Hát igen a váracska tényleg giccses,de a színek...Vagy csak azért tetszik a színe,mert momentán mániákusan kedvelem a sárgától a bordóig az árnyalatokat...
Igen ezt én is észrevettem,de ha többen ülnének a gép előtt az jobb lenne.Hogy mikor fogom bejezni?Fogalmam sincs,de klassz ,hogy tetszik,majd igyekszem.Mindig akkor van kedvem rajzolni,ha épp nem vagyok abban a helyzetben:)
Én meg mostanában nem rajzoltam semmit, pedig egyre jobban megjön a kedvem, annyi szép rajz-festmény érkezett ide az utóbbi időben :-) De majd megemberelem magam :-)
Ez a boxeres fázisrajz nagyon ígéretes, várjuk, mikor fogod befejezni.
Olyan időpont nincs szerintem, amikor mindenki egyszerre ér rá, meg hát ez nem chat, szóval valaki feldob egy témát (rajzot) és akkor reagálunk rá, amikor épp ráérünk. De ha kérdésed van, vagy mutatnivalód, akkor elég hamar szokott rá jönni észrevétel :-)
Nagyon szeretem a stílusodat! Nekem az ilyen "jelzésszerű" képek jönnek be jobban, bár erősen csodálom azokat is, akik részletgazdagon tudnak festeni, rajzolni.
teljesen igazad van! a szügyüket nem csináltam elég mélyre. próbálok odafigyelni rá, de mindig csak akkor veszem észre a hibákat, amikor már kész vannak... alapvető hibáim közé tartozik a szügy :) a másik meg az hogy néha kicsi fejet rajzolok a testhez képest. de ezen már azért sikerült javítanom.
Nagyon szépek a rajzaid és az állatok is gyönyörűek!
Én egy kockát se tudnék lerajzolni, úgyhogy nem muszáj hallgatnod rám, de nekem úgy tűnik, a lovak mellkasát nem veszed elég mélyre, vagy hogy mondjam.
Majd figyeld meg, hogy a könyöknél (ott is van valami bibi anatómiailag) egy kicsit mélyebbről indul és a csípő felé emelkedik a has vonala.