Szerintem jo a szubjektiv ertekeles. Nekem hasznos, ha kapok nemi elozetes utbaigazitast tura elott, hogy mire is szamithatok, csak tudjam, hogy szemelyes velemenyt olvasok. Meg en mondjuk nem szazalekokkal operalnek, hanem kis "szemelyes velemeny" tablakkal.
Ja, igen. Azért 90, mert az infrastruktúra 20, a többi 40%-os súllyal szerepel. De ez még nem végleges, lehet, hogy egyátalán nem lesz benne szubjektív értékelés. SK-nak szerintem úgy is lesz hozzá szava.
A leírás korrekt, a végén lévő százalékok szubjektivitásán (Te vetetted fel a dolgot, ugye?) lehet vitatkozni; 90+100+70/3 végül is elmegy 90-nek, de lehetne 85% is.
Az utvonalleiras egy szo, a hatarozott nevelo pedig massalhangzoval kezdodo szo elott a-nak irando. Amugy tetszik (munkaidoben csinalod? :)) Jaj, mar megint aljas lettem :)).
Erdekes volt a BEAC legcsunyabb reszet (ami Viragosnyarag elott talalhato) frissen es uden ujra bejarni. Az a resz peldaul, amire ugy emlekszem, hogy a vegtelensegig kanyarog balra-jobbra, tulajdonkeppen csak ket nagy lomha kanyar a valosagban. Hogy mit tesz a faradtsag az emberrel (tobbek kozott megvaltoztatja a kognitiv terkepet az agyban)!
Madzsarul, nem volt túra. Szervezetten nem, aki akarta mehetett magától. Még szerencse, hogy elötte a Bükkben voltam 3 napig és ott kigyalogolhattam magam.
Térkép: nem emlékszem rá, hogy találkoztam volna vele, de majd megnézem az ülés alatt.
Túra-lista: próbálj helpet küldeni a tura-request@iit.bme.hu-ra, vagy nézz körül az MTSZ-honlapon. www.fsz.bme.hu/mtsz. Ha nem jön össze, akkor otthonról megírom este, itt nincs meg. Illetve bonyolult.
A biciklis túra elmaradt, talán magánszorgalomból járták be a fiúk. Persze ahol nem adnak kitűzőt, oda minek rendezőség? :-)))
Jó hetet!
Tegnap elmentünk az évadzáró bicaj túrára. Ünnepi kerékpáros emléktúra. Az volt. Bem Bike-tól volt a rajt. Ezzel indítottak útnak bennünket: a túra későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Jujj, nagyon örültünk ám. Aztán elindultunk, az útvonalat ismertük, idő remek, tej volt, miért ne szophattunk volna. Köszönjük a korrekt és időbeni információt. Remélem Nektek jobban sikerült a hosszú hétvége.
Tortúra? Hát, nem tudom. Most (pataporc terminológiáját használva) rácuppantam a Kéktúrázásra. Valahogy Pirosra sincs akkora kedvem menni, mint pár napja. Vasárnap legyűrtük a félelmetes 14. túrát (Hűvösvölgy-Rozália téglagyár - 13.9km), fantasztikusan jó idő volt. Kényelmes sétálgatás - igaz egy picit sietni kellett egy délutáni elfoglaltság miatt, ennek ellenére - nagyon jó volt.
Éppen Debrecenbe jártam egyetemre, amikor ez történt.
Elég nagy volt a döbbenet az egyetemisták között.
Én személyesen nem ismertem, de volt sok biológus barátom, aki igen.