Hujber Ferivel nem az a baj, hogy esetleg csalja a barátnőjét, hanem az, hogy egy ősbunkó. Ahogy álcsodálkozva és képmutatóan forgatja a szemeit, amikor hetest kap, azt még egy majomketrecben is csak sunnyogva adhatná elő.
Csollány megtette a megtehetőt annakidején, jogosan és az egész ország örömére learatta a babérokat senki nem vitatja el a sportteljesítményét. De most ott cseszte el, hogy mindenáron győzni akart - és ez annyira lerítt róla, hogy szinte már antipatikussá tette. Ez a nyuszibuzis szám pedig egyenesen gáz volt....
Zitáékat nem kell ribancozni csak azért mert neked nem tetszik.
Szijjasztok! Lécci mongyátok már meg hogy mi annak a számnak a címe, amelyikre a búcsútáncot táncolják? Naggyon ismerős nekem az szám csak a címére nem jövök rá :P Előre is köszi!
Gratulálok! Megint nyert a marketing. Mert persze egy sunyi, ürefejű ribanc (akiről megjelent pár aktfotó, amelyek még csak erotikusnak sem mondhatók, nemhogy szépnek,) népszerűbb annál az embernél, akiért egy egész ország szorított már sokszor, mert hírnevet szerzett Magyarországnak. De hát ilyenek vagyunk, mindegy, hogy ki hogyan teljesít. Talán ha valami jó kis szaftos botrány lenne Csollány Szilveszter körül, amin lehet jó sokat csámcsogni, akkor lett volna esélye. De hát annak, aki csak csendesen csinálja a dolgát, annak nem jár lehetőség. Ő tűrjön, mert egy akárhonnan szalasztott kis cafka érdekesebb, még ha nem is tud úgy korcsolyázni. Elő tudja azonban adni magát, jól el tud bújni a tánc mögé. Hasra is esett tőle mindenki, mert hát ő táncolni már tud, és aki táncolni tud, az korcsolyázni is, nem? (kérdem én, ha annyia jól táncol, miért nem ő nyerte a Megatáncot?)
Boldog szülinapot Szilas! Vannak még, akik szeretnek!
Szakál Katalinról pedig annyit, hogy amellett, hogy gyönyörű, nagyon tehetséges. Kívánom, hogy sok haszna származzon ebből a műsorból, és népszerűsítse tovább a műkorcsolyát! (Mellékesen megjegyzem, hogy Dejánnal semmi bajom, ő csak a körülmények áldozata.)
Érdekes, nekem meg technikailag (én ugye nem értek hozzá) nem tetszett a mai. Mintha mindenki kevesebbet mutatott volna, mint korábban. Csollányék főleg. Ok, ok, tökjó volt látni, hogy ők is tudnak lazák meg viccesek lenni, és kellett is, de igaza volt Sallaynak, Szilveszternek illett volna valamit ugrania. Szerintem akkor hitelesebb tudott volna maradni. Mondjuk várható volt, hogy ő esik ki.
Más kérdés, hogy Hujber meg azért elég simán jutott teljesen a döntőbe, hogy az egész sorozat során ő hibázott a legtöbbet. Nyilván értem én, hogy azért, mert ő bele mert rakni nehéz elemeket is, és nem gondolom, hogy a nézőknek nem kellett volna szavaznia emiatt (tudom, senki nem erre szavaz), de a zsűrinek érzékeltetnie kellett volna időnként.
Azért örülök, hogy legalább pasi-csaj döntő lesz, még akkor is, ha borítékolható a győztes.
Meg a közös produkciók tök tetszettek. Jó látni a kiesőket. Még akkor is, ha iszonyú hamis volt :))
Nem tudott diplomatikusan nyilatkozni. Azért én azt mondom, le a kalapppal Csollány előtt, megmutatta mit tud! Kicsit fapofa, de hát ismerjük már régről :)
A Regőczy Krisztina meg az a hapsi meg alig vannak a műsorba, mindig van valami velük, nekem tökre úgy jön le, mintha nem nagyon szeretnének ott lenni a műsorba.
ez a szilveszter minden egyes alkalommal megprobalja befolyasolni a nezoket vmvel, most is ezzel a szuletesnapos beszolassal... _nekem_ ez nem szimpatikus. Eloszor mosolyogtam rajta, de most mar olyan eroltetett, szherintem o akar a legjobban nyerni (mondjuk sportolo viselkedes, szo se rola)
Én is nézem, haláli amit csollányék ma lerendeztek:) nem is szerettem őket, mikor elkezdtem nézni a műsort, de közbe nagyon megszerettem. de attól függően zitáéknak szurkolok:)
Mindegyik pár másképp jó, és épp ezért jó ez ma. Hujberék nagyon jók, jól is mutatnak a jégen. Zitáék jól táncolnak és meglepő dolgokat csinálnak. Csollányék pedig a legjobban koriznak, de szerintem lepontozzák őket. Végre nincs Feró! :) Póth Diát élvezet nézni.
de, mondjuk az elso harom kurt nem lattam, de a masodik harmast mar igen es tenyleg tokjo! Nekem is nagyon tetszett mind a harom :) (talan legjobban a Hujber Feriek altal eloadott MM-Personal Jesus tetszett)
Ez egyébként már csak azért is ostobaság volt, mert ikszilon direkt olyan nickeket választott, amik kapcsolódtak a korábbiakhoz. Pl. aqy - va1aky ikszilon - fixylon - xilikon
Másrészt fogalmi zavarban vagy, nem tudod, mit jelent a fikanick szó.