Mi folytatjuk azt a munkát amit elkezdtünk. Megfogattuk többet nem foglalkozunk bírókkal, ellenféllel. Ez egy sport és sportemberként kell viselkedni. Hova lenne a világ ha vélt vagy valós sérelmek miatt a díjátadón mindíg csak a győztesek lennének ott? Hogy nézne ki 1 BL díjátadó ha a vesztes levonulna a pályáról?
Mi ilyet nem teszünk! Mindíg is voltak győztesek és vesztesek mióta világ a világ. Sportemberek vagyunk és büszkék, akik nemcsak győzni tudnak de emelt fővel veszíteni is.
Sajnos nem találkoztunk a pályán (pár embert kivéve), de láttam, hogy ott voltatok. A színpad rossz elhelyezése miatt én meg se vártam a díjátadást. De amit írtatok a történtekről az elég furi. (nem akarok rosszabbat írni.) Bár az idő sem kedvezett, de a Soldiers - Wolves, azonos eredménnyel zárult mérközése izgalmasabbnak tűnt.
Trugyi, nem tudom képben vagy e, de tegnap azt mondtad a meccsen, hogy beszélni szeretnél velem. Majd jövőhéten várom a hívásod, csak most padlón vagyok, mert én most értem haza:) Alig birtam hazavezetni a "drogszállítót". (a szerveknek üzenem, hogy nem ittam, nincs drog, és amúgy sem én vezettem, a kurvára meg azt hittem stoppos!)
Élmény volt veletek az út a 'vörösnitrósvillámmal'! Nagyon horzsolt!
Szevasztok Pacsirták!!!! Nagyon jó volt a tegnapi nap!! A meccs igaz h felejthető volt de a hazaút mindent bepótolt!!!!! A Debrecentől tényleg nagy bunkóság volt amit csináltak!!!! Na mind 1 !!!! Szevasztok!!
Úgy gondolom nem csak én, de ti is többet vártatok a tegnapi döntőtől. Nem csak a két csapat játéka és taktikája, de az időjárás is pocsék volt. Sajnos nem ez volt a focsi ünnepe. Főleg úgy nem, hogy debrecen (szándékos kisbetűvel) nem vette át az érmeket, hanem durcásan levonultak a pacsi után. Én kívülről semmi olyat nem láttam ami miatt így kellett volna viselkedniük. Az, hogy Willy és BG állandóan bent volt a pályán azt már megszokhatták a hazai focsi rajongók. Nekik lehet, csak nekik. Talán a szabálykönyvben is van ilyen kitétel..... Ezért megsértődni kár. Szerintem így is győzhetett volna a debrecen, ha nem hiszik el túl korán, hogy megnyerték a mérkőzést, és nem lett volna ennyire olvasható a játékuk. Este még megfogalmaztam egy velős megjegyzést a hajdúságiak viselkedéséről, de aztán rájöttem hogy kár lenne ide leírni, hogy Dózsa György a vezérük.... Enékül is sokakban megfogalamzódott sok sok velősebb kritika. Ezzel nem segítették elő a focsi népszerűségét.
A Győrnek gratulálok, sokáig voltak vesztes állásban, de nem adták fel. Ez és semmi más nem tetszett a játékukban. Erőből játszottak, ami nem túl látványos, max eredményes. Így nem lesz lesz sok nézője ennek a játéknak. De az eredmény és a szponzorok ugye.... Most ugye lehet fanyalogni, hogy a kiesetteknek savanyú a szőllö, de ez nem így van. Azt hittem jó meccset láthatok, jól fogunk szórakozni, de a két csapat semmit nem tett ezért.
Jó estét mindenkinek! soldiers én most perpillanat 12 éves vok és akkor is mehetnék edzésre vagy túl kicsi vok még ? sok szerelést néztem el játékból!! :)
A Pétereknek utólag boldog névnapot kívánok! Vasárnap 19:30 Szolnok TV, Szolnok Soldiers-Budapest Wolves II. (ism) (+szakkommentár, szabályismertető). Terjesszétek, hogy majd könnyebb legyen a toborzás! A Néplapnál már tudnak róla, reméljük lesz nyoma!
"Örülök" neki, hogy nagy nehezen kisírtam, hogy ma időben végezzünk, erre látom, hogy nem lesz edzés... Fasza. :(
Másik rossz hír (legalábbis nekem az,nektek jóhír): nem tudok menni a holnapi döntőre,mert vasárnap bútyi. Nagyon sajnálom, ha kellemetlenséget okoztam ezzel, Geri. :(
Egy nagyvállalat vezetőjének fel kellett hívnia egyik alkalmazottját az egyik központi számítógép meghibásodása miatt. Felhívta az alkalmazott otthoni számát, a kagylót pedig egy gyerek vette fel suttogó hangon beleszólva: - Hello? - Apukád otthon van?- kérdezte. - Igen,- suttogta vékony hangon. - Beszélhetnék vele? A főnök meglepetésére a vékony hang azt suttogta: - Nem. Mivel egy felnőttel szeretett volna beszélni, a főnök azt kérdezte: - Anyukád ott van? - Igen, - hangzott a válasz. - Beszélhetnék vele? A vékony hang ismét suttogva: - Nem. A főnök, remélve, hogy akad valaki, akinél üzenetet hagyhat, azt kérdezte: - Van még ott valaki? - Igen,- suttogta a gyerek -egy rendőr. Csodálkozva azon, hogy mit kereshet egy rendőr az alkalmazottjánál, azt kérdezte: - Beszélhetnék a rendőrrel? - Nem, el van foglalva,- suttogta a gyerek. - Mivel van elfoglalva? - kérdezte a főnök. - Az apuval, az anyuval és a tűzoltóval beszélget, - hangzott a suttogó válasz. Növekvő aggodalommal, és a telefon hátterében egy helikopterszerű hangot hallva, a főnök azt kérdezte: - Mi ez a hang? - Egy helikopter- válaszolta a suttogó hang. - Mi folyik ott?- kérdezte a főnök most már megrémülve. Félénk suttogó hangon válaszolt a gyerek. - A mentőalakulat most landolt a helikopterrel. Megrémülve, aggódva, és enyhén szólva zavartan kérdezte a főnök: - Mit keresnek? Még mindig suttogva, kuncogását visszafojtva az ifjú hang így válaszolt: - Engem.
nekem azt mondta az orvos hogy jót tenne ha elmehetnék a nagy mecsre,+a pesti Bvsc levegő gyógyhatását is említette... NA MEG CSÍLÉDEREK PUSZIJAI +...(sz=nc)