szeva értem és vágom az egészet amit írtál,de olyan érzésem van mintha egy vadászaton lennénk, és én lennék a vad,rám vadásznátok !!!
(Annyit kérek Tőled, tiszteld meg azzal a fórumozókat, hogy a tudásodhoz mérten helyesen írsz) rendbe igazad van ,de ha nem sikerül nem leszek öngyilkos,
(Ez egy jó csapat, minél többünket ismersz meg személyesen, annál jobban fogod érezni, de ezt Neked is akarni kell )az hitem ezt észre veted, hogy érdekel a dolog!!!!tudom hogy jó mert egy két srácot ismerek ,és tényleg jó fejek !!!
(Gondold át amit írtam és ha akarsz, ne dühből, vagy méregből válaszolj.) nem vagyok mérges köszönöm szépen a véleményed !!!!!
( "hidelho ,gykibas zottszar igyolva ,sni egy szö veget") ezt viszont nem értem ????
A tegnap esti beírásokról a véleményem a következő:MUHAHAHA.-Nem semmi egy társaság vagyunk.........OMCSI!:kitartás!,meglátod tőled lesz hangos a média egyszer....
2010. 02. 18. 23:10
Házon kívül (12)
Heti magazin
- A válság a gyerekek szemével. Gyerekek, akiknek az élete az elmúlt másfél évben rémálommá vált. Eddig biztonságban éltek, a szüleik dolgoztak, mindent megtettek értük, de kicsúszott a lábuk alól a talaj. Most nap, mint nap úgy járnak iskolába, hogy nem tudják, mi lesz. - Vagyonadó roncsokra. Miért kell pár százezer forintos, tízéves kocsik után is sok tízezer forint vagyonadót fizetni? Kik találták ki és mivel indokolják? Maradtak-e kiskapuk?
RTL Klubon ma este, bár lehet, sok újat nem tudnak mondani, de érdekes lehet...