Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tudom, hogy nem vág teljesen a fórum profiljába, de hátha még nem ismeritek katonatörténetek oldalt. Ha igen, akkor bocs a zavarásért! Van pár kérdésem a Bajtemetéssel kapcsolatban. A bomb tetején az alagutakban mit tároltak? A domb alatt Pécel felőli laktanya az mi volt? (Már olvasom a régi bejegyzéseket, de egy kicsit sok van belőle.)
A bolgárokról volt már szó korábban, de azóta se hallottunk trancegod mester felől. Keresgéltem kihalt laktanyákra vadászó bolgár fórumokat, de nem leltem rájuk egyelőre.
Pár perce javítottam a Tropo.kmz-ben a 202-es helyét, 4km-t tévedtem. :) Találtam a területről használható légifotót (mapy.zumi.pl), így már könnyen meglett.
Volt olyan, hogy BARS 101, 102, 104? Illetve a bolgár részből van valakinek infója hogy merre lehettek ezek az állomások? Egy német oldalon találtam egy ábrát, ami a hálózat elrendezését mutatja. Viszont a fentebb említett bolgár állomásokra még csak tippem sincs, merre lehettek.
101re tippem talán valahol a jelenlegi fehéroroszország területén, a 102 és 104 talán ukrajna területén.
ilyen kocka van a Szikla feletti hegy tetejen, a Dolka teton, Lillafureden, csak az ajto mar nincs meg,+ugy nezki vki bebetonozta a kijaratot, nehoyg vki visszafele lemenjen-vmikor ket eve telen voltam ott fennt
ezek vagy adohazak lehetnek, ha egyvonalban vannak a papai kifutopalyaval-annak elejeben es vegeben-a kozeli adohaz 300-800m re van a kifutotol, a tavoli akr 2-3 km is lehet, domborzattol fuggoen. ha vmiylen kisebb dombon, vagy hegyre epeitettek eygmagukban, akkor atjatszo, vagy releallomas ami val.szeg Veszprem es Kup közötti kapcsolatot biztosit(ott)