Na, szoval jovo het kedden utazom haza, ugyhogy utana ratok bizom egy ideig a topicot :)))
Remelem nem veszitek a zokon, hogy ismet megemlitek egy uj szerzemenyt:
In the year 2525 - The Cover Versions (Great Live Records), es a kov. szamok vannak rajta :
Artist: R.E.M.
Album: In The Year 2525 The Cover Versions
There She Goes Again
In The Year 2525
Eight Miles High
Have You Ever Seen The Rain What's New Pussycat
Radar Love
Gloria
Rave On
Pale Blue Eyes
Do You Wanna Be A Rock And Roll Star
Moon River
Paint It Black
California Dreamin'
Femme Fatal
Toys In The Attic
See No Evil
Hey Little Girl
The Lion Sleeps Tonight
Behind CLosed Doors
Fall On Me
Smokin' In The Boys Room
Sweet Home Alabama
hat mit mondjak, meglepodtem :)) nem igazan kristalytiszta a minoseg... de a szamok nagyon jok...
ame, Eördögh: en benne vagyok a klubban, de ugy szamoljatok velem, hogy nem pesti vagyok, inkabb Gyor kornyeken leledzek majd...
ame: az uj Stone film az Any given sunday, a NFL-rol szol, de olyannyira Stone-stilusu, hogy az NFL vezetosege megtiltotta, hogy akar egyetlen eredeti csapatnev szerepeljen a fimben :))) egyebkent: Al Pacino, Cameron Diaz, Jamie Foxx, LL Cool J, Dennis Quiad... erdemes megnezni!
Eddig egy ember jelentkezett nálam, kitalálod, hogy ki volt az? :-P
Ha a Knox hazajön, akkor télleg kéne szervezkedni valamit, de én most nyakig voltam a szakdolgozatban (holnapután adom le), úgyhogy nem foglalkoztam vele. Ilyen érdeklődés mellett...
Ja, a relax tenyleg jo
mar csak azt varom, h a Mozivadaszon is megjelenjen a kritika!
Stone: hm...Az Orult Stone, avagy 2008 a patkany eve c. remekmuvet nem birtam vegignezni...
be voltam fosva!
pedig napkozben neztem!
igaz, lehettem vagy 13 eves...
de akkor is, rossz emlek
en meg az Almosvolgy Legendaja altt is feltem, 1 picit
:D
1, 12 napom van meg itt, ha tudom, begrabbelem, es kuldok egy ftp accountot
2, szerintem nagyon jo (es nagyon hosszu, majdnem 3 ora), de ha szereted Stone rendezesi mondjat, akkor tetszeni fog. A www.relax.hu-n van rola egy eleg jo kritika
Nem szoktal grabbelni? igazan erdekelne az az album...
Na es milyen a Stone film? trailere nagyon allat!
Epp a man on the moon elott lattam, es folneztnk a baratommal, kussban vegignzetuk, azt egyszerre: Ezt meg KELL nezni!
:))
Tegnap megint hozzajutottam egy csemegehez: az 1997-ben megjelent R.E.M. in the Attic lemezrol van szo. A szamok fele tobb albumon is rajta van, a masik fele tartalmaz erdekes dolgokat:
Swan Swab H, Dream (All I have to do) /off: ki enekelte ezt eredetileg? ON/, egy csomo B-side nota, + egy instrumentalis (Last Date) Elmeletileg Limited Edition lenne, de nem latok rajta semmilyen szamozast, de gondolom, ez itt kb 50000 peldanyt jelenthet)
ja, es nem lattam a filmet :(( (ez valahogy kimaradt, a bemutato heteben ugy volt, hogy megnezem, de aztan Oliver Stone gyozott :)))
Hat en nem szamitottam semmi jora, de nagyon tetszett!
A forgatokonyv oriasi, Jim Carrey hozza a formajat es itt nem csak a Cable Guy szinvonalra gondolok.
Es tele van a film otlettel, meg minden, szovl erdemes megnezni...
Zene: az egeszet az R.E.M. csinalta? csak mert nekem nem ugy tunik...
nem nevazonossag, o a "mi Stipe-unk" :)) azt olvastam, eleg o baratsagban van az USA films (ok forgalmazzak a BJM-t) par emberevel, es hogy a kesobbiekben is producerkedne egy-egy filmnel