Le tudnátok írni pontosan milyen tipusú izzók kellenek f30 sima halogen lámpáiba?(főfényszoró,park,nappali,országúti)
kicserélném vmi jégfehérre vagy ledre ha lehet,csak ne legyen ez a csúnya sárga.
érdekesség:feleségemé az autó,így ő használja többet,viszont ha néha vezetem már 1h után,hihetetlen de fáj jobb oldalt a derekam,ahogy kiszállok fél óra és elmúlik.(sima mezei ülés)
ha tudnám,h a derék-comb támaszos sima szövetes megoldaná a problémát biztos rendelnék bele.
Szia! Egy németországban (Nürnbergben) élő barátom szerezte be nekem egy ottani BMW márkakereskedésben. Kerek 70 euróba került. Ha érdekel, a pontos cikkszámát is meg tudom nézni.
Szia! Hol sikerült lightning-os BMW Y kábelt szerezned? Néztem én is sok helyen de csak olyan volt, amin a lightning csatlakozó mellett volt egy jack dugó is mindkét végén.
6 hónapos az autóm, az eredeti ablaktörlők közül az utasoldali elkezdett csíkozni. Néztem helyette másikat és csak Bosch-t találtam. Tényleg nincs más lehetőség?
Kicsit rossz helyre jöttél, itt 2012-3-tól gyártott autók tulajai beszélgetnek, a legtöbbünknek gőze sincs azokról a típusokról, amiket emlegettél. Kicsivel precízebben kellene keresned, van TD és TDS típusokkal foglalkozó topik is.
Sziasztok. Épp autó vásárláson gondolkozom csak még nem tudom hogy milyet is szeretnék több típust van épp terítéken nálam köztük a BMW 325 td vagy tds.
S az érdekelne mennyire éri meg ez a típus mennyire drága fen tartása (biztosítás+alkatrész+teljesítmény adó+fogyasztás). Meg érdekelne mikre kell oda figyelni vásárláskor vannak e gyakori hibái évjáratba leginkább a 2002-2003 alattiak érdekelnek.
De a legfontosabb kérdésem mennyire megbízható s van e eltérés a TDS és a TD között? Előre is köszönöm a segítséget sziasztok.
nem , max. jól lesz beállítva ha szükséges, a futóműben lévő érzékelő a meglévő beállításhoz viszonyítva korrigál, el nem rontod ha csak kicsit változtatsz.
Én nem hiszem, hogy valakit a 20-as felni miatt vesznek komolyabban, de azt elhiszem, hogy van, aki ezt hiszi ;-)
Viszont azt hiszem, megcsináltatom az első olajcserét, 15e km után. Service inclusive-os vagyok, de az majd csak 30e km táján lesz esedékes és ingyenes. Most nézegetem, hogy honnan vegyem az olajat, mert szerelőm az van bevált.
Nekem az az érzésem, hogy túl van lihegve ma a kerék design jelentősége. Ahogy te is tapasztaltad az e46-nál, hogy a kisebb kerékkel jobban ment, ugyanazért fog most is jobban menni a kocsid. Nem a szélesség különbség /vagy hiánya miatt, hanem pusztán a kerék súlya miatt. A kisebb tehetetlenségű a hajtáslánccal (a kerék is része) a kocsi keréken mérhető teljesítménye nagyobb, de fölösleges is magyarázom, szerintem érted.
Ha valakit egy üzleti tárgyaláson a 20-as felni miatt vesznek komolyabban, akkor ott valami más hiányzik. Egy mindig szépen lemosott kocsi többet elárul az igényességről.
Még nem tudom milyen téli gumim lesz, de hamarosan el kell dőlnie. Közeledik a játékszezon. :-)
Én inkább praktikusságnak nevezném. Télen latyakban néha olyan kátyúkat látogatok meg, hogy csoda, hogy a futómű egyben marad. Ezért lemondok némi optikáról - bár az előző autóm téli acél felnijeit is lefényeztettem és szerintem látványban csak keveset romlott a styling 119-es felnikhez képest - és valószínűleg ezeket is átfestetem majd. Az E46-omnál tényleg éreztem, hogy a téli kerekekkel jobban megy a kocsi, de ott a nyári 225/45R17 volt, a téli meg 205/50R17, tehát keskenyebb volt a téli. Az F32 nél viszont a nyári 225/45R18 és e helyett lesz a téli 225/50R17, vagyis szélességben semmi változás nem lesz. Talán súlyban a téli kicsit könnyebb lesz, egyrészt a lemezfelni kisebb súlya, másrészt meg a téli nem defekttűrő volta miatt és emiatt van egy kicsi esély a jobb menetdinamikára. De én nem számolok túl nagy különbségekre.
Ha valaki nem túl sokat megy télen és rajta van a reprezentációs kényszer, hogy mindig a maximális kinézetet nyújtó autóval jelenjen meg mindenhol, akkor meg tudom érteni télen is a könnyúfém kerekek használatát, csak ott csodálkozok kicsit, ahol 19 vagy akár 20"-os felniket látok. Eeken az utakon az már veszélyes.
Szerintem vagány dolog, hogy ilyen józanul tudsz dönteni és vállalod az acélfelnit. Így élvezheted majd, hogy télen jobban fog gyorsulni a kocsid, mint a nyári szetteddel.
Én az utóbbi 10 évben Dunlop téligumi hívő lettem, most 225/50R17 4d-ket vettem. De nem ez a poén, hanem az, hogy a retek defekttűrő gumik helyett normál gumi lesz és veszek hozzá mankókereket, még ha a frász is fog kitörni a csomagtartós megoldástól.
Sőt, sújtson népharag, de én bizony télen acélfelnin fogok gurulni.