Ja és még valami! Igazad van! A tulajok csak szívnak a pajzs rendszerrrel! Pl. az is szívott, aki megvette tőlem a pajzsos kocsimat! Amíg nem íratta át a nevére a pajzsot és nem kapott új SIM kártyát a kocsi, addig percenként csörgött a telefonom (riasztott az autó) , mert bár 100X elmagyaráztam neki, hogy mi az a két gomd a távirányítón...sajnos nehéz volt felfognia. Valószínű akinek gyenge képességei vannak azok szívnak a rendszerrel és azoknak szar. Nekik javaslom az ebayen kapható riasztókat (jóskapista beszereli 10ért), vagy egy imot ami egy titkos helyre helyezett kis mágnessel inaktiválódik. :) Vagy ott a blue. Az szép kék fénnyel rendelkezik! Olyan, mint a csoki szolik! Tök trendike hihikee :)))) . Nem is kell a kocsiba light packet.
Az előző kocsimban 2009- ben szereltettem be a pajzsot. 2017 ben adtam el az autót. 8 évig használtam és soha semmilyen problémám nem volt a védelmükkel. Az mostani autómban is pajzs van.
Ők voltak az elsők itthon a gépjárművédelemben. A többiek csak utána jöttek. Biztos más is jó, de én ezt ismerem és mivel nem volt vele problémám, így a biztosat a bizonytalanra nem cserélem. Ha röhögni akarsz akkor ne azon röhögj, hogy pajzs van az autómban. Szép estét!
Elhiszem, hogy nem trollkodni jársz ide, de a biztosítási piac és az autóvédelmi rendszerek árajánlatait összeveted, akkor azért látszik a marketing a dologban. Ez nem baj, marketing nélkül nincs üzlet! Csak mindig számolj utána, ha a pénzed barátja akarsz lenni.
Én csak töréskárra biztosítottam és olcsóbban van egy hasonlóan megbízható rendszerem. Tudom mit tud a P. azt tudja az enyém is. A lényeg, hogy önerejéből nem lehet elvinni.
Honnan tudom, hogy nem lehet elvinni? Hát hiszek benne! :-D
Nem mellesleg megbízok a beszerelő szakemberben (olyat kerestem és találtam) és persze -igaz amatőrként-, de valamennyit már értek is hozzá, hogy a szakértőnek is "könnyebb legyen" a dolga! :-D
DE ugye a "komoly védelem"-nél nem arra jó nagyonöreg pajzsra gondolsz, mert akkor itt nagyon sokan elkezdenek röhögni és nem fogják tudni abbahagyni :-))))
Felejtsd már azt el... elavult... használhatatlan... csak az autó használója szív vele folyamatosan...
Jól látod a helyzetet. A profik valóban többen dolgoznak. A full casco nyílván nagy előny és biztonság érzetet ad. DE feltennék egy kérdést: Megveszed álmaid autóját (lehet ez egy toyota yaris is), óvod, takarítod, mosod, szereted és egyik reggel már csak hűlt helyét találod. Kizárt, hogy legyintesz egyet egy csábos félmosollyal kisérve és az mondod, hogy: "kit érdekel, hogy elvitték a lúzer tolvajok, hiszen úgy is fizet a cascom hehehehe!" Majd hívod a taxit....
Szóval casco ide vagy oda, nem jobb, ha van benne egy komoly mehanikus védelem?
Minek kell utána menni? Egyszerűbb lenne a cigizőnél megtámasztani a hátát és nézelődni, akkor azt is látná, ha váletlenül egy Jótevő Rambó megy a környékre és szaladni kell.
En is most veszek egyet, es nem trollkodni jarok ide, de azt kell, hogy mondjam, amiota "full" Casco van a masik autonkon is azota jobban alszom, es a parkolohazakban sem aggodom.
Kulonosen egy ilyen varosi autonal. Meghuzzak, osszetorik, azt se tudod ki volt. Jartam mar igy.
Szomszedom is ezt vallja, miota elloptak az Etele teri parkolobol az S-cross-t.
Nem egyedul dolgoznak a tolvajok. miutan ott hagyod valahol az autot az egyik megy utanad, igy aki az autoban "dolgozik" pontosan tudja, hogy mennyi ideje van. Es van neki boven. . .
Autóvédelmi rendszer csak egy van a "cég" kommunikációjában, a többi csak egy szar másolat, őket másolják... Ők mindennek alfája és omegája, minden rendszerek atyjai. :-)
Lehet, hogy ez a kommunikáció sem szerencsés a "cégnek"?
Van az a pontja az öndicséretnek, amikor a marketing a visszájára fordul, amikor gyanús lesz és az emberek hümmögni és elkezdenek utána olvasni.
KS-3 riasztó van a 12 éves autómban. Mostanában "furcsán" viselkedik. Többször előfordult már, hogy egyszerűen menet közben leállt alattam az autó és a PIN újra begépelését követően tudtam újraindítani, vagy az ajtó nyitását követő első PIN beütését követően nem tudtam beindítani a motort, vagy hiába indítottam be, utána rögtön leállt, illetve olyan is volt már, hogy az egész PIN pad az ajtónyitást követően folyamatosan villogott és nem akarta venni a kódot.
Szerintetek mi lehet a probléma és kihez fordulhatok segítségért?
Nem dolgozom a pajzsnal. Mindenki azt rakat bele a kocsiba amit akar, de ha te az mondod, h egy suzukiba jo egy 20ezres riaszto, az nevetseges. Egy mercibe legyen komoly vedelem de egy suzukiba jo egy csoves riaszto is? Ez jo hozzaallas szerinted? Mit er egy riaszto??? Vagy egy imo? Vagy egy gps, gsm vedelem egy profi tolvajjal szemben? Ne nevettess...
Ennyire nincs nálatok munka a pajzsnál, hogy csak ezt tudod szajkózni??? Így próbálsz munkát szerezni????
Nagyon szánalmas kezd ez már lenni...
Egyedül vagy a véleményeddel. Egy jól beszerelt 20.000 Forintos riasztó is lehet jó védelem egy Suzukiba! Legalább is a semminél mindenféle képpen több. Nem kell ahoz villanyszerelő doboz :-)))))