Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Én lecsúsztam az st901 vázról, pedig nagyon szerettem volna, mert egyszer eladtam és azóta sírom vissza. "Csak" a 100/2.8 jutott. érdfekes, pedig az egy bitang jó üveg és nem volt tolongás érte...
Kárpótoltam magan, just is vettem egy st-901 vázat, meg 3 lencsét...
Valószinűleg jó a lencse, azzal nincs is baj. De azért jó lenne találni róla valami infot. A Vivitarnal tudom milyen minőséget kapok és mennyiért. A Fujinon meg már majd kétszerannyinál jár. Tudom hogy a jó lencsék drágák, de kérdés hogy tényleg ennyivel jobb-e a Fuji.
Nem ismerem ezeket a kisfilmes Fuji optikákat. Maga a cég tud kiemelkedő minőségű objektíveket gyártani, egy párral már volt szerencsém fényképezni, és valóban szuperek. Valahogy nincsenek a figyelem középpontjában, de nagyon rajta vannak a szeren.
A H sorozatú Hasselbladra ők gyártják az objektíveket, amit eddig szinte kizárólag a Zeiss gyártott, két varió kivételével, amit a Schneider nyomott.
A professzionális videokamerák egy részét ők készítik, illetve objektíveket hozzájuk, a Hasselblad Xpan objektívjei Fujik. Van egy sorozat 4,5X6, 6x7, és 6x9-es távmérős középformátumú gépük fixen épített Fujinonnal, amikre szintén nincs panasz. Aztán ott vannak a 6x17-es panoráma gépek, illetve azokhoz teljes objektívsor.
A Nagyformátumhoz külön is gyártottak objektíveket, amik szintén a legjobbak közé valók, és most itt vannak a digitális kompaktok, illetve cserélhető objektíves gépeik, amik megint nem rosszak.