Ha fotós állványt, vagy azok tartozékait vennél, vagy adnál el, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy eredeti Triopo B-2 gömbfej (36mm-es gömbátmérő), terhelhetősége 8 kg, mininális használati nyomokkal és egy gyorscseretalppal meg szütyőjével együtt. (Arca-Swiss rendszerrel kompatibilis)
Fix ár: 10.000 Ft (ebayen 16-17ezertől kezdődnek. Van olcsóbb, de ezek utángyártottak)
Eladás oka: Nem bírja az orrnehezéket (pl Sigma 18-35 850grammos) és nagyobb gömbfejet fogok venni (54mm-eset).
(Képeken az állvány nem tartozék.)
2. DC463 adapter/rögzítő alkatrész a gömbfejhez
Téves vásárlásból származó adapter/rögzítő eladó (Arca-Swiss rendszerrel kompatibilis). Három helyen van vízszintező, gyorscseretalp is tartozik hozzá.
Fix ár: 5.000 Ft
Alkudozók és "benne van az árban a posta?" dumák kíméljenek!
Az eladás oka, hogy nem használtam ki igazán. Ez látszik a képeken is, hogy szinte új állapotban van az állvány. 2014 augusztusában vettem 220voltban, a garancialevele még megvan, ami szerint a gyártó élettartam garanciát ad a termékre. Ha szükséges, a dobozát is oda tudom adni.
Eladó egy Manfrotto Befree Alumínium Tripod gömbfejjel, dobozában, hordtáskával tökéletes, szinte vadonatúj állapotban kihasználatlanság miatt.
Ár: 36.000.-Ft
Serial: A4644498 Adatok: Súly 1400 g Anyaga alumínium Biztonságos Teherbírás 4 kg Min Magasság 34 cm Max Magasság 144 cm Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 123 cm Zárt Hossz 40 cm Fej Típus Gömbfej Láb cső átmérője 12, 15.5, 19, 22.5 mm Láb Szekciók 4 Alap Átmérő 40 mm Lábak Szöge 25°,51° Csatlakozás 1/4" csavar Gömb Átmérő 26 mm Gömb Zár Igen
Eladó egy Manfrotto Befree Alumínium Tripod gömbfejjel, dobozában, hordtáskával tökéletes, szinte vadonatúj állapotban kihasználatlanság miatt.
Ár: 36.000.-Ft
Serial: A4644498 Adatok: Súly 1400 g Anyaga alumínium Biztonságos Teherbírás 4 kg Min Magasság 34 cm Max Magasság 144 cm Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 123 cm Zárt Hossz 40 cm Fej Típus Gömbfej Láb cső átmérője 12, 15.5, 19, 22.5 mm Láb Szekciók 4 Alap Átmérő 40 mm Lábak Szöge 25°,51° Csatlakozás 1/4" csavar Gömb Átmérő 26 mm Gömb Zár Igen
Az eladás oka, hogy nem használtam ki igazán. Ez látszik a képeken is, hogy szinte új állapotban van az állvány. 2014 augusztusában vettem 220voltban, a garancialevele még megvan, ami szerint a gyártó élettartam garanciát ad a termékre. Ha szükséges, a dobozát is oda tudom adni.
Manfrotto 519Pro fluid videófej eladó minimális használat, használatból eredő néhány kisebb karc. 501-es cseretalp; állítható ellensúly (cserélhető rúgóval kétféle súlytartományban), állítóható svenk és döntés erőssége a fluid rendszernek köszönhetően. (Ez nem az olcsó, teflon-bevonaton csúszó 501-es fej). Részletek: https://www.youtube.com/watch?v=8XTN1PpCzro illetve https://www.gaia.hu/manfrotto-519-allvanyfej.html - irányára: 78000 Ft
Manfrotto 503HD fluid fej - az 501-es fejnek a nagyobbik tesója (nagyobb terhelhetőség, finomabb fluid svenk/döntés). Jó állapotban, minimális használatból adódó nyomok (kisebb karcok). Irányára: 49000 Ft
Sirui P-326 monopod karbon állvány, még nincs egy éves,gyakorlatilag új állapotban eladó, kihasználatlanság miatt.
Ára: 25 ezer Ft.
Még 5 év garancia.
0.4 kg súlyú állvány 10 kg terhet bír el. A szállítási mérete mindössze 380 mm míg a maximum magassága 1540 mm. 6 tagos 8 rétegű karbonszálas lábát gyűrűk zárják a tagok végén.
Eladó egy új használatlan Manfrotto MT 190 GO A4TB Alu állvány dobozában összes gyári tartozékával.
Gyári száma LOT N: 3183809 004
Csomagküldővel előre utalás esetén tudom küldeni, vagy személyesen az alábbi városokban vehető át: Pécs, Szekszárd, Paks, Dunaföldvár, Siófok, Kaposvár
Elvileg ha raviszed az egeret a mail cimnel a "Küld" linkre, ott jobb klikk, akkor van olyan opcio, hogy mail cim masolasa. De leirom ide is: vrbst405 [kukac] gmail [pont] com
Velbon Sherpa 200R alumínium állvány eladó! Egy-két alkalommal használt, teljesen újszerű állapotban 2019.01 hó-ig garanciális. Doboz és papírok járnak hozzá. Magasság (összecsukva): 62 cm Magasság (kinyitva): 167,5 cm 3 szekciós lábak közötti maximális távolság: 59 cm Terhelhetőség 3,5kg QB-157 gyorstalp
Manfrotto 055 PROB Alu állvány, alig használt. Apróbb karcok vannak, de mechanikailag tökéletes. Új vállpánttal.
- 3 szekciós
- középoszlop rövidíthető, keresztbe állítható
- lábak mérete: 30, 25, 20 mm
- Max. magasság: 176cm
- Leengedett középoszloppal: 135cm
- Min. magasság: 11cm
- összecsukott méret: 65cm
- súly: 2.4kg
- terhelhetőség: 7kg
35e Ft
Manfrotto 410 3D fogaskerekes fej, alig használt. Apróbb karcok vannak, de mechanikailag tökéletes.
Egyedülálló módon ideiglenesen hatástalanítható a fogaskerekes mozgatás, így a gyors, hírtelen mozgatások is lehetővé válnak, majd azt újra visszakapcsolva ismét finomabban pozícionálhatunk. A fejen található a gyorscserelap illeszthető 35mm SLR-re, valamint középformátumú kamerákra egyaránt
Üdv! elkelt Tripod, monopod állványszett azonos cseretalppal, + 1 tartalék. I.ár: 15 000 FT
Soligor VM-415 monopod 4 részes, 28/24/20.5/17.5mm profil 168cm teljes magassága 58.5cm csukva külső gyorszár 3-way photo & video panhead with fluid effect for pan & tilt movements for horizontal and vertical shots gumi és fém láb súlya 950g
Voiglander CT-288 tripod (Vanguard CT-288) 3 way fluid panhead Center column elevator crank Safety quick shoe Bubble level 3-section 22mm square legs Quick release leg locks Maximum height: 61.4inches (1560mm) Minimum hight: 24.8 inches (630mm) (nem találtam magyar leírást)
Eladó lett egy Sherpa ProPod 6 karbon monopod Manfrotto 234RC fejjel, gyorscseretalppal, alig használt kiváló állapotban. Kihúzott állapotban kb. 160cm magasan van a gyorscseretalp.
Üdv! Tripod, monopod állványszett azonos cseretalppal, + 1 tartalék. I.ár: 15 000 FT
Soligor VM-415 monopod 4 részes, 28/24/20.5/17.5mm profil 168cm teljes magassága 58.5cm csukva külső gyorszár 3-way photo & video panhead with fluid effect for pan & tilt movements for horizontal and vertical shots gumi és fém láb súlya 950g
Voiglander CT-288 tripod (Vanguard CT-288) 3 way fluid panhead Center column elevator crank Safety quick shoe Bubble level 3-section 22mm square legs Quick release leg locks Maximum height: 61.4inches (1560mm) Minimum hight: 24.8 inches (630mm) (nem találtam magyar leírást)
Helló! Engem érdekelne az állvány! Megvan még? Emailre tudnál válaszolni? Itt nem vagyok fent sűrűn... szabozsoltgrafika@gmail.com Köszi a választ! Üdv,
Velbon Sherpa 200R alumínium állvány eladó! Egy-két alkalommal használt, teljesen újszerű állapotban 2019.01 hó-ig garanciális. Doboz és papírok járnak hozzá. Magasság (összecsukva): 62 cm Magasság (kinyitva): 167,5 cm 3 szekciós lábak közötti maximális távolság: 59 cm Terhelhetőség 3,5kg QB-157 gyorstalp
Értem, vagy nem.? :) Mindegy, szólj, ha mégis érdekel a 'szett'. :)
Én spektívvel használom, nem variálok sokat a magasság állításával. Előtte Velbon állványom volt, azzal valóban valamivel gyorsabb a fenti művelet, de ez nem lehet akadály... ;)
Püff neki, pont most írtam Kenyának, hogy hol lehet megnézni a fejet...
A tiéddel az a "baj", hogy egy ugyanilyen állványom van, kicsit macerás a magasságállítása, ezért nem akarnék meg egyet, eladnám, és a fejet tartanám csak meg. Ha 25-ért el tudnám adni, akkor jól járnék, de ha csak 15-ért akkor meg rosszul. Na, hát most így vagyok.... :-)
Velbon Sherpa 600R tripodom eladóvá vált. Állapota használt, de megfelelő kezekben örök darab. A lábak 3 állásban nyílnak, a középoszlop fejjel lefelé is befogható. Teherbírása 4kg, súlya 2kg. 30-160 cm magas, összecsukva 63cm. SN: nem találom Az ár fix 25000 Ft Csak személyes átvétel Budapesten.
Marmost elsőre ugy ertelmeztem, hogy email-re gondolsz, de az nem publikus az adatlapodon.
Szoval erdekelne a gombfej. A talpon mit értesz? Van egy ilyen allvanyom 3D fejjel, annal nem vettem eszre, hogy lenne meg kulon talp is - de nem vagyok ebben nagy penge.... 😊
Eladó másfél éves Uniqball ubh35-ös gömbfejem. Szerintem senkinek nem kell bemutatnom :) Doboz, tasak, garancia kártya, cseretalp meg van hozzá. Még másfél év garancia van rajta. Ára: 60000 ft Ugyanitt eladó egy szintén másfél éves lowepro vertex 200aw hátizsák. Laptop tartó, álvány tartó van benne. Egy 300/2,8 gépvázzal jól belefér és még marad hely minden másnak is :) Ára: 45000 ft Telefon: 0620-252-7104
Időhiány miatt eladásra kínálnám fluid fejes Manfrotto statívomat padlóterpesszel, táskával.
Használati nyomok (pici festék kopás) vannak rajta de nem leharcolt, tökéletesen teszi a dolgát. Szerintem egy egész jó statív annak aki videózni szeretne és egyenletes svenket szeretne rögzíteni.
Tehát amit kínálok: Manfrotto 525MVB stativ Manfrotto 501 fluid fej + gyorscseretalp Manfrotto padlóterpesz Manfrotto stativ táska
4 darab pót bilincs, használati utasítás az állványhoz és a fejhez is!
Serial számok:
fej: 501M72219
statív: 525MVB/MK04
A padlóterpeszen és a táskán nem találtam sorozatszámot!
Személyesen Budapesten lehet megtekinteni és átvenni! irányár: 130e FT
Eladó egy új használatlan Manfrotto MT 190 GO A4TB Alu állvány dobozában összes gyári tartozékával.
Gyári száma LOT N: 3183809 004
Csomagküldővel előre utalás esetén tudom küldeni, vagy személyesen az alábbi városokban vehető át: Budapest,Pécs, Szekszárd, Paks, Dunaföldvár, Siófok, Kaposvár