Keresés

Részletes keresés

larzen Creative Commons License 2000.11.28 0 0 407
Bakonyi Mikulás

Érdeklődők vannak?

nehez mokaszin Creative Commons License 2000.11.27 0 0 406
Nem mindenki elmeleti most sem.
Most voltam a Tanuhegyek nyomaban ami eleg jo kis tura, csak sok benne a szint es baromi meredekek a hegyek. Szerintem ez az idoszak annyibol jo, hogy nem kell sokat gondolkodni hova menjen az ember. Persze a tavoli turak hatranya, hogy sok ido kell hozza, gondolom ezert nem mennek most sokan turazni. Bar ezt a Nagy Lajos nem tapasztalta ugyanis 362 indulo volt, neki meg csak 250 kituzoje. Igy a vege majd kap dijazast.
Azert ne hibaztassatok a Lajost tavaly 186-an voltak O erre most raszamolt es ugy kert kituzot. Szerintem ennyi ratartas eleg is. Egyebkent meg csak orulhet, hogy igy felfutott a turaja.
Ermak Creative Commons License 2000.11.24 0 0 405
Bizony. én már fél éve az vagyok. Úgy látszik, ragadós a példám, csak idő kell hozzá... :-))
Előzmény: larzen (403)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.11.23 0 0 404
Holnap edzésképpen túlélőtúrára megyek!
Előzmény: larzen (403)
larzen Creative Commons License 2000.11.23 0 0 403
Pár napig nem néztem be a túrás topikokba, sok dolgom lévén. Meg aztán gondoltam uborkaszezon van. Erre tessék: pörög az összes. Most mindenki elméleti-teljesítménytúzó lett? |-)
pataporc Creative Commons License 2000.11.23 0 0 402
Persze, hogy vicc volt... nem csalnek en ilyennel!
Előzmény: nehez mokaszin (401)
nehez mokaszin Creative Commons License 2000.11.23 0 0 401
Pataporc! Nem tudom mennyire lelkesitene egy Szadaig szolo oklevel a Szent Istvanrol. Ha mar at akarsz irni egyet a nevedre akkor szerezz olyat ami vegig szol. Egyebkent nem tudom mennyire lehetne ezt atirni. (Mondjuk ha a tavot is atirod....) De persze szerintem ez abszolut becstelen lenne, gondolom csak poennak szantad.
Előzmény: pataporc (399)
Ermak Creative Commons License 2000.11.22 0 0 400
Nem tudod?

Én megmondom: 1000-1500 résztvevőre számítottak, és maradt néhány. ;-)))))

Előzmény: nehez mokaszin (398)
pataporc Creative Commons License 2000.11.22 0 0 399
Akkor a serult peldanyt nem adnad nekem? Egy kicsit rendbehoznam... egy kicsit atirnam... mondjuk a sajat nevemre... :))
Előzmény: nehez mokaszin (398)
nehez mokaszin Creative Commons License 2000.11.22 0 0 398
Koszi a felajanlast az oklevellel kapcsolatban. Szerencsere nem kell restauralni mert van belole egy jo peldanyom is amit meg a rendezveny idejen adott a szigethalom.
Maig nem tudom mert kuldtek meg egyet.
nehez mokaszin Creative Commons License 2000.11.22 0 0 397
A jol bejaratott bakkkancs soha nem szorit. Meg persze tudni kell hany es milyen zokni kell bele.
Előzmény: lükepék (396)
lükepék Creative Commons License 2000.11.17 0 0 396
na mi van mokasszinkám, szorít a bakkkkkkancs? :)
Előzmény: nehez mokaszin (390)
pataporc Creative Commons License 2000.11.16 0 0 395
Sajnos a pecsetet nem en gyartom, arra roman vendegmunkasok vannak szerzodtetve - mindenesetre javaslom a krumplibol bicskaval kifaragos modszert. Kicsit precizios munka ugyan, de talan a ketezredik nekifutasra sikerulhet :).
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (394)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.11.16 0 0 394
Pecsétet is javítasz? Mert az enyém is megrepedte magát.

Mokaszin, üdv a fedélzeten! Nem a legaktívabb időszakban csöppentél a topicba, majd nézd meg, mi lesz Kinizsi előtt egy héttel. :-) (No nem itt, hanem van arra külön rovatunk.)

Előzmény: pataporc (391)
pataporc Creative Commons License 2000.11.16 0 0 393
Nagyon szivesen! Maradt meg egy kis meritett papir tavalyrol... :)).
Előzmény: Ermak (392)
Ermak Creative Commons License 2000.11.16 0 0 392
Én inkább egy olyan jogisat kérnék a nevemre kiállítva (Dr. Kotász).

:-)

Előzmény: pataporc (391)
pataporc Creative Commons License 2000.11.16 0 0 391
Udv! Szeretnem megemliteni, hogy mintegy negy eve, evente ketszer irok okleveleket meritett papirra a vegzos jogosoknak... szivesen reprodukalom a serult oklevelpeldanyokat :)!
Előzmény: nehez mokaszin (390)
nehez mokaszin Creative Commons License 2000.11.16 0 0 390
A postasok tenyleg hulyek en is kaptam oklevelet a Szigethalomtol es nekem is begyurtek a postaladaba. A pecset kicsit ossze is toredezett.
Egyebkent sziasztok en is fanatikus teljesitmenyturazo vagyok mint gondolom ti is.
Mostanaban kezdtem el nezegetni ezt a rovatot, de mar regota nem irt senki turarol, pedig volt egy izgalamas Ecskend (lasd Getlac) meg egy szep Feher Var Palota. a Feher Var Palotan a taj nagyon tetszett es a rendezes is jo volt, leszamitva hogy a celban fel! orat alltunk sorban a dijazasert. Es meg mondja azt valaki, hogy a Javor lassu. Nem tudom mit csinalt a Nagy Lajos de ennyit sehol masutt nem kellett varnom dijazasra. Hat ennyit az elmult hetvegerol meg a postasokrol.
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.11.14 0 0 389
Kaptam ma egy érdekes borítékot. Akkora nagy ló betűkkel volt rajta, hogy nem összehajtható, hogy a leghúgyagyúbb analfabéta postásnak is látnia kellett -- no persze félbehajtva préselte a ládába. :-( Hát az augusztusi Szent István túráról jött egy oklevél, az eddigi legszebb oklevelem! Valami álantik (talán merített) papíron, igazi viaszpecséttel! Klassz. És küldtek hozzá még egy tök ugyanolyan kitűzőt, mint az mit a célban kaptam. Így most két egész egyforma van, persze egymásra stószoltam, mert egymás mellett a különbözőek vannak a polcon, de így kissé instabil.
Getlac Creative Commons License 2000.11.06 0 0 388
Nos, nagyon rajar a rud szegeny Viktorsanyira...
Ecskend 30 1.ep 8 km-nel.Pontor:'Hajtovadaszat van,nem engedik a turat a rendes utvonalon, le kell menni az orszagutra.'Bator turazo megy tovabb a szalagozott uton, 200 m utan all ket puskas vadasz. Vadasz01:'Sziasztok,hova mentek ilyenkor?'Bator turazok:'Turazunk.' Vadasz01:'Na jo, mennyetek(sic!) de gyorsan..' 500 meter mulva ujabb ket vadasz. Vadasz02:'Erre jon a hajtas? Vagy ti nem a vadaszatban vagytok(kerdojelet nem talalom) Bator turazo megy tovabb a vaddisznohajtas melletti uton,s mint a vegen kiderult, távolabb volt a vadászattól, mint az eltéritettek. Szegény Viktorsanyi már tervezte a jövő évi Ecskend emléktúrát...
Au revoir.
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.11.02 0 0 387
Mecsek Éjszakai:
http://www.fsz.bme.hu/ttt/napt00/e311.htm
Bocs, lusta vagyok linkelni.

Misina IC, Déli, 14:35 (Pécs:17:15)
Laza 3,7-es átlagot kell produkálni. És nem Gödöllői-dombság. :-) Csak még térképet kell szereznem, meg diákigazolványt.

larzen Creative Commons License 2000.11.02 0 0 386
Szerintem meg nem, mert a nagyképűségre válaszoltam. Azért a Less Nándorra nyomtam "válasz erre", mert neked írtam a hozzászólást, de nem kifejezetten egy adott hozzászólásra (hanem kettőre).
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (384)
pataporc Creative Commons License 2000.11.02 0 0 385
Ez egy kicsit eros... de alapvetoen igaz. En azt nem birom, ha valakit annyira lekot az egoja, hogy elfelejt kinezni belole a tajra - pedig talan az is hozzatartozik a turahoz, nemcsak az arcepites meg a sebessegszamolas. Az a bizonyos beszamolo, amibe belecsoppentunk (lehagytuk, de a hangja jusztis kovetett minket meg vagy 5 percig), vegig arrol szolt, hogy hej, de majer gyerek vagyok en. Megjegyzem az alkalmi hallgatosaggal talalkoztunk kesobb, epp a maganyban gyonyorkodott :)).
Előzmény: larzen (378)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.11.02 0 0 384
Szerintem meg nem. :-) Ui. a Less Nándorra válaszoltál.
Előzmény: larzen (380)
Ermak Creative Commons License 2000.11.02 0 0 383
Jogos a két pont.
Szerencsére ehhez a fajtához még nem volt igazán közöm, de tényleg klinikai.
Előzmény: larzen (378)
larzen Creative Commons License 2000.11.02 0 0 382
Igen, csak nem jutott eszembe. Visszanézni meg nem volt kedvem.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (381)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.11.02 0 0 381
"feltételes ep. Szépjuhászné előtt"

Ez ugye a Hárs-hegyet jelenti? Na az volt az a fickó, aki azt a goromba beszólást tette.

Előzmény: larzen (379)
larzen Creative Commons License 2000.11.02 0 0 380
Konkrétan.
Amúgy szerintem egyértelmű volt, de mindegy. :)
Előzmény: larzen (379)
larzen Creative Commons License 2000.11.02 0 0 379
Igen, a Pirosra.
Egészen konkréten:
A Szakó-nyereg ep., illetve a Dömösi kenyérszelő (feltételes ep. Szépjuhászné előtt). A hideg kiráz tőlük.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (377)
larzen Creative Commons License 2000.11.02 0 0 378
Én klinikainak minősítem azokat, akik másról sem tudnak beszélni, mint a túrázásról, saját teljesítményük erőteljes reflektorfénybe helyezésével. Még visszataszítóbb, amikor egy ilyen kiszúr egy kezdőt, akiben lelkes hallgatóközönséget hisz, és annak áradozik. Legutóbb Piros elején találkoztam egy ilyennel, ingerem volt keresni egy lapátot és elásni az illetőt. Megjegyzem egyetlen mondattöredéket kaptam el tőle, ránéztem, és teljesen tisztába kerültem a helyzettel. Utána kb. negyed óráig tartott, míg a forgalom miatt el tudtam sodródni mellőle, ezalatt bebizonyosodott, hogy jól láttam a helyzetet.
Előzmény: Ermak (375)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!