Keresés

Részletes keresés

Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1211
Értem. Tehát addig volt fontos a téma, amíg szidni kellett.
Előzmény: GIZICAKHI (1209)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1210

Kedves Spillo!

Nem áll módomban megjelenni a CACIB-on. Tudom, ez újabb találgatásokra adhat okot, de sajnos nem lehetek ott.

Én nem sarat dobálni jötem ide, hanem tisztázni a barátom nevét.

Előzmény: Törölt nick (1208)
GIZICAKHI Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1209

őszintén? sehogy.

kérdem én, ki az, aki itt nem beazonosítható a nick-je alapján egy a témában érintett, illetékes számára? naugye.

most már elég legyen.

GiziCakhi

Előzmény: Dugo DJ (1207)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1207

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Tisztelt sárdobálók miként fognak bocsánatot kérni az általuk jogtalanul, hamis vádakkal becsmérelt személytől?

Nyilvános fórumon, névtelenség mögé rejtőzve, alattomosan rágalmaztak meg egy olyan embert, aki nevét vállalva mondott véleményt.

Hogyan tudják majd ugyanezen a fórumon tisztára mosni annak az embernek a nevét, akivel ezt tették?

Vagy ez nem tartozik a célok közé?

Szilmaril Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1206

Gondoltam, hogy erre fogsz kilyukadni:)))

Az engem szerinted vigasztal, ha ti se boldogultok Vologyával?:))))))

Kíváncsi vagyok rá, rég láttam. Akor is szép volt, most is biztos az!:)

Előzmény: Geszti01 (1202)
szelbab Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1205
Geszti01! Figyelmedbe ajánlom a 1170.számú hozzászólást! /a 1172.számú nem neked szólt./
Előzmény: Geszti01 (1186)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1204
És mennyi mindenről nem tudtok, de beszéltek róla...
Előzmény: Geszti01 (1203)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1203

És még mennyi mindenről tudunk, csak nem beszélünk...

A pályaagaras kör bezárult, ülünk és várunk...jó éjt...!

Előzmény: Törölt nick (1201)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1202

Éljen, van egy fogadott hugom!

Viszem a hugom buliba,

táncolunk jót a boogi-ra...

Ne aggódj, nekünk is lesz gondunk az ifiúrral Vologyával...nem valami ringkirály....

Előzmény: Haribo (1200)
Haribo Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1200

Sziasztok!

Termékeny nap volt a mai, én meg csak most értem haza.

Geszti: Ha nem feltétel, hogy örökbefogadjalak, akkor lehet a hugod!:)))

Bár lehet, hogy már ideje lenne egy unokának:)))

Mi biztosan ott leszünk mindkét napon, de minket senki nem fog arról felismerni, hogy körülállnak, inkább arról, hogy egy rakás kutyakölyköt próbálunk rávenni, hogy ne ugráljanak a bíróra, ne rágják a pórázt és ne rohanjanak a körben. Ja és engem még arról, hogy kétségbeesetten keresem a lányom, aki szokása szerint rohangál minden kutyát megnézni amig én betegre aggódom magam, hogy visszaér-e a bírálat kezdetére.

Szívesen adnék tanácsokat a kutyus fejének megfelelő tartására, de:

1. Így leírva baromi nehéz (legalábbis nekem)

2. Milyen égő, ha pont a mi bébijeink nem fognak rendesen viselkedni, miközben én itt osztom az észt:)))

A hetek óta folyó őrületet részemről annyiban fejezném ITT be, hogy nincs befejezve, mert a honlapkód feltörése, esetleg jogosulatlan személynek kiadása iránti problémánkat a szolgáltató felé már jeleztük, de ha erre nem kapunk hamarosan választ, a dolgot az ezzel megbízott ügyvéd fogja tovább intézni.

Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1199
Részemről OK!...   :-)

Előzmény: Törölt nick (1198)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1197
Majd kiderül, aztán lehet, hogy egy jót nevetünk az egészen...

Előzmény: Törölt nick (1196)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1193
Mindenki alszik már???

Előzmény: Geszti01 (1192)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1192
Mmmá...  :-)

Előzmény: békabéka (1171)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1191
Egyébként teljesen kultúrált kutyások, mindig bemennek a mező, vagy szántó belsejére és ott engedik ki őket a kocsiból...még soha nem volt velük, kutyatalálkozós, kötözködős probléma....

Előzmény: wandy5 (1166)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1190

Azt hittem te vagy... A te irányítószámod nem Mány....

Láttam őket sokszor amikor kijártam edzeni az agarakkal, néha ott bringáztam el mellettük 20 méterre...szerintem ők is láttak engem, gondolták bolond agaras, állandóan csak teker, teker...

Nekem tetszenek a kutyái, bár sok időm nincs nézelődni azon az ötven méteren míg elhajtok mellettük...

Előzmény: wandy5 (1166)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1189
Hugi...holnap buli...jössz velem?

Előzmény: Szilmaril (1185)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1188
   :-)

Előzmény: Zardin (1173)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1187

Szervezd, megyünk!!!  

Kivételesen orosszal....

Előzmény: Törölt nick (1180)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1186

Szia Spillo!

Én konkrétan nem ismerlek, és még néhány embert sem, de!

Ezt a hozzászólásodat úgy december 31-én kellett volna leírnod...

Támogatom én is, a szombati találkát, de TUDOM, hogy ki az akivel biztosan nem tudok megismerkedni soha...és nem az ükapám apjára gondoltam!

A véleményem az, hogy amíg itt a másik fórumon beszélgető embereket fikázták, addig nem volt gond a TÉNY, sem az, hogy kik tették!

Akkor nem volt felszólalás, hogy ejnye-bejnye, meg ajaj, ilyet nem illik, és a kutyázást nem ez viszi előre...(én sem szószerint idéztem).

Én kb három napja írok ide fel, mégis megszólított Szélbab(aki engem NEM ismer és én sem őt, tehát jogtalanul vesz a szájára), mint sárral dobálózót, valamint a felszólalásunkat viharnak titulálta a biliben,...na neki azt üzenem, hogy egy olyan biliben, amit már ketten-hárman teleszartak, nem lehet vihart, kelteni, legfeljebb megköszönheti azoknak az embereknek a hozzászólását, akik ebből a Kina nemzeti bruttó összterméknyi fekatériájából valamennyit is kilapátoltak, hogy egy kis igazság is beférkőzhessen a büdösbe!!!

Ja és még valami!

Szélbab!

Ha te vagy az IGAZSÁG TUDÓJA, akkor légyszi-légyszi mutass már be engem Hugi-Buginak...annyira szeretném megismerni, mint még soha senkit! Esetleg Dendera! Ha olyan jóbarátok vagytok Szilvivel, akkor szerintem a barátja kedvéért megteszi, hogy legalább neked bemutatja...és tisztázza a helyzetet, mert magamból kiindulva, én CSAK olyan barátomért állok ki, akiben megbízok és tudom, hogy igazat beszél! Gondolom te is....vagy ennyire naív lennél??? Szerintem kicsit gondolkozz......!

A mea culpa szép dolog, de tudod hiába mondod, hogy nem direkt és véletlenül és nem akartam kidobni a szemedet azzal a kővel...attól én még vak maradok!!!

Előzmény: Törölt nick (1175)
Szilmaril Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1185
Akkor még két napig? Felőlem... csak anyu mit szólna hozzá?:))
Előzmény: Geszti01 (1165)
Slica Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1184

Szerintem is jobb lenne a témát ejteni,valaha jó volt ide járni amig "csak" az alaptémáról esett szó

Szivesen vennénk tanácsokat a felvezetésről,a beállitásról,juti falat nélkül,én pl baby-t most viszek először,mire számitsak egy 4 és fél hónapostól?

Egyáltalán mit vár a biró,én szeretettel,és határozottsággal nevelek,de nem idomitok,hiszek abban ,hogy kiállitásérett lesz  kutya

Vica már profi.én nem,de most ujrakezdő vagyok!!!

Vagy,ha ez érdektelen marakodjatok tovább

Előzmény: Törölt nick (1181)
bobbor Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1183
Spillo, agaras, vagy kiállítós topic-tali lesz? Mert engem speciál nem nagyon fog érdekelni, melyik agarast ki áll körbe.
Előzmény: Törölt nick (1180)
wandy5 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1182
Fantasztikus vagy, hogy megszerezted a kiírást az idei CAC-okra!!!!! Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy köszönjük szépen!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Arisa (1179)
Arisa Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1179

Sziasztok! Nem olvastam vissza, így nem tudom felrakta-e már valaki az idei CAC-ok időpontját, de többen kérdezték.

Ma kérdeztem telefonon a MEOE-től és átfaxolták:

Dombóvár: 04.03.

Túrkeve: 04.16.

Nyíregyháza: 04.24.

Kiskunfélegyháza: 05.21.

Tiszafüred: 05.29.

Székesfehérvár: 06.12.

Balassagyarmat: 06.26.

Mátészalka: 07.10.

Debrecen: 07.23.

Szentes: 08.21.

Nagyatád: 09.04.

Mosonmagyaróvár: 09.18.

Békéscsaba: 09.25.

A Derby nem volt a listán, gondolom Bp., valamikor októberben.

GIZICAKHI Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1178

Sziasztok!

most már én sem állom meg szó nélkül...nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!

Egy hozzászólásra sem méltatam volna egy agyament próbálkozását saját maga népszerűsítésére, ha nem számomra kedves embereket bánt meg, vagy tol maga előtt és hoz kellemetlen helyzetbe.

Attól meg egyenesen felfordul a gyomrom, hogy olyanok ítélkeznek, beszélnek a magas lóról, akiknek halvány lila gőzük sincs az egészől.

Aki valamennyire is benne van az agaras vérkeringésben, ne adj' Isten még afgánja is van, nagyon is jól tudja, miről van itt szó, hogy Zardinnak, Békabékának, Gesztinek, Szilmarilnak, Elsaomának, Haribonak (remélem felsoroltam mindenkit) igaza van .

Ha a nevek (Kanitkabir, Dendera, Hugi-bugi, hogy másokról ne is beszéljek) nem egy és ugyanazt a személyt takarják, akkor honnan a fenéből tudnának olyan dolgokról, amit leírtak.

Sajnos elég szűk az afgános kör kishazánkban, hamar utol lehet érni a sánta rókát...

Se időm, se energiám egyenként citálni példákat az állításunk alátámasztására, de szívesen állok rendelkezésre igény esetén.

Kíváncsi leszek a nagy tömeg közepén álló lányra, bár gyanítom az afgános/agaras ringnél nem ő lesz a tömeg közepén.

Részemről ennyi.

Üdv:

GiziCakhi

Előzmény: Törölt nick (1175)
Jasa Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1177

Sziasztok!

Első kiállításra megyünk a kutyámmal (border collie) februárban és abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy megállásnál, hogy taníthatnám meg neki, hogy húzza ki magát. Most 11 hónapos, tehát fiatal osztályban indul, ahol talán nem olyan nagy baj még ha nem tökéletes, de kiváncsi lennék a trükkökre, hogy hogyan lehetne ezt megtanítani neki.

Előre is köszi a segítséget!

wandy5 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1176
Szia Spilo!
Te még nem ismersz és még én sem igazán, de a hozzászólásod nagyon olyan volt, mintha azt én modtam volna. Örülök, hogy te ilyen érthetően , frappánsan megfogalmaztad ,amit én ilyen jól nem biztos, hogy tudtam volna! Sajnos a meglátásaidat én is tapasztaltam, ( mert ugye a gondolkodásmód..!) és szeretném, (persze nem egyedü)l a kutyások szemléletét megváltoztatni, mert úgy hiszem, hogy a kutyák jók, de törekszünk arra, hogy még jobbak legyenek! Ugye? Ezért van a verseny és ez jó, mert motivál minket, hogy tenyésszünk még jobb egyedeket. A világon mindenhol ismernek, mert bizonyítunk és fogunk is, hogy nekünk, magyar tenyésztőknek, sikerülni fog bejutnunk a legjobbak közé!!!
2006-ban Magyarországon lesz megrendezve a közép-kelet-európai kutyakiállítás,erre kell most szerintem koncentrálni, hogy nekünk vannak a legjobb és a legszebb kutyáink! Ez motiváljon mindenkit, itt megmutathatjuk magunkat!Ha jók vagyunk itt, akkor 2008-ban lehetünk az európaikiállításnak a házigazdái!!! Ezt a Dr. Gémesi György úr mondta el a "A KUTYA " újságnak.
szelbab Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1174
Kedves Békabéka! Kérlek olvasd el az 1170.számú hozzászólást.
Előzmény: békabéka (1171)
Zardin Creative Commons License 2005.01.12 0 0 1173

Kedves Szelbab, most aztán sikerült rátapintanod a lényegre! Egy csapat ember egyik reggel felkelt, és mivel jobb dolguk nincs az életben, egyszer csak elhatározták, hogy csak úgy szórakozásból, és merő rosszindulatból egyszerre elkezdenek utálni valakit. Bravo. Ha Neked az egészből ennyi jött le... szomorú.

Wandy: mi is jobban szeretjük személyesen megbeszélni a problémákat, és nem kiteregetni. Ugye megérted, hogy ezt a felületet nem mi választottuk, mi mindössze annyit tettünk, hogy amikor kiderült itt ez az egész, másokat lejárató kis kampány, nem hagytuk szó nélkül. Bocsánat érte...

Sokat tanultam; és ezzel én itt befejeztem.

Előzmény: szelbab (1169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!