Keresés

Részletes keresés

Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2602
de a neve cool
don Ghatto :DDDDDDDDDD
Előzmény: nicko (2600)
GOttó Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2601
Win prof, nincs fenn semmilyen service pack.
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2600
lenne 1000 más dolog is de nem ír azóta...én meg nem pofázok feleslegesen :))
Előzmény: Panzermeyer (2599)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2599
az internetszolgáltatónál kérdezz rá
Előzmény: GOttó (2596)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2598

ennél több infó kéne..milyen op rendszer? xp? de melyik? sp1 vagy2?

Előzmény: GOttó (2596)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2597

én anno modok szerinte kerestem szerverre és úgy..

Előzmény: Leadfoot (2594)
GOttó Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2596
Sziasztok!

Tudom, hogy bazi nagy láma vagyok, de légyszi válaszoljatok a köv kérdésre:
Miért magas a PING-em állandóan? (a honalpok is piszok lassan jönnek be, gondolom ez is ennek tudható... virus stb kizárva, most telepítettem a rendszert)

nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2595
nem tudom én is ma olvastam először.
Előzmény: Leadfoot (2593)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2594

Tudnál IP-t írni?

Köszi!

meg egyébként is, ha valaki tud jóféle külföldi tört szervert, írja meg lécci! Vagy lehet kerestetni ASE-val? Ha igen, akkor hogy?

Előzmény: tcs19 (2592)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2593

Ez most vagy vicc vagy ijesztgetés (vagy egyszerűen hétmérföldes baromság)...

ha ilyen egyszerű lenne, akkor az Államokban, ahol azért elég erős a filmgyárak, szoftverfejlesztők, stb. hasonlók, miért nem csinálták meg már rég? Pedig ott hihetetlen méreteket öltött a kalózkodás (hú, itt mi lenne, ha olyan internet-kapcsolatok lennének... :-D)

Előzmény: nicko (2584)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2592
PULP FICTION német cracked server. Hasonló az OM-ra, csak nagyobb!!!
tcs19 Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2591

Nem hiszem, hogy megérné nekik a magunkfajtára rászállni. Az érdekli őket, ahol már tényleg nagyobb tételben űzik a dolgot. Persze ez a 'megnézem, honnan mit töltesz le' dolog azt sem érdemli meg, hogy arconokádjam a kitalálóját, egyszerűen csak elgondolkodtat, hogy milyen impotensagyúak foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

Most nehogy már ezzel akarják megszivatni a lakosságot....

nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2590
Sas882 Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2589
off
ráadásul ha szar a game,akkor az átlagfizetés 1/10 rámegy.
az egész nevetséges,főleg,ha játékokról van szó,s ebből is kishazánkról,nevetséges.
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2588
a fukar mindenit boltban most 7K az UO kieg. lemez...legalább ne hirdetné, hogy fukar.. :)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2587
szerinte se. mindenkinek ez a része az ami egyből kiüti a szemét.. :)
Előzmény: Tarzaan (2586)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2586
Egyetértek a vélemény résszel. Mellesleg nem hinném, hogy tövényes lenne, ha figyelemmel követnék az adatforgalmamat.
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2585

én..írtam de az a 120 gigánál nagyobb vinyókra értettem. meg azok sokall érzékenyebbek ha szállítás közben vagy beszereléskor leesik az asztalra pl.

végtelenségig nem leht a vinyót gigákkal bővíteni. szvsz a 250 giga már nem egészséges...

Előzmény: gaborian (2581)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2584

Ezt olvassátok el!!! Tele van baromságokkal az infót még nem tudom hol jelent meg ez a cikk..de ha igaz akkor megnézem ki mire használja majd az adsl-t...mert hogy levelezni meg csacsogni 10-12K-t nem ér meg az tuti!

Megújulást ígér az Audiovizuális Mûvek Szerzõi Jogait Védõ Közhasznú Alapítvány (ASVA) január 1-jén kinevezett új igazgatója, Kálmán András. Ahhoz, hogy a szerzõi jogok Magyarországon társadalmilag elismertek legyenek, több évtizedes munkára van szükség - mondja a szakember.

Rendkívül hátrányos helyzetben dolgozik minden szerzői és intellektuális jogot védő szervezet Magyarországon. Ezeknek a jogoknak a védettségét ugyanis a magyar társadalom nem ismeri el, aminek nagyon erős kulturális hagyományai vannak - kezdi a beszélgetést Kálmán András. - A gyökerek még a szocializmusban keresendők. A népművelés jegyében akkor terjedt el az a nézet, hogy a nyilvánosság elé került érték nem maradhat csak a szerzőé. A feketepiac is innentől ered. Kádár János, aki mozirajongó volt, látni akart olyan filmeket is, amelyeket idehaza nem mutattak be. A Minisztertanács Tájékoztatási Hivatala szerezte be neki, általában a Moképtől. Az élelmes felelős persze kitalálta, hogy megcsinálja a maga üzletét is - ekkor indult be az alámondásos videokazetták feketepiaca.

Kálmán András azt mondja, a feketepiac jelenleg funkcionálisan szegmentált. A tékás például a különböző adók és a tévécsatornák miatt nagyon nehéz helyzetben van, ezért - hogy boldogulni tudjon - feketézni kezd. Ez az egyszerűbb eset. Egészen más az úgynevezett televíziós jellopás. Például egyes kábelszolgáltatók aluljelentenek, azaz kevesebb előfizető után fizetik a jogdíjat, mint amennyivel valójában leszerződtek. A legnagyobb falat az internetes kalózkodás, amely felépítése szerint három lépcsőből áll. A kiskereskedők a tartalomszolgáltatók, akiknek a honlapjáról egy emelt díjas SMS fejében le lehet tölteni az illegális tartalmat. A tartalomszolgáltatókat a körülbelül ezer nagykereskedő látja el, akik a legnagyobb halakkal, az úgynevezett releaserekkel állnak kapcsolatban, ők külföldről szerzik be a kalózfilmeket és a magyar szinkront. Ezek felsőkategóriás, jó kapcsolatokkal rendelkező bűnözők, ezeket nagyon nehéz lebuktatni. Legfeljebb tízen lehetnek Magyarországon. Komoly, piramisszerű, szervezett bűnszövetkezetről van szó, és nagyon nagy pénzekről. Nem hivatalos forrásból tudni, tízmillió dollárt is fizetnek olyanoknak, akik egy hollywoodi stúdióból kicsempészik a vadonatúj sikerfilm kópiáját.

Arra a kérdésre, hogy a magyar szinkron hogy kerülhet illetéktelen kezekbe, Kálmán András tájékoztatása szerint több lehetséges válasz van. Például a mozikból vagy a szinkronstúdiókból is kikerülhet. A jövőben ezeknél a cégeknél is tart majd az ASVA ellenőrzéseket. De az is lehetőség, hogy a kalózok többször végignézik a filmet, és rögzítik a sztereó hangot, ebből később ők maguk keverik a többcsatornás digitális hangsávot.

Az ASVA első, legfontosabb lépésének Kálmán András azt tartja, hogy megteremtsék a szerzői jogok társadalmi elismertségét. Elsősorban az oktatásba szeretnének bekapcsolódni minden olyan intézményben, ahol audiovizuális és internetes tanítás folyik. Mindemellett elkezdik a párbeszédet a társadalommal, természetesen a kalózokkal is.

Hogy ezt hogyan lehet kivitelezni? A szakember azt mondja, a kalózkodásnak vannak fészkei, ahol nem a kalózkodók eleje, hanem az alsó és középső szintje van jelen. Ilyenek például az egyetemi kollégiumok. Nem véletlen, hogy az eddigi legnagyobb leleplezések is itt történtek meg. Ezek a fiatalok el vannak látva felszereléssel, és nem érzik akcióik súlyát. Egyszerűen játszanak. Tétre, persze, mert tét nélkül játszani sem érdemes. Kálmán szerint fontos, hogy elbeszélgessenek ezekkel a srácokkal. Fókuszcsoportos foglalkozásokat fognak szervezni egyetemistákkal, ami arra lesz jó, hogy megismerjék egymást. Az ASVA megismeri, hogy ők hogyan gondolkoznak, ők pedig megtudják, hogy működik ez a szakma. Ehhez az eddiginél komolyabb társadalmi párbeszédet is kezdeményez a szervezet, ezért megbíztak egy PR-ügynökséget is, hogy a sajtón keresztül tudatosítsák, a filmlopás bűncselekmény, ezért hivatalból üldözendő. Az ASVA nem hatóság, de kezdeményezhet nyomozást.

Következő lépésként tavasszal például egy pszichológussal és egy jogásszal Kálmán elmegy egy fővárosi egyetem kollégiumába - "majd a nyomozók megmondják, hová érdemes" -, és beszélgetnek öt, az érintettek által delegált emberrel. Elmesélik nekik, hogy miért kerül egy műsoros DVD annyiba, amennyi, hogy ez egy alkotói folyamat, amely során tényleg termelődik profit, de ha ez elmarad, elmaradnak majd a filmek is. Kálmán hangsúlyozza: "sokszor hallani, hogy mi Hollywood extraprofitjáért dolgozunk. Ez nem igaz, több magyar produkciónak is óriási kárt okoznak a kalózok. Egy magyar sikerfilm alkotói 20-30 millió forinttal is károsulhatnak, ha felkerülnek az internetre".

Az eljárásmód egyébként nem újdonság, a Motion Picture Association (MPA) ezt már kipróbálta Csehországban, és ott bevált. Magyarországon az a legnagyobb baj, hogy nincs párbeszéd - húzza alá Kálmán András. A kalózok úgy gondolják, ők tiszták, nem követnek el bűnt, legfeljebb valami kisebb vétséget. A másik oldal viszont azt sulykolja, hogy ez igenis bűncselekmény, és mozgósítják a bűnüldözést meg az igazságszolgáltatást. Az új igazgató elismerte, hogy az ASVA korábbi propagandája sem volt a legszerencsésebb, "nevetséges azt mondani, hogy ha valaki letölt egy filmet, akkor például az ír terroristákat vagy a gyerekcsempészeket támogatja. Nem lehet a végfelhasználót - akit a mozgókép iránti szeretete hajt - egyszerűen lebunkózni". Meg kell vele értetni, hogy miért nem jó, ha csinálja. El kell érni, hogy valaki ne azért legyen bennfentes, mert már akkor megszerez valamit, amikor még meg sem jelent, hanem azért, mert elutasítja a kalóztermékeket.

Kérdésünkre, hogy ez a változás mikor következhet be, Kálmán azt felelte: "Nincsenek illúzióim, több évtizedes folyamat lesz."

A propagandán kívül az ASVA komoly lépéseket tesz majd a bűnmegelőzés terén is. Január végére elkészül egy olyan szoftver, amely a széles sávú állomásokat fogja ellenőrizni. Kálmánék ki tudják majd listázni, hogy honnan mit töltöttek le. "Gondoljuk csak meg, a legtöbb multicégnél rendszeresen letöltögetnek. Sőt, van, ahol még filmklub is van, és a faliújságon tájékoztatják az új szerzeményekről a munkatársakat."

A feketepiac elleni harcban kulcsfontosságú, hogy mennyire számíthat az ASVA a magyar hatóságokra. Kálmán hangsúlyozta: a hazai bűnügyi és igazságszolgáltatási szerveket elsősorban a társadalmi veszélyesség, illetve annak az anticipált mértéke hajtja és motiválja. Ennek következtében az ő affinitásuk alacsony. Ha például az ASVA-hoz érkezik egy bejelentés, hogy valakinél valami van, akkor feljelentést tesznek a rendőrségen - amit az ügyészség azonnal elutasít azzal az indokkal, hogy a feljelentés nem alapozza meg a gyanút. Akkor tudnák a nyomozást elindítani, ha valamiféle tettenérésről lenne szó. De ha ki sem akarnak menni, akkor sosem lesz a kezükben semmi, és sosem lesz megalapozott a gyanú. Ilyenkor az ASVA felteszi a kezét, noha különböző együttműködési szerződésekkel is rendelkezik. "Ők sem hiszik még el azt, hogy itt szervezett bűnözéssel van dolgunk. Többet tudnak nekünk segíteni az FBI nyomozói" - jegyzi meg Kálmán András.

A hazai audiovizuális feketepiac tavalyi forgalma elérte a 36 milliárd forintot. A legális körülbelül ugyanekkora. A Népszabadság kérdésére, hogy az ASVA új vezetője mit tartana látványos sikernek, azt felelte: "ha elérnénk, hogy a kalózkodás nem gátolja a legális piac növekedését."
Kálmán András

1977-től 1980-ig a Magyar Televíziónál a nézői kapcsolatokért felelt, majd az ezt követő években programszerkesztő volt. 1985-től a Közművelődési Információs Központ videostúdióját vezette. 1989-től az InterComnál dolgozott, 1997-től 2000-ig vezérigazgatóként, 2002-től 2004-ig a cég forgalmazási igazgatója volt. Intercomos pályafutása alatt egyéb tevékenységeket is ellátott, 2001-től a TV 2 Popsztárok című műsorának projektmenedzsere, 2003-2004-ben a Filmforgalmazók Egyesületének elnöke, 2002-2004-ig az ASVA felügyelőbizottságának elnöke.

Január végére elkészül egy olyan szoftver, amely a széles sávú állomásokat fogja ellenőrizni. Kálmánék ki tudják majd listázni, hogy honnan mit töltöttek le. "Gondoljuk csak meg, a legtöbb multicégnél rendszeresen letöltögetnek. Sőt, van, ahol még filmklub is van, és a faliújságon tájékoztatják az új szerzeményekről a munkatársakat."

gratulálok...4 évig tartott a beetetés most majd elvágják..sokan meg lemondják akkor az adsl-t és honnan lesz bevételük:: marhák...

nyugaton ugyanennyibe kerül egy dvd film vagy egy új játék mint nálunk csak a fizetés ott mennyi és itt mennyi...57K minimál bérnél elkérnek egy ótvaros gyűrűk ura játékért is 10-11K-t..persze hogy a netről szerzi be a magyar a filmeket és a gameket és nem a boltból..német meg francia napi zsebpénze ennyi..szarik a dc meg torrent dolgokra ha kell neki megveszi. Én is megvenném csak nem ennyiért ha érdekelne egy bizonyos film vagy játék.

Előzmény: Tarzaan (2579)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2583
hopsz a capslock..nem akartam kiabálni :)
Előzmény: nicko (2582)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2582
AZT..CHEATER..EBBŐL SZÜLETETT MEG MAGYAROSÍTVA A CSÍTER PEDIG A CSALÓ A SZÓRÁ DEHÁT ÍGY ALAKULT..
Előzmény: Tarzaan (2580)
gaborian Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2581

Háát nekem két 120-asom van Maxtor, már több mint egy éves mindkettő.

Sőt az egyik állandóan ingázik a mobilrack-ban a munkahely meg az otthon között és semmi gond velük. Mellesleg nem hiszem ezt az egy évesra van kihegyezve (nemtom már ki is írta).

Más. Nekem még semmi bajom nem volt szláv nyelvterületen, sőt már voltam román szerveren is. (bár ott nem hangoztattam, hogy vissza Erdélyt :)) de mindíg ott a nevem mellet a HUN. a GáborÁllat[HUN]

Előzmény: Tarzaan (2564)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2580

Elég sokat kapott, szóval nem volt csíter. Már ha a csíter csalót jelent.

Előzmény: nicko (2578)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2579
A 80-ason nekem is Samsung, és én is pont emiatt akarok most is at venni. Az ASVA-s cikk meg érdekel.
Előzmény: nicko (2576)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2578

láttam már én is párszor.

vannak nagyon hülye nickek is :)) pár napig élnek mert csíterek...

Előzmény: Tarzaan (2575)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2577

jó de ha egy dvd film vagy game kell kiírod nem tárolod..nekem meg eddig nem volt mivel kiírni így felszabadul rengeteg giga.

Off de van egy nagy baromság net és ASVA ügyben...érdekel valakit? Nagyon hosszú cikk még azt se tudom hol jelent meg de rajta vagyok az ügyön :)

Előzmény: Tarzaan (2574)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2576

nem hülyeség..csak a tipus nem mindegy :)

a maxtor,seagate ki van hegyezve az 1 év garira..utána be is szarik ha nem háttértároló.

samsung ugye 3 év gari..na inkább ebben hiszek.

Előzmény: Panzermeyer (2570)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2575
Amúgy tegnap az egyik szerveren volt egy Mitulát báti-nevű tag!:D
Előzmény: nicko (2573)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2574
Nekem is van DVD íróm, de ha DVD-t nézek, akkor pl Vinyóról nézem. És az avi-kat is csoportosítva írom ki, így több olyan könyvtáram van, ami 3 Giga, és már csak 1 film kéne bele.
Előzmény: nicko (2573)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2573

de nekem a háttértárolóm 120 giga és június óta most telt be..de megvan a dvd író innentől kezdve felelsleges ekkora vinyó sálálá.. :)

80 giga meg bőven elég elsődlegesnek..sőt sok is a fele is elég.

Előzmény: Panzermeyer (2567)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2572

Lehet. Most van egy 40-esem (10-en Linux van) meg egy 80-asom kétfelé osztva. Ez elvileg Rack, de másodlagosnak használom. Ha megveszem a másikat, cserélgetni fogom őket. Egyiken lesznek a játékok, a másikon meg a filmek meg műveleti terület. A C-n meg lesz vagy 6/8 GB szabad hely, ami amolyan "adatzsilip"-ként fog működni.

Előzmény: Panzermeyer (2570)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2571

Ott " Hungary Über alles" lennék! :-)

Előzmény: nicko (2566)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2570
ez hülyeség... mint az is hogyha tuningolod a procid akkor hamarabb elromlik...
Előzmény: Tarzaan (2569)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2569
Úgy hallottam, 120 fölöttnem túl tartósak! Én is ezért gondolkodok 80-asban (esetleg 10-as ban)
Előzmény: Panzermeyer (2567)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2568
Nem volt csalás. A Varsói pályán-aszem az a railyard - a ruszkik a há emeleti  ablakaiból lőtték a síneket. Én bementem, és lelőttem hatot. Itthon az első neszre legalább 5 megfordul, és jó ha 2-3-at lelövök, de ezek a marhák nem reagáltak arra, hogy épp 3 méterrel mögöttül nyomom  a sorozatot a mellettük térdelő csapattársukba, csak néztek kifelé. Még tárat is cserélhettem. Szóval kinyírtam őket, erre kiszavatak. A fegyver sem lehetett gond, mertott is vegyese nvoltak a cuccok (PPS is volt, karabély is meg távcsöves is). Szemét kis köcsögök. Ha valami profi hacker volnék, telenyomnám vírussal a szaros kis szervertüket...
Előzmény: nicko (2565)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2567
ne vegyél 80-ast, 160-ast vagy 200-ast tervezz mert csak néhány ezressel drágábbak és nagyon megéri, hidd el egy 160-as winyo sem bírja 2 hónapnál tovább üres hellyel... és akkor még sztem sokat is mondtam
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2566

samsungot vegyél...én azt fogok ha bekrepál a jelenlegi 40 gigás master vinyóm a barracuda.

de ha szláv területre mész hentelni, a HUN jelzőt vedd ki és válasz valami nem magyar nevet. Mittudom én Download vagy ilyesmi. :)

Román szerverre még sose próbáltam bejutni :D

nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2565

lehet ez volt a bajuk..a HUN

mert ha azt mondják csíter vagy 2/3 fragnél még nem látni..de 6-7 után már gyanússá válhat a killcamből nézve. én ha azt látom hogy valaki engem gyanúsan lőtt le (aki régóta játszik és tudja mit csinál a kezdő illetve a profi csíter)annak könnyebb kinyomozni hogy valóban csíter vagy csak mákja volt.

próbálj keresni skandináv szervert..finn és svéd szerverek közt van tört is ..nem sok de akad mindig.

német,usa,francia..ezekkel ne is próbálkozz ha nem eredeti a gamed.

tippeket meg nem mondok mi különbözteti meg a lúzer csítert a profitól...se progikat.

Előzmény: Tarzaan (2563)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2564
Venni akarok egy új 80Gigás vinyót, amire rápakolom a játékokat. Akkor lesz helye.
Előzmény: nicko (2560)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2563

Hát, Tarzaan_HUN voltam. sok alkalmam nem volt a beszédre. Nyomtam egy Hi!-t, majd kinyírtam pár embert, 2/3 perc múlva már sehol nem voltam:(

Miért nem tudnak PB-t használni?

Előzmény: nicko (2559)
animefox Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2562
Ja a United Offensive-ben van ilyen zászló megszerzéses match????
animefox Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2561
Én most a CoD Finest Hour online-t nyomom!!!!!! Azért durva jól szól a tányér táras golyószóró... húúú mennyi német göncös csávót füstöltem ki vele...
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2560

UO-s szerver...amíg nem jelzed hogy telepítetted felesleges.

de amúgy már soxor beraktam az ip címmel együtt a képet.

Előzmény: Tarzaan (2557)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2559

:DD

angolul is beszéltél vagy csak magyarul? :) mert ez utóbbi esetén nem meglepő :)

német,finn,svéd szerveren ez a baj...csíterek ellen tanultam meg codozni ott meg nem dívik a csíterkedés..ezért gyengébbek is és soxor tényleg úgy tűnik hogy aki betéved magyar szerverről oda mintha csíter lenne pedig nem.

remélem érthető :)

Előzmény: Tarzaan (2558)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2558
Amúgy tegnap rákapcsolódtam egy szlovén szerverre. Miután csináltam egy kis mészárlást, kiszavaztak. Hülye barmok...
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2557

IP-t tudnál hozzá nyomni?

Előzmény: Panzermeyer (2551)
nicko Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2556

Hello.

Én csak azt tudom, hogy nvidiával semmi gond :)

Előzmény: Balee24 (2555)
Balee24 Creative Commons License 2005.01.20 0 0 2555
Szia Nicko! A tanácsodra visszaraktam a 4.11 es drivert. Néha egy kicsit beszagattott a COD de már nemvolt vészes. De van egy ilyen téren nagy ujságom!!. Remélem h más is tudja hasznosítani:) A TechConnect magazin oldalárol letöltöttem az Nforce 6.31 Remix Drivert, és a legujabb Catalystra épülő TC drivert. Ilyen simán, szépen és gyorsan a Cod még soha sem futott!!!! Uh lehet a TC sek tudnak valamit.???
Előzmény: nicko (2554)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2554

ezekből is lehetne jó mapokat alkotni:

1234
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2553

:)))

:)))

nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2552

ugye hogy jó ha a társaság is..na meg persze a map is jó :)

alakulatot nézem ha vége mehetünk.

Előzmény: Panzermeyer (2551)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2551
mostanában rákaptam ordo malleusra

carentan

ez most ment, valami kibaszott jó game volt :)
az a lényeg hogy végig csak sniper+zsák, semmi rota skill thompson vagy hasonlók, nagyon jól ment
Előzmény: Tarzaan (2549)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2550

még se megyek...mindjárt kezd a film :)

meg tele vannak a szerverek..majd mennek a kiskölkök aludni utána kiürül pár :)

Előzmény: Panzermeyer (2547)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2549

Te hol is szoktál?

nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2548
most nem mert dolog van..majd később 8 felé.
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2547
:)

na akkor mennyünk csapni valahova
Előzmény: nicko (2546)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2546

nehodd hogy a cod-dal sokat toltam :)

cod-ot 1x gyenge 1x megközép erősen toltam végig, az UO-t az uccsó pályáig vittem csak.

multi rlz! :)

szerintem a single része annyira rövid és a gép annyira buta (mindig mindent úgyanúgy csinál a németek mindig ott jelennek meg) hogy ez a game a netre született.

single része a hangulata miatt veri a konkurenseket szvsz..

Előzmény: Panzermeyer (2545)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2545
ebben egyetértünk, én az 1. pályáig jutottam single-be :D
Előzmény: nicko (2544)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2544

ha nem lesz netem bizton végigjátszom. :)

BF1942-be is annak idején belekezdtem de a gép akkor még gyenge volt hozzá. Majd az is előkerül a kieg lemezeivel egyetemben.

Előzmény: tcs19 (2543)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2543
Hát...bánhatod. Az alap MoH meg a Spearhead hihetetlen jó, a Breakthrough rókabőr, kicsit az UO-hoz hasonlítanám, de még annál is silányabb. Én nyáron vittem végig a hármat egymás után (mindegyiket másodszor). A Spearheadet szerintem mindenképpen csináld végig, nagyon hangulatos (Gary Oldman narrátor!!!)
Előzmény: nicko (2539)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2542
Jaj, bocs, félreolvastam... egyéni módban szerintem is ez a kettő a legnehezebb. Sőt, az UO-ban is vannak iylen "tartós" küldetések, és ott is azok a legdurvábbak. Szerintem...
Előzmény: Tarzaan (2536)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2541

Nekem mostanában Pavlov a kedvenc pályám (mindig változik, melyik a kedvencem, de persze van egy pár darab, amik közül kerülnek ki az aktuális kedvencek). Oroszokkal nagyon szeretem, szerintem ha csak egy kicsit is ügyes a banda, nagyon könnyű bevédeni.

Németekkel viszont elég kemény dió.

A Hurtgen-t nem szeretem, szerintem az a legkeményebb pálya. Kevés fedezék, rossz látási viszonyok, jól álcázott németek (fehér egyenruha). Nem is tudtam rendesen játszani rajta soha (nem igazán szeretem az ilyen nyitott pályákat... Brecourt és Bocage még elmennek, de Hurtgen-t és Rocket-et kifejezetten rühellem. Ez is jó az OBI szerverben... :-D Ott eközül a 4 közül csak Brecourt van.)

nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2540

http://members.chello.hu/h.tibor1/fps.htm

szóval nálam alacsonyat mutat a nagy pályákon de nem akadozik nekem ennek ellenére.

Előzmény: gaborian (2529)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2539

nem tudom mert ugyen mind megvan kivéve ami most jelent meg, de még az alap játékot se vittem végig :)

COD-ban a Hurtgen pálya lesz majd...a holnapi 7. rész :) érdekes anno még az 1.1 patch idején megutáltam a pályát mert akkor az volt a legnagyobb a szervereken mindig belaggolt és csak a kempelés ment rajta...azóta megbarátkoztam a pályával de nem lopta be magát a szívembe. Nem egy pörgös map :)

Előzmény: tcs19 (2532)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2538
Az is ott van.
Előzmény: tcs19 (2537)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2537
Nekem Szálingrád volt a kedvencem. A többi missönre nem is emlékszem.:)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2536
Amúgy szerintetek a sima alapjátékban, egyéni módban melyik a legkeményebb pálya? Szerintem Pavlov, amikor tartani kell a házat. Aztán meg amikor a hidat kell tartani.
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2535
:D
Előzmény: Leadfoot (2534)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2534
Előzmény: Tarzaan (2522)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2533
Én csak azt vettem észre, hogy folyton fagyott a szerver. Este fölmentem OBI SD-re, ott meg pocsékul ment. Harbor-on sikerült egy 4-11-es statot produkálnom :-( Mondjuk ez 0-7-ről már kifejezetten jó volt :-)) Utána Pavlovon kezdtem belejönni, sőt, már tök jól ment, erre az is kifagyott... :-)
Előzmény: nicko (2525)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2532
Az valamelyik moh-ban volt, nem?
Előzmény: nicko (2528)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2531
Amelyik a Callofduty.hu felsősarkában van. Mondjuk az ASE azt írja ki, hogy hibás a cím, mert hogy dinamikus az IP. De hogy ne kelljen kersgélned: 195.228.155.36:28963 :)
Előzmény: nicko (2527)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2530
Szia ! Azt látom, hogy hol lenne, a kép címeis megvan, de kép nem jelenik meg.
Előzmény: nicko (2526)
gaborian Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2529

nico szivem, mi is ez az fps hókuszpókusz amit említettél?

Nagyon ráférne a céges gépemre is mert néha elég gyengusz :(

Előzmény: nicko (2487)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2528
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2527
melyok szerver ez?
Előzmény: Tarzaan (2524)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2526

a hét képe alatt katt az archivumra és után az uccsó oldal..a 2003-ast dobja fel ezért kell az uccsót keresni.

akartak videjót készíteni a hidas páyáról hogy mindenki leugrik egyszerre de a hülye jenkik képtelenek voltak megérteni és lelőtték azt aki ment volna a híd közepére. ;)

Előzmény: Tarzaan (2523)
nicko Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2525

változtattak tegnap és az új map bekavart rendesen...ejtőernyővel spawnoltunk (csináltam képet róla de úgy látszik nem az f12-t nyomogattam) :)az elején ami nem új dolog csak valszeg hibás a cucc...2x annyira kifagytam az adminnal egyetemben hogy kiírta:

az uomp.exe hibát észlelt ezért leáll, kérjük igyon meg 2 sört Bill Gates-el és utána üsse le...blablabla.. :)

Előzmény: Leadfoot (2521)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2524
Ja, és a Frag kikapcsolás előtt 1,5-ös patch-al ment, most meg azt írják az oldalon, hogy megint csak 1,4-essel. Visszatértek volna? És ha igen, mit tehetek, ha már telepítettem az 1,5-öst?
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2523
Vagyis találnám, csak nekem nem jönnek be képek...
Előzmény: Tarzaan (2522)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2522

Az pontosan hol van? Nem tudnád betenni, mert nem találom...

Előzmény: Leadfoot (2517)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2521
Kösz neked is... rájöttem, mikor letöltötte automatikusan az egész 37,5 megás map packet, és utána nem lépett be (úgy néz ki, server restart volt), majd mikor újra beléptem, kezdte újra letölteni... :-O
Előzmény: gaborian (2520)
gaborian Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2520
Szerintem jobban jársz ha letöltöd az új map.packot valahonnan. Abban benne van mindegyik módosított pálya.
Előzmény: Leadfoot (2516)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2519
A jó életbe... nekem is no-ra váltott! Köszi!
Előzmény: nicko (2518)
nicko Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2518
ja módosított nem a klasszikus. Engedélyezve van a letőltés? Néha nálam fagyás után a no-ra vált.
Előzmény: Leadfoot (2516)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2517
Hehe... láttátok már a callofduty.hu-n a bob által beküldött "hét képét" (címe: Mátrix effekt, 2004.12.13 a dátum). Épp én lövöm le a srácot rajta... :-)))
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2516

Hello!

Tudnátok segíteni? Miért nem akarja betölteni nekem az OM-re föllépve a Dawnville pályát? Undable to load ...map_uo_dawnville.bsp

A múltkor játszottam is pedig ott Dawnville-en. vagy ez valami módosított pálya??

nicko Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2515

nekem a max a zsákkal 6 ember volt..

tegnap asszem 5 sikerült.

amúgy ahogy kivetettem/kivetettük a légi csapást a zsákot is kivenném. Elég a gránát erre a szerverre ahol úgyis 5 mp az élet ezek nélkül is :)

Előzmény: tcs19 (2514)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2514
Csak nekem uj volt a zsák a sima cod után, aztán vagy magamat, vagy senkit nem robbantottam föl vele. Volt egy időszak, mikor direkt arra mentem, hogy a tömegbe dobjak egy tarisznyát, de max két ember jött össze egyszerre, engem viszont annál többször lőttek le.
Előzmény: nicko (2513)
nicko Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2513

gondoltam..csak máskor tegyél mert félre érthető.....

szemét...szemét csíter..

érted mire gondolok.

nincs harag..legközelebb fejbe váglak :)

jobb is lehett volna a statom ha közben nem csesztet a gyerek meg az asszony. :)

Előzmény: tcs19 (2512)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2512
A smiley lemaradt, nem rosszindulatból mondtam.
Előzmény: nicko (2511)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2511

rohadj meg te...ma mindenki ilyen kedves hozzám? ;) Te hisztisztéttél és léptél ki minek kellett volna szólni?

T-19 is leszemetez mert kinyirtam 5 v 6 németet a zsákkal...smiley nélkül. közben övé a legjobb frag jenki oldalon..

f
Előzmény: Panzermeyer (2510)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2510
ó rohadjatok meg, kedvenc mapom, mérnem szólt senki
Előzmény: tcs19 (2508)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2509
csak azt nem tudom én miért voltam szemét...
Előzmény: tcs19 (2508)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2508
Basszus ez az Ordo Malleus rosszabb mint a Barátok közt maraton. De vártam már a végét (carentan).
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2507
frocsog a ver a fejebol a csavonak 2 scoped mosin fejes után és feláll és elfut
wááá
Előzmény: nicko (2506)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2506
pedig azt szeretem..igazi henteléses pálya..van hely már megyek is :)
Előzmény: Panzermeyer (2502)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2505

ja...tegnap elött full üres volt..azóta 2 fórumon is adtam reklámot neki azóta meg nem tudok bejutni rá :)

csak ezt a szar hidas mapot vennék ki belőle..

Előzmény: Panzermeyer (2504)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2504
ordo malleus-ra gondoltam, tdm :)
Előzmény: nicko (2503)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2503

modot mondj mire nem mész.

valahol van :))

Előzmény: Panzermeyer (2502)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2502
há kéne, de buzi powcamp-re most tuti hogy nem megyek be

nincs msn-ed ?
Előzmény: nicko (2501)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2501

aztán majd kiderűl hogy a KGB egykori kém progijait rakták bele :DD

na megyünk hentelni?

Előzmény: Panzermeyer (2499)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2500
ja....mégis a cod kapcsán ők szívtak a legtöbbet..jó formán csak az atisok :)))
Előzmény: Panzermeyer (2497)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2499
lehet, de az oroszok tudnak, az omega tuningdrivereinél még nem láttam jobbat
Előzmény: tcs19 (2498)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2498
Annyira még nem.
Előzmény: Panzermeyer (2497)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2497
mi nem megy komám? :DDDD
manapság már ATi-ék is tudnak drivert gyártani :)
Előzmény: nicko (2496)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2496

egyébként kabbe :DD

mittudom én nem értek a tunninghoz..beraktam a kártyát oszt jól van nincs bajom vele hogy ez nem megy meg az nem megy mint az ati kártyáknál :p

Előzmény: Panzermeyer (2495)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2495
ja, próbáld huzigálni a kártyát 3dmark 2001 alatt, lófaszt se érnél el vele... :D
Előzmény: nicko (2494)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2494
de kalkuláld be hogy celeron...amúgy ami nálam 2xxx lett ugyanez a kártya húzva 3500-at szintén 2400 celeronnál.
Előzmény: Panzermeyer (2493)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2493
fura méréseket hoztál ide :D
05-t én ki sem próbáltam, 03-ban megy a 9700-es 4241-et

suliban 3.0 P4 HT 1G RAM ATi 9800 Pro a megy 5700-at
Előzmény: nicko (2491)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2492
és nincs húzva..alapból megy és a cerka 2400 is.
Előzmény: nicko (2491)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2491

3DMark 05
4183 pont

fingom sincs hogy ez jó vagy nem :D

3DMark03
2945 pont

Előzmény: Panzermeyer (2489)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2490
ez
Előzmény: Panzermeyer (2489)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2489
ez az 5700-es fx ?
Előzmény: nicko (2488)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2488
nesze :))
Előzmény: Panzermeyer (2486)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2487

:))

megcsináltam az fps hókuszpókuszt..és nem lagzok ha még leesik akkor se!! van mnikor tartósan 125 de ez marha nagy map..

12
Előzmény: Panzermeyer (2486)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2486
nem sok az az fps? :D
Előzmény: nicko (2484)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2485
ha ase-ban megnézed és épp mennek az USA szervereken van 64 meg 66 slotos..én már láttam őket.
Előzmény: guardian hero (2481)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2484
hid
Előzmény: nicko (2483)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2483

mert addigra vették vissza..pavlovon 48-an voltunk!! csak sokaknál laggolt.

ez a hidas tényleg szar..csak leugrálni jó semmi másra.

Előzmény: tcs19 (2482)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2482
Az én ASE-m szerint még 36-os, onnan jövök. Az a hidas pálya elvette a kedvem a szervertől. Erre berakják az éjszakai hidast.
Előzmény: nicko (2480)
guardian hero Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2481

Huhh, azt jó lenne kipróbálni! :)

Egyébként mennyi a Cod szerverek létszámkorlátja? Csak mert a Bas módot a nagy pályákon, járművekkel szerintem pont ekkora létszámmal lenne igazán élvezetes játszani, mégis szenvednek a béna 20 fős szervereken...

Előzmény: nicko (2480)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2480
OM szervert felemelték 55 slotra!!! ase szerint 41/55 most!!
Előzmény: tcs19 (2472)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2479

van egy old boys klán...kérdés ott mi a szitu. :)

mutasd a személyid és eldöntjül. :DD amúgy nincs ebben semmi rossz...inkább kocsmába járjunk?? szoktam volt mondani az asszonynak :))

Előzmény: BreakDown (2475)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2478

nem. anélkül játszom én is.

írok cd-t ha befejezte akkor megyek.

Előzmény: tcs19 (2476)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2477
Most játszok olyat, gyere te is, vagy bárki.
Előzmény: tcs19 (2476)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2476
BAS-nál szar ügy, ha nincs ventrillom?
Előzmény: nicko (2473)
BreakDown Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2475
Akkor mi egy idősek vagyunk, vagy lehet, hogy egy kicsit én idősebb vagyok és akkor én vagyok a legöregebb gamer. :-))
Előzmény: nicko (2467)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2474
ja elolvastam...te se szereted az sd modot :)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2473

http://profbako.uw.hu/

ezt az oldalt ha megnézed röviden leírja melyik módban mit kell csinálni..a BAS-ban ha a bázidt kilőtték utána ugyanúgy kell bombát lerakni a pincében mint az sd modban

tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2472

Most voltam OM-on (UO) nem 36 voltunk, csak 5en.

Én egyébként a PGL-en szoktam lenni. Tőlem lehet HQ is, de ott nem ismerem a "mozgást". Csak S&D-ra nem akarok menni. Nem szeretem a befekszek az ajtó elé/lépcső mögé/... hülyeségeket.

Most sima CoD-ban van egy rifle only (28slot!):), meg UO-ban 1-2 tdm.

Előzmény: nicko (2471)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2471

jó mikor tévedjek és melyikre? :) nem ragaszkodom a tdm-hez...a hq jobb csak az uo szervereken jobbak a mapok. A régieket már unom bár a rocketen már régen jártam.

Túl sok BAS szerver nincs sajna..

Előzmény: tcs19 (2470)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2470
Te meg néha betévedhetnél egy CoD-os szerverre, ha lehet TDM, és akkor találkoznánk. Múltkor láttama neved UO-s BAS szerveren, be is mentem nézelődtem picit, de nagyon nem vágtam a témát ugyhogy hagytam a fenébe.
Előzmény: nicko (2469)
nicko Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2469

ha erre a szerverre tévedtek és fullon van, ne használjatok mg34-et mert hamar -15 lesz a frag ahogy nekem is :D de aztán elkezdtem rohanni...kár hogy a végére elfogytunk mert induláskor fullon volt az OM..36 user..hiába no fárasztó 1:35 órán keresztűl hentelni :)

ordo malleus
tcs19 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2468

Nekem mindegyik tetszett.:)

A katonák voltunknak igazi háborús hangulata volt. (mondjuk még nem voltam háborúba), és a "másik oldalt is többé-kevéssé ábrázolta.

A Hart háborúját meg lehet, hogy éppen jó kedvemben láttam, de eddig csak nekem tetszett az ismerőseim közül. Na ez hülye mondat, de a lényeget értitek.

Előzmény: Leadfoot (2465)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2467

hát könnyen kitalálhatod :)

...legalább 15 voltam mikot láttam...

Előzmény: BreakDown (2466)
BreakDown Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2466

Nicko, te hány éves vagy, hogy emlékszel a Hídra?

Legalább 25 éves film. Azt hittem, hogy én vagyok a legöregebb gamer.

Előzmény: nicko (2455)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2465
Hú, a katonák voltunk nekem nagyon de nagyon nem tetszett... a másik, ami botrányosan rossz volt, az még a Hart háborúja. Szerintem.
Előzmény: nicko (2463)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2464
azért jöhetne egy küldetés lemez,csak éppen német oldalról,micsoda botrány lenne és kasszasiker,mert ilyen még nem volt:))))))))))))

ma csupa idótával voltam egy csapatban az obi n,németként,3-9 re kikaptunk,majdnem üvöltöttem,hogy ne szaladjanak előre,de csak szaladtak,hiába irtam,persze a lényeget képtelen voltak megvédeni.
hurtgen uo hq,rifle only, fenomenál ja volt zöld ruhában rohangálni, kar os németek játszva nyertek 450 -35 re:)))))))

távol keleti hadszintér nem érdekel, japcsi nem akarok lenni:((
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2463

ugye hogy jó az OM :)

az őrület határán az szerintem se jó film..megnézem de ennyi.

windtalkers jó (bár nem II VH-s de a katonák voltunk is jó látszik hogy Gibson ausztrál származású és nem jenki, hullanak is mint a legyek)

memphisbelle is jó csak általában amik megtörtént események alapján készűltek jók is szoktak lenni.

elvileg a COD2 csendes-óceáni frontról lesz alkotva..

Előzmény: Leadfoot (2461)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2462

Váltott VOLNA ki...

Előzmény: Leadfoot (2461)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2461

Igen, értettem. Csak arra céloztam, szerintem egy ilyen film kiadása elég erős ellenállást, kritikát váltott ki.

Mondjuk aki azt hiszi, hogy a németek voltak kegyetlenek, olvasson egy kicsit bele, mit csináltak a japánok a szövetséges hadifoglyokkal... csak olvastam róla, de úgy is rosszul voltam tőle... :-/

Jut eszembe, a távol-keleti hadszíntérről is készült 1-2 érdekes alkotás. Pl. a Nap birodalma az egyik kedvencem, bár nem kimondottan háborús film. Windtalkers (a fegyverek szava) + Thin red line (az őrület határán) nekem nem igazán tetszettek...

Európába visszatérve, a Memphis Belle pl. egy magamfajta repülőgép-buzinak kihagyhatatlan... kár hogy ilyen témában nem készültek még igazán színvonalas alkotások. A Pearl Harbor-t inkább nem számolom a repülős filmek közé... Inkább az iszonyatosan gagyisztikus filmek közé! :-)

Más: Voltam ezen az OM szerveren, és tényleg ász, pedig nem is csípom a TDM-et! ;-)

Előzmény: tcs19 (2458)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2460
valamelyik uo szerveren megtaláltok..de ennek a topicnak az inditója tegnap az hentelős 36 slotoson volt. :)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2459
amiket leírtam..másról nem tudok pedig jó sok filmet láttam már
Előzmény: tcs19 (2458)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2458
Nem azt mondtam, hogy egy hitleri gondolkodást dicsőítő filmet akarok, hanem egy olyat ahol bemutatják, hogy a német katonák is emberek voltak. a csatamezőn pedig az életükért és a bajtársaikért küzdöttek.
Előzmény: Leadfoot (2454)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2457
a stalingradot anno vhs-ben láttam.
Előzmény: nicko (2455)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2456

és ha egy német cég kiadott volna egy olyan fps játékot ami nem 1944-el kezdődik? ;)

hanem 1939 szeptembertől 1941 június-júliusig tart? :)

a másik ne feledjük..az 196x és 1975 között készűlt II.vh-s USA filmek vietnám miatt voltak olyanok amilyenek...

Előzmény: Leadfoot (2454)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2455

amire nagyon régóta vadászok az egy német film..Stalingrad. sajna dvd-n magyar felirattal nem adták ki..anélkül már igen:

Stalingrad

aztán volt a Vaskereszt ezt 2K-ért dvd-n múlt év végén beszereztem

aztán nagyon rég volt egy másik még a szociban láttam a királyi tévén NSZK film..

A híd

panzerfausttal védtek egy hidat a hitler jugendesek a háború végefelé a brit páncélosoktól..sikerrel és sok halottal.

most így hirtelen...

Előzmény: tcs19 (2452)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2454

Sztálingrád. Ez mondjuk német film, tehát érthető... :-)

Egyébként az újabb filmek szerintem már nem olyan egyoldalúan mutatják be a dolgokat a háborúról, mint a 70-es évekbeli amcsi alkotások.

Másrészt, nem csoda, hogy a német hadsereg 2. VH-s ténykedését dicsőítő alkotások nem nagyon készülnek, és jól is van ez így. Hiszen mindannyian tudjuk, mit is képviseltek, miért is harcoltak a szembenálló felek... aki esetleg nem értené, ajánlom a BoB 9. részét!

Előzmény: tcs19 (2452)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2453

OFF

Ez is jó: Magzar billentzűyet ruley!

Előzmény: nicko (2451)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2452

De most komolyan. A németek kis géppuskása elvileg a thompsonnal kéne, hogy egy szinten legyen, de ahhoz képest SZART SEM ér.

Ha már itt tartunk. Tudna valaki olyan filmet ajánlani, amben nem debil, agyatlan céltáblák a német KATONÁK, hanem tényszerűen mutatja be a háborút? Kicsit elegem van az amerikai nézőpontból.

Előzmény: nicko (2450)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2451

ebyszer=egyszer

a klavim is bugos :)

Előzmény: nicko (2450)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2450
majd ha ebyszer egy ilyen játékot nem az amik dobnak piacra hanem a németek ne félj javítva lesz ez a "bug" :)
Előzmény: tcs19 (2449)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2449

Szerintem az is rusholás, amikor a carentanon tdm módban az amcsik a szaros kis thompsonjukkal hajtják a németeket. Nem azokra vagyok olyankor mérges, akik az amerikai csapatban vannak, hanem a játék készítőire, hogy ez nem jött elő teszteléskor. Eddig nem jött össze olyan jó német csapat, amelyik az amerikaiak ilyen "taktikája" ellen győzött volna, mikor én játszottam. Egyszer idegességembe be is írtam, hogy kár hogy a thompson nevű BUG bennmaradt a játékba, erre az amcsik legjobbja, aki más pályákon örül, ha "nullszaldósan" teljesít (ott éppen kb 80-30on állt) visszaszól, hogy kár, hogy nem tudod használni. Még büszke magára, én meg leokádom a monitort...

MP44-et azért is szeretem, mert nem lehet vele rusholni.:)

Másik hasonló hely volt még a Brecourt, amikor BARral hajtottak a disznók, de őket 1-2 KAR98-as (esetleg sniper)le tudja szerelni.:))

nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2448

tegnap mondta az admin, hogy pénteken indította újra a szervert ezért nem látszott az ASE-ban eddig :) de azt ő se tudja hogy ha valaki az uo-s szerverekben a tdm listán keresi ott miért nem jelenik meg. Vagy az összes magyar listában vagy at other részben látszik csak.

Na most nem emlékszem hogy korábban volt-e carentan azon..

Előzmény: Panzermeyer (2447)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2447
wehe, ezt ma este én is kipróbálom :D nekem carentan kell
Előzmény: nicko (2446)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2446

nem az egy 36 slotos TDM ahol 1 map 1:35 óráig tart...300 feletti fragek szoktak lenni nekem csak 280 akármennyi sikerált tegnap :)

mg34-el kempelni az igazi :D

Előzmény: Leadfoot (2444)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2445
ha jól emlékszem akkor az egy 40 slotos tdm volt :D
Előzmény: Leadfoot (2444)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2444
Na jó, ez SD-re vonatkozik... :-) Vagy az OM is az?
Előzmény: nicko (2443)
nicko Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2443
igen..ész nélküli rohanás..ezt csináltam az ordo malleuson..meg mindenki :))
Előzmény: Leadfoot (2442)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2442

Ész nálkül rohanás és támadás. Magyarul kb. (eszement) rohamozás. Az én szótáramban szinoníma az öngyilkosságra... :-) A legrosszabb, ha a védők csinálják... szóval a rusholás gyakorlatilag a kempelés ellentéte... :-)

Érted már? :-)))

Előzmény: nicko (2438)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2441
amikor megbeszélik hogy fognak egy pps-t, és 3-an ugyanabból az irányból rohannak és lőnek mindent amit látnak, elég erős formáció, be kell vallani...

aztán mostanában már elég sokmindenre mondják, de a lényege ugyanez
Előzmény: nicko (2438)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2440
1: ritkán sd-zek
2: a játékban SS-ToTeNKoPF>>Andrei vagyok :PPP

PanzerMeyer az más a cod-ban, nem én :(

de sebaj, most kicsit megszuperáltam a 9700-es Radeonomat, kivágtam a ragasztót a gpu és a hűtés közül és megkentem fehér hővezető pasztával, most megnézem mit tud a gpu aztán go game :)
Előzmény: Leadfoot (2437)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2439
megcsináltam az fps beállítást..mindjárt jobb lett hogy nem 30-ra vagy az alá esik vissza néha a nagyobb mapoknál, hanem 100-025 körül van :)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2438

mert rusholnak PPSH-val

mit jelent  rusholni? 1 éve képtelen vagyok megfejteni mit jelent :)

Előzmény: Leadfoot (2437)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2437

Szóval csíter klán... :-/ Ismerek még ilyet :-((((((

Egyébként az előbb együtt nyomultunk OBI SD-n, csak nem ez volt a nevem. Egyszer le is lőttelek Pavlovon... :-)

Jól ment ma, 15-2vel fejeztem be Pavlovot (nem mintha ez számítana :-D), de Railyardon elfogyott a türelmem...

Meg előtte Harbor-on illedelmesen szóltam (kétszer), hogy valaki védje be az alagutat, mert rusholnak PPSH-val én meg szemben ott vagyok az ajtóban kar98-cal, és már harmadszor hentelnek le (még azt is hozzátettem, hogy "légyszíves"), erre valami tapló beszól, hogy "védjed te bazmeg". Na nem hagytam magam, visszaszóltam neki, és még engem b...gattak, hogy mit ellenségeskedek. Imédom, mikror csapatmunka zéró, már harmadszor rusholnak le vagy negyedszer lőnek hátba... :-(

Másik: Pavlovon leteszik a bombát (orosz vagyok, de már halott), az életben maradt csapattárs elkezd mindenfele menni, kivéve amerre a bomba van. Mondom, biztos láma, és nem találja, hát istenem, én is voltam kezdő... De nem ám, nézem, és neki van a legtöbb fragje! A fragvadászokat is imádom... :-(

Előzmény: Panzermeyer (2433)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2436

nm

ilyen fajta pb balhé volt nálam is tavasszal meg nyáron.

Előzmény: BreakDown (2435)
BreakDown Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2435
Köszönöm
Előzmény: nicko (2432)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2434
és mind ezt kb. 100 méterről..tuti nem .....-t használ :) :(
Előzmény: Panzermeyer (2433)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2433
nem, csak amikor sorozatosan meglépi azt hogy pisztollyal ölsz buzievagy szitut, amikor 2 pisztolygolyobol neki 1 tuti fejes, ezt EGYMÁS UTÁN 4X MEGCSINÁLJA FÉL PÁLYÁN KERESZTÜL CARENTAN-ON akkor a nyaki erek dagadásnak indulnak és az öklök a billentyűzet felé lendülnek
Előzmény: Leadfoot (2430)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2432
miután jó volt a diagnózisom a callofduty.hu oldalon ott van:

2005 január 8. a PunkBuster anticheat gárda kiadta a legújabb frissítését a programhoz.

Server oldali verzió száma: 1.123

Kliens oldali verzió száma: v1.130 A1342

Megkérjük a server adminokat, hogy minél hamarabb frissítsék a servereken PB-t.
Bővebb információ a frissítésről itt olvasható.

Biztos sok embert zaklatt a PB mostanság WARNING üzenetekkel, egész pontosan iylenekkel:

*WARNING* : PunBuster Reports PB Server Runing Old Version C1.124

Nos ezt azért irja, mert a klinens PB verziója frissebb mint a serveren lévő és a lusta serveradmin még nem fríssitette a serveren a PB-t. Ilyenkor ha lenyítod a konzolt (alapértelmezésben a 0, de nem a numerikus KeyPaden) és beírod, hogy /pb_security 0 akkor békén hagy és nem fog kirúgni
Előzmény: BreakDown (2402)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2431

javaslom az ellenség a kapuknál c. film megtekeintését. :)

menni kell a katona mögött majd be a házba ott pár németet lelőni fel az emeletre, mesterlövész puskával a német tiszteket lelőni (asszem 3 vagy 4-et) aztán vissza lemenni ahol bementél meghúzodni a többit a ruszki tüzérség elintézi.

Előzmény: Törölt nick (2426)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2430
Hát, vannak érdekes klánok... mit csináltak? Ők is csíterklán?
Előzmény: Panzermeyer (2428)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2429
Nem... egyszerűen bugzik egy picit a program: másodszor nekikezdtem, akkor már a megtalált katona a teherautónál nem állt meg, hanem jött utánam a köv. fedezékbe, kilőtt egy rossz helyen álló németet és máris minden rendben volt. :-)
Előzmény: tcs19 (2427)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2428
gnr faszlama klan leszophatja azt a nagyonnagy vervörös faszomat
ennél gecibb klánt még nem láttam
tcs19 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2427
Ha jól emlékszem ki kell lőni a géppuskásokat, de már nagyon régen volt, ugyhogy lehet hogy hülyeség.
Előzmény: Törölt nick (2426)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2426

Tudna valaki segíteni rajtam?

Még az eredeti játéknál tartok. Leningrádnál járok, egy partraszálló hajóról kellett kiszállni 5 tölténnyel, fegyver nélkül (????).

Feladat: keressek valami tapasztalt katonát aki segít. Találok egyet, elküld egy teherautóroncs mögé, utánamjön, elküld egy másik roncs mögé és ettől kezdve csak a lövöldözés folyik körülöttem. Az iránytű szerint épp megfelelő helyen vagyok, de kb. 5-10 percnyi várakozás után sem történt semmi.

Ha kibújok a fedezékemből, pillanatok alatt kilőnek.

Merre tovább?

Go to Control Panel, Remove software?

(egyébként is erősen vonz ez a lehetőség, mert eléggé egysíkúnak érzem, az egyetlen ami visszatart, hogy hamár belekezdtem, legalább lássam a végét)

franjo Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2425
Nekem is de ennek dacára keres.
Vagy pl. felajánlja az alternatív scanner keresést, azzal is működik.
Előzmény: nicko (2424)
nicko Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2424
minden keresésnél azt írja, hogy nem tudott csatlakozni a scannerhez..
Előzmény: franjo (2420)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2423
szélhajtó küsz?
Előzmény: nicko (2419)
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2422
pasz de az uo-ból megeshet.
Előzmény: franjo (2420)
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2421
valóban, de az érdekes ha külön a TDM-et nézem abban továbbra sem.
Előzmény: franjo (2414)
franjo Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2420

Te is több szervert látsz vele?

nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2419

küsz=kösz

Előzmény: nicko (2418)
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2418
küsz már szedem is.
Előzmény: franjo (2413)
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2417
akkor ez a baj vele ezért üres...
Előzmény: tcs19 (2415)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2416
ASE
Előzmény: tcs19 (2415)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2415
Az Ordo Malleus látszódik a sima EAS-ban is, az 'other'-re kell nyomni.
Előzmény: franjo (2414)
franjo Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2414
Ezzel a tört verzióval már látszódik az Ordo Malleus szerver
Előzmény: nicko (2412)
franjo Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2413
Hátha tényleg jobb:
ez állítólag egy crack-elt verziója az ASE-nak, az biztos, hogy nekem több szervert lát mint a 21 napos trial verzió.

http://www.tar.hu/skorpio7/ASEcrack.rar
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2412

korábban volt az ordo malleus igazi agyatlan TDM UO-s szerver ahol meglepő de néha ott ragadtam 2 kör elejéig (ez 3 órát jelent!!) már régóta nem látom az ASE-ban..gondoltam beírom az ip címét hogy most milyen más szerver megy helyette erre itt a döbi:

^6Ordo Malleus|19ms|194.88.37.138:28960

ugyanúgy 36 slotos és 1.51 patchel ellátva!

nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2411

ez mitől külföldi? :)

az enyémek szintén UO-ak:

DOM szerver:

^0^1Death^7Fellows ^7CoD:UO  ^1Dom^0ination ^7Server v.1.51|148ms|193.225.82.99:28960

BAS szerver:

^1V^3P^1K_^3B^1A^3S ^11.51 ^4(^1AWEUO ^3HLCRCON ^1VENTRI 2.1^4) ^1http://vpkuo.ini.hu|135ms|152.66.236.9:28960

HQ szerver:

^1[D^760^17] ^1Stalingrad Front                      ^7MAPOK http://d607.obinet.hu/                                                 | Powered by OBInet.hu|135ms|195.228.155.23:28961

amíg nem volt UO addig a mohis féle HQ-ra jártam..sajna mexünt azóta.

Előzmény: gaborian (2409)
gaborian Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2410
hoppsz, most nézem, rossz szervert másoltam be. az f2k-t akartam
gaborian Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2409

A kedvenc külföldi UO szerverem: :)

COD - United Offensive - games-alter.net|47ms|194.165.104.23:28990

es a  COD

^2{=^3VB^2=}^4Klan ^1Rifleonly Server ^5maps:www.vbklan.fw.hu ^7|Powered by OBInet.hu|28ms|195.228.156.146:28960

csak, hogy osszuk már meg egymás között a jó (vagy kedvenc) szervercímeket.

GaborAllat[HUN]

Sas882 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2408
konzol:
pb_security 0
s nem fog kivágni
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2407
DOM modban és jó csapatok jöttek össze...főleg a Berlin és peaks mapokon.
Előzmény: nicko (2406)
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2406
én tegnap is voltam csak épp uo-s szerveren... :)
Előzmény: Tarzaan (2403)
nicko Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2405

német nyelvűvel németként kell írtanod és nem jenkiként azért nyavajog ;)

a pb akkor csinál ilyet ha a szerveren van régebbi pb és az usernél frisebb. Biztos hogy ezért vág ki? Ha sikerül a frissítés nálad az tuti nem régebbi mint a szerveri.

Előzmény: BreakDown (2402)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2404
szombaton... há mennyünk most geco
Előzmény: Tarzaan (2403)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2403
Nos , szombaton fel akarok menni a PGL-re egy kis népirtás végett. akinek kedve van, az majd kkövessen! :)
BreakDown Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2402

Szerintetek miért vág ki minden server azzal a felkiáltással, hogy a PunkBuster régi? (talán azt írja: 1.124?) A pweb-alkalmazással frissítettem, az rendben le is fut, ha újra futtatom, már nem változtat semmit, mert az legújabb fájlok léteznek a pb alkönyvtárban.

Lehet, hogy összefüggésben van azzal, hogy a játékom full német nyelvű? Teljesen legális, Bécsben vettem.

Apropó, hogy lehetne angolosítani, mert elég kiábrándító, hogy pl. on my way helyett is nach mir-t hallok?

nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2401

IC7 volt nekem de garis lett az újak meg valami szar szériák nem akarta a vinyómat szeretni csak vadiújat!!visszaléptem az IS7-re és simán megformázta az xp a vinyót :)

nakem mindig elszállt a szerverre lépést követően 1x de volt hogy 2x is..3 hónapig tűrtem de aztán megelégeltem és vettem kártyát.

megyünk hentelni?

Előzmény: tcs19 (2400)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2400

Abit IS-7. Nekem ha elmegy a hang resetelni kell, mert az aktuális alkalmazást már nem tudom bezárni.:)

Csak 1-2 naponta megy el egyszer, nem vészes.

Előzmény: nicko (2399)
nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2399

nem tudom milyen alaplapod van nekem abit és abba egy szar régi hangchip van integrálva.

Kénytelen leszel venni mert NINCS rá más megoldás vagy bele törődsz ebbe. Multi közben ha elment a hang csak úgy tudtam visszavarázsolni ha kiléptem a szerverről, de mire vissza mentem volna már fullon volt.

Előzmény: tcs19 (2397)
nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2398
rájöttek, hogy nem szerencsés Hofi után egy ilyen film.
Előzmény: tcs19 (2396)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2397
Nekem is integrált hangkártyám van, de nem csak CoD közben megy el a hang.:) De valahogy nem jutok el addig, h vegyek egyet.
Előzmény: nicko (2394)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2396
Pont ezt akartam beírni.
Előzmény: nicko (2395)
nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2395
Az Elit alakulat ma 20:05-kor lesz nem 20:55-kor!
nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2394

Hello.

Én először is driver gondról beszéltem és úgy tűnik az lesz az.

Mint mondtam multi közben az eltelt 1 év alatt elég sok mindent olvastam mikor beírtak gondokat. Nekem is volt az integrált hangkártyával (játék közben elment a hang)azt mondták valamelyik szerveren hogy vegyek bele normális kártyát. Vettem 6K-t egy sb live 5.1 mezei kártyát és azóta nincs is gondom vele.

Mások szintén ati kártyások ugyanazt írták mint te játék közben, ezért tudtam mi lehet a gond.

A C meghajtó meg hardver hiba az a végső megoldás csak...

Előzmény: Balee24 (2393)
Balee24 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2393

Szia Nicko!

Na az a helyzet h ujraraktam az XP-t. Helyem van, Hardvergondot azert nemhiszem mert a többi gamejol fut. Az alaplapi drivert kicsereltm, egy nforce os betara (6.14)

És ezzel majdnem tökéletes. Néha egy picit beszaggat de az mar közel sem az elozo szint. A gecube.com on van is egy picit modositoo 4.12 beta driver. kiprobalom azt. es köszi mindent

nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2392
csak ott ne nicko-ra hanem Dietrich-re hivatkozz. :)
Előzmény: nicko (2391)
nicko Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2391

4.12beta mondják..

itt a cím egyszerűbb ha nem közvetítek :)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1055601194&

Előzmény: Balee24 (2390)
Balee24 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2390
Hanyas Catalystot ajánlod? Bocs h nemirtam eddig vissza , nemazert volt mert nemerdekel hanem dolgom akadt:(
Előzmény: nicko (2389)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2389

ki mástól?

ha az rendben van akkor jön a következő fázis amit mondtam...kell a catalyst.

Előzmény: Balee24 (2387)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2388
nem is láthatsz mert nem játszok most :)
Előzmény: tcs19 (2386)
Balee24 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2387
Ha ezt tölem kérdezted akkor van még jópár GB a C men
Előzmény: nicko (2384)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2386

BAS szervert nem néztem...Ma egész nap toltam sima coddal tdmben.:)

Most viszont igen, de nem látlak...

Előzmény: nicko (2381)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2385

Nos megkérdeztem másoktól másoktól mert nekem ilyen gondom soha nem volt...

Töredezettségmentesítse C-t, szemeteket törölje le, tegyen fel korábbi drivert, ha ezekután nem jo format c:, ha azután sem akkor hardware gond

Előzmény: Balee24 (2383)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2384
mennyi helyed van a C meghajtón?
Előzmény: Balee24 (2383)
Balee24 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2383

Sziasztok ! A segítségeteket kérném! Van egy Gecube9600XTG-s videokarim. Semmi gondom vele a Call Of Dzty kivételével. Néha tökéletesen megypár hétig, aztán meg a elkezd szaggatni. Megáll a kép és közben az emberem megyovább előre, de én azt a képet látom amelyiknél megfagyott a kép, majd ujra jó lesz csak mondjuk a folyosó végén találom magamat. Álltalában ilyen 80 és 250 közöt mozog az FPS em, de amikor ez a fagyásos dolog van, akkor leugrik ilyen 10-20-30 körüli értékre. Mi lehet a gond. A legujabb Omega driver van fent jol beallitva

Csak a Cod csinalja, de szinte csak azzal meg a RTW vel jatszom.

Előre is köszönöm

nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2382
van 1 db BAS szerver azon pörgök 1 hete már..
Előzmény: tcs19 (2380)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2381

végül is mais 3 órát nyomtam vagy többet :)

Tegnap szervert próbáltunk...

Előzmény: tcs19 (2379)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2380
HW helyett HQ
Előzmény: tcs19 (2379)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2379
Te azért nem sokat játszol egy nap. Tegnap vadásztam a neved UO-s szervereken de nem tűnt föl. HQ-t meg TDM-et figyeltem. Ha véletlenül bekerülnék egy HW gamebe, hogy te is ott vagy, majd utánad megyek tapasztalatszerzés céljábol. Csak hogy ne lepődj meg, ha valaki folyanatosan a seggedből figyel.:)
Előzmény: nicko (2378)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2378
de tanknál ha egyedűl ülök benn szoktam azt is csinálni hogy a felső géppítyuval lövök..ezt sem nagy kunszt megcsinálni :)
Előzmény: nicko (2377)
nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2377

tankból lőni géppuskával a shift gombbal tudsz.

a tüzérségi támogatást akkor kapod meg ha a bal oldalon megjelenik egy ágyú lövedék és ki írja neked középen. Olyankor távcsőt előveszed (nem tudom hanyas bill nekem az egér 3 gombja is jó) megnézed amit kell majd nyomsz egy bal gombot és meghúzod magad. 1x van lehetőséged erre 1 élet során de ha már egy bajtársad épp bombázik akkor te nem tudsz várnod kell.

Előzmény: franjo (2373)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2376
artillery berait!
ez tüzérséget jelent.
franjo Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2375
Kuszi, köszi.
Előzmény: kuszi9 (2374)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2374

Franjo!

nem elég a negyven pont , meg az hogy kaptál távcsövet. Játszál tovább és majd ki fogja írni a képernyőre hogy most mát tudsz légicsapást kérni. De azt lődd is el mert ha meghalsz elveszik és megint várnod kell egy kicsit.  A tankban mikor benn vagy nyomd meg azt a gombot amivel puskatussal tudsz ütni és az lesz a géppítyu.  pá

kuszi

Előzmény: franjo (2373)
franjo Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2373

Két kérdés:

A játékban láttam, hogy sokan úgy tűzelnek tankkal, géppuskával, hogy nem jönnek ki a tankból. Én ha arra váltok, akkor a tank tetején találom magam, hogy lehet ezt kivédeni?
A másik: tüzérségi támogatásnál: O.K. tudom, legalább 40 pont, messzelátóval kijelölni a helyet, de aztán mivel kell elrendelni, aktiválni ? nekem legalábbis még sosem írt ki semmit, lehet, hogy ez így természetes?

nicko Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2372

tegnap jelezni akartam itt csak elfelejtettem...illetve a film topicjába jeleztem :)

csoda hogy láttam előzetest az M1-n a filmből..eddig nem nagyon adtak.

Előzmény: tcs19 (2371)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2371
Elmarad a mai Elit alakulat... Inkább a Jusztot kellett volna mellőzniük.
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2370

De a dedicatedet nem csak nemre lanra meg internetre lehet kapcsolni?

Vagy mi most nem ugyanarról beszélünk. Én arról beszélek amit amikor szervert akarsz csinálni be tudsz állítani erre a három verzióra.

tcs19 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2369
A dedicated az valami olyasmi, hogy ha on akkor a gép csak szolgáltatja a játékot, játszani nem lehet vele.....szerintem. De hallottam olyan infót is, hogy netre való. Lanon nora kapcsoljuk az tuti.:)
Előzmény: kuszi9 (2368)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2368

nicko:

De ha adedicatedet sinem-re állítom akkor csak helyi lanon eresztül tudnak elérni nem? Én meg azt szeretném ha interneten keresztül tudnék szervert csinálni. Az meg arra való hogy helyi hálón játszunk nem?

kuszi

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2367

nem neked hanem a szerveren legyen kikapcsolva....amit indítasz!

neked van saját multi optionsod nem azzal tévesztendő össze...

Előzmény: kuszi9 (2365)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2366

persze kipróbáljuk mit bír el.

szóval...úgy csináld ahogy írtam.

az oldal alján leírja, képekkel mutatja mit kell beleírni a ZA-ba.

aztán xp tűzfalát ki kell kapcsolni (amúgy se ér semmit) és a ZA-n a biztosot high-ról mediumra állítani.

Szervert mikor indítod a PB ellenőrzés nem-re legyen állítva és a dedicated is nem-re.

mennie kell a dolognak ezután.

Előzmény: kuszi9 (2364)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2365

nicko!

ezt írja ki a szerever mikor megpróbáltak belépni. Nekem ki volt kapcsolva a punkbesterem meg úgy is megpróbáltuk hogy neki is.

Client 1 connecting with 0 challenge ping from 193.6.61.102:28960
Going from CS_FREE to CS_CONNECTED for Toki HUN (num 0 guid 0)
Sending heartbeat to coduomaster.activision.com

kuszi

kuszi9 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2364

a COD UO -en akarok egy szervert csinalni. Ha megy megosztom majd az ip-t ha van rá igény.

kuszi

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2363
ha belépsz akkor nyomj egy esc-t és akkor tudsz csapatot meg fegyvert választani.
Előzmény: kuszi9 (2361)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2362
te mikor indítod a melyik szervert, cod vagy uo? a pb-t kapcsold ki.
Előzmény: kuszi9 (2361)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2361

Nicko!

a szerver már megy most már nem az a baja hanem az hogy azt írja ki nekik hogy nem tiszta szerver. Azzal mit tudok csinálninem tudod. Meg az hogy én beléptem és semmiylen fegyverem se volt.

köszi előre is kuszi

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2360

figyi most teszteltük mi is a dolgot.

ahogy bako oldalán levan írva a tíltás azt megkell csinálni a zone alarmban...aztán az xp tűzfalát kikell kapcsolni valamint a za-ban a biztonsági csuszkát high-ról mediumra kell levinnei. Már ott is voltak.

6-an tudnak kapcsolódni állítólag az 1024-es adsl-re.

Előzmény: kuszi9 (2359)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2359

NA most már tisztább a kép tudok is csinálni szervert meg látnak is kintről de nem nem tudnak bejönni mert azt írja ki a cd kulcs használat alatt van. Ha kicseréltük a cd kulcsot akkor is ezt írta ki. Én viszont a magam által indított szerverre be tudok  lépni.

kuszi

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2358
itt megvannak rövid leírásban melyik modban mit kell csinálni...múltkor ez volt a kérdés.
Előzmény: nicko (2355)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2357
tessék itt tökéletesen levan írva egy kisebb szerver indításának a mikéntje.
Előzmény: nicko (2355)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2356
mondjuk azt tényleg kilehetne próbálni hogy a megemelt sávszél mennyit bír el..3 vagy 4 embert...esetleg többet.
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2355

tessék ez is onnan van...ő lenne BAKO a honosító. Még rimmel is :)

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2354
mert ha igen tudni kellene használni a fórum keresőjét...
Előzmény: nicko (2352)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2353

Pedig van ott egy ilyen topic: a Need help/szerver indítás.

Ez onnan van:

"Borzasztó egyszerű, a az IP-címedet megadod a haveroknak és ők szépen beírják az ASE-ba a szerver hozzáadása gombal.(kis számítógép ház ikon) "

Előzmény: kuszi9 (2351)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2352

itt se?

http://www.callofduty.hu/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=243;start=msg19705#msg19705

amennyit én tudok erről az annyi hogy kell egy crack dolog a szerverhez hogy fénymásolt gammel is tudjanak játszani.

saját gépeden elindítod a multit abban van olyan hogy szerver indítása...megadod a játék tipusát, mennyien lehetnek és egyébb dolgokat. megadod az ismerőseidnak az ip címed és már mehet is a hent.

Előzmény: kuszi9 (2351)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2351

Teganp itteni tanácsra bementem a  www.callofduty.hu fórumára hogy megkeressem hogyan is tudnék szervert csinálni, de sajna én ott nem nagyon találtam használható infót. HA valaki tudna ebben segíteni vagy adni egy linket amiben ez le elnne írva azt nagyon megköszönném.  100Mb/100Mb kapcsolatom van és fix az IP-m is. Előre is köszönöm.Addigis játszok egyet.

kuszi

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2350
van mikor én is alakítok..10 perc után 3-12 a frag :)
Előzmény: tcs19 (2349)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2349

Én CoD TDM-mel gyötrődök. Tegnap valahogy szétcsúsztam, azóta csak kinlódok. Örülök, ha pozitívba vagyok a végén.

Előzmény: Sas882 (2346)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2348

van új magyarosítás BAKO jóvoltából az 1.5 és 1.51 patch miatt.
cod-hoz van sp és mp
uo-nál csak mp

http://callofduty.hu/

nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2347
én most nem..miért játszanál? :)
Előzmény: Sas882 (2346)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2346
játszotok valahol?
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2345

2x indult a pálya így aki gyenge volt az elsőben lehet javított a másodikban és fordítva.

Foy amúgy is a kedvenc bas pályám.

Előzmény: tcs19 (2343)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2344
igen az nem is vitatom..de egy fél óra vagy óra hentelésre elég. :) akkor megyek TDM-re ha HQ vagy BAS vagy más szerver fullon van.
Előzmény: Sas882 (2342)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2343
Érdekes a harmadik kép. Mennyire jó volt mindenki.:)
Előzmény: nicko (2339)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2342
öszintén szólva engem nem fog meg a tdm, kicsit agyatlan szaladgálsz,lősz,meghalsz.........
de a hq az jó:)))))
Előzmény: nicko (2341)
nicko Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2341

ja :))))

kursk-ról már nem kattintottam de az is hasonló volt..jól esett már több mint 1 hónap után "basni" :D

tudom ezért is írtam korábban...nem pörgös játék viszont a legtöbb csíter s&d-n van!

Előzmény: Sas882 (2340)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2340
ezek sem rosszak,sőt.......tankozós, jeepezős,páncélöklözős mp foy??:D

azért is kedvelem az s&d mert ott vigyázzni kell az életre,ha meghalsz,akkor pihi a kör végéig.
Előzmény: nicko (2339)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2339
123
Előzmény: nicko (2335)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2338

nos akkor www.callofduty.hu

ott a fórum részben levan írva a mikéntje.

Előzmény: kuszi9 (2337)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2337

nicko!

nem adsl-em van hanem 100MB/100MB es kolikapcsolatom, így szerintem a sebességgel nem lenne gond, ha így tudok lécci valaki segítsen nagyon jót tenne velem.

Előre is köszi

kuszi

nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2336

Hi.

nem tudsz szervert csinálni a saját gépedből és egy adsl-ből. pl. Ha így teszel azt jelenti, hogy 2.8 ember tud nagy laggzások nélkül játszani..majdnem 3 :))

Otthon lanba ennél több dolog kell.

bérelni kell szervert aminek kevés a slotja.

Előzmény: kuszi9 (2330)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2335

1 db volt sokáig most van kettő talán..épp az egyikről jövök. :)

az uo az 1.51

a cod az 1.5

Előzmény: franjo (2334)
franjo Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2334
Már miért ne lenne?
Én itt szoktam játszani, az 1.5 patch kiadása után indult. nálam az ASE is látja.
152.66.236.9:28960
Előzmény: nicko (2310)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2333
Ha a CoD menüjéből indulok ki én annyit csinálnék, hogy 'dedicated'-et bekapcsolnám és IP cím alapján lehetne csatlakozni. Szerintem ennyi a lényeg. De az is lehet, hogy hülyeséget mondok, mert még nem csináltam netes gémet.
Előzmény: kuszi9 (2332)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2332

Sas882!

fix ip címem is van. Tudsz segíteni. Köszi

kuszi

Sas882 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2331
fix ip cim nem árt

nicko:
csak jól jött ki a lépés,berlinen sniperként.

ujra megy megy az obi,no sniper.
Előzmény: kuszi9 (2330)
kuszi9 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2330

Helló Mindenkinek!

Hogyan tudok egy szervert csinálni ha megvan hozzá a gépem a sebesség meg minden ami kellhet, lényegében egy magánszervert szeretnék csinálni mivel nem vagyok tagja egyik klánnak sem.

Lehet ilyet csinálni hogy az ismerőseim be tudjanak lépni rá neten keresztül nem akarom jelszóval levédetni mert csak játszani szeretnék. AVgy ez mindehopgyan pénzbe kerül nekem.

HA valaki tud léccives segítsen.

Előrei sköszönöm addigis forvertz

nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2329
viszont vaskalap néven én már láttam valakit aki klánhoz tartozott. Te voltál klánban vagy akit láttam az más valaki?
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2328

no a felsőt azt már jól látom a másikat is bár azokat kicsit gyengébben..

kikkel játszottál??? lúzerekkel? :DDD

szép statok.

Előzmény: Sas882 (2327)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2327
carentan
dauwille
berlin
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2326

Akartam adni rá brightnesst, de ezen a gépen csak paint van.

Én se látom, de ha rányomok, hogy nagyítsa ki, akkor azért már kivehető.

Előzmény: nicko (2324)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2325

miután ez fél éve készűlt valszeg cod-hoz lett gyártva, de mivel custom map tök mindegy...a lényeg a szerver adminjától függ és hogy ez s&d map, te hiába töltöd le ha ő nem rakja be.

Egy jó hangulatú multiplayer S&D map, ami egy orosz városban Kijev-ben játszódik. 30 férőhelyes, bátran ajánlom publikra is, mert mérete tűrhető.

Előzmény: Tarzaan (2323)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2324

nekem olyan szar a monitorom, hogy semmit nem látok a képből amit beraktál.

játékban is az opciókban adtam a gammának hogy lássak is :)

Előzmény: tcs19 (2321)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2323
Simához, vagy UO-hoz?
Előzmény: nicko (2319)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2322
Alap.:)
Előzmény: nicko (2318)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2321

Csak hogy én is rakjak be képet:

Az első alkalom, hogy UO-val nyomtam egy pályát az előbb.

Pedig a pályát sem ismertem.

Ezelőtt kb a felénél kapcsolódtam be egy másik TDM-be. Asszem Kharkov, vagy Pornyi, de tankos volt. Na az nem ment.

nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2320

ok.

mostanában itt szoktam HQ-t nyomatni:

195.228.155.23:28961

nagyon jó custom mapok vannak!!

Előzmény: tcs19 (2316)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2319
Egy új Multiplayer pálya került fel a honlapra: KIJEV. A munka 100%-ig magyar

Ez egy kitalált történet, de még sem nevezhetem el a mapot valami névtelenre
Majd még lesznek csiszolások a mapon, meg javítások, 1 hónap múlva tervezem a kiadást a végleges javított verziónak, amiben bevetek majd minden olyan dolgot, amit akkor még nem tudtam amikor ez a map készült, ugyanis ez a map már lassan fél éves.
/pHo3n!X/Cl. WildLiba
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2318
de akkor a key-el csináld meg azt amit korábban leírtam különben a pb kivág hogy használatban van már a serial. Feltéve ha nem eredeti a gamed :)
Előzmény: tcs19 (2316)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2317

sg fórumról valaki felpakolta a képeit amiket készített normandiában ...nos ismerős a filmekből és call of duty-bóL :)

http://images.uw.hu/normandi.htm

tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2316

Fölraktam én is, talán tdm-en összefutunk.

Előzmény: nicko (2315)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2315
lényegében szeptember óta uo-s szervereken.
Előzmény: tcs19 (2314)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2314
United Offensivevel nyomod, mert a CoD szervereken még nem találkoztunk?
Előzmény: nicko (2313)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2313

lehet ma kipróbálom magam sd szervereken..kell egy kis idő míg átáll az ember hogy ott nem lehet fejveszetten rohangálni :)

csak szerintem a fő baj az sd-vel az, hogy szinte mindig ugyanoda megy az ember egy spawn után bevárni az ellent...túl sok változatosság nincs benne.

Előzmény: tcs19 (2312)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2312

Én mondjuk Duke Nukemmel kezdtem két gépen (!). Na annak volt poénja az biztos. Aztán volt blood is. 1nél több ellenféllel a MoH-ban találkoztam először, de azt csak LANon nyomtuk. Interneten nekem is a CoD az első. Nemsokára megint LANozunk, ugyhogy lehet kipróbálom ezeket a modokat is, mint a SD. Annyira nem lehet rossz.:)

Múltkor voltam egy MoH-ból átkonvertált pályán...játszhatatlan volt, de lehet hogy az is közrejátszott, hogy Rifleonly szerver volt.

Előzmény: nicko (2311)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2311

mert azt ismerték már sokan a mohaa-ból..én meg a cod-al kezdtem a multizást lehet ezért utáltam meg mert jóval gyengébb voltam azoktól akik már mohaaztak.

és warok is sd-n zajlanak.

Előzmény: tcs19 (2309)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2310

a bas lényege hogy szétkell lőni az ellen 3 bázisát majd lemenni a pincébe és időzíteni a bombát mint az s&d modban.

Szétlőni csak tankokkal vagy flakkal lehet. Itt 2x is igaz a csapatmunka bár aki ügyes egyedűl is szétlőhet és felrobbanhat egy bázist.

Azért nincs magyar bas szerver vagy csak 1 mert erősen zabálta azokat. Amióta viszont kijött a patch hogy ezt orvosolja azóta meg szerver nem indult. :) :(

minden ilyen tipusu modban ahol a csapatjáték és a cél fontosabb mint az egyéni frag lista, ott például a rádió éelesítést, bázis robbantást stb. több fraggel is díjazzák.

Ezeket a respwn-nál lövöldözőket én se díjezom..főleg ahol a csapatsebzás aktiválva van..még alig kezdtem el már a fele életem lement. Fejbe verem az illetőt ezután vagy egy tárat beleeresztek, hogy leszokjon róla. Nem tudom miért csinálják.

Előzmény: tcs19 (2308)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2309
Az meg egy másik rejtély számomra, hogy miért az sd a legnépszerűbb.
tcs19 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2308
Nekem az ilyen összedolgozós modokkal (sd,hq, bas (ezt nem ismerem, de ugy hallottam ez is ilyen)) az a bajom, hogy egyikkel sem nyomtam még nagyon. Mikor ki akartam próbálni, nem ismertem az egészet és eléggé aszinkronban mozogtam a többiekkel. Azok meg néha kezdésnél fejbelőttek pisztollyal meg ilyenek (én meg ezek után sem kezdek TK-zni, csak nagyon kivételes esetben). Eléggé fönn hordták az orrukat -nem tudom mire alapozták-, de lehet hogy ez csak kivételes eset volt.
Előzmény: nicko (2307)
nicko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2307

az sd nekem túl lassú nem pörgős..nincs hozzá elég türelmem :)

Nálam BAS, HQ, CTF, TDM, DOM modok jönnek be kb ebben a sorrendben is. Amit kimondottan rühellek az a deathmatch ezt nem is játszottam már lassan 1 éve.

anno mikor 1.2 és 1.3 patch volt még csak TDM majd HQ-n játszottam...az új uo modok jobban tetszenek és azt nem mondom, hogy minden map is de van benne néhány ami igen.

Előzmény: Sas882 (2306)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2306
én meg a rohangálos,tunkolos, gépfegyverrel rohanok,aztán meghalok dolgot nem csipem, s miután a tdm ben az "élet" nem sokat ér,ezért kedvelem inkább az sd-t,ahol van értelme vigyázni az életünkre.

hurtgen pl sd ben nem olyan rossz,bár zöld ruhában szaladgálni a havon,nem egy élmény.

mp bocage?
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2305

meg ha mindenki puskázik, az az igazi kempelés, azt nem csipem

hurtgen..

Előzmény: Panzermeyer (2304)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2304
rifle only-t rühellem, én a thompsonosok ellen szeretek sniperkedni, abban van a nehézség... :P

meg ha mindenki puskázik, az az igazi kempelés, azt nem csipem
Előzmény: Sas882 (2302)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2303

visszakerestem..ezen a pályán ragadtunk benn a házba és a fákon :))

(1681)

képtelen vagyok több mint 1 éve megjegyezni a mapok nevét..

Sas882 Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2302
az az sd szerver a jó,ahol van térfélcsere,bár a taktikát sokan nem értik, s néha baromi idegesitő.
nekem egyértelmű,ha védő vagyok,akkor védekezek,ez nem kempelés.
pavlovon németként nemárt várni a rusholo oroszokat leszedni:)

tdm rifle only,nos?
nem nagyon kedvelem a tommygunnos,ppsh -s rohangálós dolgokat.

majd felrakom én is a képeket:)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2301

Ez LOL lehetett. :-))) Asszem Ponyri a neve a mapnak.

Mikor nyugodtabb kedvemben vagyok, én is jókat mosolygok, mikor pl. megkérdezi valaki, "miért kell letenni a bombát?" :-)) Ez a HQ-lekemperezés nem semmi... :-)

Meg egyébként is már jó régen betett valaki egy kis képregény-szerűséget jó szövegekkel, azóta én is cappolom és gyűjtöm a (szerintem) vicces beszólásokat, helyzetek képeit.

Előzmény: nicko (2299)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2300

Erre a brecourt-os dologra én is felfigyeltem. A Frag-en szinte mindenkinek valamilyen gépfegyvere volt, és ment az agyament gyilkolászás meg a gránátdobálás a bunkerekbe:) De szerintem a sniperkedés is élvezetes:) Jobb, mint amikor félpercenként lelőnek.

Ami még jó, az a ship, a bocage és pavlov. Hurtgenen is van egy jó helyem. Mondjuk sok találatom nincsen, de engem is nehéz észrevenni. Persze ha egy mesterlövész nem változtatja a helyét, elég hamar ofdamegy valaki bosszíút állni. Ezért én ha sniperkedem, mindig beszerzek valami gépfegyvert önvédelmi célra. Van is meglepetés, amikor puskatussal akarnak agyonverni, de én előtte leszedem őket mondjuk egy géppisztollyal:) Amit nem szeretek, az a Rocket.

Camperrel én is találkoztam. Párszor kinyírtam, de sajna ő is. A haverom is nagyon jó, ő SpiderZoli. A Fragon együtt voltunk, de ami óta az nincs, nem volt közös meccs.

Előzmény: tcs19 (2296)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2299

jó persze írhattam volna minden modra példát de a HQ-nál van az hogy soxor a védőket lekemperelik közben fingjuk sincs a játék értelméről.

Volt már ez a verzió is régebben a csapatsebzésre beállítva de a TK-zók ellen talán ez a legjobb megoldás...viszont ezt alkalmazták a BAS modnal is...egyszer valamelyik tankos mapon nem a khursk nem foy hanem a harmadik :) beragadtunk németek a respawn házba mert egyikünk az ajtóban megállt és ott hagyta a gépet a szerver meg nem vágta ki. na most hiába lőttük nem halt meg csak mi. Dobáltunk gránátot is erre csak meghaltunk mindannyian de akkor is ott keltünk életre igazi LOL volt. A csattanó meg hogy a ruszkik közben megnyerték a csatát mi meg ott szívtunk az uccsó 1,5 percre. :D

sőt csinálták azt is hogy mikor kezdett a map ejtőernyősként érkeztünk...fenn is akadtunk a fán LOL korábban erről beraktam képeket. Az is jó csak nem ott ahol fákra érkezhet az ember. :)

Előzmény: Leadfoot (2297)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2298
pavlovot se szeretem..full kemper pálya.
Előzmény: tcs19 (2296)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2297

Szerintem SD-n se baj a kempelés a védő részéről. Neki az a feladata, hogy megvédje az ojjektumait. Viszont ha valakinek támadnia kéne, és ott gubbaszt, az nagyon öl tud hergelni. Főleg ha még neki áll feljebb, ha szóvá teszem.

Pavlovon (kedvenc pályám, szovjetekkel szoktam lenni) csinálják azt sokszor a csapattársak, hog átrusholnak a németek házába. Csakhogy ezalatt ők átszivárognak a mienkbe tömegével, leirtják azokat, akik tényleg védik, és lerakják a bombát. Szerintem a rush alapban is agyatlanság SD-n, hát még ha a védekező csapat csinálja...

Sok láma nem érti meg, hogy ez taktika. Együtt kell működni, hogy a társamat ne lőjék hátba és ne irtsanak le minket...

Más: mi a véleményetek a teamsebzés-modellekről? OBI-n álltak most át arra, hogy ha csapattársat lősz, az csak neked magadnak árt, neki nem. Hatalmas ökörségnek tartom. 100% valószerűtlen. Persze az kell, hogy ha csapattársat lősz, te is sebződj, ellenkező esetben tömeges lenne a TK (egyébként is van olyan, hogy 1-1 vagy több játékos folyamatosn ordenáré módon szídja egymást és egymás felmenőit).

Előzmény: nicko (2291)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2296

Mostanában a Brecourton is a Sniperkedést élvezik sokan. Én inkáb rohangálok az MP44gyel az árokban aztán hátbatámadom őket (vagy ha van egy-két hozzám hasonló, akkor velük is meg kell küzdeni). Erre kiírja az egyik, hogy baszki mér nem tudsz te is ugy játszani, mint mi, tönkreteszed a játékot. Onnantól kezdve extra sebbességi fokozaton csináltam tovább ugyanazt.:)

Van egy arc, az a neve, hogy The Camper. Az nem semmi, amit az bármely map-on lezavar...

Tegnap történt: Pavlovon megint mesterlövészkedni akartak. Az oroszok a szélső házból akartak tüzelni (amihez az árok vezet). Én kapásból arra mentem MP44-gyel és leirtottam őket. 5 perc alatt 33-3. Mindenáron ott akartak maradni, de csak egynek volt annyi esze, hogy PPSh-t vegyen elő... 33-3-nál aztán ki is léptem.

Előzmény: nicko (2293)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2295

mondom a legtöbb pályán nem ér sokat a sniper...nem azt mondtam, hogy sehol.

Előzmény: Panzermeyer (2294)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2294
ez az én szerencsém hogy urh-n kívül az összes tdm szerveren van sniper
mint láthatod 38/6 azzal is lehet statot csinálni...
Előzmény: nicko (2293)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2293

a TDM meg a rohanásról szól...nem sokat ér a legtöbb pályán ha snipert használsz..hurtgen kivételével (nem is szeretem azt a mapot) ott csak azzal lehet statot javítani ha tdm szerver.

Ezért a legtöbb szerveren kivették a snipert csak a puskák maradtak helyettük. Most azt látom visszarakták...

Előzmény: Tarzaan (2292)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2292
Nos, a sniper pályákon én is ezt csinálom, bár azok TDM mecsek, és mivel jó a mérlegem, csak segíteka csapatnak!:) Mellesleg a ship-en mindig a fedélzeten maradok!
Előzmény: nicko (2291)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2291

beállsz egy helyre vagy feküdsz stb. és onnan lövöldözöd az ellent. nem törődsz az adott játék tipus lényegével csak azzal hogy az ellent lelőd így növelve a fraged.

de van egy mod ahol ezt a fogalmat mindig keverik.

HQ modban a rádiót kell megvédeni illetve elfoglalni. Na most a védő feladata bevédeni tehát ez elvileg a kemp mivel valahol a közelében rejtőzik nem mozdul és onnan lövi a támadókat, de mivel azt teszi hogy védi ott kell lennie a rádiónál így ez nem számít annak. De ha a támadó nem támad nem megy a rádióért hanem a rádió ellentétes oldalánál keresi a védőket ő a frag vadász vagyis kemp. Ha a védő nem védi a rádiót hanem szintén a pálya ellentétes oldalán keresi az ellent szintén frag vadász.

Vagy mikor a rádió helyén kérdőjel van és az illető baszik érte menni csak lövi le az ellent az ablakból, messziről sniperrel stb. ő az igazi kemp.

De ez más pályákon is akár sd modnál...valahova megy egy sniperrel és onnan nem mozdul csak lövi az ellent. szerver függően nem nagyon tolerálják a folytonosan kempelőket. HQ-ban soxor bannolták az ilyet mert nem törődött a játék lényegével.

Előzmény: Tarzaan (2290)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2290
Én sajnálom, mert mint mondtam, az volt a kedvencem. Amúgy mi az a kempelés?
Előzmény: nicko (2287)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2289
nem mg32 hanem mg34...
Előzmény: nicko (2288)
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2288

ha már frag lista...itt volt egy igazi agyatlan hentelős szerver :)...ordo malleus 30 slotos. Kár hogy nincs már.

1:40 órát ment egy-egy map!!!! és valamikor az idő közepén léptem be a szerverre..volt persze ettől jobb helyezésem meg fragem is de ha azt nézem hogy egy szar PII-vel nyomtam amin legtöbbször az embernek olyan érzése van hogy mindent később vesz észre a másikhoz képest és hogy állandóan laggzik a 30-as ping ellenére..azt mondom nem rossz. :) Persze tojt mindenki a kempelésre rohantunk mint az örültek..igaz néha elővettem az mg32-t lefeküdtem szembe a ruszkikkal és adtam nekik. :)

egyik kedvenc pályám a sok közül

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/4/3/3/BIG_0000240433.jpg

de volt mikor szándékosan kempeltem a toronyban egy sniperrel..nem túl élvezetes csak próba volt pedig ez a pálya is kedvenc nekem

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/1/7/7/BIG_0000236177.jpg

erre már nem emlékszem mi volt :)

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/1/7/8/BIG_0000236178.jpg

ezek még tavaly december közepén lettek elmentve.

off

mit kell beállítanom az xp-n hogy a jpg-ket amiket én raktam fel ne bmp-be akarja lementeni?

nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2287

a ship?

jó szar...fentről kempelni kell..már az 1.2 patch mikor kiadták  (ez nem ma volt kb. 1 éve) szerencsére kezdték kivenni a szervereken.

Előzmény: Tarzaan (2278)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2286
DS = SD. Hiába, már a következő BoB-részről (Crossroads) is az jutott eszembe először, hogy milyen szép Traction Avant-ot lehet látni benne :-)))
Előzmény: Leadfoot (2285)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2285

Nekem a frag-rekordom ez (DS-ről van szó). Érdekes, hogy tartozik hozzá 11 halál is. Hiába, én csapatjátékos vagyok. Ha a csapatérdek úgy kívánja, átmegyek kamikázéba, és bevállalok elég nyaktörő akciókat is... :-) Ezért is idegesít - mostanában elég sokszor előfordul - hogy valaki nem teszi rendesen a dolgát, és ezzel a többi játékosnak is betesz.

Pl. Railyardon tegnap már harmadszor fordult elő, hogy én nyomultam előre letenni a bombát A-ra (a csarnok elé). Eközben a csarnok hátuljánál lévő ajtót senki nem fedezte, be is jöttek a nácik, és ki is nyírtak. Erre mondom a csapattársankan, hogy kéne ott is védekezni, mire az egyik f...láma: "mé nem mész te?" Ja, akkor meg lejárna az idő, mert azt sem tudják miért/hogy/mikor/hova kell lerakni a bombát... :-(

Na mindegy, a kép:

cod01

És mégegy, amire büszke vagyok (a többiek eredményeit is nézzétek). Na, gondolhatjátok, hogy csítereztek ebben a szituban... :-)

cod02
nicko Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2284

nem vagyok Jozef...mondtam az sg fórumot.

Előzmény: Panzermeyer (2277)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2283
38/6 mer nem láccik
Előzmény: Panzermeyer (2281)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2282

Gratula!:)

Nekem a ship-en volt egyszer egy 24/0-m és bocage-ban egy 19-0-m kb 3/4 hete a Frag-en. Azok jók voltak!:) Főleg ha azt vesszük, hogy csak november óta nyomom.

Előzmény: Panzermeyer (2281)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2281
derég volt amikor én örültem az egálnak

itt a valaha volt legjobb TDM statom, Carantan, Sniper rifle

39/6
Előzmény: Tarzaan (2280)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.09 0 0 2280
Hát ez pech. De sajna az amcsik bevették magukat a géppuskás ablakna, és elég jól védték. Sajna az enyémek nem jó taktikával támadtak. Bár ahhoz is idő kell, hogy az ember megszokjaon egy új társaságot. A Frag-on ált 10-ből a 3-ba bent voltam, rendszeres plusszos mérleggel, sniper-es pályákon néha brutálisan jóval. Itt meg az elején keményen negatívban voltam. Mostanában már egál körül teljesítek (a mostanábant úgy értem, hogy kb 1 hete voltam a PGL-en először), de gondolom itt is leszek még jobb. De meg kell szokni az itteniek eltérő szokásait.
Előzmény: Panzermeyer (2279)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2279
abban a percben mentem fel mikor leléptél, épp dawnville ment, ase-ban még benne voltál

carentan a kedvenc mapom
Előzmény: Tarzaan (2278)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2278
Tarzaan. Fönt voltam a PGL-en, de elég kevesen voltak, ráadásul carentanban jól kifogtam, úgyhogy nemrég leléptem. T-19 ott volt, rá emlékszem. Amúgy nekem a ship a kedvenc pályám, de sokan utálják. Ti hogy vagytok vele? Sajna a PGL-en nem nagyon megy ez sem, meg bocage-sem.
Előzmény: Panzermeyer (2272)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2277
mivan jozef, sose tudtam hogy az sg mit jelent a nevedben :)
Előzmény: nicko (2276)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2276

Dietrich[SG]

hogy pontosítsak :)

Előzmény: tcs19 (2275)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2275

Akkor eddig:
SS-ToTeNKoPF>>Andrei
Vaskalap
Dietrich
Tarzaan

T-19

Csak, hogy tudjam, kit keressek.

nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2274

most biztos nem mert a PIV-t formattáltam és mennek fel a progik, közben amit eddig használtam ideiglenesen PII-t azt is formázom.

A játék még fenn sincs..majd holnap megyek.

Előzmény: Tarzaan (2271)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2273

nem prívát...klánoknak a szervereik akik ha csak 1-t bérelnek azt szokták war idején lejelszavazni és utána publicra engedni.

A többségnek van külön war és public szervere..más beállítás kell mindkettőre.

Nem de hívtak már jó párba.....néha besegítettem gyakwarba de psszt nem tudsz róla :)

Előzmény: Tarzaan (2270)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2272
mek én is, neked mi a nick?
Előzmény: Tarzaan (2271)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2271
Ja, felmegyünk a PGL-re? Én negyed órán belül igen!:)
Előzmény: nicko (2269)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2270
Ja, akkor az ilyen privát szerver, ugye? Amúgy te voltál mát klánban?
Előzmény: nicko (2269)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2269
jó ezt mond el a szerver adminjainak is...ha war szerver és nem csak public a csapatkiegyenlítés se nagyon van bekapcsolva.
Előzmény: Tarzaan (2268)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2268
A TK-zósak ellen jó módszer, ha baráti zűzben eleve nem lehet meghalni!:)
Előzmény: nicko (2266)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2267
Csakis TDM. T-19-el tegnap is egy szerveren voltunk. Javaslom a PGL Team szerverét, mert ahhoz nem kell kulcs, csak PB. A Frag még most sem megy. Vagyis tegnap nem ment.
Előzmény: Sas882 (2259)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2266

én uo-n de van egy jó HQ szerver amire eddig csíter és TK-zós nem tévedt..legalábbis a héten mióta odajárok.

195.228.155.23:28961

Előzmény: Sas882 (2263)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2265
Vaskalap
Előzmény: Panzermeyer (2264)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2264
sajnos mostanában elég kevés szerver van, ezek is főleg 12 meg 14 slotosok amik most mennek
SS-ToTeNKoPF>>Andrei vagyok
Előzmény: Sas882 (2263)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2263
nálam az s&d az első,de végül is mind1
hol szoktatok tdm et nyomni?
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2262

az sg fórumon ez nem jön össze már 1 éve..hátha itt :)

nálam a hq,tdm sd a sorrend ha ezekből kell választani (sd-t egyenesen utálom) de ha a többség arra szavaz félretudom tenni az utálatomat :)

Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2261
én leghamarabb délután 2-től tudnék, TDM
tcs19 Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2260
Én csak TDM-et nyomok. Délelőtt nekem is jó, csak ne túl korán.
Sas882 Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2259
1x összekéne jönni valamelyik szerveren a topicoloknak játszani.........
igaz én délelőtt tudnék csak,mert az otthoni gépem (még) nem alkalm a cod hoz.

tdm,hq,s&d
melyik?
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2258
Holnap délelőtt pontban 10 órakor? 1es különszoba?
Előzmény: Panzermeyer (2254)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2257
Én elhiszem.
Előzmény: nicko (2256)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2256
mondom nálam csak a single van crackelve..
Előzmény: Tarzaan (2255)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2255
Amikor még telepítettük, akkor az SP ment, az MP-nek. Utánna az MP-hez kaptam egy új exe-t, beraktam, azóta az megy, az SP nem. Most megpróbáltam crackelni az SP-t, de nem vált be, maradt minden a régiben.
Előzmény: nicko (2245)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2254
ja, ott nem Panzermeyer vagyok mert az foglalt, asszem Panzerjager
Előzmény: Törölt nick (2252)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2253
monnyad mikó vagy
Előzmény: Törölt nick (2252)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2252

off

(Szevasz Panzermeyer, láttalak a honfin. Az ottani nevem uccso. Egyszer játszhatnánk.)

on

Előzmény: Panzermeyer (2250)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2251
írva vagyon..gyenge karikkal :)
Előzmény: Panzermeyer (2250)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2250
azé 9700 Pro-val csak nem fogok low-on jáccani... :)
Előzmény: nicko (2249)
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2249
nicko Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2248

ezt hogy érted?

elmenteni favoritnak, egy megadott ip címet bele írni vagy indítani akarsz saját szervert?

http://callofduty.hu/descr_asetut.php

Előzmény: GOttó (2247)
GOttó Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2247
Szeretnék ASE-ben servert kreálni. Hogyan lehetséges ez? Ha valaki küldene egy leírást, azt nagyon megköszönném. ÜDV
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2246
multi optionsban kikapcsolod a célkereszted..ezen felül lehet te egy cheatert láttál ;)
Előzmény: GOttó (2244)
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2245

mit csináltál??? a mp-t nem kell crackelni se a cod-ban se az uo-ban!! csak a single részt...

nem írom le többször miként kell telepíteni a játékot..abban én nem írtam ilyet mert nem kell.

Előzmény: Tarzaan (2243)
GOttó Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2244
Help!

Hogyan tudom a célkeresztemet pici piros pöttyé átalakítnai? Ahogy nézem a killcam-eket az ellen mindig úgy játszik. Előre is köszönom!
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2243

Akkor remélem a Fragfest is! :)

Amúgy miért van, hogy mióda megcracjeltem a CoD MP-t, nem megy egy játékos módban? Azt írja ki, tegyem be a rendes CD-t.

Előzmény: nicko (2242)
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2242
újra müxik a www.callofduty.hu oldal.
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2241
mondom stug.. :)
Előzmény: nicko (2239)
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2240

átírtad registryben ahogy kell?

nem szar az csak sok a lama miattuk kénytelenek voltak kikapcsolni a magyar szervereken ;)

Engem csak akkor vágott ki ha a szerveren régebbi verzió volt fenn mint nálam.

Előzmény: Panzermeyer (2237)
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2239
utána viszont sturm-ot mutattak..meg tigrist T-34-es alvázzal :)
Előzmény: Panzermeyer (2227)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2238
Nos, nekem még régebben lett telepítve, biztos, valami nem bvolt jó, de végülis azt az 1 percet kibírom..
Előzmény: nicko (2236)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2237
kb 2 hónap után most próbáltam először UO-zni, bemegyek, cheat nincs, cdkey be van nyomva, PB kibasz, na ennyit ér ez az egész szar
hagytam a picsába...
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2236
szerintem nálad valami beállítási gond lesz mert ahogy leírtam a cod és uo telepítésnél mit kjell tenni, ott elég 1x onlinében futtatni a PB-t és engedélyezni a multi optionsban.
Előzmény: Tarzaan (2235)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2235
Nos, valami gond lehet a progimmal, mert ha ne mfuttatom minden belépés előtt, akkor rövid időn belül PB-init failure...
Előzmény: nicko (2233)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2234
Nálam elős futtatásra (ez pár másodperc) telepít egy PB-sec HTML-fájlt, második futtatásra-níyilván ennek segítségével-kb egy percig csekkol bitonyos dolgokat. Mivel nekem minden kikapcsoláskor eltűnik ez a HTML-fájl, ezért kell mindig kétszer futtatnom. összesen kb 1 perc az egész.
Előzmény: farkasdaniel (2232)
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2233

én is váérom a megfejtést. :)

elég 1x friss telepítés után.

Előzmény: farkasdaniel (2232)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2232

"Miután telepítetted a CoD-on belül a PB- könyvtárba, a pb exe-t gyakorlatilag minden bekapcsolás után futtatnod kell, méghozzá kétszer. Persze csak ha hálón akarsz menni."

Akkor ezt hogy érted? Nem tiszta, hogy miért kell kétszer futtatni...

Előzmény: Tarzaan (2216)
nicko Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2231

700 eredeti és 400 gumiből készűlt fegyvert használtak a forgatáskor.

Felépítettek 4 db II. vh-s tankot. felhasználtak modernkori T-34-es tankok vázát és a brit hadsereg csapatszállító járműveit alvázként.

A Bastogn-i erdőt (6-7 részek) egy reptér hangárában építették fel ami 4 hétig tartott, igazi és épített fák felhasználásával. a film 120 millába került ebből az építési költségek 12 millát tettek ki.

a statiszták napi 150 dollárt kerestek..... az alakulat a háborúban 50 dollárt/fő/hó és az életükkel fizettek.

www.azelitalakulat.hu

Tarzaan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2230
A S.T.A.L.K.E.R-t várjátok már?
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2229
Az a vadászpárduc valóban gyönyörű volt! :) Viszont a Tigris itt is, meg a Ryan-ben is csak egy kitűnű utánzat volt. Az igazi tigrisnek ugyanis átlapolt futógörgői voltak, ennekmeg ha jól néztem hagyományos.
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2228

honnan...honnan..volt nekik :)

volt utána tigris csak nem álcázva.

Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2227
honnan szedtek ezek működő Jägdpanthert?
amíg a tank benn állt a ház mellett és le volt takargatva műlevéllel, tényleg azt hittem hogy Tigris, utána már nem nagyon mutogatták
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2226
Nuenen a map neve
Előzmény: nicko (2225)
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2225
na kezd a film

az egyik rész ahol tankokkal lövik az alakulatot egy kis városban az asszem az 1.3-as patchel érkezett és jó HQ-t nyomtunk rajta mindig.
Sas882 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2224
mp arnhem:)
Előzmény: nicko (2222)
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2223
az M1-hez elég sok egykori TV2-s és retek klubbos ment át..meg is látszik.
Előzmény: tcs19 (2220)
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2222

ja..lazán beszéd közben jött a snitt.

Ma lesz a 4. rész..a Market-Garden

Előzmény: Leadfoot (2217)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2221
Én meg azt hittem fél mondatot.
Előzmény: nicko (2213)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2220

Nekem ez se tetszett igazán, de a pofátlan m1esek tényleg döhítőek. Azt hittel csak az Rtlklubnál tépik le a filmek végét (vagy belőlük jeleneteket)...

Töltsél FlashGettel, hátha azzal megy.

Előzmény: byers (2212)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2219
Az 1.51 a UO-hez kell.
Előzmény: Tarzaan (2215)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2218
ja mosmá látom de hiába, szétcsetelitek a topkot és nem tom követni
Előzmény: nicko (2214)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2217
Ismerem a sztorit, láttam én is vagy tízszer... :-)) De ha nem látta az ember, akkor is feltűnő volt! Közvetlenül utána felhívott egy haverom, aki még nem látta a BoB egyik részét sem (az első kettőt sem a tévében), hogy meséljem már el neki, mi a vége a Carentan-nak...
Előzmény: nicko (2213)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2216
Sajnos nálam nem ez a helyzet...
Előzmény: farkasdaniel (2211)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2215
Amíg a szerverek 1,5-ösek, szerintem ne telepíts másik patch-t.
Előzmény: byers (2212)
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2214
(2191)
Előzmény: Panzermeyer (2209)
nicko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2213

csak 8 percet vágtak le..igaz ebből 3 perc a felirat na de a többi?? marhák!

ahol jött a snitt....utána van még egy kis hülyülés Angliában és bejelentik az easynek hogy mennek vissza francia honba és már nem jönnek angliába. Malarky elmegy a tisztítóba a ruhájáért és megkéri a nő hogy vigye már el a többiekét is..akkor döbben rá mennyi bajtársa halt meg.
..Albert Blith akit a végén nyakon lőttek (meg megvakult egy időre)sohasem gyógyult meg és 1948-ban halt meg.
Mire az Easy századot június 29-én kivonták a frontról 65 embert vesztett.

"Csak" ennyit vágtak ki...

Előzmény: Leadfoot (2210)
byers Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2212

Eddig ez a rész tetszett a legjobban a sorozatból (carentan).

Az előző kettő valahogy nem igazán jött be.

Az 1.51-el vannak gondjaim!

Egyszerüen nem tudom sehonnan letölteni a GetRight-al! Ha ujrakezdem a letöltést akkor előről kezdi az egész letöltést.

Segítsen valaki vagy hirtelen felindulásból kivágom a gépet az ablakon!!!:)))

ui:Ha valaki azt irja hogy töltsem le egyhuzamban azt virtuálisan kivégzem!:)))

ugyanis analógon nem kevés idő , meg pénz!

farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2211

Hát nem tudom... Én feltettem a sima CoD-ot, megpactheltem, és nem kell állandóan futtatgatni a pb-t...

Elég idegőrlő lenne...

Előzmény: Tarzaan (2208)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2210
Hát Magyar Királyi Tévé bakaphassa csontig! Lespórolták az utolsó pár percet a Carentan-ból!!!
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2209
kurvajó hogy lemaradtam az elit alakulatról, ez a kurva carentan érdekelt a legjobban
odakapcsolok fél 9-kor, mondom biztos nem ma van mert multkor is 8-tol kezdődött, most meg vmi hülye csávó dumál, visszajöttem gépezni és most mondják hogy mi fasza volt

hát a kurva élet faszára
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2208

Telepítened kell egy Punkbuster nevű alkalmazást. Én a callofduty.hu-ról szedtem le, de az most nem megy. Próbáld meg a Google-al megtalálni. Miután telepítetted a CoD-on belül a PB- könyvtárba, a pb exe-t gyakorlatilag minden bekapcsolás után futtatnod kell, méghozzá kétszer. Persze csak ha hálón akarsz menni.

Előzmény: GOttó (2207)
GOttó Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2207
Segítség!

Fnn van a COD+ 1.5 patch. ASE állandóan kidob valami punkbusterre és cvar rate 5000-re hivatkozva. Mit kell beállítanom, hogy működjön a dolog? A konzolba kell valamit beírni esetleg? Vagy talán az a baj, hogy trial az ASE?? Segítsetek légyszi mert megőrülök.
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2206
kinek mi tetszik...nekem az UO-ban nem csak a pályák hanem a modok miatt jön be jobban.
Sas882 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2205
puff,berlin az egyik kedvencem
dehát nem vagyunk egyformák
nekem inkább a tankosok nem jönnek be - foy- ha tankozni akarok,akkor bf1942
a cod maradjon a gyalogságnál:)))
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2204
Viszont kár, hogy amióta 1,5-ös patch van, nincsenek mozgatható nehézfegyverek (MG42, páncéltörő puska)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2203
Én valami szicíliain voltam.
Előzmény: tcs19 (2202)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2202
Szeintem nem annyira jól kitaláltak. Meg ugy a hangulatuk se tetszik. Hirtelen most Berlin ugrott be...
Előzmény: Sas882 (2199)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2201
Nekem 30+80 van. :)
Előzmény: nicko (2196)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2200
Nos, én csak kettőt látam közólük, de az alappályák nekem is jobban bejöttek.
Előzmény: tcs19 (2198)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2199
melyik mappokra gondolsz,s hogy érted,hogy gyengébbek?
Előzmény: tcs19 (2198)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2198
Szerintem a UO mapjai sokkal gyengébbek. Igaz még nem sokat nyomtam velük.
Előzmény: nicko (2193)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2197
Igen, Vaskalap(ez lilával) még mindig,de leginkább délelőtt játszom és s&d t.

A mohiklán uo szerveren, nem rossz,főleg ha 28 ember harcol egymás ellen.

3 sniper/team van engedélyezve, a füst miatt nincs olyan nagy előnyük a snipereknek.
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2196
egy darabig én is így bohóckodtam a 40 gigás vinyóval..jó találmány a 120 gigás de mikor a 120 és a 40 is fullon van elgondolkozik az ember vajon a 2x 160-as vinyó megoldaná a problémát? :)
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2195
minek azokat tárolni? Meg kell nézni aztán radír vagy amelyik jó kiírni. És már ott is a hely. :)
Előzmény: Tarzaan (2194)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2194
A haveromnak megvana CD-je, csak nincs annyi állandó hely. Tele vagyok filmekkel.
Előzmény: nicko (2193)
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2193

most írok 1 cd-t..utána már megyek körbenézni..asszem Carentan lesz a mai slágerem :)

szedd le az UO-t valahonnan ne kínlódjál már csak a coddal és telepísd. :)

Előzmény: Tarzaan (2192)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2192
Oké, akoor 10 után jössz föl. De ne mbánnám, ha valamelyik PGL-esre -mondjuk ategnapira - látogatnál föl!:)
Előzmény: nicko (2191)
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2191

Az elit alakulat

jó hogy szóltál...akkor 9-ig hentelek :)

nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2190

Úgy értem, hogy nem néztem meg mikor kezdik csak abból indultam ki múlt héten mikor volt. :)

De basszák meg akikre gondolok...1 kurva reklámot nem láttam a filmről a héten a csatornán de lagzós Lajcsit azt bámulhatom 2 óránként 1 percig.

vagy lehet az M1-t nem is nézzük??? :)

Előzmény: Leadfoot (2189)
Leadfoot Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2189
Úgy érted, hogy 9-től nézed, nem? Vagy a címet írtad rosszul, nem az időpontot, és a TV Ügyvédjét fogod sasolni? :-)))
Előzmény: nicko (2188)
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2188

Sepp Dietrich is afféle volt.. :)

ennél a gépnél kénytelen vagyok levenni..néha nagyon szar (főleg a nagy méretű UO-s pályákon) néha meg jó. Na utóbbinál azért írtok is szépen. :)

Ma este 8-tól én az Elit alakulatot nézem majd csak utána megyek de lehet uo-ra.

Előzmény: Tarzaan (2187)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2187

Ja, bocs, General-ra emlékeztem, és őt is kerestem.:) Később akkor megbeszélhetnénk megint eggyet! Esetleg ma este? :D

Amúgy a felbontások nekem is a minimumon vannak a nagyobb gyorsaság miatt, gondolom neked is.

Előzmény: nicko (2186)
nicko Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2186

nem lehet hogy keversz valakivel? mert nagyon gyengén ment nekem..oka a gépemben van mert gyengusz :( laggzok állandóan miközben 40 körüli a pingem..szerencsétlen 850-es cerka megfekszik egy ilyen hentelés alatt meg a Ge2, de majd pénteken visszakapom a PIV-t és majd akkor! :)

Dietrich néven nyomom...és láttalak sniperrel kempelni kaptál is egy mesés fejest mellettem :)

Előzmény: Tarzaan (2185)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2185

Na, igencsak ritkítottad a népet Pavlovban! Én kevésbé, de én mesterlövész voltam.

A fogolytáborban melyik Generakl voltál? Sipa, vagy Face?

Előzmény: nicko (2184)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2184
tudom hagyni kell...majd meglátjuk.
Előzmény: Tarzaan (2182)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2183

LOL ez meg nálam nem jelenik meg :D

ip
Előzmény: Tarzaan (2180)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2182

Nem fog! Valóban lehet valami gáz. Viszont a 22-est próbáld meg! Folyamatosan próbálkozva 3/5 perc alatt mindketten bent leszünk! Pár ember tutira leválik ennyi idő alatt.

217.27.212.66:28961

Na én próbálom!

Előzmény: nicko (2181)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2181
beszarnék ha ez meg nekem nem jön be :)
Előzmény: Tarzaan (2180)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2180

217.27.212.65.28960. Vagyis majdnem ugyanaz. Akkor ott próbálkozzunk. Ugye General? Na mindegy, én már megyek is! :)

Előzmény: nicko (2179)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2179

22-es fullon van.

mi az ip címe a 18-nak?

Előzmény: Tarzaan (2177)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2178
Viszont nálam nem jelzi magyarnak.
Előzmény: Tarzaan (2177)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2177
Na, simán 1,5-el nem jött be, a játék kedvenceként nem jött be, viszont ha az ASE-ban beírom  a Server-résznél az Add favouritees-be manuálisan, úgy oké !:) Viszont biztos 1,5-ös mert akkor nem is tudtam volna fellépni-és korábban is néztem minden patch-nál. Szóval fel tudok már rá menni, csak nincs rajta senki. A 22-es PGL-t megpróbáljuk?
Előzmény: nicko (2176)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2176

na most pipáld be az 1.5 verziót ha nincs és akkor meglátjuk mi lesz.

lecso szerver van nálam is de 1.4-nek írja :)

Előzmény: Tarzaan (2173)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2175
Van egy tippem: az 512-es kapcsolat ezekhez elég.
Előzmény: nicko (2174)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2174
ugyanaz van nekem is.
Előzmény: Tarzaan (2171)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2173

Fogadjunk, hogy 5 perc alatt mindketten bejutunk, ha próbálkozunk., max először ne ma kívánt oldalon leszünk. A Frag is mindig tele volt. Szóval nekilátunk? Amúgy a 18-as megy, nemtudom miért jelez akkora pinget.

Előzmény: nicko (2172)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2172
22-es tele van a 18-as meg 9999 a ping..vagyis kakuk.
Előzmény: Tarzaan (2169)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2171
Ez valóban érdekes. Pedig azt raktam föl, amit belinkeltél. És elvileg a tiéd is triál, bár nem tudom, milyen verzió. Az enyém 2.3.6-os.
Előzmény: nicko (2170)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2170

nálad kb. 300 szerver nem jelenik meg a kiírás szerint..náalm 800 egynehány van. Most már csak azt kell kitalálni hova tűnik el annyi köztük ez a merciless magyar szerver. :)

nálam ennyi cod szerver összesen köztük kb 100 magyar van.

cod
Előzmény: Tarzaan (2166)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2169
Feljössz valamelyik PGL-re? Csak hogy "megnézzük"
egymást. Te döntöd el, hogya 22-essel, vagy a 18-assal próbálkozunk. Én ha tudok, akkor a németekkel vagyok.
Előzmény: nicko (2167)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2168
Pont ez az, hogy nem csak annál nem jön be, hanem közvetlenül beírva sem. Talán mert Inviteles vagyok, bár ez sem egy jó magyarázat.
Előzmény: nicko (2167)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2167
nem nézlek annak de még senkinél nem volt ilyen gond az ase-vel :)
Előzmény: Tarzaan (2166)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2166

Tudom, hogy hülyének nézel, de nem vagyok az:

Előzmény: nicko (2164)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2165

nem tudom...én rengeteget nyomtam a HQ-t..gyakorlatilag áprilistól szeptemberig és ha normális brigád jött össze publicon nem volt semmi gond.

TS-t használtam/használtuk de annak igazán csak warokon van jelentősége különben csak a hülyülés megy rajta :)

Előzmény: tcs19 (2162)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2164
jó én nem tudok többet segíteni..képekkel is megmutattam..de azért nyomj egy olyat amin látszik az összes magyar szerver is vedd ki a pipát a merciless-ből.
Előzmény: Tarzaan (2160)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2163
kész én feladtam :)
Előzmény: tcs19 (2158)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2162

HQ, S&D, Ret...

K* sokat számít, ha egymás mellett vagytok, bár a TS, meg Vent is megoldás, de szerintem nem az igazi.

Előzmény: nicko (2103)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2161
Pedig elvileg telepítettem azt a modot, meg a térképeket is.
Előzmény: Tarzaan (2160)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2160
Ennyire azért ne mvagyok hülye+ Próbáltam ezek különböző kombinációit. A gáz az, hogya játékba beírva sem megy a szerver.
Előzmény: nicko (2157)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2159
Jajj, az megvolt, ezt csak a kép miatt nincs bent. Különben mást, nem mercilesseket sem látnék!
Előzmény: nicko (2156)
tcs19 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2158

Nem kell mérgelődni. Van ilyen.

Előzmény: nicko (2156)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2157
továbbá..vedd ki a pb-ből, pure-ból a password-ből a pipát ezekbe ne legyen!
Előzmény: Tarzaan (2155)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2156
:) ott a hiba..nyomjál már egyet arra a kibaszott call of duty feliratra baloldalt!!! :)
Előzmény: Tarzaan (2155)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2155

Így néz ki: (amelyik könyvtár nincs kinyitva, ott nincs szűkítés. sem a Killcamnél, sem a Friendly Fire-nél, sem a térképeknél.

Előzmény: nicko (2153)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2154

jenkikiknél találtam most 60/60 slottos tdm szervert..mennyi ideig tarthat ott az élet? 1 mp? :)

de van 20/62!! sd szerver is

nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2153
csinálj képet úgy az ase-ról hogy lássuk mik vannak bejelölve.
Előzmény: Tarzaan (2150)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2152

ez meg uo-s szerverek..épp fullon vannak :(

uo
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2151

tessék baloldalt ott van a cod kijelölve

tessék
Előzmény: Tarzaan (2147)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2150
Jó, én akárhogy állítom az ASE-t, nem jön be. És a programban közvetlenül a kedvencek közé adva sem.
Előzmény: nicko (2148)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2149
biztos
Előzmény: Tarzaan (2147)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2148
ami képet csináltam az ase-ról látszik rajta :)
Előzmény: farkasdaniel (2145)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2147
Akkor mi a a f* lehet nálam a baj? Biztos, hogy az alap COD-hoz való a szerver?
Előzmény: nicko (2144)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2146

a pure-nál nálam is yes meg no van :)

Előzmény: farkasdaniel (2145)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2145

1 == yes

0 == no

;I

Előzmény: Tarzaan (2143)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2144

pedig hidd el...cod, merciless,1.5,hungary ezek vannak nálam bejelölve és simán behozza.

new server-be beírva is az ip-t megint csak bejön.

Előzmény: Tarzaan (2138)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2143
Bocs, de a Pure-nál csak yes vagy no-van, a filters menüpontnál meg nincs pure opció.
Előzmény: farkasdaniel (2140)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2142

Volt, hogy nálunk is lagolt a szerver, ez benne van a pakliban. Főleg, ha az a szerver nem csak játékra van kitalálva. Ilyenkor tenni kell ellene, nem a user-t banolni.

Én levettem a maxclients-et. Érdekes ez is, mert még az 1.2-es idejében volt, hogy jó sokan voltak fenn, mégsem lassult be.

Akik adminolnak ilyen szervert, azok jól tudják, hogy nem egyszerű dolog...

farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2141

Mármint a CoD listájában, nem az ASE-ben.

Előzmény: farkasdaniel (2140)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2140

A pure-t állítsd nullára a FILTERS-nél a listában, és akkor látszani fog ;)

A linken lévő Eye trial (naná!).

Előzmény: Tarzaan (2120)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2139
Pedig telepítve van az 1,5-ös patch
Előzmény: Tarzaan (2138)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2138

Figyu! Úgy csináltam! De nemcsak az Eye nem találja, hanem a programba beírva sem működik.

Előzmény: nicko (2132)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2137
vaskalap néven még mindig?
Előzmény: Sas882 (2135)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2136
míg el nem felejtem...holnap az M1-n Carentan lesz este 8-tól :)
Sas882 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2135
:DDDD
az enyém is ilyen:)
legalábbis a háttér
igaz mostanában uo.-t nyomok.
Előzmény: Panzermeyer (2107)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2134

látod ez egy szemétség..ha nem bannol gondolom akkor se mész oda mert laggzós a szerver.

és az milyen már ha jobb vagy valamelyik admintól és ezért bannol? :)) volt ilyen...

Előzmény: Panzermeyer (2131)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2133
df uo-s szerver volt ez..mert addig nem jöttek ilyen pöcsök a szerverre.
Előzmény: Panzermeyer (2130)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2132

pipáld be az 1.5 verziót is.

Miért nem úgy csinálod ahogy leírtam? De tessék itt a kép róla:

ASE
Előzmény: Tarzaan (2126)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.04 0 1 2131
multkor bannoltak gnr-ék a szerverükről mert úgy laggolt mint a disznó én meg szóvá tettem
aszondja várj megcsinálom, mondom csináld, aszondja karácsonyi ajándék, látom pb hardware ban from this server na mondom kapjátok be
2 perc múlva átmentem hwlt-re és nem laggolt, ennyit erről
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2130
há bannoljon, tk-s szerverre minek menjek?
Előzmény: nicko (2129)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2129
én beanyáztam rendesen..aztán jött az ukász anyázásért is jár a bann..
Előzmény: Panzermeyer (2127)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2128

azt elfelejtettem írni hogy a baráti tüzet ha a szerveren kikapcsolják akkor nincs TK :)

Van a kar-nak egy változata amit mindenki használhat német oldalon illetve a szövetségeseknek is megvan a maguk snipere.

De amit én mondok az egy olyan aminek a tárába 20 db lőszer mehet.

Tessék itt az ASE használatának leírása:

http://www.mohaa.hu/descr_asetut.php

Előzmény: Tarzaan (2125)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2127
én fogom aszt ha meglátom, ugyanúgy lelövöm, majd beanyázok 1x2x aztán lépek, ennyi
Előzmény: nicko (2124)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2126
Hát nekem nem hozta be! Csak a Cod és az a Merciless Mod van kipipálva -egyéb szűkítés nincs -de nem jön be. Ha a mod-ot sem pipálom ki, akkor sincs a találatok közt.
Előzmény: nicko (2090)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2125
Értem. Az eddigi szervereken, ahol az otthonival voltam, nem lehetett "baráti tűzben" meghalni, és bármennyi sniper lehetett. Bár egy havernál voltam egy szerveren, ahol csak puskát és piszolyt lehetett használni, és ott egy gyereket mindig lelőttek:(
Előzmény: nicko (2123)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2124

Carentan mapon bejött 2 tag (asszem spanyolok) még az UO megjelenése elött az volt a dilijük hogy TK-tak. nem vicc -15 volt a német oldalon lévőnak és valami -18 a jenki oldalon lévőnek a fragje. Sajna admin nem volt akkor este hogy kivágja őket a francba.

Ilyenkor 2 dolgot lehet tenni:

a; otthagyni a szervert

b; azzal szórakozni hányszor tudja az ember az ilyen lúzert fejbe verni pisztollyal.

Előzmény: nicko (2123)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2123

azért rühellem a snipert ha csak 1-1 darab van engedélyezve mert bizonyos pályákon esélyed sincs ellene. Meg se látod aki lő már hulla vagy.

TK = Team Killer

aki szándékosan lelövi, leüti, felrobbantja a csapattársát.

Van vétlen TK is de az elkövetője olyankor beírja hogy bocs vagy sorry vagy röviden: sry

Ha valaki lő az ellenre és a társ a csöve elé ugrik ez vétlen TK

ha valaki eldob egy gránátot és az megöl 1-2 társat is de nem látta őkat (bár dühítő, hogy van mikor orrba-szájba hajigálják feleslegesen) ez is vétlen TK.

De az mikor respawnol valaki (újjászületik a pálya adott pontján) és ott fejbe veri a társa vagy bele ereszt egy tárral vagy a pálya bármelyik más pontján ezt hívják TK-zónak.

Belehet állítani a szervert hogy 3 TK után kirúgja az illetőt de mi van azzal aki tényleg 3x vétlen volt? Ezért anno ezekkel a beállításokkal felhagytak.

Nekem ezek a rekordjaim:

1 gránáttal megöltem 6 jenkit és kettőt lelöttem ahogy menekültek a gránát elöl miközben a rádiót telepítették (HQ mod)

viszont 4 társat is elintéztem 1 gránáttal... (szintén HQ)

mert épp respawnoltam többed magammal miközben láttam hogy kezdik elszedni a ruszkik a rádiót stalingrad mapon. Rohantam és dobtam a gránátot...de sajna közben odaértek a társak akik kinyírták a ruszkikat viszont a gránátom meg őket.

Kaptam hideget, meleget, beszólást meg vigyort mert a társaság kb. 20 user ismerte nagyjából egymást. :)

nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2122

leírtam korábban hogy találja meg az ASE.

nem kell hozzá semmi crack..nyavajog hogy lejár az idő és vedd meg blablabla nyomsz egy not és ugyanúgy müxik tovább :)

Előzmény: Tarzaan (2120)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2121
Kik azok TK-zók?
Előzmény: nicko (2110)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2120
Miért baj, hogy a sniper engedve van? Az a legjobb ! :) Amúgy én hiába írom be a kedvencekhez, nem veszi be. Az Eye meg nem találja. Apropó: tud valaki az eye-hez egy crack-et vagy egy szériát? Vaqgy ami azon a letöltési linken van, az teljes?
Előzmény: nicko (2119)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2119

nos kiszedtem a mappát a főkönyvtárból és beraktam egy üreset helyette majd leszedte megint amit kell és már oké a dolog.

ami nem tetszett a sniper engedve van és hogy nem volt ott senki rajtam kívűl :)

Előzmény: farkasdaniel (2118)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2118
Én csak este 8-9 fele, vagy utána leszek, ha leszek, de után elvileg lesznek páran.
Előzmény: Tarzaan (2117)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2117
Na, feljöttök?
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2116

ez a mappa tele van uo-s fájlokkal :)

na kiszedem mindet aztán egyesével visszarakom ami a szerverre kell.

Előzmény: farkasdaniel (2114)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2115
nem..ASE-ban a cod-ra állítottam és simán megtalálta a szervert onnan akartam belépni.
Előzmény: farkasdaniel (2114)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2114

Most nézem,

hogy mc_uo_impacts....

Nem véletlen CoD UO Multiplayerrel akartál belépni?

Mert a szerver nem UO...

Előzmény: nicko (2112)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2113

El tudom képzelni :)

Mi tegnap este is voltunk fenn, nem volt semmi gond. Azért megnézem hátha valamilyen logbol kiderul, mivel volt gond.

Előzmény: nicko (2112)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2112

vagy lehet van nekem abban a mappában olyan fájl ami nem tetszik neki.

pk3 managerrel hamar kitudnám szedni ha tudnám, hogy melyiket ha az a baja :)

Előzmény: farkasdaniel (2108)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2111

jó.

Előzmény: farkasdaniel (2108)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2110
remélem moddolt formában is tudom egy gránáttal fejbe verni a TK-zókat :)
Előzmény: Panzermeyer (2107)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2109

Nincs semmi extra. Az a neve, amit a listában kiír.

OpNet Public CoD 1.5. :)

Előzmény: Tarzaan (2105)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2108

Érdekes ez a hiba... Nálam még nem dobott ilyet.

Utánanézek majd.

Előzmény: nicko (2106)
Panzermeyer Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2107
ez ám a moddolt call of duty :)
Előzmény: nicko (2106)
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2106

ráakartam menni most a szerverre..le is töltötte amit kell majd ki írta ezt a hibát.

hiba
Előzmény: farkasdaniel (2096)
Tarzaan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2105

Van a szervernek neve?

Előzmény: farkasdaniel (2102)
farkasdaniel Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2104
Sztem is jó a HQ játékmód egyébként.
nicko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2103
melyek?
Előzmény: tcs19 (2101)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!