Zöld katonai nadrág (utánzat), zöld vadászmellény, de lehet, hogy felül lesz egy kabát rajta. A hátizsákom is zöld, de élénkebb. És ha igaz, Gallyacska lesz a társaságomban egy darabig.
Patazen!
Gallyacskával reggel hétkor találkozunk Cshegyen.
(Szegény meglepődött erre a gondolatra, pedig még el sem mondtam neki, hogy hánykor szoktunk a Bükkbe indulni. Aztán beletörődött. :-))
16, de Zemplénben pl. nem volt kitűző, viszont volt két oklevél. Na persze javításra szorul rajta a táv. :)
Meg lenne 31 Kéktúra bélyegzésem, ha a BEACon mindenhol tudtam volna pecsételni.
És különben is: az én apukám erősebb. :)
Oké.
Nem kell. Nekem a Bükk térképem kell(ene).
Valszeg albi ügyben jegyzeteltem a hátuljára, de az már nem aktuális, lefoglalóztuk jövendőbeli lakásunkat.
Jovok, jovok, na. Vasarnap ugyan dolgoznom kell, de majd belepreselek egy kis pihenest a vasarnap delelottbe :(. Larzen kezd tulsagosan elbizakodott lenni, mindig jon es lobogtatja az okleveleit meg mutogatja a kituzoit - bevallom, kezdem elirigyelni a kollekciojat :).
Larzen, hol bujkálsz?
Én már nézegetem a Pirost a térképen, meg a tavalyi füzetből, hogy ráhangolódjak. A Sikárosi rétre pl. azon az úton fogunk kiérni, ahol a BEAC-bejáráson elmentünk rosszfelé a tábla alatt. Király-kúttól Dömösig ugyanaz, mint a Vasason. Viszont a Szakó-nyereg-Dobogókő-Fagyoskatona-Psztkerszt útvonal kezd unalmas lenni, valahová átterelhetnék egy kicsit a pirosat addig! (Mk. ez volt a jó a Nu pogogyíban, hogy alig volt olyan része, amit ismertem, csak a Tar-kő utáni szakasz.)
Aha, mar ertem... Ahmed tenyleg karosodott, raragadt a feke a kerekre, ugy kellett lefeszegetnem rola :). Amugy is romlik a kozerzete, amiota onjelolt bicikliszerelok karmaba kerult :)).
:))
Sajnos egy fel orszagot kellett volna atszelnem a palacsintastallal, igy elmaradt a lakoma :). Meg le kellett apolni a Bukk-fensik nagysagura duzzadt terdemet, leven ripityara tortem egy gyalogost a Timar utcai atjaronal :)). A bringa is kohog azota. :(
Mit értesz azon, hogy nyitva van a könyvtár? Azt, hogy ha nincs index.html-akkor kapsz egy dirlist-et a könyvtárban levő cuccokról? Tudom és ezen nincs is szándékom módosítani. Olyan cuccot nem rakok fel a netre, ami nem publikus.
Én már elmondtam a véleményemet korábban. Azt most is tartom. Nincs semmi baj azzal, amit csinálsz, csak szerintem sok energiát pazarolsz mások által készített útmutatók reprodukálására. Ezt a munkát a rendezőknek kellene végezniük. Az én koncepcióm az, hogy külső szemlélőként írok a túráról, objektív meg szubjektív dolgokat is, az olvasó úgyis rájön, melyik az adat és melyik a vélemény. De ha üzemelni fog a lapod, akkor belinkelem, ígérem. :-) A rendezőket meg szoktatni kell a gondolathoz, hogy komoly túrának van honlapja is.
Pataporc kategorikus véleményével viszont vitatkoznom kell. "az túrázókat" -- ez nem helytelen, csak régies. Inkább azt mondanám, hogy szerencsésebb konzekvensen vagy at, vagy azt használni a mássalhangzóval kezdődő szavak előtt. :-) Vigyázz, pataporc, mert ha vitatkozni kezdesz, kihívlakaz új ! :-))) Habár ahogy elnézem, Larzen és Pataporc néha kettesben is átmehetnének oda. :-))))