Ez a dögöljmeg, ugye? Remélem, igen -- most rakoncátlankodik az egyik ujjam a hátsó lábamon, de azt azért nem szeretném kihagyni! Ekkora mazóval ritkán ajándékozhatja meg magát az ember! :-))))
Amúgy vékony felhő van itt, vagy inkább csak pára, udvara van a Holdnak, de jól látszik. Most írtam be a holdfogyi topicba egy helyet, ahol távcsővel is nézhető.
Ez nem rossz. Úttörőkoromban rendeztek szemétgyűjtő versenyeket. Habár még az egyetemen is volt az első héten a gólyáknak egy akció, ahol buszjegyekért is lehetett pontokat kapni. De a kocsmahivatali bélyegző ott is értékesebb volt. :-)
Nemnem. Ez a sárga specialitása. Az 50 km-en összesen tíz jelzést fogsz találni, annak a fele is le van rohadva. Az idő arra megy el, hogy állandóan eltévedsz.
Aha. Akkor már értem, miért a Trabira specializálódtál. Merthogy van még egypár leamortizált eszköz erre-arra... Mi lesz a Ladákkal, dzsipekkel, tűzhelyekkel, hűtőszekrényekkel?
(A másik meg, hogy hova teszed a Trabit? Mert ha nem találsz jó helyet neki, akkor te is illegális hulladéklerakást fogsz elkövetni az áthelyezéssel, mint az eredeti megszabaduló.)
Még jobb ötlet. Szervezünk egy túrát arra. Automata ellenőrzőpont: mindenki hoz egy darabot a Trabiból (Vasfűrészt biztosítunk). A célban be kell mutatni a darabot, majd elhelyezni a gyűtjőkonténerben.
Te egy Grál-lovag vagy. Komolyan mondom. Trabantokat elvinni az erdőből olyan, mint vizet hordani az óceánba. :-( De jelzést szívesen festek rá én is. :-) Vagy keressük meg a tulajt, és fessünk turistajelzéseket a mostani autójára körbe-körbe, a szélvédőn kezdve... :-))))))
Sárga 50. Tájékozódási futóverseny. Kötelező felszerelés: térkép, tájoló, GPS, bozótvágó kés, három napi hideg élelem. Szintidő nincs, de aki naponként legalább egyszer nem ad életjelet magáról, automatikusan kiesik.
Áááááá!!! Sárga! Stip-stop az enyém. Utána felásom, felégetem és sóval szórom be az egészet! :)
Erről jut eszembe. Másik két tervem idénre:
1. jelzésfelújítás. Olvastam a vonatkozó írást az MTSZ honlapján. Tudom, hogy nem játék. De néhány jelzést olyan szívesen felújítanék. Legfrissebb tippem: Pomáztól Lajos-forrásig a jelzés elég light-os. Majdhogynem lighthatatlan. :)
2. Pilisszentlászló után az erdőben van egy Trabant váz. Úgyszintén van egy roncs Virágos-nyeregnél is. Ezeket szeretném eltüntetni.
1. Azt hiszem, igen. Azokra, akik 2-3 egyesületben is benne vannak. :-)))))
2. Szerintem a Vasas Maratonon örülnek, ha pontnak jelentkezel, ahhoz még tagnak sem kell lenni. Vagy megszervezzük mi a kedvenc színeden végighaladó túrát? :-))) De akkor sietni kell, mert már a nagy J.Z. is forgatja a fejében, aki két másik színt már lenyúlt, csak még nincs pénze rá.
Azok hát. Én csak akkor járok be, amikor leadom a túrajelentést és felveszem a pénzt. Ha társaságra is vágysz, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő választás, viszont a visszatérítést, amennyire tudom, máshol nem csinálják.
Masodik nekifutas: csak annyit akartam mondani, hogy az egyesulet marpedig jo dolog! SK, nem tul oregecskek a Vasasosok? Olyan tul nyugdijasaknak tunt a zomuk.
Most meg Pataporc van kiírva, az övét is elnyelte!
Sok helyütt nem is szívesen adnak számlát a rajtban a tolongás miatt, hanem elkérik az adataidat, és a célban kapod meg. Ilyen volt pl. a Bakonyi Mikulás is.
A lényegre reagálva:
Az ötlet jónak tűnik. Mondjuk számlákért nem nagyon fogok sorban állni pl. egy BEAC előtt. Bár mondjuk az Öreg Bence túráján, ahol vagy húszan voltunk és ezres volt a nevezési díj és az már valami...
De nem nagyon akarok belefolyni ilyen dolgokba, hogy gyűlés, közös kirándulások satöbbi...