Keresés

Részletes keresés

cserny Creative Commons License 2000.08.15 0 0 119
Na neeee... a benzol nem maro, es csak hosszabb tavon okoz feherveruseget. Maro esetleg a klor.
Előzmény: GroundZero (117)
GroundZero Creative Commons License 2000.08.15 0 0 118
Bahn, ez oltári!!!!!!!!!!!!!

OFF: Nem tolnád má be a képedet a LC fanclubba? Halott má kcisit! :)))))))))

Előzmény: BahnScorper (114)
GroundZero Creative Commons License 2000.08.15 0 0 117
Remek ez, kár, hogy urban, mert télleg megtörténhet az emberrel, és akkor ki hiszi el, hogy nem csak hallotta...
Én egyébként a hálóról 17 külömböző változatát töltöttem le egy fordítási gykorlathoz fél nap alatt. A the Dubliners nevű ír kocsmazenét játszó társulatnak "Sick Note" címen van egy remek dala ugyanerről. Ha valakit érdekel, szívesen közreadom a szövegét, mert frenetikus!

És, hogy érdemben is hozzászóljak. vegyipari szakközépiskolába jártam, és volt egy osztálytársunk, aki a Petrikből, a leghíresebb vegyipariból bukott át hozzánk (ez is mutatja egykori körte materem színvonalát). Ő mesélte, hogy laborórán az egyik hülyegyerek valamilyen indíttatásból nem hitte el a labortanárnak, hogy a benzol nemcsak maró, de mérgező is. Sőt, hitében olyan biztos volt, hogy elhatározta, ezt be is bizonyítja: szünetben bezárkózott az egyik wcbe egy pár köbcenti benzollal.
Tévedett. Isten nyugosztalja.

Előzmény: PETYUS (115)
coal56 Creative Commons License 2000.08.14 0 0 116
Németországban, ha minden igaz Münchenben történt az alábbi eset pár éve:
Egy kardnyelő vásári artista lenyelt egy esernyőt (ez számának speciális attrakciója volt). Arra azonban nem figyelt, hogy az ebben az esetben lenyelt ernyő automata volt, és véletlenül megnyomta a gombot. A nézők már nem tudtak segíteni rjta.
PETYUS Creative Commons License 2000.07.10 0 0 115
A részletek nem pontosak. Ugyanis amikor leért a 30 kiló önsúlyú és 100 kiló téglával megrakott kosár, akkor csak az alja szakadt ki, de nem törött össze, így amikor a becsípett ujjú 80 kilós ember elindult lefelé, ismét találkozott a kosárral, ekkor törött el a bordája, és miután a figura ráesett a téglakupacra, a kosár meg a figurára pottyant.
Előzmény: boogocsiga (100)
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.10 0 0 114
Ezt a Szaft-ban olvastam, állitólag a tavalyi év egyik jelöltje volt:

"Az arizonai országút járőrei egy füstölgő fémkupacra lettek figyelmesek, mely egy magas sziklába fúródott. A dolog úgy festett, mint egy repülőszerencsétlenség, de közelebbről szemőgyre véve be kellett látniuk, hogy egy autót láátnak úgy 350 méter magasan a sziklafalban. A romokból már csak a laborban derült ki, hogy mi is történhetett.
Szócal vaslakinek sikerült szert tennie egy úgynevezett JATO egységre, ami egy szilárd hajtóanyagú rakéta, amit a száztonnás harci szállitórepülök használnak extra tolóerőként, ha rövid a kifutópálya. Hát emberünk kihajtott a sivatagba Chevrolet Impalájával, ahol kinézett magának egy hosszú és egyenes szakaszt, majd kocsijára csatolta a rakétát. Bepattant és nekilódult a nagy kalandnak, majd begyújtotta a JATO-t. A labor szakértője szerint ekkor úgy 5 km-re lehetett a becsapódástól, erről tanuskodik a feketére égett út, és az olvadt aszfalt is.
A rakéta, ha normál körülmények közt használják, maximális tolóerőt fejt ki 5 másodpercen belül. Igy a Chevy jóval az 500 km/órás sebességen felül teljesithetett, tartva ezt a sebességet 20-25 másodpercig. Vezetőnket (vagy nevezzük pilótának?) olyan gravitációs erők érhették, melyekre bármely harci pilóta büszke lehetne. Ő azonban nemhalt bele, s hű impalája az úton maradt at elkövetkező 3,5 km. erejéig, amikor is a vezető padlóig nyomta - és ezzel leolvasztotta - a fékeket, igy szó szerint lerobbanntva a kerekeket. A hátralevő 1,5 km-t az automobil a légtérvben folytatta, aztá 1 méter mély kráterként végezte a sziklában. A pilóta földi maradcányait nem sikerült összegyűjteni, de apró haj-, köröm- és csontszilánkokat találtak egy fekete masszába olvadva, ami a kormánykerék lehetett annak idején."

Teve99 Creative Commons License 2000.07.08 0 0 113
Egy tanaromtol halottam egy tortenetet egy buszsoforrol, aki nem volt egyszeru eset...
Pd. neha eljatszotta, h megkerdezte a hangosbemondoban, h "Hujek vagytok?", aztan beletaposott a fekbe...persze mindenki bologatott.
Maskor meg azt csinalta, h reggel a garazsban keresett egy leselejtezett kormanyt, aztan nappal, amikor 60nal tekert a forgalomban, kidugta a vezetufuljke ajtajan, es elkezdett vele integetni az utasokak:>>

De nem is ezert rugtak ki..Szoval, joszivu ember volt, mindig megallt, ha valaki a falu elejen akart leszallni, es nem volt kedve visszajonni a megallotol. Na, meg is allt, h az oregbacsi leszalhasson, elso ajto kinyit, bacsi leszall, es huss, eltunik, sehol senki.
Pont ott volt egy csatorna, csatornafedo nelkul:>>

mrbungle Creative Commons License 2000.07.08 0 0 112
ugyan nem fulladt meg, de azést szerintem esélyes lehetne...

leha Creative Commons License 2000.07.07 0 0 111
ez az egri shell kútnál történt két kiskamasszal. a valamikori népujság is megírta
Előzmény: Khaosmage (71)
pdia Creative Commons License 2000.07.07 0 0 110
Egy barátnőmtől hallottam a sztorit - egészségügyben dolgozott -, több éves és könnyen lehet, hogy urban legend, de sebaj:
Szexre éhes fiatalember valamilyen csapágyat kefélgetett, ami viszont rászorult a fütyijére. Nem mert orvoshoz fordulni, mert szégyellte, de egyre lilább és fájóbb lett, ezért mentőt hívott. Be a balseb-re, ott viszont nem volt eszköz, amivel levegyék a teljesen megduzzadt fütyiről a fémipari terméket.
Lakatos kellett hívni...
Á, dehogy röhögött az egész kórház...
pg_breki Creative Commons License 2000.06.29 0 0 109
A Vasárnapi Blikkben volt benne: Egy pasi bement egy Manchaster-i bankba álarcban és fegyverrel a kezében, majd egy elkiáltott "IDE A PÉNZT!!" után megbotlott a bank egyik szőnyegében és lábon lőtte saját magát. 9 év vár rá. :))
eMM Creative Commons License 2000.06.07 0 0 108
Ez a csóka a sajátosan magyarosh Darwin díjra max. esélyes lehetne.
Íme a hír:

A meghalt áramtolvaj után bírságot is fizet a család?

Áramlopás közben, saját házában szenvedett halálos áramütést hétfő este a Nógrád megyei Patak községben egy férfi. S hogy a baj nem jár egyedül, arra bizonyság az, hogy elképzelhető: az elhunyt családját még bírság megfizetésére is kötelezheti az Észak-Magyarországi Áramszolgáltató.

Saját házában szenvedett halálos áramütést hétfő este a Nógrád megyei Patak községben egy önjelelölt villanyszerelő. Mint a HavariaPress megtudta, a 46 éves férfi a villanyórát szerelte amikor megtörtént a baleset, amelynek következtében azonnal meghalt. Az igazságügyi elektromos szakértő elsődleges véleménye szerint a férfi a falban futó vezetékekről, telefonkábel sgeítségével lopta az áramot, s a tragédiát feltehetően a rossz szigetelés okozta.
Az Észak-Magyarországi Áramszolgáltató egyébként jó ideje gyanította, hogy a férfi illegális módon szerezte magának az elektromos energiát, ezért elképzelhető, hogy az elhunyt családjának bírságot kell fizetni.
(netkapu/havariapress)

SubWoofer Creative Commons License 2000.05.29 0 0 107
Talán a Petőfi rádióban hallottam egy pár éve:
Egy buszsofőr nyilatkozott, akivel a következő eset történt: Megy az Ikarusszal, vasútifelüljárón halad épp keresztül. Szembe jön egy Lada, ami megcsúszik. Sofőrünk félrekapja a kormányt, és nekicsapódik a szallagkorlátnak. Fejével áttörte a szélvédőt és kirepült, átrepült a nagyfeszültségű vezetékek között, rá a sinekre, persze jó magasból. Jött a vonat. A mozdony épp akkor volt szervízben, és valamiért nem rakták rá vissza a hótoló lapátot. A faszi megúszta annyival, hogy a vonat alján valami lelógott és a combjából kinyesett egy darabot.
Sleeper Creative Commons License 2000.05.12 0 0 106
Ez nem annyira a darwin- mint inkább egy hülyeség-díjra lenne esélyes:
(June 1999, California)
Múlt nyáron a kaliforniai Isabella tavon egy nő küszködött a hajójával.
Akárhogyan is próbálkozott, a 22 láb hosszú Bayliner csak nem akart rendesen viselkedni. Manőverezésnél lusta volt, bármekkora gázt is adott rá. Egy órán keresztül próbálkozott, aztán feladta és a helyi kikötőhöz fordult segítségért.

A fedélzeti ellenőrzés kiderítette, hogy minden tökéletesen működőképes. A motor jól ment, a kormányszerkezettel nem volt baj és a hajócsavar is megfelelő volt.

Az egyik szerelő beugrott a vízbe, hogy benézzen a hajó alá. Kicsit később a nevetéstől fuldokolva jött fel.

A hajó alatt ugyanis, biztonságosan odaerősítve, ott volt az utánfutó.

Sleeper Creative Commons License 2000.05.12 0 0 105
És mi lett szegény egérrel? Én nem sok esélyt adok neki a túlélésre...
eMM Creative Commons License 2000.05.11 0 0 104
És kiki análisan seMM nagyon fogja élvezni a szexet 1 ideig.:-)
Micsoda emberek vannak.............
Előzmény: dohosa (103)
dohosa Creative Commons License 2000.05.10 0 0 103
Cikk az L.A. Timesbol
Visszanezve, nagy hibat kovettem el, amikor gyufat gyujtottam. De csak az egeret akartam kihuzni - mondta a megrokonyodott Salt Lake City
Hospital orvosainak Eric Tomaszewski.
Tomaszewski es homoszexualis partnere, Andrew "Kiki" Farnum surgos ellatasra szorult a korhazban miutan a szex mellekvaganyra szaladt.
* Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan keresztul es beengedtem Ragott-ot, az egerunket mint ahogy maskor is. Amikor Kiki
elelvezett, megprobaltam kicsalni Ragott-ot, de most az egyszer nem akart kijonni. Akkor
bekukucskaltam a csovon keresztul es gyufat gyujtottam, hatha a fenyre kijon. A tovabbiakban a korhaz szovivoje vette at a szot: A gyufa langja belobbantotta a belben megszorult levegot, a langcsova meggyujtotta Mr. Tomaszewski hajat es az arca sulyos egesi serulest szenvedett. Ragott bundaja is meggyulladt es egy, a belben melyebben megszorult levegot is belobbantott, aminek eredmenyekepp Ragott kirepult mint egy agyugolyo. Tomaszewski masodfoku egesi serulest szenvedett
es eltort az orra amikor Ragott belecsapodott az arcaba. Mr. Farnum elso es masodfoku egesi seruleseket szenvedett a vegbelnyilasan es a vegbelen.

Az ujsagiro megjegyzese: 10 legijesztobb dolog ebben a tortenetben:
10. "Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan....."
9. "bekukucskaltam a csovon...." (ez kb. olyan mintha teleszkoppal neznek a Pokolba! Inkabb a Napba bamulnek messzelaton keresztul, mint hogy ilyet csinaljak!)
8. Szegeny Ragott, micsoda kisebbsegi erzese lehet azutan, hogy kilottek valakinek a seggebol!
7. Nem vagyok benne biztos, de nem hiszem hogy Ragott patyolat tisztan, viragillatuan vagodott bele Tomaszewski arcaba miutan bejarta Kiki "szerelmi utvesztojet".
6. Elgondolkodtato, hogy emberek elnek es virulnak ilyen baromi ereju, vulkanikus gazokkal a beleikben.
5. Elgondolkodtato, hogy emberek, nemcsak hogy ilyet muvelnek, hanem be is ismerik! En biztos kitalaltam volna egy orult tortenetet valami felbolond piromanias, fenekbebaszos pasirol, aki betort a lakasomba es magaeva tett. Akarmit csak nem az igazsagot!
4. Elso- es masodfoku egesi serulesek a segglyukon! Az aranyer kismiska lehet ahhoz kepest! Kivancsi vagyok Kiki kepes lesz-e valaha is egy jo egeszsegeset szarni ezek utan! Na es az ego segglyuk szaga! Minimum az elso ot borzalmas szagok egyike lehet!
3. Kiki nevu emberek! Nyilvanvaloan ez egy polineziai szo es a jelentese: idiota feher ember, aki ragcsalot tesz a fenekebe.
2. Mifele korhaz tart sajtotajekoztatot ilyen temarol???
1. Ez Salt Lake Cityben tortent..... Mifele emberek a mormonok?

rizo Creative Commons License 2000.04.18 0 0 102
Egy majdnem...
Katonaság, 93, nyár
Egy haverom megunta a meleget, igy bemászott a lajtoskocsiba. Pancsikázik, igen ám de mások is kedvet kaptak rá, így azok is követik őt. A lajt ferde helyzetű, kijárat a magasabb felén. Ahogy másznak be a többiek a vízszint úgy emelkedik, ráadásul az első van legmesszebb a kijárattol, azaz a legmélyebben.
A haver pedig "magasnövésben korlátozott"... Többször elborította a víz, ahogy a többiek hullámokat keltettek ugrálásukkal.
Igen be volt szarva, míg ki nem küzdötte magát...
R
andraso Creative Commons License 2000.03.31 0 0 101
Sziasztok,

(hamar irta valaki, akkor bocs)

Irodaban fonokre es titkarnore rajon a kefelhetnek, az asztalon neki is kezdenek, amikor a fonok hatalmasat uvolt es elajul.
Kiderult, hogy a heves szeretkezes kozben a holgy ugye hanyatt fekudt az asztalon, a pasi meg elotte, es a nagy razkodastol kinyilt az asztal fiokja, abba a pasi herei belecsusztak, es egy hevesebb lokessel bezarodott a fiok, ami levagta es szetmorzsolta a feri mindket heregolyojat.
Nem tudom eletben maradt e.

No sziasztok,
Rtb Ödipusz.

boogocsiga Creative Commons License 2000.03.30 0 0 100

Ha jól emlékszem ez egy magyar vonatkozású eset. Lehet, hogy a részletek nem pontosak, de a lényeg asszem stimmel.

Hősünk házat épített. Valami kézenfekvő megoldást keresett, hogy lehozza a padlásról a maradék téglát. Eszébe jutottak iskolai tanulmányai a csigáról (mint emelő szerkezet). A tetőgerendához rudat erősített, mely túllógott a padlásbejárón, a rúd végére csigát szerelt, a csigán átdobott egy kötelet. A kötél egyik végét egy méretes ládához erősítette a padláson, a ládát rendesen megpakolta, majd lemászott a padlásról s a kötél lenti végét megragadva elkezdle ráncigálni, hogy a ládát kihúzva a padlásról a kötéllel leeressze. Arról persze megfeledkezett, hogy túlpakolta a ládát, úgyhogy mikor az megindult lefelé a kötél másik végét szorongató emberkét felrántotta. Félúton találkozva eltörte hősünk vállát, aki ijedtében erősen szorította a kötelet egészen addig, míg kezét a csiga be nem csípte. Ekkor pár méter magasról a közben leért és ripityára tört láda tartalmára zuhanva eltörte bokáját.

LOU Creative Commons License 2000.03.27 0 0 99
Azért az ausztrálok sem panaszkodhatnak, egy perthi férfi idén március 11-én éppen egy videófilmet forgatott a targoncák helyes használatáról. A kamerák figyelő szemei előtt azonban előrezuhant a targonca vezetőfülkéjéből és így elgázolta saját magát. A későbbi vizsgálat kimutatta a baleset kiváltó okait: vezetői hiba, a sebesség túllépése a göröngyös felszínen, mindez megspékelve a biztonsági öv helytelen használatával. Nos, ha így kell helyesen kezelni egy targoncát, kíváncsi lennék a helytelen használatra.

A 2OOO-es Darwin díjra jelölve.
A legjobbat nem is mondtam még, lehet a honlapon szavazni is, ez a sztori átlagban, a 1O-es skálán 6,4-es, az 1838 szavazó 2O%-a 1O-esre értékelte.

Ha jól számolom, akkor most ez a 1OO. hozzászólás. Hurrá, általam nyitott topik még nem jutott el eddig. :))

LOU Creative Commons License 2000.03.27 0 0 98
És íme a 2OOO-es év első bunkója, aki úgy ünnepelte meg az új évet (évezredet?), hogy meghalt a saját hülyeségéből kifolyólag.

A 26 éves Tod barátunk (aki mellesleg végzős stanfordi hallgató volt, és a Szilikonvölgyben lett volna munkája) néhány perccel éjfél előtt felmászott egy a Paris Las Vegas Hotel előtti utcai lámpa tetejére és onnan integetett a lelkes ünneplőknek. Ám éjfél körül megcsúszott, de sikerült megkapaszkodnia az elektromos vezetékbe. Abban a pillanatban már nem az ünneplő tömeg vezetője volt, hanem az áramé. Egy kamera szemtanúja volt Tod merész próbálkozásának és a későbbi zuhanásának is, melynek következtében fejjel a betonjárdára esett. Még nem tudni, hogy vajon az áramütéstől, vagy zuhanása miatt halt meg.

Mint később kiderült, egy barátja néhány nappal az eset előtt figyelmeztette Tod-ot: "Az emberek ilyenkor mindenféle őrült dolgot csinálnak, vigyázz magadra!" Mások mondták: "Azt hitte, hogy legyőzhetetlen, régebben felmászott a Golden Gate hídra is."

LOU Creative Commons License 2000.03.27 0 0 97
(2OOO, Február 22-New York)
Egy férfi éppen fát vágott a saját kis erdejében, de nem vette észre, hogy a kivágandó fára több másik is rádőlt. Így mikor azok súlyuknál fogva hősünk felé indultak meg, emberünk menekülésre fogta a dolgot, de megcsúszott a jeges talajon és pont oda esett, ahová másodpercekkel később a hatalmas fák zuhantak, halálra zúzva szerencsétlent.

LOU Creative Commons License 2000.03.27 0 0 96
Ez egészen friss, február 28-án történt Ohioban, hogy egy srác egy gengszter-rap videóklipp forgatása közben agyonlőtte saját magát. Miután befejezték a forgatást, amiben segédkezett neki a bátyja Michael és Fred nevű barátja, Robert poénból a halántékához emelte a .22-es kaliberű kézifegyvert és meghúzta a ravaszt. A srác azt hitte, hogy a fegyver töltetlen, de nem volt szerencséje. Kicsivel később meghalt egy ohiói kórházban.

LOU Creative Commons License 2000.03.27 0 0 95
A megújult Darwin Díj honlap a www.darwinawards.com címen található. Itt angolul lehet elolvasni a történeteket.
LOU Creative Commons License 2000.03.27 0 0 94
A Darwin-díj topic újra él!!!
A következő eset magyar, bár nem emberhalálról szól, annál inkább az emberi hülyeségről.

Falun történt, a házinép disznóvágásra készült. Igen ám, csakhogy a malacot sehogy sem tudták kiráncigálni az ólból. Valamelyik okos ember kitalálta, hogy vezessék be a PB-gázt egy csövön az ólba, a disznó meg majd elkábul. Meg is történt, kivonszolták az állatot, majd elkezdték PERZSELNI!!! A malac darabokra robbant a tüdejében maradt gáztól.

mICK Creative Commons License 2000.03.14 0 0 93
A legfrissebb példa alig néhány napos, amikor egy magyar "shaolin" pap nyakának szegezett lándzsával próbált meg eltolni egy két és fél tonnás kisteherautót. A kísérlet sikerült, csakhogy a faszinak utána másfél centis lukon ömlött a vér a torkából. A Fókuszban total planban mutatták. Túlélte.
Thaumiel a Trónbitorló Creative Commons License 2000.03.14 0 0 92
Az angoltanárunk?
A nekattingassá?

Az önelgázolós sztori nem veled történt meg véletlenül kedves 3,14?
In memoriam Skoda 120 GL.

Csumesz on Thursday.

Előzmény: Pavarottis infarction (91)
Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.03.14 0 0 91
Két magyar vonatkozású hír.

Egy angol tanár (1.0 ismered!)kötotuvel birizgálta a villanybojlert miközben bokáig éro vízben állt a kádban. Nem ez volt az elso szívrohama.

Másik: Alapjáraton robogott néhány fiatal valahol a magyar vidék egyik földútján. A sofor bebizonyítván, milyen klassz srác kimászott az ablakon. Eredeti terve az volt, hogy kimászik a motorháztetore ami sikerült is. A végén sikeresen elgázolta saját magát. Épségben megúszta.

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 1 90
Vmi terroristak izrael kornyeken akartak pokolgepet robbantani. izraelben osszevissza van az orak elore allitasa. aki a pokolgepet allitotta be, annak mar elore volt allitva, a sofornek meg nem... jol felrobbant menet kozben <;

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!