Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.06 0 0 255
Az Electrolite és az E-bow The Letter el lett találva mondjuk, + bár kissé debil, de nekem tetszik a Zither is.
Melyik albumot hallgattad legtöbbször, és számszerint hányszor?
Én nem tudok sokszor egymás után meghallgatni valamit mert megunom. Ez alól csak a nagyon jó albumok kivételek néha.
Mi a többi kedvenc zenekarod?
a_viking Creative Commons License 2000.08.06 0 0 254
Állítólag a két utolsó lemez keveréke... amit nem bánok akkor, ha az Up-ra hasonlít, de igen, ha a HiFi-re. Azt ugyanis életemben vagy tízszer hallgattam meg, annyira nem tetszik.
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.06 0 0 253
Az Up tényleg nem rossz, de szerintem össze se lehet hasonlítani a régebbi lemezeikkel. Egyszerűen egészen más. Persze, van akinek ez kell, de nekem leginkább olyan számok tetszenek mint pl. az End Of The World, Exhuming McCarthy.
Nekem ami nem tetszik az Up-ban az a dobgép+pár speciális effekt (persze valami kellett Berry helyett) lsd. Airportman.
A Hi-Fi-nél meg kicsit túlerőltették a folytonos megújulásukat.

De milyen lesz vajon az új album?

a_viking Creative Commons License 2000.08.06 0 0 252
Szvsz az Up fantasztikusan jó lemez. Amikor először meghallgattam, akkora hatással volt rám, hogy napokig nem bírtam más lemezt hallgatni. Szó szerint megríkatott. Ilyet még lemez nem csinált velem. Nem tudom, ki mit hallott ki belőle, kire hogyan hatott, de sokan hasonló véleményen vannak. Különleges hangulata van, és nagyon oda kell rá figyelni, hogy megértsd, miról szól, persze lehet, hogy akkor sem fog sikerülni. Teljesen zavarba jöttem, mert a számok más hallgatások alkalmával más érzést váltottak ki belőlem, és úgy éreztem, nem sikerül megfognom őket. A végén már azért is tettem el, mert összezavart teljesen. Egyszerűen más, mint a többi lemez. Azóta is ritkán merem elővenni...
A Great Beyond? hát... bocs, hogy ellent mondok, de kicsit csalódtam. Mit mondjak? Hogy hol a régi függetlenség és öntörvényűség? Egy filmhez írt számból mindig gyanúsan megrendelésszag árad...
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.06 0 0 251
Bár én nem ismerem (még) igazán a régebbi anyagaikat, a Document tetszik a legjobban, nameg persze az Automatic.

Az utolsó 2 albumuk bár élvezhető, de már nem az igazi. Sajnos öregszenek... igazán jó zenét pedig CSAK fiatalok tudnak csinálni. A Great Beyound ennek ellenére REMekre sikerült.

a_viking Creative Commons License 2000.08.06 0 0 250
A murmur-reckoning lehetett a legbulisabb. Aztán utána talán még a Document. Nekem személy szerint az első lemez az egyik kedvencem, hihetetlen energia van benne. Egyébként ők maguk a harmadik nagylemezre,a Fablesre (ami Londonban készült) emlékeznek legkevésbé szívesen. Utálják Angliát...
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.06 0 0 249
Szerintem a Shiny nem túlzottan rossz szám (bár a klippje eléggé).

Még egy kérdés:
Nektek az R.E.M. melyik "korszaka" tetszik leginkább?

a_viking Creative Commons License 2000.08.05 0 0 248
Burg, mégis bejöttem és írtam.
a_viking Creative Commons License 2000.08.04 0 0 247
a leggyengébb egyértelműen a shiny happy, akárhogy tetszik akárkinek. ez volt az a szám, amit – utólag bevallották – igen-igen égőnek tartottak maguk is.
a_viking Creative Commons License 2000.08.04 0 0 246
burg, reagáltam oda, ahonnan küldted.
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.04 0 0 245
a_viking: énis

Figyeljetek (már aki olvassa...) :

Azt fölösleges kérdeznem melyik a legjobb R.E.M. szám, mert szerintem nem lehet eldönteni.

De melyik szerintetek a leggyengébb ?

a_viking Creative Commons License 2000.08.04 0 0 244
burg, küldtem emilt.
a_viking Creative Commons License 2000.08.04 0 0 243
Kate Piersonnal rengeteg koprodukció készült, lehet, hogy valahol van valami, majd utánanézek...de nem ígérek semmit, mert így hirtelen nem ugrik be, mire goldolsz. Talán valami feldolgozás lehetett.
burgberger, mindjárt lecsekkolom a leveleimet, aztán írok.
wired Creative Commons License 2000.08.04 0 0 242
szia a_viking!
te sem hallottál arról a számról amiről írtam? gondolom hátha, ha olyan sok lemezed van...
Előzmény: a_viking (236)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.03 0 0 241
Elment újra
a_viking Creative Commons License 2000.08.03 0 0 240
burgberger, van egy kis gond... az üzeneted olvasható, de a lista karakterzagyvalék. küldd el mégegyszer de más formátumban.
Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.03 0 0 239
Sajna csak egy nagyon régi lista van begépelve, ha nem tudnál választani, előkereshetek egy újabb verziót is (egy másik gépen van). A listán van 1 csomó LP meg kazi is.

Küldöm e-mailbe.

a_viking Creative Commons License 2000.08.03 0 0 238
Hát hogyne... Mid van?
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.03 0 0 237
Van köztetek valaki Pécsről? ...bár ez egy eleve elhibázott kérdés.
Mindenesetre a klubba én is jelentkeznék.

ja és kéne pár régebbi R.E.M. album CD-n (másolásra persze). Cserébe tudnék másolni 2-3000 féle CD (mind rock, alter., jazz...) közül bármit.

Érdekel valakit a dolog?

a_viking Creative Commons License 2000.08.03 0 0 236
Sziasztok, REMberek!
Még csak most fedeztem fel a topicot, nem is értem rá végigolvasni az egészet...de majd törekszem rá. sok érdekes hozzászólást olvastam itten, és azt hiszem, csatlakozom a clubhoz. (Mellesleg fővárosunkban tengetem az életem.)Szóval rajongója lennék én is nékik, már több éve vagy mondjak évtizedet? Elég sok minden megvan tőlük, vagy negyven lemez(singles included)– sajnos outof előtti anyagokhoz elég nehéz hozzájutni – könyvek, fotók, interjúk, szövegek, ha valakit érdekel valami, ne habozzon, firkáljon...
Vajmi kevés újság van róluk mostanában, nem igaz?Egyébként ha valaki igazán friss hírekhez akar hozzájutni, legegyszerűbb a www.murmurs.com-ot meglátogatni, mindent lehoz, ami újdonság velük kapcsolatos... csak nem árt igyekezni, mert gyakran frissítik...
wired Creative Commons License 2000.08.03 0 0 235
hi, üdv mindenkinek!
idekűdtek, én meg jöttem
szóval a helyzet az, hogy valaha, jó régen, cirka 10 éve láttam egy duettet (MTV-n), amit az R.E.M. énekese danolt a B-52's énekesnőjével (ez nem a happy szám) valami lírai zene volt, szinte csak egy gitárral

...álmodtam, vagy esetleg valakinek beugrik valami?

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.03 0 0 234
Üdv!
Tud valaki magyar nyelvű R.E.M. honlapot?

És mit szólnátok ahhoz, ha általam és a ti közreműködésetekkel készülne egy R.E.M. hp (a klub helyett...), mp3akkal meg minden.

Vélemények?

zsuzs Creative Commons License 2000.07.17 0 0 233
Ó, hogy a jó édes....csak ma tudtam meg. Sebaj majd azon a klubbon segitunk rajta.
llill :) ugye számíthatunk rád is?
Előzmény: llill (232)
llill Creative Commons License 2000.07.14 0 0 232
R.E.M.berek!
Holnap (lassan már ma), szombaton du 1-kor a 3Sat-on R.E.M. KONCERT!!! Az 1998-as New York-i fellépésük. Megnézni, felvenni, ki nem hagyni!
Üdv mindenkinek,
llill
Rastaman Creative Commons License 2000.07.13 0 0 231
Sajna nem nyaralok...
:((
meg nem!
:)
majd lecsekkolom, koszi!
Előzmény: zsuzs (230)
zsuzs Creative Commons License 2000.07.13 0 0 230
Ismét vannak hírek az új almbumról a murmurs-on.
Hová tűntetek? Csak nem nyaraltok? :-)(
zsuzs Creative Commons License 2000.06.29 0 0 229
Mickeyt meg kene probalni mailben elerni. Hatha ott sikerul.
Egyebkent idaig hanyan lennenk?
ame Creative Commons License 2000.06.28 0 0 228
NA ez az!
MICKEYKNOX!
Eördögh Creative Commons License 2000.06.28 0 0 227
Nanana... Már kaptam mailben is egy egész jelentkezést. Úgyhogy nincs okunk sírni. :-))
Írjatok csak, majd gyűjtöm, aztán ha karácsonyig összejön a megfelelő számú jelentkező, akkor... És különben is, hol a topicgazda?
Előzmény: ame (225)
zsuzs Creative Commons License 2000.06.27 0 0 226
csak kár, hogy nagyban nem latni oket, mert igy alig lehet kivenni, hogy mik vannak rajta, pedig biztos erdekes lenne

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!