Minden, amit a sorozatról tudni kell, és érdemes. Akik nézik a sorozatot, és hasonlóan rajonganak érte, mint én, azoknak nem is mondok semmit, akik még nem látták, nem tudják, mit hagynak ki! Egy topik, ahol kötetlen csevegés keretein belül oszthatjuk meg egymással a sorozattal kapcsolatos összes észrevételt, problémát, eseményt. Mindenkit szeretettel várok! ~:-))
Bocsáss meg, hogy nem jelentkeztem eddig, de otthon voltam, és otthonról nem tudok neteznik per pillanat.
Megkaptam a dvd-ket, meg is írtam, pár nap és megkapod.
Bocsi még egyszer, sajnos ez jól kijött. Ugyanis van otthon is net, nem az a baj, úgy gondoltam, tudunk majd értekezni, csak éppen pont bekrepált a gépem, vagy a net, vagy nem tudom mi, lényeg, hogy nem bírtam felmenni az internetre otthonról.
Sziasztok! Már nem tudom hányadszor néze a sorozatot,és nem bírom megunni! Sajna a viasaton a héten vége...megint... Szeretném megszerezni az összes évadot! Valaki tudna segíteni? Csak a magyar hanggal készült film érdekel!
Engem (is) érdekelne, hogy hogyan juthatok hozzá a dvd-hez, ha angolul, az is jó. Szóval, ha valakinek van info-ja, látta valahol stb, meg tudná írni ide? Amúgy az összes évadot láttam már..... : ) úgyhogy nem azért érdeklődöm a dvd után, mert nem láttam még a végét.... hanem mert egyszerűen meg kell szereznem ezt a sorozatot dvd-n!!! Ha valaki tud valamit, légyszi írjon!
Ó banyek... Tudtam, hogy valami turpittyág van a dologban... :) Nagyon nehéz kifogni az olyan oldalakat, ahonnan viszonylag reális feltételekkel, semmi átverés nélkül tud az ember viszonylag jó minőségű filmeket letölteni.
Hát igen, csak k*rvára kell vigyázni, hogy hova küldesz sms-t... Mert hallottam már olyanról, hogy egyszer küldött az ember sms-t, aztán elkezdték bombázni cserébe emelt díjas sms-ekkel, amit mint kiderült, a címzettnek kellett kifizetnie... Így zsebből simán volt 50.000 Ft. Az az oldal is sms-es, ahonnan én szoktam tölteni, de az garantáltan nem átverés, mert már számtalanszor kipróbáltam. Csak momentán az oldalt nem találom. :-D
A viasaton a heppy end-es vég volt igen. De a másik kettőt én nem láttam, mert a HBO-n vetítették, és nálunk nincs HBO. De jobb is, hogy csak ezt láttam, nem szeretem, ha egy filmnek (pláne egy sorozatnak) rossz a befejezése. Ha már egyszer olyan szórakoztató volt nézni, és sokat nevettem rajta, izgultam értük, akkor nehogymár úgy fejezzék be, hogy hát igen, mindenki szomorú, ez a rideg valóság...
Én tudok segíteni. Csak arra kérlek, hogy mivel olyan az agyam, mint a szita, és mire hazaérek biztos nem fogok emlékezni rá, hogy el kéne neked küldeni a címet, lécci dobj már egy mélt a postaládámba. A mélcímem publikus.
Képzeljétek,eddig nem is szerettem a Szex és New Yorkot,de mióta láttam 2 évadot,odáig vagyok érte.Nem tudnátok segíteni,honnan lehet ingyenesen letölteni az összes évadot?Nagyon fontos lenne!!Az e-mail címemre küldjétek el,ha van vmi ötletetek:maybe18@freemail.hu.
Miranda anyjának a halála nem hozható összefüggésbe Sam orgazmusával... mert csak úgy egyszerűen eltűnt neki. Miután keménytökű "üzletasszonyt" játszik a szerepe szerint, ez lehet a stress-től is - de a végén persze happy lesz a történet. A számozásos pózoknál a Kámaszutra nevű örökbecsű lehet a segítségedre - azt hiszem ott számozták meg a pózokat. Jó sokat!:)
Igen, nekem is elég fura volt, hogy Samanta nem élvezi a szexet. De azért a rész végére ismét belejön. :-) Meg van olyan rész is, amikor önként cölibátust (nem tudom a nőknél hogy hívják ezt) vállal. De a rész végére abból is kiábrándul. Meg hát ugye az utolsó részekben meg azért nem élvezi, merthogy kemón van, de a vége heppi end. Legalábbis annak a verziónak, amit én láttam. Állítólag 3 befejezése van a sorozatnak. Egy heppi end, egy pesszimista, meg egy arany középút. Nekem a heppi end van meg, és szívből örülök, hogy ez van meg. :-))
Fú, na ezt a részt most hirtelen nem vágom. De az ismerős, hogy volt egy ilyen rész (sőt, több rész) hogy a Samanta nem élvezi a szexet. :-)) Sajna nem tudom a pózokat. :-DDDDDDDD
Nagy kérésem lenne. a szerda esti részben meghalt Miranda anyja. Samantha ezen kibukik, és nem élvezi a szexet, pedig mindenfajta pózt kipróbálnak. Ha valaki lenne olyan kedves és megnevezné ezeket a pózokat (ha jól emlékszem az egyik a 17-es? volt), sőt, ha még képekkel is illusztrálná, nagyon hálás lennék. Tegnap próbáltam egyik haveromnak elmagyarázni, hogy hogy is nézett ki, de nem ment :)