... ez az összes klipjére igaz: Más a videó, és más a zene - nincs kapcsolat...
Na, ezzel azért én nem teljesen értek egyet! Nagyon sok klipje visszaadja a számai mondanivalóját, bár nem direkt szájbarágósan, nem a dalszöveg tükörfordításaként, az igaz.
hát, itthon nem is fogod- én már azon is csodálkoztam, hogy a Les Mots SE digipack-es verzióját meg tudtam venni itthon az MCD-ben anno de pl a Louvre üvegpiramisa alatti Virgin Musique Store-ban ámuldoztam én is a kínálat láttán :-)))
Azért nem kell mindjárt bekapni a fejem, Judelaw :(
Mindenestere az tény, hogy Myléne "bevett szokásait" eddig nem találtam semmilyen zeneboltban :( (itt most ezeket a speciális cuccokat értam) Például ezt se:
na azért nehogy már azt hidd, hogy a promo cuccok Mylene találmányai minden kiadó készíttet rádiós és DJ-s pro CD-ket/bakeliteket/DVD-ket a gyűjtők meg aztán iszonyú pénzekért veszik meg ezeket a ritkaságokat főleg, hogy egyre gyakrabban az editek és egyes mixek, vagy éppen videók már csak így jelennek meg, a bolti forgalomban kapható single-ön/maxin/DVD-n nem is kapnak helyet
de ez nem Mylene marketing-stratégiáját dícséri, egyszerűen ez a bevett szokás
az más tészta, hogy Mylene egyes promo CD-i extra gyönyörűek, bár ő a sima albumoknál is ad a külsőre, ugye...
Igen, ezt én is hallottam, bár a klipet elnézve a kiszámolósdihoz nincs sok köze (bár mondjuk ez az összes klipjére igaz: Más a videó, és más a zene -nincs kapcsolat :)
Gondolom, kalóz-remixekről van szó. Azoknak a legnagyobb része kaka. Nem sok jónak mondható bootleg-remixet hallottam még. Bár, az utóbbi időben a hivatalos remixek is hagynak néminemű kívánnivalót maguk után. Az Anamorphosée óta nem igazán születtek túl jó maxik / remixek.
A promóciós CD-ket, DVD-ket a rádiók ill. a DJ-k, valamint a TV-k (magyarán, a médiában dolgozók) kapják meg, reklám-célokra. Ezek nem kerülnek bolti forgalomba, a feketepiaci áruk pedig a csillagokat rugdossa. Ez van, srácok...
nekem talán kedvenc számom nincsen, de leginkább az "innamoramento-s" korszakát szeretem a legjobban, mert ekkor ismertem meg és ez is volt az első mylene cédém.
amúgy valamelyik magyar mylene oldalon a 'souviens-toi du jour'-t mai emlékeim róladnak fordították. nos szerintem ez emlékezz a napra
Megvan tőle a Hasta Siempre című kislemez, valamint a Nathalie Cardone című album. Ezen kívül, egy gyűjteményes Boutonnat-videókazettán három klip (Hasta Siempre, ... Mon Ange, Populaire).