, azért lehet gyanűs a dolog. Dehát nem voltam ott.

Ermak Creative Commons License 2000.10.24 0 0 290
Bizony, tipikus ergya.

Hehehehe.

Előzmény: larzen (270)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.22 0 0 289
Larzen, újra és újra emlékeztetnem kell téged. :-) A téli Tortúra 65 kicsit sem lesz piskóta, főleg, ha hó lesz. Szóval dobálhatsz még nagyot.
Mi lenne, ha csinálnánk valami szilveszteri szupertúrát?
Előzmény: larzen (288)
larzen Creative Commons License 2000.10.22 0 0 288
Végülis lassan eljön a mérlegkészítés ideje.
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe a Piros túrát, mint utolsó idei nagy dobást. (Rendezi a méltán népszerű Jávor Zoltán és szabadcsapata.)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.22 0 0 287
Én a Kozmát és a Kinizsit is csatolnám az eminensek sorához. Tényleg jó, hogy vannak ilyen profin szervezett túrák.
Előzmény: larzen (286)
larzen Creative Commons License 2000.10.22 0 0 286
Bár még nem zárult le az idei túraszezon, meg merem kockáztatni, hogy a Corvin és a No, pogogyí a két legjobban szervezett túra, amin voltam.
Később majd bővebben.
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.22 0 0 285
Most jöttünk meg Larzennel a Nu pogogyíról. Szép vot, jó volt, de a két hátsó patámon igen csúnya külalakú képződmények léteznek, és megint elég furcsa testtartásban szálltam ki a kocsiból. Beszámoló remélhetőleg lesz. Vagy nem.
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 284
(Mókás Szüzeknek.)
Előzmény: larzen (283)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 283
(Ez előbbi hozzászólás horoszkóp volt.)
Előzmény: larzen (282)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 282
Tréfarépát reggelizve egész nap csacskaságokat beszélünk, és jót vihogunk rajta. :) A mai napot a kedélyes gyilkolászás védőszentjének ajánljuk.
Előzmény: pataporc (281)
pataporc Creative Commons License 2000.10.20 0 0 281
A Kalvin terrol? Nehez lesz :)).
Előzmény: larzen (280)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 280
Te < / > taggel zártad le, én meg < I >-vel. Egyik sem tökéletes, ugye.
A kijelző iránya mutat észak fele. Majd úgy állok, hogy Békásészak fele nézzek.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (279)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.20 0 0 279
Én is úgy emlékeztem az előbb! Lehet, hogy nem is én rontottam el, hanem az index lopja a /i-ket?
Ha jól felejtettem el a múltkori hozzászólásodat, akkor az észak a mobilod antennájának irányát jelenti. :-)
Előzmény: larzen (278)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 278
Hmmm... úgy emlékszem, mintha bezártam volta az I taget...
Előzmény: larzen (277)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 277
A kápolnától északra pár méter

Még jó, hogy vettem iránytűt. :) Az észak itt Békás irányát jelenti, ha jól gondolom.
03.45-kor hívlak.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (273)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 276
Belepakollak a hátizsákba és a Bükk közepén elvesztelek.
Hánykor kelsz? Egy kicsivel előttem, főzöl nekem kávét, csinálsz útravaló szendvicseket, nem? Ez kijár egy hősnek, aki ilyen hajnalban kel azért, hogy túrázhasson. :)
Előzmény: pataporc (272)
pataporc Creative Commons License 2000.10.20 0 0 275
Pest ket, egymastol nagyon tavol eso pontjan tartozkodunk, kizarolag ezert mer ilyen hangnemben irni. Amugy hajlamos a meghunyaszkodasra :)). En vagyok a fonok, na. :))
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.20 0 0 274
A francba, már megint elrontottam a html-t. Azt hiszem, kezd kifogyni belőlem az észmennyiség, amivel születéskor feltöltöttek... Valahol szivárog. (Tényleg, sokat fújtam ma az orromat. :-))
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.20 0 0 273
A HÉV és a Szentendrei út között, illetve hát az úton, mert ott jár a busz. :-) A kápolnától északra pár méter. Na, most már három oldalról behatároztam.
Ti most egy helyen vagytok? Elképzelem, hogy lökdösitek félre egymást a gép mellett, és felváltva jelentkeztek be, hogy megjegyzéseket tehessetek. :-)))))) Na, gondolom, nem így van, de azért mókás elképzelni.

Tulképpen felhívhatsz háromnegyed négy körül, ha akarsz, hogy tudok-e korábban indulni, mert szeretnék, csak nem merem ígérni. De addigra már fogom látni. Ha meg még aludnék, akkor direkt jót tesz, ha felébreszt valaki. :-))

Azért is örülök, hogy jössz, mert hátha megint szigetelő (azaz vezetőképtelen) állapotban leszek este hazafelé. :-)

Előzmény: larzen (271)
pataporc Creative Commons License 2000.10.20 0 0 272
Ha felkeltesz, megollek. Az tuti. Halottan meg nem lehet jol turazni, ugye... :)) Szoval hanykor kelek?
Előzmény: larzen (270)
larzen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 271
Végülis... Múlt héten, Zemplénbe menet fél egykor keltem.
Az a buszmegálló hol van? A HÉV mellett megy a Szentendrei út, ha jól tudom, de nem emlékszem, hol van ott megálló. Majd kimegyek jól a kereszteződésbe, negyed ötkor úgysem lesz akkor forgalom, hogy ne ismerjük meg egymást.
Pataporc meg csak ábrándozik tíz órás kelésről.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (268)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!