Az autó több mint 6 éve állt egy garázsban mert meghalt a német tulaj és az örökösök csak most tudták eladni.Egy bogaras autókereskedő volt az illető...
Ha valaki valami projekten dolgozna,került hozzám egy transit,84 es csőrös,műanyag elejü,9 személyes, 2.5 diesel,teljesen gyári rozsdamentes állapotban,nincs benne 50 e kilóméter.Doxa motor.Hibátlan ülések,kétszárnyú hátsó ajtók.Ha valakinek kell téligumi van rajta négy új.
Ilyen kinai betüs transit feliratokat hirdetnek mar regen a nemet eBay-en. Ezt gondolom nem ott talaltad. :)
Keresgeltem platos transitot (95-00) most az elmult 10 napban a neten. Szinte nulla a kinalat. :-( Pedig az elejen meg gondoltam a 350-es hosszu kivitelt fogom majd inkabb keresgelni. Hat a rövidebb, szimpla kabinos sincsen igazan. Vagy horror összeg. Mi van, ha kapok egy jo ajanlatot esetleg v.mi ujabbra 200ekm körüli futasteljesitmennyel ? Meg szabad azt venni trafo-bacsi ? :)
Jo az a 71-es ..! Az audimba most kellett cserelnem es 20e volt az uj banner. :( Az nmeg az elköv. 5 evben biztos müködni fog es nem kell hamarabb lecserelni. Az audi viszont mar nem lesz nalam 5 ev mulva es abbol akarom majd atteni a transitba az aksit. A 100 Ah-s mar min. 5-6e-rel dragabb, ha jol emlekszem.
Azert tudasd velünk, ha ujra elkezdene folyni ..! :)) Jo csak vicc, de tenyleg nagyon nem jo, ha kicsierelsz ilyesmit aztan meg egy evig sem tart. 6-8 evig illene tartania azert, ugye ? Menjel vele most par ezer km-t aztan egy szep kepet tegyel fel ide a szaraz olajteknöröl, ok !? :)) Ez most nem vicc volt.
Én sem értem ezt a sok variációt az aksikkal,nekem volt egy aksis 100ah val,meg két aksis,érdekes hogy a tied meg 71 es.Az öreg billencsem meg vidáman elindul egy darab 55 sel is...
Nincs valakinek elfekvőben dobfékeshez egy darab első jobbos 22,22-es (7/8") munkahengere? Valami használt is jó, amit még ki lehet pofozni egy kicsit. Elég sürgős lenne.
Tegnap megtalatam a Motorcraft akksin a matricat. 71 Ah, 650 A. Es ugy nezem mar a 80 Ah-s nem is fer be (100 Ah-s meg plane) mert ennel a maradek hely max. 2cm. Mult telen nem volt egyebkent evvel gond az inditasnal.
Erdekes, hogy nalad meg 2x 55 Ah-s van bent majdnem u.annal a motornal ...
Most esküszöm lemegyek a pincebe es megnezem, hogy a kb. 15.- EUR-ert vett (Bauhaus) mar jobbnak szamito imbus keszlet igy nez e ki (gömbölyü veg). Mert sztem igen. Az olcsoknal termeszetesen nincs ilyen kikepzes, de azokkal jobb is nem dolgozni !
:-)))) Lehet, hogy inkabb en is varok akkor 1-2 evet mig kicserelödik v.hogy az enyem. Ugy biztos nem akarok magam hozzalatni, ha utanna egy even belül megint elkezd szivarogni. :(
Tegnap töltöttem egy kis szervoolajat utanna, ekszij mar nem nyekereg. En meg igen csak happy vagyok, hogy minden müxik. :-) Na jo az orat leszamitva, de az nem annyira fontos. Olajfogyasztas volt megint kb. fel liter, de hajtottam több mint 1000km-t eleg magas tempoval (9,5 ora alatt itt voltam Stuttgartban - az olyan 110-115 kmh-s utazot jelent). Sztem ez igy nem olyan sok. Mas kocsinal nem lenne az ... Akkor igy fogalmazok.