ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... örökös habirusok atomhabirusok és utánNUK? -de előtte, el lőtte? 1.: 6/19. A KÉP? -PÉK? -kik mik, miki MOék, sütötték ezt ki? (sült de dzsiDOM lerbe pogácsa -fasirt ((hamerger)) vagy?- tok?) Fita, ha valamibe nincs fény, az a szó legszarosabb értelmében is, nincs benne élet, és ha nincs benne fény, akkor csak rohadás? (visszahivás hivatás hitet és szivatás?) Vissza 1984 Julius 4-re, hogyha fény adott neki az a nagy FEHÉR ÓRIÁS (akkor ezüst embernek hivtam) kristály ember, na most az hogy krisztus, az az a KRISTÁL EMBER, ami mi magyarok, akik velem vagytok,(ufo-k) ti is azok vagytok!!! Minden mindeki kik eleve örök az, ami és aki, és azt meg változtatni NEM lehet, mert ami porból, az por és hamu és kamu, ládd ITT AKIK CSAK PORBÓL PORRÁ, na mnden az, elől a dzsiDOM kiválasztott örök habiruzóAIkkal, és most... Na akárki ha te ezt tudod olvasni, olvasztani, akkor vasat eszel, eszelsz? Na nem, hanem ÉN? -fábul vaskarika vagyok, ostor csapó kanyaritó? Isten ostora?- Ver Stein vér ver, és azt veri legjobban, akit szeret teti, tetük? -tütütt... Trőha, akik a fény gyerekéi? -azok ténleg fénnyel, közvetlen táplálkozunk, egyetek fényt, na itt az hogy kell a szent lélek, az csak fényt lelek (energia vagy a te energiád dzsihád) nyelek, ha nem NEM LESZEK, (nekik na kik?) na csak az a leszek, ládd SÁRTAN OK NUK? MAGUK MAG UK? 2.: Zitt az hogy szabad energia, az minden ami fény, ládd a rohadás is az, de csak addig, ming van mit ROHASZTANI TANI TANI TANTA...na itt az hogy Jé$$Husuk $$$... 00 $$$.. hulla az égbu? -nincsak bárnyUKká lett, ami azonnal nekem...fita, itt akik bejöttünk a barlangukba, mert az, azonnal, nagymama ha te meghalsz, én is, na nem nekünk nincs olyan, mert mi nem dzsidók (dzsiháDUK?) vagyunk, na most ...itt minden erőszaggal TELISTAR SZAR szaggal szaggat 77 ezerzer megkörörölik pörkölik a fÖldeat, azaz ezt a sár golyót, hogy egy nem dzsidót, a dzsiDÓMjAIkba,AKLAIKBA, VAN ABLAK ABRAK?- KUKUKKK... maguknál is dzsidóbbá teszik, toszik, és ez azonnal, ki az aki nem akar pénzes lenni, és nem éhes? Na a magyarok, lehet hogy itt teljesen el lettünk zsibbaszva, DE mégis a VÉR NEM VÁLIK VIZZÉ? -JAJA HUGYUK -KUGYUK? Fita, ezen iratok, most közvetlen kapcsolátba kerültél a fénnyÜNK, szó szól szerint Jézus? -fita hihetelen de nem HUS ÉS FŐLEG NEM A COFFÖLT -ABÁRDÖLT JUHUK A GFERENDÁRA SZEGECCIZVE AZ TE VAGY, MERT MEG SE KUKKANHATSZ TE SZERENCSÉT MAGYAR FEKETE BÁRÁN DE NUK? Fita mi a NUK UK, ha nem egy nagy fény villanásuk, lássuk? Nincsak most az? 3.: Fita, most az lenne, DELLIRIUM A VILÁG ÜRBE, NA OLYAN NINCS HOGY VILÁG ÜR, DE UR, AZ SZÓSZERINT AZ!!! Nincsak én fény vagyok, JézimMarim fényében ébren, nappal népen tüzön vizen át...és itt repcsepita néven, leirtam hogy Jézus az fény JézusUNK van csak, akik mulandók, azok köztünk is, mert bebeszódatak a vas avas anyagUKba, azaz egy fekete lukak csak, segglukak, ami most látod olyan NAGY hogy eltakarná végleg a napod? Na az hangjah a yahwah gyapjas nyavajájuk,(impoztorok pász torok meg pászka) miért nem a NAPOT, adta nekik, mert ők a anya god botolója? Fita, most én a magyarjAIm mmm... fiteljatok, végül is minden jó lett jó lett jó lett... mert a fenekünk ki lett, és klié?- MOé lett? Zna aza haza Nap Háza FÉNY, amikor találkozok a MI FÉNYES ÉGI MAGYAR OK TESTVÉREINKKEL, na most itt arról van szó, hogy AKIK MEGDÖGLENEK MERT LŐTTEK, azok megett is, ládd te nem tennél meg minden a te? -fiteljal, itt csak VAGY A FÉNY CSALÁDUNK UNK, vagy most fiteljal, te meg se mukkanhatasz, ha te magyar ok vagy, rok ok okra orka az egekbe de a te eged(dege degesz) vagg teked, ha lenne? Fita minden ami elmulik, az örökre, és most ha te... fita, az irtózatos KINOM, GYÜTRELMEM most hogy a saját testem, fita egy test és fény benne, JézimMarim mmm...fénye seggit? -csak az... Nincsak, ha te ezt...most tanulmániázva (Sallah monya töke fénye) tanum, fita JézimMarim meg én örök egy FÉNY...látod a napom, azaz UFO-k? -made in, mad e? -Hu? Who hohohooo... Innenn... fita, csak fény, de közvelten, tahát amit eszel, még ha növény is, bürök bürkük vagy? Fita, ezek a vilogácsa kása... veszed,eszed, eszed? 100! - oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ BBa!
UFOzzuummm... miEeee... A magyarok IstenÉra esküszünk, esküszünk, hogy rabok (rabbikÁIk csöke fasa -luka) nem leszzünk, akkor mi lesz? -mi van? 4.: Kávézzuummm... hogy mára mi ujat, na a nagylábujom még mozog, de ismét, a Nap alatt semmi uj, éz az is örök uj jujujujujjj...Zet most az, hogy aki hisz, mint a kutya, az elől menekülj,mert az fel akarna áldozni, azaz magát kéne kéne, de látodd... az Ég és föld teremtője aki egy jó Atya, atyák apák pupák napja ma vagyon, hol a nap? Hé hé hé...királyok, hol a népetek? -egy szem se? Zna ezt azért, hogy meg láthassuk mind egyikőnk, mi köteles less? Fita, most onnan, egyenesbe. tehát ahogy már láttam, hogy a fénybe nincs folt, de olyan hogy titok, amit ti sose tudhattok, tok, de kaptok...Előbb ha az Ég és föld teremtője, akit soha senkise látott... fita itt az árok? Az árokba három kavics, megfogom a csecsed Maris, ha megfogod mit érsz vele, tele lett a marokod vele, na a markod szőrös? Sóval, de csak alsó madár fogással? Ha hinni kell benne bennük, most benne vagyunk a belükbe, s nincs lükverc, ládd Jónás a cethal gyomrába,de az kiokádta? Sóval, ha vak vezeti a világtalant,itt csak ÖNEVÉS VAN, ami nem véletlen van az iratokba, GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, DE RÖGTÖN NE XEXÖLJ? Fita, ezt most nem tudom levezeni, hanem figyeljuk meg az élő természet korforgalma alma? Fita, itt az hogyha bele harapunk, most benne vagyunk, és porból lettél, közbe gané? -azaz mint szerves anyag od, benne vagy a körforgalomba Lomba a fák virága fübe mintha intene, árnyaimban meg pihenni? -Fita az nélkül hogy tudnád, gané vagy? Zinnen, az növényevő állatok is, láde minden egymást is xexöli meg eszi,eszünk? Zna egyetek fényt? 5.: Ha fiteltek, most elleinte, hogy egy KIRISTÁLY EMBER ALAKU SZOBRON, jövök be,ma egy fekete vasszobor, de olyan hogy kémény? - vas acél kőkemény lenne, nem, és ezt ha olvastatok eredeti gnosztik iratokat, akkor ez nincs is, ami vissza... Na az Ég és föld teremtője -mestere, önmagát adta...apuék, most ne folyassam, egy szomoru vásárnap... mert nincs értelme! Fita itt minden a TISZTÁN LÁTÁS ÉS ÉRTELEM ELEM ELLEM...na most,azzaz a szemmel energiával, ládd itt minden conbaszó, és azzal, csak ön emészet tenyészet van, ládd akik husa kivánatos, azokat meg áldják, mig azokat akiké nem, fel áldozzák? Fita, ezt gyerekKoromtól ki akartam ugratni, nincsak...fita itt teljesen akik a föld alattiak, és aföld belseje, na azok, vigyáznak az áldozataikra, Kivéasztottak meg akik azokat irigylik, elől, avaga, nem minden ami állat =hushozam ábRam,neked adom a földet ham ham ham..fita ténleg van a cobra mérgeis kigyó fajta, na most ...zitt most ha Istent? -félni kell, ez most én sose féltem, és amibe meg tudok kapoaszkodni, apu töke szára szőre? Most hogy gondolsz a magyar ok szüleinkre, és most az hogy magyar ok?- Fita most a szemünk szemük, mü, előtt dül el, hogy ahoz hogy uj eget földet teremtsenek, NA ITT AZOK, AKIK CSAK FÉLELEM ÉS MINDEN PERCBEN RETTEGTET A HALÁL ADÓK??? HITEL KÁRTYA, HAMIS KÁRTYÁSOK? 6.: Ime a hellzet, most ahogy a fénybe, nem a fényből kijöttem, hanem most megjelent alatta, egy olyan, mint a kristály üveg ember alak szobor, most egy vas ember szobor, de elfekve, és azon azzal...egy pillanat sem, bent vagyok a záp -kotlós tojáSUK supp...közepin ázok? Na most, egy pilllanat, amit a föld? Ezt most hosszu lenne, mert azokkal, akkikkel ezen látomásokat meg tudtuk jelenteni, mit jelent? Na mi,akiket ezek a jelenések az Égen fények, csak ha esetleg, azaz ezen gondolátokat... na most minden, mert mi is hozzá szoktunk a vakseggbe veréshez... fita, csak a a aaa... ha mi lennünk az hogy annyi fattyud lészen, mint a tenger fövénye pora, csillag az égen, csak azt... nicsak több teremtő van, és itt elől a méreg keverők, akik a financia, és itt... nincsak ha egy az egy kapcsol lát? Azaz nekemneked olyan hogy megöllek, eseleg megölellek, na kinyilt végre vallhalla a szemed, szemetek, csak az van!!! Nincsak a ganéjuka satan tan szartaNUK...na csak az ugy...itt lehetséges, mert az UTUNK, UTUK? Zna azt hogy állatkinzók áldozók?- elég volt, és ezt csak ti ti ti.. tá tá dá, s az van, hogy mintha a föld magától meg ujjulna? Zna apuk azt várhatjÁtok? Na ahol vagyunk most? -vagy vagy... Innennn... ismét felvettem egy dokumentő, ami akik itt... voltak, most hol vannak? ... Fita, a teremtők, de most az mnden olyan, ládd india kina az arabok-africa stobb...ja ha befektetel 1000 dollcsit kinába, legalább 20 zorozza magát... fite itt játcák a bazári majmot, (ellenseggeskedhetnek seggbe verősdi (bossok) meddig?) na itt velünk kezdődik, hogy esetleg a vég belük, azaz fényt beléjuk? Fita, az egész örökös örökÖlt habiruzásAIk, egy árJátékuk, átverik a népeket, mint sárt a szulápon, klatty...mit gondoltok, ki mi ki MO, az ellensÉg? 100! -oááá... ...Ancient Aliens. Decodink the Drqgon Gods Available DVR . HISTHDE BBa!
UFOzzuummm... miEeee... A magyarok IstenÉra esküszünk, esküszünk, hogy rabok (rabbikÁIk csöke fasa -luka) nem leszzünk, akkor mi lesz? -mi van? 1.: 6/18. A KÉP? A fény .honainkból ide be jövetelem, most előbb, a Luczi halluczinázi dami-domináczi fekete vasszobrom ÁBRÁM ANGYALI RUHÁM, na ez az, hogy amit a KÉPEIK, FARAGOTT SZOBRAIK, NA AZ A PORHÜVELY IS, és akinek nincs lelke, annak NINCS VASA, HASA? Most ami mindennél ürük ÜRÜ LÉKUK siralmas -röhelyes, hogy végül is, mi magyarok NEMESEK VAGYUNK, és kik a jobbágy bárgyui (fiteljal olyan keverés kavarás kezdődött, ugganés senki de előbb a magyarok, ne tudja ki fia bornya, csak a NEMES ÉK, MOÉK???) van bárgyubb köcsöGÉik? Fitaljatok, én az vagyok, ami ládd Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, zna az hogy ÖRÖK NAPPAL VAN CSAK, CSAK AZ VAN,JÓ NAPOT! Fiteltek, Az nem lehet, hogy annyi sziv hiába onta vért, s keservben annyi kebel, szakadt meg a honért, na a TE HITED, MEG GYÓGYITA TÉGEG,na az is erő, és azoknak már fekete rüha -rühe van, azaz angyali pongyolájuk? Lyuk azért mert fekete, és az az aurája is! -selátni se sejteni, hogy ők miért vannak Uj Jerusálom? -leszálla az ürbül rühühühühüüü...most annak a közpin ázunk, fázunk? Fita, most ténleg amiket ide be JEGYZETELEK? Előbb a sajáta közvetlen család tagjaimnak, és most a nagycsaládÁInban bank, vagyunk olyanok, ládd akik a Mi is ufo-k vagyunk! -nem tartották furcsa, hogy ezt kijelelntés, nincs vita? Fita, eddig minden kezdemennyezésem törölték, s ha én nyitom ki a szám? -ja de a kis bugyli bicskám? 2.: Na a kerszténység fel vátelével, amit ma is tüzzel vassal, nincsak a NUKI sok na meg akik az Egedbe?- hágnak, miért? Zna fita, itt hogy én kora gyrrekKorom óta, a seggembe egy zabbszem, mert a barátaimat...(fita a sját egy lukbul butnk ki, édes husom tesóim???-fita a Pitu bátámat, na nem tudták mert mi nem ismerünk halál? -őt nem!!! -de ládd Jessuk, egyetek meg itt a husángom, fita most jönnek Xrokdezertek, és összjátk, mert most ki gunolják a a aaa... KirályUk coffolt abárdül juhusUk a kurávkt latrrok meg eleőzik őket, tehát valami olyan, hogy minden ami vakkan, kakkan) először ellenem tudják heccelni, az ugy hogy vagy megölik (ládd a közvetel bátám, hugom) vagy beteg lett, vagy át helyezik, de mindenhogy vagy pénzükké vasuká teszik,fita itt most...na nyiltan nem merek, de az Idex hu? -haza akarták vágni, na most én megelőztem őket, és ők is angyalok!!! Nincsak az összes ami itt sikér sakkIlla sekullóseköl? Az UrUK Sionba? Seol trónöl? -akik életet adnak veszenk, de mi az hogy élet? AIzok angyali ördögöik démonya vas szobrUK grádicsok? -csók? -csokolod a kezét? Fitelunka, na most eddig, hogy voltak olyanok mint én, azaz a MAGYAR OK? -FITELJAIL, MI IS VAGYUNK? -na most, kimondottan, a magyarok emléke végleges ...fita, ezek tudnak ténleg...LÁDD UJ EGEKET FÖLDET TEREMTEK NEKTEK (fita a magyrok nélkül csak ür ürülékek nincs semmi, senki csak por hamu s az $$$...Napfény nélkül???)de kik ezek azok miki MŐék? -akiket teremtettek? Na az én meg a magyarok fekete hadAInk, mi amit ládd...MOST AZ, NA AMIVEL VÉGZŐDTÜNK, AZ 1948 Derbő, ami csak ládd...fita, én gyerekkoromba el voltam ájulva, ugy a valáSOS mint az összes amit világerek képek, hogy olyan...Fiteljal a legjobbak a KARA GÖRÖG MITOLOGIÁSOK? (nincsak miért nem marad ha Jézus él, egy irat INRI, és fita, az emlékét is, nicnsak a magyaroknak olyan, hogy meghalt??? -na az az!!! -na annak...ládd ha te nem magyar RULL hallol látol gondolkodok, ez egy nem szeny hármasság, hanem egy, ládd te örök egy egybe vagy, csak azokkal akik egy egy másolatod azaz fénye van, JézimMarim seggit? Fita, maga az épitményeiktól, ma is mindenki hasra vágja magát, ilyen nincs!!! -mase?-mese? -de most ezek pora hamuja te muja, se maradt? Fita,Jn8:51? 3.: Zna, megmaradni, fiteljal, apuék, erre az időre, MARADJ... MEG, na már nem kell hogy mondják, mert én apu, és olyan fatuskónak érzem magam, jaja éd fát vágnak a hátunkon konék?-jaja az AIdások? -áldások? -na mát át kok át ok? Fiteljatok, itt az hogy addig ming a papir, pap iratok,addig nincs vége? (fita, mit mondanak neked, az iratok??? -véres lábnyomUK a levegőba??? -a homokba csikok) Zna én azért is, csiki csiki csilköli a gizs gilisztámat, hogy mit titkolódnak ezek, na most mindennél (él?Ö bődületesebb, hogy a magyarok sose tudják meg, hogy kik mik miki MO?-bidi BudinzAIk és a SwarcAIk? (osztRákok Cszara magyarok CuráLYUK ciróka baróka hányat tojtá az ólba) Nincsak a királyi popság, szent nemzetseggsÉg, égnek, azaz modani mindent lehet, lehet? Na mikor sLuth tesónk, Jövendő bondóba, hogy a végén, azaz előbb a két Sárkan szája nyitva, és az pondrók, két sorba, gondtalanul sétálnak a két nagy Sáskan Óriásra tatott szájába, ami most, ládd csak EGY NAGY SÁRKAN LENNE, NADA VAN A KIS MÉRGES KIGYÓ NEM RÉZ, HANEM ARANY? Zna ennek a vége, hogy A MAGYAROK MÉGIS MEG TUDTUK, VÉDENI A HAZÁT? -IGAZ ÁT NA MI LETT A GAZÁVAL? NA MEG A GAZDAGAIK! -ABRA HAMIK BUZOGÁNA Fita, BUGABuga amit BBa? -nincsak baba? Amit itt az egész fekete vasut vasuk pongyolások lássuk, napot fény beléjük, mi vana a beletekbe? Na most vannak olyan valamik, akik ezt magukra értik? MAG UK? Fita, KITARTÁS!!! -mind halál? -ezt hogy érititek? -hogy miért? -hját a püspök falat? Innenn... ha elhallgattok, a kövek? -faragványuk (kőkövön?)meg szóllalnak, nincsak ess (kiss ess) hassra, á négykézláb...főleg a szent Warrosok Warrosa rosa a szentek szende camu hamu nemzetseggek pu! -apu? -a pu? Itt ma pupák napja, nap? 100! -oááá... BBa! Fita, mindentöknek ott van hellye jel jelen? -látjÁtok? ...https://www.coasttocoastam.com/ ---rád beléd bossnak,az okosabbak bak?
UFOzzuummm... miEeee... Rózsák is nyilnak -nyilaznak (halál por virágpor) Gülbaba sirján... virágszirmok, Tisza partján mandula fa virágzik... Temető a Tisza, mikor kivirágzik... Alle blüchhen... Hova lett a sok virág... 4.: Kávézzuummm... virág? -melyet titkos féreg, foga rág? Fita, az egyik talmudba,mi tudjuk, hogy mi universail férgek vagyunk, na most, ez hogy lenne, lehetne igaz? -az igaznak, lehet ellensége a halál? -igaz, vagy nem mi?- gaz, nemigaz? - s kik az igazgatók? -Mott az hogy teremtők, azok mik-kik ki mi MO ZeuszAIk szerusz? Na hogy emlékezni, azt hogy azt nem lehet nem gondolni, hogy amit te gondolsz, az nem lehet gondolni? Most estére, teljesen olyan, hogy az ami reggel, reggeli früstök, friss tök?- azt most fel kell gurgulázni, azaz... na kéródzeni, de most azt is, fádalommal szültem, azaz... most hivott a barátunk, döglődök, ki nem? Na fita,ahoz hogy fel támadjunk, meg kell előbb dögölnünk? Mot amit mott...ez teljesen az, hogy pitim, miért nem ugy irsz, és beszélsz, ami mi a fény gyerekéi vagyunk,jaja de itt teljesen nyakig el vagyunk (élve) földölve, na most csak lukat (kuromáNUK?) fekete, látunk, vagy semmit? Zna az hogy az a Vasbolygó? -góg s magóg? Na több ilyen van,mint ez a földgömb, és mi vasedény -vázak vagyunk, (nincsak a szent edények, királyi poposág?) na most mnden ami itt, ég és éget, rohaszt, azaz pontosan az, mnt egy cserép ed.nyekbe ültettet növény, fa vagy maga, na a családák, pontosan az ami itt a család ok? 5.: Vissza, hogy ugy 2005 -8 körül, a TEJUT ELÁGAZÁSÁNÉL, MAGYAROKRA OKRA ORKA TALÁLTAM, ÉS VISSZEJÖVET, NA AKIK AZ AMI MA A CSIFFSÁG RONCS - CSONKA SONKA MAGYARORSZÁG? Na az bennünk van, és akiben van fény...Ezt megint,mert itt most...akikben még van élet fénye, azoknak is meg van, a vascarbonferrum váza, ami most nem rég talákoztam LiliTt-el, és neki nincs! -még? Ahoz be kell menni az oroszlánok barlangjába, na most apu hogy megy be, az a nagy medve, az oroszlánok barlangjába, ami szintén, az oroszlán barlang, az a angol UK. -EmpirátusUK virág uralom, minden virág ők értük van, és most végre, most ugrik a majom a vizbe? -loccs... Na most, nem alattuk a szakadék, hanem most az ürbe vagyunk, ahonnak senki csak ha ha ha...madár lett, akkor ki lehet repülni, ez az...Nincsak ha te nem emlékszel, az álom folyásodra, egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom... ez igaz! Hihetetlen...(az első magömlés) a félzsidó gyerek barátommal, minden vasárnap, hallgattuk a szabad európa, juhtörósőuna tátong, rádiót, Drabik Jancsinkat, és egyszereün, édes virág illat, és szivtuk magunkba...s telesen el voltunk ájulva, kábulva, na most... 6.: Na most abba hagyjuk hogy vagy magyar RULL szabadok,vagy nem magyar RULL? -meghalunk egy szálik, na Éljen Tállaasy...(mindenkinek terül tálam, teli málnával,vagy meggy cseresznye... de gulászta?)fita telálkztam vele,ami akkor a fény oldalon,(az az hogy mielőtt ide... és ott van egy... niylás)és mind akikkel találkoztam, Jitlerrel is üzentek, és most mi ki vagyok én? Ne feledjuk, BUGABuga? Tróha itt, ez egy olyan sötét temető, ami nem mikor a föld alól kimászunk, azaz aki itt most ...vakaródzol,na voissza hogy kora gyerekkorunikba, na azok mai is azok, akik had hadobázzon,ha nem bánt senkit, na meg ténleg, ez elhangzott, olyan ismerős, mert itt van? -Gonolátban sem ölj, na ezt látni kell, és ne xexölj, ami ha nem az örök párok törvényes (fénytestefényvérek) fényünk JézimMarim seggit, nincs benne, az nincs! Nincsak ott az ami hang, áll! -az illető csak állat? .ami megint, mintha az állatok, a szelid állatok, az ember barátja, de akik állat kinzók? Zna nekünk, most elszaladtam, mert az idöcsémnek hogy gyerekkorounkba, azok a gyerekek, akiket álmomba, kis kutyák voltak, nekünk nem parancsol senki, és mi azt gondoljuk -képzeljük, ami mi mi csak azt, ami mi akaraunk?- itt rögtön te te te...mit akar a magyar népünk, népek, látod? Fényünkben lenni, a mi világunkba, s enni, mit? -amit ami földünk, föl döng? Innenn... na itt KÉPZELJUK el, hogy most nincs idó, és most mit tudnunk kezdeni ezzel, vagy azzal, bizzel bazzal gazzal? Fita, itt nekem az első ...az apuék, hogy csak kilépünk, a cipó? -na meg Swédenborg és Dombrádi Gábor hol a bor, És a föld osztlopói megrendülnek? Fita, ezek egy braun -fajt akarnak (Eustace Mullin, potn az a könyve hiányzik, ahol itt van, a dög elásva) és most az amit állandóan, hogy a körpatkómedencét, talán...nicsak az egész (ládd russiát szia, 52 parcellára akarnák,na most itt vannak azok akik a föld allattiak, a földöng belseéjbe(magnes tereik, bujóskáznak? Jóska bujóska...hányat tojtá az ólba) az hogy fehér faj? -csak barna többet, Kisasszon Szőke, Vallaga barna, Kisasszon zongorázik, Vallaga meg furujázik... 100! -oááá... ... na az idöcsémnek azt mondtam, hogy nekünk se Isten, se ördög senki semmi nem mondhajta meg,hogy mi mit gondolunk, és hogy képzeljuk el a világot, na itt ISTEN AZ SZÜLEINK, SULLYNK, ÉS MOST FELSÜLTEM, MERT CSAK ISTENSZÜLEINK, TESTVÉREINK, MOM MMM...FITA A FÉNYÜNBEN! BEN BEN...BEN HORRR... AZ ÉLOVAS VAS? BBa!
UFOzzuummm... miEeee... Rózsák is nyilnak -nyilaznak (halál por virágpor) Gülbaba sirján... virágszirmok, Tisza partján mandula fa virágzik... Temető a Tisza, mikor kivirágzik... Alle blüchhen... Hova lett a sok virág... 1.: 6/17. A KÉP? Ez a valami, nem lehet kimondani, csak virgágzás,(gyilkos galócAIák) és csak virágok vannak, amik örökké nyilnak és virágzanak, de csak virág, melyet titkos féreg foga rág, és csak az! Most csak virág,és virágzás,és nincs más,és a teremtők besszipantják a nedüd? -virágport nektárt, mellik szép virágszáll,és nekem nyiltál? Azaz a teremtők szagoLOWAIk, szag ollok, ha a szagod illatos? -na azok közt is a leg illtoszobb ládd a szépségg királynő versenyek? Mikor apum végleg el virágzott, a feleségem, mielőtt...tudatta volna, mert kaptunk táviratot, s ugyanakkor Fercsi bátánktól levelet, s eltünt, gyalog át ment a virágboltba, és jött vissza...na hova lett, és most az utról, előbb megjelent az a JELENSÉG, AMI ITALIBA LIBA A KANTIN AJTÓBA SZÉP VIRÁGSZÁLL, NEKEM NYILTÁL... ami most pupák napja, és megsimgatni akartam, (ma a kezét se hagyta) és sss... nemtudom láttátok, hogy van a kotlós mama, és most a kokas elkezdet neki berzengedni, ugy meg rámolta tépte, hogy egy tolla, a kakas tolla taréja is, kitépve? Nincs himpor? -többet? Nadon fida, mert minden teremtettmének menük közt... ki a legszebb virágszál, csokor? Fiteljal kik vannak a KIRAKATAIKBA ÓSZLAGOD? FITLEJAL A HANGJA? Amit eddig láttam, az a horrr...akit itt Siva? -na az lenne ami a BabYlona...na most láttam ismét azt a 300? -Görög Persza szörnyek,(A 300 folyatáss végig) filmet, ahol ami a God? Perzsa Xerxexx... de az aki A HORR HOROK HORA AZ SIVA! 2.:Na mára, csak virág a sirokon (na meg sirének? -mehhalt már Vájc Kálmán,többet nem mászkál mán, de Mikorka Kálmán?) hogy lenne olyan, hogy alulrul szagolja szivja az ibolya rózsa na meg kék ne felejts ibolya szagát a a aaa... (na az te vagy, gondolod?) Na tegnap este az előszél, ELTUDNUK NUK KU NUK UK NÉLKÜL?- KÉPZELNI, HOGY CSAK ÖRÖK BOLDOGSÁG ÖRÖMÖK, VÉG NÉLKÜLI, ÉS AZT CSAK EL TUDNUK, (KUN NUK UK NÉLKÜL?) NA MIRE VAN A NUK UK? HA NEM EGY NA KOOLTYÓBAL WC. KLOÁKÁTOK TÁTOGNA, NÁTOD? Fita, mit érzel te, ha te egy gyümölcsösz ki a csősz, NA FITA, MERT ITT AZOK, AKIK AZ ADÓBÓL -BEADÁSBÓL DÜLJ BE,Á NÉGYKÉZLÁB... LÉTEZNEK, AZOK KÉTSEGGTELEN A TEREMTŐK KIVÁLASZTOTÁI? Na most, a növényeknek van e tudata, ha nem teremjetek jó gyömcsöt, és szép viráGAI kat, szimatolni ölni? (minek a virág?) Na én kora gyerekkorom óta, ÖN FELEDT,...NA MOST LÁTOM ELŐL A KIVÁLASZTOTT LEGSZEB VIRÁG CSOKORAI-T BOOK BOKORAIT?-BAKÓ, LÁDD A TEREMTŐ EGYETLEN FIA, VAN SZEBB VIRÁGSZÁL? -DE UGY KISAJTOLVA, LÁDD A HOLD AZ ÉGEN, NA AZ A SAJT UK, NA CSAK AZ ÖVÉK? -na meg nem mindenki ami PU RÓZIIK? -A VÁZUKBA?-, az akarna lenni, azaz a SZÉP VIRÁGOK...fita, ha Eszter történet igaz,FITA HOL AZ ÉSZ???- meg a többi, ládd Gizellah, gazellÁIk, Nicsa, Daliás Kun Laci, egy kis kunjányt szép virágszál,nekem nyiltál, vett el feleségül, megölik? -büdös gyilkos galócAIk, látod hogy MNDEN ITT MEG FORDITVA ORDITVA? Tre mit akarhatnál, ha baxhatnál? -mniden lukat meg termékenyiteni, ládd abram, mnden a tied, azaz minden luk, ha nincs furtok?-nincsak az ótomata -atamotó porzás inger? -fiteljal,BOSS- NYÁKOK? -A NYÁLASOK? 3.: Na most, azért hogy ÉN AKAROM TUDNI TUDNI AKAROM...na ezt ONNAN, AZAZ EZZEL A HANG -AL, Fita, én el akartam hallgatatni magam, most is, ládd ahoz olyan ok kell, hogy senki de senki szecsak csicska kubaacka csak, Na apuék, akik ténleg a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Fita, az nélkül, hogy én az akartam volna lenni, az vagyok!!! Ez az hogy véres lábnyomok, homok, a levegőbe, fitljad csak az azóta, mióta, 1023 IVI? -ANnak, hogy a magyarok vannak? Fita, nehogy a virág, hanem annak is az ILLATA? -NA AZ LENNE AZ EMLÉKÜNK, ÉS AZ OI OI OI...BÜDÖSKE, FITA, ITT ...ládd szó szosz volt rólla, hogy a magyarok, a sir emlékeinkben, emlékeztettek hogy itt minden orditva mit sakálok, forditva van, ami már MESTERKÉLT? MESTER, A BŐSZ VIHAR DÜHÖNG, HULLÁMUK NUK HÁTÁN HULLÁK? Temető a Tisza, mikor kivirágzik? Fita, monmduk nekünk egy fényufooo... na most azzal, most minden ami virág gyilkos, mert ha egy...sőtt, nincsak levágják,és most bookrátát fonnak belőle, pl. -Kádár colbász szalámi fonják a sövényt? Zna most... én akarom látni a TEREM TŐ LYUK ÁT? TE TE TE... TI TI TI... TÁ TÁ DÁ DÁCC, LÁCC? SZAGOLOD? -AZ IBOLLÁT LÁT? BBrita bidi bugyiját az atomfelhők felett alatt...TE VAGY AZ A VIRÁG GOD VAGY FIN GOD? Innenn... itt most az, te eltudnád képzelni, hogy niincs halál világ? -fita, akkor lennél? -ennél? -de gig adnak vesznek te szép virág szá szá szá...madár? -mad ár? -potty... 100! -oááá... Óh te mesebeli Africa, gyöngyvirágok illata...szagolod?
UFOzzuummm... miEeee... 100 Frntnak 50 a fele, megette a fészkes fekete fene, azaz tudjuk hogy vannak jó angyalok a fele, de mellik fele fele fele... 4.: Kávézzuummm... a kugli golyo bedobbva, szinte mnden ami uj a nap alatt, az hogy, minden nap? -Mikor eljön az este, óra, 6 óra, állok az ablak előtt...Tudom hogy senki se nem jó, mégis ott állok az ablak előtt, várom hogy eljő? Fita, ezeket én nemtudtam volna... ha nem töltenek fel fényünkkel, Jézim fénye kéne, mikor elszőr ebben a a aaa...fita, ez egy fasötvözvözet váz,(Luczi halluczi Ferrum) amit vazelinezni kell, mert nyikorogna, na majom kenőcs? Fita, azok a habblattyok, ládd ez egy vasgolyó, és goyhók hógolyóznak, na inkább sárt dobálnak, meg sárt eszen, és itt csak sártan(sátáNUK, mi van utánNUK?-sivatagUK, fita az a prófécia? Na mindig van valami uj, a nap alatt? Előbb, akik had beszÉljen., ha nem bánt senkit, és itt csak azoknak a magyaroknak, na előbb a két öcsémet biztos hogy meg tudom közeliteni, hogy ti is Isten vagy tehenek, vagy nem azok vagyunk, csak mi magyarok csak fssni tudunk? Fita, itt van az hogy nekem adatott minden hatalom? -ez nem allattam hat a lom, hanem ÉN AZ ÉN JÉZIMMEL, MINDENEK ELŐTT VAGYOK, VAGYUNK? Na itt van az irás a falon, Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? -who ho ho hokedli? Most hogy olyan hogy meg bántani valakit, az először ő magát, lerita, azaz átment VAS SZOBORBA, és most minden azt sajnálja? -na meg most jön az okádéka, hány deka? Só, ha mégis, de ez az hogyha MINDEN BENNÜNK, NA MIG A BELÜNK MÜKÖDDIK? --akor most olyan, hogy bocsássÁtok ki, fingani? -vagy befingok? Na itt midnen CONok CO-NUK? - conus csavar? 5.: Na mott, van amire homályosan,de amit mára, azt csak körbe körbe bögre, na az! Fita, aki emlékszik az öve övé (MOricka?)feletti álmára, az jelenkezzen! Na az az a a aaa...ládd gondol lát ember!!! Most hogy mi a fene, AZ A FEKETE VASGÖMB, AZ ITT VAN, DE HOL? -HOGY, MOST AHOZ KÖZELEBB KERÜLTÜNK, ami most olyan, hogy a föld, az is mit értel az alatt hogy föld? Fita nem menek bele, mert Jenő, Cellő hello..elflejtettem a másik nevét, na látod, nekem eza gyengém, és én a nevekre nem emlékszek, hanem csak a gyelekedetekre,na az is ha serkentő? -vagy keseritó, van ennél keserübb KES LEKES KE$$ KE$$ kess amit szeret a kecske< Fida, csak akik vassal vasban bank gondolkodnak, és akik fényben, azoknak nincs hogy éjben élj ben?(nincsak a föld allatt beleséjben bunkerAIkat, városaikat, doodmsday gépezeteiket, ami láde előbb a patkányok eltüntek repturáznak?-na ott várják őket, ládd a The Tine mashin?) ládd ugyjön mnt a tolvaj? Na most itt nincs olyan hogy ez zsidó imádó, ez meg firditbatva, is zsidó imádó adó?-adól alDÓk álldók, az egekbe, vagy az ürbe hágnak, harapnak, seggüket ne türd be? Csak akik vasbank pénzbank gondolkodik, meg akik ÖRÖK FÉNYES AZ ÉG, KÉK? Zitt az, hogy ezt a mi magyarok gyere kid, verekedik? -ami vissza, hogy most nekted, kell hogy vegyél ingyen fényt, és most velem vagy a mi MOM országAInkban bank? Nincsak eoőször itt ebbe bőrbe találkozok azokkal, akik ti is ilyenek vagytok?-mikor katona vagy, és olyan borzalom kinba lettem, hogy na mi felderitók, és a mieink, elő őrsek? -osztán olyan fény lett, amit nem tudok itt..nemtudtam volna elképzelni, és egyek lettünk, és ha az nincs, most már igen katonák vagyunk, de most Égi szép haza...csak az van nekünk? Fita, fény nélkül, még gondolát sins sin $$$... 00 $i$$$... Tudod mi a baj, apám, nincs pénz? 6.: Na azt hittem... ládd hinni, de az mi, mert ITT TE MEG "ÉN" A MI JELENÜNKBE VAGYUNK, ami olyan volt...na ez megint az éjjel elő ugrott, nincs Volt? Most leritem, hogy berohantam az ürbe, és olyan nincs, csak Csillagok -Napok közte? -de az sem, mert mindenütt van fény, akkor is ha gyéren? Zna itt az ami...nincsak itt esetleg, most ha AZT TEDD AMI KELL!!! Na ahoz, te neked nekem örök lenni kell,és ténleg, na ezt egyre jobban látom,mert az én Jézim, hogy hogy meg miért szeretni, mert ha valaki vissza szeret, annál jobb nincs!!! Zitt most vissza, hogy csak egy bárÁtkozót keresek, ami most fita, ISTEN KEZE? -jaja ha sLuth nem nyit egy topikot, lehell betöltve (értitek, a puska? -na meg duda?) na most ha vissza mentek, akkor ugy ahogy apuék, ládd én nem eszem meg azt a véres husuk, Anum, kis buta, csak azt kell mondani, na nekem a maradék urvacsora kenyér ke...(amit nem áldoittak meg)na ma is az egyik lefinobabb... ellenberger, itt mindennek elment az ize az pinaszórszálnyi is, ami most...valami olyan van, hogy nagyon bele szart mindenbe Lőrinc? Fita vissza, hogy a francosok elátják buza élelmiszer, az egész világot, nem beszélve USA _CABADA... na most én FÉNY UFOS VAGYOK, ÉS ITT VANNAK...AKIK LÁDD ÁT ÁLTAK, AZAZ JUDÁSUK, JÓ PÁ SZTORUK, PÁSZTOR KERESEI A JUHÁT, NA MA A KROSZ -TRQNSZ NUNS,,,JUHMÖRDÖRIZSÁKOK... LUHMURDIZSÁKUK... kilóg a lu lába, nincsak Szetn Erzsébet, az éhen döglőknek a kötényében...FITA, NEMFOGYOTT KI, MIG MINDENKINEK TELE A HASA?- és le akarták buktatatni hess hess hess...üres? -ez igaz vala? Fita ma ugyanaz van? Na Africa földteke,a leg vasasabb... és most azért nem a vasasok vasalnak, de most esetleg... EMPIRORRR...KÖZBE HORRR... - fita, itt aki ezeket irja, sirja, na hogy csak veletek, vagyok e világ?-na az de ez most azok akik belül a vasut, vasuk, na a hasuk? -erszényük? -esetleg ki lett...nyitva? -TITOK no mór? Innenn... egyszerühen,azt amira a napnépeinknek nincs szüksége, az olvasztó kemencékbe, (és ekéket belőle? -fita az jó angyal de mi pináljuk. na a nem jókat is, mert ha nem, nem mensz abra hamikád akádba bozomjára?) amit fita, itt minden az!!! Nincsak mindennek ami van, és amit ők teremtettek, az a vas vasut UK aranyvarosok, vasbeton dzsugelek és dzsugAIk, dzsugaNUK Na lád a csia, kocsánAIk,csajka köcsögeik? -gig a kórcsok?-fosőr...masinista... 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... 100 Frntnak 50 a fele, megette a fészkes fekete fene, azaz tudjuk hogy vannak jó angyalok a fele, de mellik fele fele fele... 1.: 6/16. A KÉP? Na hol van az fekete záp -kotlós tojás 0 vasgolyo? -Vannak a fény világAInk,és vasvilla Negra villágAIk, és az árny -világok, vasferrum -grafit anyag árny... fita, most mára, ezt a GÖMBÖT át világitottam,és msot az a része, ami napsütötte, az fényben van, de ezt ugy, hogy most látod, hogy van Nap, (csak te általad!!!) és azt, hogy az anyagod GOD? -NA CSAK A HANGOD VAN, MERT MINDEN ÖRÖK SIRÉNÁZIK názi?- ÉS AZ AMI LÁDD... HALÁL? -na az ami még ha az illetőnek van hangja, ládd ha valakit NEM ENGEDNEK HOGY SIRÉNÁZZON, az még nem halt? Na az az, hogy HA ŐK NEM LÁTNAK, AKKOR ABRA ACCORD UK?- SENKI!!!-és azt itt, ládd EZEN LEHETŐSÉGEK NÉLKÜL, nemtudtuk eddig...LÁDD A VASASOK HASASOK VAS VAKSISOK HAJBÓKOK HAJBÓKULÓK... SOK SOKK, na azok akik ABBA (VASBA BABA BÁBUUK?) ÖLTÖZTEK, AZOK MOST...Na ha ezt a gömböt most ugy...hogy MINDEN SZELLEMI ---AZ LÁD GONDOL LÁT KÜNNYÜ, VAGY TE NEM VAGY, S GONDOL OD ODU DUD? AZAZ MINDEN ELEM -ELLEM-ATOM MOTA ELEKTROMOS ZZZ...REZGÉSE VAN, AKKOR AZ AMI MI A FENE AZ A FEKETE ...Fita, amit hogy behatoltam a fekete gömbbe, (FITA VALÓSÁG ÉS SZÁMOM KÉRTÉK A BUGABuga) az a VAS LÁDÁIK LÉDYIK,(fitreljal itt csak ANGYAK LUK? -FITA FIJELJUK AZ ÖSSZES TUDLMÁNUK ALLATT KÉPEIKET, ÉS GÉPEIK???) NA A KÜLSŐ NAPLÁTTA FELSZINE (HOGY VAN OLYAN HOGY NAP SOSE LÁTTA, NINCS!!!) ENNEK A GÖMBNEK FÉNYBE VAN, (mindene csak azhoz MOMOM Jézim szem szem e???) MOST... azok akik TITKOLÓDZÓK? Azoknak NINCS FÉNYE, DE AZ IS MÉG REZZEGŐ VALAMI, CSAK AZOK AZ ANYAGOK, AKIK AZ ANYAGOKBAN (ANYA GOD UK?) VANNAK, AZAZ AZOK A SZELLEMEK MÁR NEM LÉTEZNEK A NAP -NAPOK GYEREKÉI SZAMARAI! -JAJA NEM ORDITVA FORDITVA???) Szamárianak leánya Jácobra kutjánál...fiteljal, kié a föld? -vize? 2.: Tróha, mnden a fényben, és azzal minden azé, aki lát! GONDOL LÁT ÁT EMBER!!! Akinek van szikrája, az örök mindent lát, és minden az övé, ezt itt... engem kora korom gyerekkorom óta, te nem láthatsz, nem beszélhet, csak azt ami a BbLiába, vagy most menekültem volna a nagyvilágba,(nincsak mnden vallásos csak az van, és az Virágzik, mint a világ rossz???) azaz az ha te nem vagy zsiDOM BOOK ODUD, adód élet adód imádó dom bukkba, na azok a ataista kommunisták? -ami ha nem vagy a piros könybe? -azok még szarabbak voltak, mint a zsidó =stein imádtatók? -na az az arany bornyusUK, és jön már a arany bika, tehát...itt leirtem, hogy az idöcsém, NEM ISMER MEG MEG NEM VAGYOK A TESVÉRE, NEM MERT?- NEM IMÁDOM AZ ARANY BORNYUSTYUK MEG JÖM MÁR A BIKA FFF...ITT CSÖKE ZUGG AZ ERDŐ, MEG A NÁTOK?- MEG AZ ORA LIKA...na azok már csak vasba, az avasba,és itt azok, a jó vagy nem jó UN( GYALUK? SIVATAGIAK? Fiteljal, mert most ezért... FITA ÖRÖK EGYBE MEG EGYSZERRE VAN MINDEN AMI VAN?- VILÁGEGYETEM? NAPISKOLA VAGY KULA? Na most, itt minden VAS ÖNTVÉNUK!!! Zirt az hogy a vasat, olvasztani (ha most ezt tudod olvasni ol vas, és olvasztod? -fabul vaskarika de vissza?) na meg minden ami itt forma, aannak a váza vaskarbon pára, azaz aza a váza, ládd a sia formák, és hol a mák? -csak mázli, ha van mázlid? 3: Fita, itt a magyarok, az emLEkünk is kiirtandó tüzzel vassal törölEnd ő ők, gigazok? Na most, itt apuék mostanRÁ, maradjmeg...na fita... NEKÜNK AZ HOGY AKÁRKI PARANCSOLNA AZ ELEVE A HALÁL FATTYA, ÉS ABBA NINCS FÉNY -ÉLET -ÉL LÉT? Na ezek csak KÉPe. Szobra esetleg,(nincsak az ami a forma, az az álló, idő áll?) és itt az ogy... MINDEN HIDEG, RIDEG ÉS TÖRÉKENY, AZ ÉLET? Zna koránt sem tudom ugy be villogoni, na LEHEL TESTVÉRÜNK, leirtam, na most főleg a repcspita niknév allatt, hogy EGYMÁST LEHELL? LEHEL? -AZAZ AZ LENNE EZ A KI BE SZÉL? Zitt... fényesebb a láncnál a kard, akard, nincsak a szabadság haracAInk, na mert most azok akik ANTI KRIZANTI MAGYAROK?- AZOK A JÓ ANGYALUK? Fiteljad meg a CIMERÜKET, KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZEPIBE KOTLÓSÁR? Na itt a TUL DE TULON TUL, AZ ÓPINARÁNCOS TENGEREK IS TUL, AHOL HOL A KISMALACC SE TUR, DE RETUR? -MALACCA ACCORDUK VAN, MALACUK VAGY?DO RE MI FAK SZÓ LÁ TI DÓ? ŐK ŐK TEREMTETTEK (TEREMÉNUK, MENÜK LÁDD AKIK EMBER JUHUS HUS UK???) MINKET, NEM MI MAGUNK!...FITA MOST SZINTETÜ ANYAGOGBÓL CSINÁLTAK AI DAK MAGZATOT? Na ahogy most ÁT ÉS ÁT ÁT OK, VILÁGITOTTAM (FITA TE EZ UGY MINT ÉN, MERT EGYEK VAGYUNK, EGY SZEM SZILVA DURÁNCAI TE IS LÁTOD?) EZT A GOLLOWBIS, AMI TÉNLEG TOJÁS ALAKU, ÉS AZ AMI A VAS ÖTVÖZETEI, ABBA VANAK AZOK AKIK VAS ÁRUK ÁRUSOK, ÉS MOST MINDENT VASUK KÁ KÁ... HA NEM LENNI ITT...nincsak milyen szerencsénk van, mert nekünk is van ufo,UFO-k? -made in jaja mada meg BABBa? Hu? -Who ho ho hooo... Fita, nekünk akik HADD EL HAD BESZÉLJEN HADOBAZZON HA NEM BÁNT SENKIT KID- DIK? -TÖKETLENKEDIK, most kapjatok a fa fejetekhez, mert ilyat kitalálni, csak a magyaOk tudnak, na meg oi oi oi... ismerős, a HUN GOM A HAN GOD A HANGOM... NEMZETI BOMM BOMM,BAMBA A BAMBA BAMBA... MINDENE A BANKBA? Zaz ürbe az ürbe, jó nekünk? Innenn... képzeljétek el, hogy ez mind van, meg több is, azaz mid van? tMünk? -jaja te is siTiM piTIm timünk be, na itt...miért van energia hiányUK? Na meg, én a gyereKÉnket kid, dik,meg a testVéreimet nembeszélve szüli sullynk, na Ki tudja merre merre visz a végzet, na meg a nagy világ,vagy vsallaGUK UK?- na az a miénk, és mindenkié akik lát? -vak pali vak pali mindent lát...kapacka de egymásba, vagy egy másba? 100! -oééé... BugaBuga...BBa? ...a gyerek, samurAI zsidó az apukaja az aNUKaja chrristilán,oroszlán, zsidónak áll...csak a világ? Fita, az amiben ők vannak, az nekik valóság!!! Fita a vasa sok hasa sok, vas sUKat, vasut? - nem szabad lene etetni, és itt csak az a tunuls ág?-ága? -kiverte a szemed, szemetek... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... magyar OK iskola (Nap is tan -ten tanu vagy taNUK UK) Világegyetem bEgyetem, a bögyembe bögyőmbe, vagy kigyó bigyó bogyók, potyognak az égbu égi manna MOé bota, robotAIk NUKi puss fsss... huzod a beled?'
4.: Kávézzuummm... bedobok egy fabatkát, semmi de semmi uj nincs a nap alatt, tröha a mára álmom, az az hogy van a rémálom, és itt csak az van, hogy mi az oka? -a testünk, teszt, tesztikol a hasunk- husunk, vagy a kis bigyó? -na meg a bigyólyUK? Zitt most Nabugonosz ur álma, király? -zett most ténleg vannak a teremtett lények vagy alkotott, ami rögtön itt! -történt, hogy Isten... na te mit látol, értel hallol az a szó alatt, Isten? Fita, az Atyánk!!! -és csak örök egy Atyánk van, a mennyekbe, és a ÖRÖK SZÜLEINK SULLINK EGY MAMAATYÁNKBAN BANK, BENNÜNK S MI Ő BENNUK, VAGY BOSSHOTTNUK?- EGYMÁST? Zamit akarok, hogy ha a husunk, s sitt NEM az a film, hogy We serve juh? -hanem akik hust esznek, azok az idegnyók...most rögtön, azok intelliGENes GÉpek, és azok létre, látra jáccók létrája hozóik? -zitt vissza, hogy nekünk nincs olyan hogy halál? Ezt most az mit mára álmodtam,hogy ez a fizikai anya GOD testünk, porhüvelyünk, nincs is!!! Ellenben, miért fálünk, a farkasoktól? -megfarkalnak,(első nájsz éccaka) na itt megint, mert semmit szinte, nem tudok ugy, hogy akik még csak pss... hogy étvágyat gerjesszek bennük, mert itt csak a has, azaz ez agy agy? -velő, mindent törÖl? -csak az állati ösztön érzékszervek, maradnak? 5.: Amiért én gyötrődök, hogy mi lesz a gyerekéinkkek, ami monduk, itt csak törvényes gyerekek (ezért aput nagyon ledidóztam is, meg többet nem vettem komolyan, te didóbb akaná lenni?)vannak, akik most... A fiaim, öngyilkosok akartak lenni, de ténleg! (fita, ez én, akkor most ládd állandóan szoritom a a aaa...) Na most sajtónapon valánk, és kiütik a kezéből a papirsörös poharat, és a kezébe nyomtak azonnal egy másikat, a barátAI? Na most...amit tüllük tudtunk meg, hogy 5szörös extázsi adag volt a sörrel keverve, és a fiam, FENT VAGYOK MAGASAN A FEJEM FÖLÖTT, ÉS NEM TUDOK LEJÖNNI, A TESTEMBE!? Fita, itt pontosan az van, amit az éjjel, ládd a talmudban, hogy vannak az öv alattiak, na az az AL -VILÁG! -UK? NINCSAK Survivel Anglia, Animal Kindom? Most ehez, fenti fény kell, és csak azok akiknek ládd a fiamnak, na mind a két fiamnak meg van, az a a aaa...azaz ha van halott, akkor az, vagy el altattak? -KÁBITANAK? -Fita itt minden KIGYÓ MÉREG, az a a aaa...na az éjjel, teljesen el kell szakadni a xexÖlőktól? Fita, most nem tudom ugy, de amit mára is,hogy okvetlen az iratokat, ami repcspita niknév allat, meg találtok, most tudom hogy ne hülyéskedJ, (ki mi vagy te...na azidücsém,még ilyen süket dumát nem hallott, ha msot te az öcém vagy, NEM!!!- Nde fény van benne,(itt az öcséimbe is, mert látták, ha ha ha...az ufonkat!!! -mikor kihozattam őket!) és ha valakiban csak egy szikra, (helle, ez apuék, hogy amennyek Kapu fakapu örök tárva nyitva) azzal most seggit eszünk, Mária seggit, azaz itt van egy olyan, hogy csak elájult, a tenger parton, és most felocsoduk, és látom, hogy nincs megettem nyomok, homok? 6.: Most az hogy... FITA, HA ATOMHÁBURUIK...ezek nem emberek, és én csak az iratokból meritek, és az hogy ÁLLATOK ÁLDOZÁSA, na az az már nem TwZoo... és jönnek az ufok, hanem azok Jn8:44! -azaz azok az ALIENEK,MILYENNEK? Fita ezt sem tudom jobban piszkálni, mert most az elhitettet... fita, Kain megöli Ábelt, mert kAIn kaja? (fideljad ennek a végét, ét lap?) -Na meg gig a kaja elosztók, kiosztók, ha nem a CAJUN UK? Fita uk, azok GÉPEK, és most itt vicsorog az idöcsém,mert van a növény világAI, Fita, semmit se tudhatunk, ha a legkisebb konyitás, rögtön most megbántam hogy embert teremtettem, amit NEM LEHET, MERT AZ NAPBA VAN ÖLTÖZVE!!! Sóval az növényből kitenytésztik az állatokat, s onnan már azokat akik ÁLDOZNAK AZ ÜR TE VAGY AZ ÜRÜLÉKUK KUKT LERBE PEST, AZ URNAK,nincsak az egész állat állomáNUK,a bisztekkel, bestia dögök, AIZeusuk husukkal, ami fita, ezek ládd esetleg a Swordfish filmekben, de minden fa meg állati bőrbe, át tudnak venni, ládd a Damion filmekbe! Zna most...monduk...mennek az összes rém zommbuzi filmek, és most monduk, na azzal...ha a legkisebb Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, na most én nem láttam... hanem én egy vagyok az Égi fény...(fita azok akik ha nem bánt senkit, had hadobáljon, mellesseg olyan iermerő bruhahahahahaaa... és most az amit ők bejósoltak, az az ... jogy az amit A VÉGIDÓ -VIG ADÓK, azaz amit TRIBULLIK MOST KIBORULT A BILI LÁCC... na az az hogy itt, lesz, vissza mindent a felAdóknak, és az ADÓS ÓDA TATA, NA AZ EGY CON PUCÉR PUTER UK? Monduk ez az álMOM, hogy miért vagyunk mi itt, magyarok? Zitt a BbLila iratok, csak a FIU? -MARAD? -NA MEG A LÁNY, LÁDD CSAK ÖRÖK PÁROK A MI JÉZIMMARIM MELLET, KÖR (ÖKÖR) LIBA KACSA? -SORBA...VAGYUNK!!! -EGYSORBA, Ó MILY SORS ÓH MILY SORS... Értitek,csak aki ért, az meg ért? -ládd a jó gyömölcs a fán, lotty...a szÁtok tátva... Innenn... ez az, hogy semminek nincs vége, mig az ollo... 100! -oááá... ...fita,ma este éjjel, jó traccs lesz a c2c -on...
UFOzzuummm... miEeee... magyar OK iskola (Nap is tan -ten tanu vagy taNUK UK) Világegyetem bEgyetem, a bögyembe bögyőmbe, vagy kigyó bigyó bogyók, potyognak az égbu égi manna MOé bota, robotAIk NUKi puss fsss... huzod a beled? 1.: 6/15. A KÉP? TELJESEN MÁS VILÁG, HA VALAKI A NAPPAL (NAPJA ALATT, KIÉ A FÖLD???) ÉL, NAP ÉL, MINDEN NAP, AZAZ NEMCSAK EGY NAP AMI OLYAN NINCS, HAN MINDEN NAP, ÉS MINDEN NAP KARÁCSONT? JÓ NAPOT! -NYISD KI A SZEMED! -A MAGOD MA GOD? Na a felesÉgem, ládd ha bekapicsoltan a vallásos adókat a T.V. -n, tevén? (fita minden a SIVA SIVAI ZSIVAJ AZAZ A SIVATAGIAK SIVITNAK -RIVITNAK RAWATALOZNAK,A NAGY NAGY PUPÁKAI -KAL KEZDVE, LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐ-ÉT MEG MURGYÁLTÁK OLYAN CIFFRÁN MINT SOHA NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOMMAL KEZDVE) Na külön van mindenőnknek, TV. -rám vágták az ajtót, meg drömbÖltek hogy nagyon hangos, süket vagy? Zna halál ropsszul voltam, hogy a feleségem ATAISTA? Na itt leirtam, hogy szembesitettem, hogy te ataista Isten tagadó vagy? Zna ha te azt hiszed hogy Isten a BbLilába, akáczos ut, ezt most én tettem hozzá, akkor te vagy az, mert ha van Istren? -az benned? -most ezt is a beled? - én tettem hozzá! -átok? Fita, nemcsak olyan földrengés lett mint soha, hanem most...Monduk, amit mi csinyálunk a a aaa... Index hu hu hu... U -FO-k FŐ RUMMOL- LÁSS? LÁTOD AZ UFO -nk? -made in, igaz madból, ládd a sárkányok az égen, madzaggal? 2.: tMünk, azt most rögtön, tehát mit a sárkányok, meg tudjuk csinálni, és nemcsak azt, hanem magunkat (apuék, na láthatod mert én azt hogy magamnak ki sem mondtam nekünk? -neked nekem, jár a szÁtok?) azaz Ő ŐK áltaLUK vagyunk, azaz nincsak az ir-a-tok, tokod toKód? Na csak rögtön egyenest (bele a gatyába sréhen éhen?) a TÖRVÉNY GYEREKÁI,KAJUNÉK?-FITA MOST CSAK AKIK A KEZÜBŐL BARANYAI-K? AZOK LÁD JÉZIM? Fita, tegnap akartam, hogy JELEN? NA CSAK AZ VAN, ÉS CSAK A MAGYAR OK!!! ÉN VAGYOK NEKTEK...NINCSAK HA NEM? -Zna itt apuék rögtön engem kiegyeNesit sit sit...sitim pitim, GONDOLKOZZ!!! (fita ahoz JELENBE KELL TUDNUNK NUK? -VÁGNI MAGAD?)Fita, itt, most vissza a kis felesÉgem, meg a gyerekéi? -gyere kid, dik? Nincsak mi ugy is hogy itt is fizikAIilag is, össze vagyunk (egy szülő sully szőllő tőke) NŐve? -nem össze nőttök, sem össze nőttettek (a mi pénz Ő ŐK álatla, a BbLilAI lába közti luka, Isten sava?) és most SZÉT SZANA SZÉN A SZALMA SZÉT, FARICSKÁLUNK BENNETEK, na ha atom háboruk lettek, akkor nem csajka, hanem talicska -KUBIKaka rendszer, azaz a megmaradt... MUTÁNSAI -IK, fita ezek előbb a fához, ládd a FA KERESZT NA MEG COKERESZ, HEJ DA KOMELOM AZ ADÓDOM, NA CSAK AZ AZ ÜR MEG ÜRÜLÉKUK VAN? (fita fábull va$$ arany bornyu BIKA lett) Fita, minden IMMI MIMI BILI NEW BILI MO, IMITÁCION CION NUK IZMA SZAR A SZAGOD VAN? NA MOST ITT MINDEN KÉP -KÉPEZETT GÉPEZETT TÁRSITÁS, ÉS CSAK ŐK...ŐK TERMTETTEK ESZNEK MINKET, S NEM MI MAGUNK, AMI NYUSZLÁNGOL BINGOOO... 3.: Na most, ha te az irásokra támaszkodol, és te megtaláltad az IRAT UK? TARI ÜNGÜRÜSZ? Fita, mott vicca hogy minden ugy, ahogy van, azaz CSAK ÖRÖK REND FIGYELEM, mit gondoltok mi az ami ide be horrr... hordog, HORR- DÓK ADÓK -KÓDAI? Zna az a golytatása ami AZ AMI EZ, EGY EL RETTENTŐ PÉLDA BESZÉDEK, SZÉL ÜTÉSEK SZÉDÜLETESEK, SZÉDITESZ TESZT, LÁDD KI BE SZÉL? HONNAN, S HOVA FFF....A SZÉL? Fita, ha atomháboRUUK, na akik fegyvert fogtak csak gondoltak, nem hanem ezeket VALAKIK LÉTRE HOZTÁK, AZOK MOST IS MI VAGYUNK!!! (me hemed vagy a tehenek?) Fita,most itt...MÁR tegnapeste, hogy az a NAGY NAGY GIGANTIKA ÓRIHÁZ BUGABuga? Most csak olyat mondok,hogy ezt nem gondolom, de minden ami nem az ember ért? Ezt most nadrág od gatyád ok veddRAd ok, magadra először, mert te ember vagy? NA AZ A BbLIBÁBA IS ISTEN? DE AZ CSAK MAGYAR RULL ÉRTHETŐ, TETŐ, VAGY BÜN TETÜK? Na az a seggetek seggünk lukába a kába... na azok okoznak minden bajunk? Na a NÉPEKNEK, mindem ami kint és kárt okoz, azonnal fel kell SZÁMOLNI ÖLNI? NEM HANEM GONDOLKOZNI CSAK HA VAN FÉNY ÉL ÉL LETT JÉZIM MMM...MEL MELL ÉLTET? Ezt ugy is, hogy ezen S IRATOKNAK,KIÁLTÓ SZÓ A PUSZTÁBA, nincs... a MAGYAR OK MOM EMLÉKÜNKET IS TELEJESEN TÖRÖLTÉK, A A AAA... KIVÁ-LASZT... LASZT, TOTÁK, ÉS MOST TE MI LENNÉL, HA LENNE EGY OLYAN MINT AZ SZENY IRA DALOM TOKYA? IRÁL ZIZZRÁL (ÉGET A LERBE KEMENCE OLVBASZT FORMÁL?) BUZERÁL? FA SZUK KUSSZ FELL ÁLL ÉSZ? Fita, amit hogy VALLAGOTOK PUCK,DE HA NEKIK CSAK ODA TARTOD? TARTOTTAD? NA A TÖRVÉNYES GYEREK AZ NAP NAPOK -CSILKÓINK, NEM AKIK CSAK KAKÁIK? -Fita, mi is tudjuk, hogy férgek vagyunk? Van véletlen, véled? Na azok most a töRvény csilkajAI? Véleményed? Nincsak én az iratokat... napvilágRÁ tárom MINDEN ÁRON? -RÁ tata tata ratata... Innenn... kettő, az hogy a hullákat faricskálják kaja,(NA AHOGY AZ OOLTÁROKON TRNCSIRÓZNAK, tróha az ALLAInek itt vannak, de vak vezeti a világtalan ok?) az nem majd, hanem most is az van!!! A második, most azonnal minden ami HAT A LOM-MOLL UK, akik még sóhajtoznak, adjanak adjanak, a szegén? -koldusnak, Mária seggit? 100! -a pohár tele Star? ... kis oááá... o ázisok,meg kell maradNátok? Fita mire az eged földed robbassató fegyvereik doomsdayAIk, azt is a irásásrtuDÓAIK -fart fariZeusAIk, szadicAIk... az irásuk, lássuk? ... Nick Pope... na ez megint, hogy még nem láttam, s az angol ok hadügyminisztériumba megbizták ufó kutatás, és mivel át érezte, elcsapták, sőt hangtalanitani akarták, és meg védtük! -fita ez nekem is itt, mert ez ami agyam, agyUK? -fsss... ellenbe, miindent autoimatikusan törÖL??? -fita, mikor a TV. - s képét meg láttam, már láttam,és az álom, igaz lenne, mert az!!! -ő az! Fiteljatok, mig az amit állandóan, de nem merem leirni, hogy a BUMERÁNG VISSZA KELL HOGY VÁGOD -jön? VAGY VÁRJUK AZ URAT FOLYTON VÁRJUK...NA AZ AZ ADÓSÁG GOD, GIVER VER, OF DEAT? Fita, én nem ufot láttam, hanem egy vagyok velük (MOMok) velünk, velő? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Ne ne ne ...akasszátok fel a kiráLYUKat, ne ne ne...enegedjétek be a sivatagAIkat, mert semmi? -emléketek sem maradt, maradt? 7.: Kávézzuummm... gondolkozz -gondolkozzatok Átok? -jaja a hazÁtok? Fita,mert hogy tudjuk NUK, na ha már valakik minden egyén egy én gondolkozik, az lenne a vallagUK vége? Zfita, Jenőnek teljesen igazat adok, mert csak a VILÁG VILÁGOSSÁGA VAN, és azt hogy ha én valamit nemugy értelmezek, mint a másik halandó, akkor azt ha nem hallgat a jó szóra, elhallgatattják, de örökre? Fita az bennünk van, és most akárhogy erőlködök ködök? -na köldök zsinór? Fita az akkor, hogy mama kifingot, nem mama, na ezt megint kaciFán tosszt? Sóval, én a magyar szavakkal, nincsak ming nem tudtam... Fita, akik ezt olvasztjátok, Átok? Most hogy behatoltam a vasboly boyboy... lukba, az valóban ...na csak átmentem amit láttam, hogy megolvadt, és vissza oda...na milyen lehetett, mikor Jé Zeus, Jó Zeus, az előbb,ládd az megfurt minden kaszzát, na nem azzal, hogy ezek megtudták ugy murdirozni az ég és föld teremtőjét, mint soha senkit az jó zuzz zuzza... vasárnap jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom, na monduk, állandóan lüktet? -luk luk luk... 8.: Azt hogy csak hogy lehetséges, hogy mi magyarok, mi a mi világunkban vagyok, és most az lenne...fita,csak nagyon rufon raff raff röff...GONDOLKOZZ! Ezt 10 ezerze ezer...hogy valami irtózatos volt nekem, az álmAImra, álMOM RÁ? Most ha tudtok követni, akkor az az...hogy lehet hogy mi nem vagyunk mulandók, és a jelenÜNK? -naz nekem most is, miEeee... Talán hogy iskolás KOROMba, fita itt az ami iskola az a kula, ék csak kulát (sártan) lehet enni is, meg kula, nincs spekula, ládd a tanárok bizon szigoruk voltak? Zna leveles a Május virágos a rét, és mielőtt elindultunk, egy közeli érdőbe, név olvasás volt, és megérkezésünkor is, és majálisoztunk, a tanárokat kilestük, keféltek, nem a feleség férj, ami piros piros piros, háromszor is tilos, latrok vagytok kurvák vagytok piros könyvesek, pirul a pofátok, nem ég? Zerintem pervertek is voltak... hizz az erdő közepin ázunk? Zna ugy estefelé, sorakozo, szintén mindenki nevét fel olvasták, és egy hiányzott...rögtön szét szélledtünk és megtaláltuk a hiány? 100? 9.: Most kezdődne a bonyodalom, hogy most az hogy... BUGABuga, csiga? Nem hanem egy gigantika óriási ÉGI HAJÓNK, amiben ugy ahogy a bugába a magok, ugy fülkék (csésze aljak) vannak, és ez az lenne, UFO-k? -made in Hu? -who oooo... Tallpra magyar ufóra? Fita, ami az, hogy egy szem szemünk sem,veszhet el, hanem meg kell keresnünk, na most az a játékunk, játékuk NUK? Ami van, itt én csak az enyéimhez jöttem, na most akármit hadobáznak, nekünk az utolsó mag szem mag jankó, kell fel Jancsi, ne aludáj, elveszett a csengős bárán, nem aluszom csak heverek, NEM IS IGAZ HOGY ELVESZETT!? Zna fita, itt akik ládd... ha valami nem meggy, cseresznye, de nem erőltetem, hanem itt minden mese s móka? Vegyük ugy, az hogy Tengerén az életnek, van egy mentócsónak, most legyen bármi, s itt most neked nekem ész, eszünk, na fényt! Apuék, most amit megint be villogok, nem használ semmit, mert itt... fita, az ami az itti test -teszt anal tesztikullal, na ami sár, az nincs! Most az hogy ami történik, semmi! Sóval ez most ugy egyenesbe, ládd én egyenesbe akarok lenni, ami én nem láttam, hanem én egy vagyok azok közzül,aki az ÖRÖK ÉLETÜNKBEN BEN VANNAK!!! 10.: Ha ezt tudod olvasztani, akkor mi olyanok vagyunk, ami mi az ÖRÖK JELENÜNK -BENN...ezt ugy hogy még nem talákoztam...ami hogy NE HAGYD ITT, A TESTVÉREINKET, tehát nemcsak fizikailag, ami talán ez a valami, mi? -töröl mindent, de azt mondani hogy ez rossz? -esetleg nem jó, nem esik jól, hogy valami huzó erő, a tökünknél mint a satuba, na meg a szőre, huz lefele? Na most... hogy hogy... Kihagytam, hogy valóban itt KÉPEK -SZOBROK VANNAK, és most csak szellemek vagyunk, és itt a gnosztik iratok, ami olyan ládd...veletek vagyok e -világ? Zitt... csak fel ébredni lehet, és ha egy? -mind! .nincsak itt angolba (romAI lat in) minds, Open minds? Ez az agya (velő?) töröl mindent...ami ha most a KIRÁLYSÁG UK? Fita, te nem mindent megtennél el követnél hogy ismét egy vagyunk, ÉGI CSALÁDÁK, és most ténleg az ÉGIEINK, akik az övék, azokat megtartják!!! Na midennek van helye, helle, és mindent a helyére, és kezdődik mag magam -al? Zitt okvetlen, nekünk, magyaroknak, mi a mieinkkel kell, azaz előbb magunk al? -na én most, hogy hogy... én nem vagyok senki multjába,utjába, és hogy vagyok én, fita, mi valóban, most ez az is, hogy hova lettek azok a népek, akik voltak? -mi voltunk, te lesztek? -csak a sivatag marad,na látod...por humu, kamu? Fita, az hogy te meg adósa, anyósa vagyunk az adóztatóink? -jaja copiink? -copoink, kakas bátyóink? Szól a kakas már, majd meg virrad már... is késő? -meghalni? Innenn... azt amit álmodtam, meredek, és minden vissza... az eredeti helle hell hell hell... 100! -oááá...
Örök él élünk, élünk? 4.: Most az hogy látok, az az hogy örök vagyok, és innen...ezzel a repcsIpita iratok alatt... ami most ugy képzeld el, nem hinni kell, hanem látni, és azt amit most... NINCSAK AZ A VAS BOLYÓ VALÓSÁG, és nem az anyaGOD va$$aLOval *law* ölik meg hanem el hitetnek, a SIVÁK DIVAK VAK VAK VAK...AZOK... fita, most odakerültükn, ládd Pitu bátám, azzal hogy az anyagot leszarjuk, mert csak az van!!! -kiszarjuk, azzal...most letöröljuk viz szintesre a föld golobisUKat, na vannak KÖZZ5TÜNK AKIK TELJESEN ODAADTÁK MAGUKAT A TEREMTMENNŐIKNEK, AKIK NEM GONDOLKOZNAK TÖBBET, MAG -MAGUKKAL, MAGA MAGA? Na hogy most képzeljuk el,hogy mit piinálunk ha nincs semminek sose napján vásárnap, jött meg a folyásomnak vége? Na apuék, amt moonDom nincs halál, na azonnal NEKED!!! Tróha szél ütés székhüdés, az az lenne, hogy te mident itt amit megköt, elkötöd, és most hol vagy? JELEN!!! -VAGY OK? NA MAGYAR OK? - A MAGYAR MAGYAR OK ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZE SZIKRA BENNE, ÖRÖK TESTVÉRIS ÉG, EZ AZ, HOGY MI IRTÓZUNK EGYMÁSTÓL, MERT NEM LETTÜNK... ETTÜNk ESZÜNK DÖGÖT? - AZ ÉLET FA FAK? 5.: Na én 3-om éveskoruktól, mindennap a két gyerekénket, 1 -2 óra, BbLia ismeret, ami 17 éves korukig sekerált, és nem buzerálom őket tovább, ami most azt hogy te mi ki MOé? -vagy az a TÖRVÉNYTELEN S ÉG? -jaja örök égedelmek, veszedelmek, (eszed???) akik most ha beengedtük őket, az a GONMDOLÁT VILÁGUNK, NA MEG HA MEGTUDNAK SZIVATNI, AKKOR BUZZON BUZZGÓ S VAS LETT A SZIVED, NEM KŐ? Zna itt... KIRÁLYUK KIRÁLYA RÁYA SIVA, nincsak a Brüssely láNUK? mumyJUK? AZAZ LÁDD OLYAN HOGY DZSUGAN LER? Fita, itt ugy van beadva, ládd most bántok valakit, vagy vala mit? Zna amit hogy NINCS OLYAN HOGY VÉGE, KIVÉVE HA A W.C. NA AZ LENNE AZ A TRONUK, LÁDD DZSUGAN KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD URA, NA MOST EGYÉNENKÉNT, A SORSOTOK A KEZETEKBE VENNI, ÉS MOST HA KETTEN, EGY DE RÖGTÖN JÉZIM FÉNYE KÉNE? -NA HA ÖRÖK LÁTÓK VANNAK, AZOK BANK LEHET ELLEN SEGGE, AMI MOST A SIVATAGIAK, LÁDD JÖN A DICSÖSZ ÉG, NEN HAMEM OLYAN ÜRT CSINÁLTAK, LÁDD AZ A FEJ? -NINCS NEM LEHET, CSAK NYAKUK? S NYAKOM ÉRZEM, SEGGEM MILY NEHÉZ? 6.: Dögletes, mert ez olyan mint a Matrix filmben, hogy most az agyam, hogy a sliccem cipzár, hagyám, de ez az...ládd mielőtt törlték, nem levették, és ez óriási sia?- hogy nem e nikneven is? Zna ime A FEJ ELTAPOSTATIK, ÉS MOST UBO UBO UBO...fita, amit a két fiamnak, hogy te neked, látnod kell, hogy EZEN EZEKEN A SIVATAGIA -JAK? Zna a SIVATAGIAK SIVITANAK TANUK, MERT ŐK CSAK SIVATAGOKAT ADHATNÁNAK, DE AZ NEM MINDENKINEK SMAKKÖLNI KE? Fita, ANYAGBÓL ki lehet indulatoszkodni, de azt is mi ki MOék? -nem hanem a MI MAGYAROK, ÖRÖK EGY NAPNÉP CSALÁD VAGYOK, ÉS MI CSINÁLJUK... ezt hogy a SZÉL ÜTÖTT LETTEM, na most mi a pina, MÉGIS VAGYOK? Ez az, hogy... én csak bazz... Ezt az... hogy VANNAK A TÖRVÉNY GYEREKÉI? -AKIK ÖRÖK EGÉSZEK, ÉS MOST HOGY LETTÜKN, SIVA SIVATAGIAK SIVALKODÓ KIGYÓK ÁLDOZATAI? Fita, itt a GONDOL LÁT? -és te MIÉRT, NEM LÁTHATASZ? Na az ami KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, onnan hogy kié a föld, és abram, neked ADÓM MODA? Na Pitu bátám, rá vagytok kénszerülve, hogy magatoktól magatokról gondoskodjatok, Átok? MINDEN AMI MOST... LÁDD A KIRÁLYSÁGUK? -AZOK EGY VASGOLYÓBOL VANNAK, ÉS AZOK, CSAK VASAT ADNAK, VAS VAS VAS...HA$$ HA$$ HA$$... Fajgalamb a strasszer, stresszel galamb höss el... Innen... ki kell tudNUNK, NUK, gondolni magunkÁT? -napra... süss fel nap... ...zna a baszik inkom, az lenne a názi, és mire van szükségünk, ezt azok akik magukra mint másik ember társunkra KÉP? -fita, veled velem, ládd Popó MO?- a tengerÉsz, hajóját nem éri vész... 100! -oááá... nem tudok ugy, mert akkor azonnal törölnek de gig gazok? -SIVÁK VAK VAK VAK... BABa? Fita, ezek soha, nem fogják meg engedni, hogy csak egy szem... (mely szem?) ami most az hogy mi lett? Fita, az BUGABuga, azt most, sehogy, ládd most ha nem ébrednek fel a népek, pepe? -pozdornyak? USA.fita ha nem lett atomháboruUK, SIVATAGIAK, (fita itt a népe az ellensegge mnt soha napján...) akkor is, most USA -kényserÖlve lett, mnden EMBER GYALÁZÓ FASIRTBA VÁGÓ? GÉPEZETEIKET, DEMONESTÓL, HOGY USA??? -USA??? JAJA AZ EGYETELEN (FITA MOM, DE MI MÁR NEM VAGYUNK!!! -KIVÉVE A SZIVÜNK? -SZIV-ODU DÜHÖD?) ORSZÁG,MELL A KIGYÓ FEJÉRE TAPOSA póza próza? Fita a kIGYÓ FEJE? -MINDIG LAPOS? -SZENT IRAT OK -FO$$$... Innen, az iratokat kellett volna, de ha valakik, most ők a kigyó bigyók bogyók bögyők, ami nizzitek, mit csinál velünk?- na most a BbLiAI i mese könyv lenne, de olyan hogy mese mese móka? 100! -oááá... BABa?
UFOzzuummm... miEeee... Ne ne ne ...akasszátok fel a kiráLYUKat, ne ne ne...enegedjétek be a sivatagAIkat, mert semmi? -emléketek sem maradt, maradt? 1.: 6/14. A KÉP? -képek, az irás megjelenik a falon, Siva, sivatagiak visz sziv -visz benneteket haza? Csak örök egyénisÉggel kezdődik? -nem hanem MARADJ MEG? -azaz mi magyarok magyar RULL, TULRULL .azaz mi az örök FÉNY HONAINKBAN BANK, VAGYUNK, AZAZ MI IS UFO.K VAGYUNK, STTT... UFO-k? made ins Hu?Who ho ho hooo... Fita, mérges kigyók fakzatjaik, bestia dögjeik,is KÉP? -képek gépek? Amit a fejükbe vesznek? Zna itt az AIDÁK? Minden ami mulandó adó adó? Ő ŐK a teremtőke, na most KÉP-zelJUK el, távcsövön,milyen lenne a éltünk? -ELTÜNK, mert vedük hogy SIVA, na az nállunk GIZZELLAH, ami most... NEM SIVATAG LETT, HEJ MOSTAN ÁM PUSZTA APUSZTA, HANEM A TELEFON FÜLKÉS DR. WHO filmes, jelenet, ahol csak egy telefon fülke, és mindenki csak hulla korpszok -holtestek, és köztünk még tecchalotak, hallanak nak nak nak...kopogok a szivetek ajtaján? -villogok? -Nysd ki szived ajtaját, de BÜNŐS, megbünhödte már e nép, a multat jövendőt, na most sitim pitim sziv szél ki be szél ütés életre keltés? -él? - lett? -jaja fény-fény Élet?-vagy a fene megett? -mi van, megetted? -tavaji fsss... becárt a hulla, bidi a rawatal... 2.: Na ami van, az az...hogy HA TE MAGYARUL RULL TUDOL GONDOLKÓDNI? -AKKOR NEKED EZT HOGY MI? MI VAGY KI, AZAZ MI KI MO? Fita, magyar RULL a TÖRVÉNY, CSAK TÖRVÉNYES GYERE KID, DIK? -VAN CSAK ÉS TÖRVÉNYTELEN? Zit most az MoonDom, ezeket magammal ide behozottak,ami ez még a NAPOK -FÉNYEK -CSILLAGOK VILLOGÁSAI,ÉS ITT VAN EGY VALÓDI, IGAZI VAS POKOL BOLLGÓ, amit tegnapra...Bloondival egy az egyben talkoztam, itt...most azt a topikot, NINCSAK MIT MÜVEL CSINYAL VELÜNK, ÉN CSAK AZ ÖRÖK MAGYAROK MOM MAGYARJAIMHOZ JÖTTEM, NA MOST SEHOGY SEMILYEN EL KÉP, NINCS OLYAN, HOGY NEKEM AKIK NEM MAGYAROK...LÁDD Nemkerestek engemet kötéllel, zÁszlónk alláh magam alltam én fel? -Szülő hazám te szép MOM, miért ne lennék HOLTIG? Na képzeljétek el, és ezt csak a villgosAIm bo bo booo... je hova menünk, bo bo booo...Elemenünk mi Égi honba, az egy szem pillantása sem, mert VAGY OTT VAGYUNK VAGY WHO HO HO HOOO... apu: ha leveszed az Égeől a szemed, süllyed a hajó... na azonnal!!! BABa? Fita itt vannak a VASBOLYGÓSOK, és azok sem nem látnak, sen halt, hallanak, és azt...ládd bllondy... ufo? -na azokat senki soha meg nem meg tudhatNátok? de az akik a szent iratok siratok irás tudók, fart fariZeusok, szadiCzeusok... na hogy az a fekete nao,, az egy casbolygó, és itt ideig óra, azok vannak, de minek? -fita az aki az egész bagázsiuk KÉP -KÉP -E GÉKE AZ A SIVA, ÉS SIVATAGIAK...NA AZOKAT, AKIK BEENGEDTÉL, FITA MINDEN EGY ÉN ÉS AZAL VAN MIDNEN ISTEN? -NA AZOKAT IRHÁJÁT VISZIK ODA, JEEE...HOVA $$$... 00 $$$... 3.: Na most, apuékkal egy az egyben...fita,mikor az apa -fia -fia apa, egymásra talál, na az az hogy KÉPEZELD EL MAGAD, HOGY SOSE VOLT ROM ROMBA TÖK TÖKÖLÉS ÉS MOR MÓRÁZÁS, na most...ha az irásokról, akkor is ládd vannak a KIVÁLASZTOTTAK ÉS AZOKAT AKIK NEKIK KIV'NATOSAK ALMA A FAK ALMA FA< ÉS AZOK IS KIVÁLSEGGESEIK *DRAGA PENZEN VEREN VASAR ZSIG VASAR UK< MINT SOHA NAPJÁN VASÁRNAP, JÖT MEG A FOLYÁSOM SOM... Tróha, a SZÉLÜTÉS SZÉL HÜDÉS, hogy csak elnegedem magam, mert irtózatos gyötrelembe -kinba vagyok, amiért sehogy nem akartam utóDOM damokat, azaz nem e magazatod miatt, lettünk madzagunk? -fita, vagy magyar szabadok vagyunk, mert ha volt meg leszünk, eszünk? -sárUK ÁRUK ÁRKA ÜRÜK ÜRGÉIK ÜRÜLÉKUK KUKUKKK... fogadalom, fogaDom hogy fogatok alláh sárt adunk, azaz sátan az szartaNUK? - na akik nem szarnak, (HALÁL HALL ÁLL GÉPEZETEIK) azoknak vasat? Sóval, amiről szó van, az iratokba, hogy azt aki most...FITA, AZ AKIT EZEK... IMÁDNAK,(HA KI MERED NYITNI A SZEMED, EZ OLYAN RÜHELYES, HOGY RÖGTÖN BECSUKOM LECSUKOM VÉGLEG, LEG?) FÉLNEK, LÁDD MIT LETT HA MÉGZSE JÖN BE, A ME SSY SIVA? -MESSE MÉG A MESSY -TUM BAPPA SEES MAY BABA SIVITVA? Nincsak a fenevaDUK, sebet kap, a fejére lett taposva, és ujból létre kele, és most ubo ubo ubo... Innenn... fita ezt felrakom,na az első pinaláttul (tul az Ópina ráncolt puccos, kezdve) hogy ugyis törölnek, na az a vészfék az, ami miatt... pitim, te neked tudnod ke... te tudod, a legjobban bank? -jaja bidi banka... tröhhh... most mondtam valamit... ... most kell még valamit... vagy soha, nap? 100! -oááá... ...fita, ezek teljesen fénytelenek, és az hogy millió évek, nincs!!! -csak ma van, mi van, nap?-nappal? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... minden ami más VILÁG -OK? -azok VASGOLYÓK GOLLYHÓK, a hol, minden a VAS UK? -FA SZUK ÁLTAL, ÉS PÉNZ AZ ÜR UR UK? 4.: Kávézzuummm... talán az első benyomásom, hogy itt van, egy fekete vasgolyó valami, és amit az irástudók, farizusok, szadiceusok, kiszednek a a aaa... Fita, mi magyarok, akik visszajöttek velem a Tejut fel fele elágázásánál, találtam rájuk, azokkal beöltüztünk olyan angyali pongyolába (egyenruha man in black, na az amibe a Watikan...egyenruha rühe?) amit már egy párszor, hogy a legmagasabb---angyali karzatok, aminek nincs vége fel fele? Na az erősebbnek engdelmeskedik minden allatta való, és ha nem, csak... amit megint, szőrös töke lett a légynek marad? Én e gollobis... fita, itt az amit ezek a BabIlonya horrr...az Siva! -pontosan a sivatagiak, ne most négyzer, mert olyan hogy orgonászok?- SIVATAGIAK? -ha be engeditek őket, akkor csak sivatag marad? Ezt most nemrég láttam, és mindennél vonzóbb lenyügőzi NŐI jelenség, és az indiaik, ezt tudják, csak ők is...LátjÁtok Nátok, és az hogy vagy az ÖRÖK ÉLETEDBEN BEN VAGY, UGYIS HOGY AZ FÉNYED ÉS TUDATOD MEGMARAD, AMIT CSAK TE TE TE...TI TI TI -TÁ TÁ TÁ DÁ? -TÜTÜTT... Sokzor bevillogtam, hogy itt is iskolába akartam volna,(kimondittan ezzel kapcsolát) és egy hires nyugdijas tanárral...na hivott emergecire, és olyan hogy iskola, az teljes hülyités degenerálás és semmi olyat nem tanitanitanak, ami a tanuló (egyén ami azonnal a vallaguk vége?) hasznára lenne sőtt...ezt én azonnal előső osztály első óra, szivrohamot kaptam, ne tegnap szélütés? Na vannak a hires iskolák, oda a gazdagok kölykei mennek orgiázni, és akik mégis,azok highe acsiverek, azaz ládd én AKAROM TUDNI, ÉS TE ITT SEMMIT...NEM TUDHACC MEG MIKG A SZEMED, KI NEM NYILT!!! Na az ami előbb álmomba a hasamon kusztam, és azt most,ládd az akarat erőmmel vonszolom magam, most is? --azaz ehez...több kell mint disznó?-na a szeretet etet... 5.: Na mára, ledöbbentem, mert amit ITT TANITANAK IDOMITANAK FORMÁLNAK AZ Ő ŐL KÉPE?- A A AAA...Ez rosszabb mint a The Planet of Apes, azaz itt ---fiteljal, mert az hogy most te ti tá dá? -amit mondanak, tedd üressé magad,(00ÁBA) azaz psss... Most nem térek ki rá, hogy ez a fa szuhuk, na meg az agyuk, nincsak ez nem te vagy, ha te az én génem, genyőm vagy? Na mott, az összes pusztAI sajt bagázsIA? -Fita, az amit a irástudók, farizeusok -szadiceusok, rád meg belénk vernek, az valóság, és az az a a aaa..fekete nap, amit eddig, ládd a siralmAIm, azaz itt van szintetüka -artifika -robotika, na Cziborga, azaz egy teljesen üres fekete... fita, itt megint, amin most szélhüdés, ITT SEMMI, DE AZ SEM, MERT MI AZ ÜR, HANEM ÜRÜLÉKEK, NA Á$$AS (SS) VELÜK EGY NAGY GÖDRÖT, sitt Siva, amivel kezdődik, ha be engeditek őket, akkor osztán puszta a puszta, mint soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...ez minden benne van a legtöbb un. -szenyt iratokba, de most ahoz neked kell legyen golyód? Zitt van a fényed,mely örök nappal, meg most a fekete kénes kéne, és csak ez van, és akiknek van szikra, az emlékszik, a másik szik-kisz, ba-szik rátok átok? 6.: Na amit már reggel leritam, hogy valóban...egy olyannal van körbe zárva, amit nem létezik, hogy bárki át tud nakölni hatolni? -na most... itt a dögletes, hogy a legeslegfelsőbb...hogy anya anal LUK angyala, na a legteteje SIVA!!! Ezt most ládd az Eszter törénetek, ami ládd egy Párizsi éjszka, s meg szoritják... a tökit satuba, az alanyAInak? Pá rizsban jártál, te disznő,láthatalanul? Fiteljal, itt az hogy nehéz nektek az ösztönöt tök? Na most van a SIVA SIVA, fita nem vagyok senki semmi ellen, ezt talán az indiAIak, azaz egyiptomból, ahol ma india -kina van, oda dobbte el, AIzeus Zeus, a kigyót? -ami nem azt jelenti, mert ládd ... most midenütt Sivak vak vak vak...ezt rögtön látod,..most a szikra veti, bennetek? -most apuék: NEM! Ahoz a tüzben kellene lennünk 24/72?- ne vigyen el a mentő? Na fita, az amit tanultok tanitanak, s Npolyon, mit tanitottok ti a a aaa...na most az az idő be fog következni, és azért akarnának az ÜRBE? -NINCS OLYAN, DE OLYAN HOGY GANÉ DOMBOOK Ó KOSOK? -PÖCZE GÖDRÖK, NA ITT...most az van, hogy itt nagy forDULás láss...nincsak... TI VAGYTOK A TANUIM MMM... TANUK? Innenn... na az ami pu2 és 1/2...most ezek, egyszerüen, előre be programozott doomsday GÉpezetek,amit itt... ládd egy ember, ember? -aha, ember volt ő is, ő is ember, szakálla volt kender... 100! -oááá... ...fita, az a a aaa...ládd akik fegyvert fognak,abba már benne Siva sivit...na meg a sivagai szél süvit...bube a házadba, van olyan? BABa? -ja mosot, azért mentem be, ládd bllondi,hogy miért loptam el, mit? -fita csak a vakok, adták meg mag magukat, ami ládd... te? - gondolkódol? -na az a vallaguk vége procs...
UFOzzuummm... miEeee... minden ami más VILÁG -OK? -azok VASGOLYÓK GOLLYHÓK, a hol, minden a VAS UK? -FA SZUK ÁLTAL, ÉS PÉNZ AZ ÜR UR UK? 1.: 6/13. A KÉP? -fita, ez a valóság, és megpróballak TALLPRA MAGYAR BRRR... Ime az ELŐ ELLÓ KELLŐ SZÉL, azaz tegnap este szélütést kaptam, és a fejemhez kaptam, azaz ime az amit erre az évre apuék: MEG KELL MARADNÁTOK AZAZ ITT CSAK TUL ÉLŐK VANNAK!!! Fita, a testünk is vascarbon ötvözeteink ik?- és itt minden csak a PÉNZ = AZ ÜR -ŐR ŐDDÖG (JN8:44!!?) AZ ÜR (FITA AZ ÜR =PÉNZ = ÜR MEG ÜRÜ LÉKEK, HAN GOD =KING = GOD = KINOD S SIROD SE LELED) AMI A PÉNZ ÉS ITT MINDEN (VASA SOK HASA FA SZA NUKI PUK, VASBETON TUNDRA DZSUNGEL OK) CSAK AZ OK ÁLTAL, AZ AZ ÜR!!! Fita, nem tudom ciffrázni, de Kossulh Lajos, a teked nem olajos, Linkölninek, miért nem veszeL fel (ma? -mama mmm...ma is rögtön a NUKIAIK???) magatokól pénz -kölcsönt, na az is ür sár hugy sav vas...és tágul, csak az ür tágul, na a KÉP ...fita irástudók -farizeusok fart, és SZDICEU$$%A -RU$$IA... KÉT RAWALDA -ÖLDE EGY RAWATAL UK?- DISZ NŐ ÓDISZ TOROK, S RÓKA FOGTA CSUKA, CSUKA FOGTA RÓKA, WARGA DZSUGANUK FOGTA SATUBA A TÖKÜKET? Nem tudom hogy tudom be villogni, hogy egy ma fiadzott malacUK, és röffögne (1 CSAK EGY ANYA KOCA TÖBBET?) rinya rinya rinya... Na hogy ugyanaz...azaz mindennapra FITA, ITT OLYAN FOG ALARM NO NO LE TA? -ESETELG bánAtom a tun BBRita BUGYIBÁ, lebeg az ATOM FELHŐ HŐ HŐK ALATT, KÖZBE MORISKA RICCKA FO$$$... A WC, /FALAT, de minden csak vassal vas a ló, azaz csak vasbeton dzsUNgelek meg dzsugan -NUKisok fa szuk? Fita, a puq -pu1-pu2 -és pu 1/2 mennhyezetük igaz, és itt az van!!! 2.: Fiteljunk a szent iratok, akik ládd a Jésus hus coffölve abárdölve történetek, na olyan hogy JÉZUS MEGHALT, az rögtön, 10 ezerzer-1000 be villogtam, hogy mikor kinitottuk a katólkus templom óriás ajtaját, szembe a RONCS EMBER ALAK A KERSZTEN A KERESZTEL RÁM BORUL, MINT BELVÁGTAM EGY NAGY FÁBA, NA MOST RÁM BORUL, BORUSSA USA HÁBORUS AZ ÉG MINT SOHA NAPJÁN VASÁRNAP... JÖTT MEG A FOLYÁSOM SOM...NEM BORULNA RÁM MINDEN ÁGAAA...Kezdem az álMOM. na most a mi NAGY MAGYARORSZÁGUNKBÓL -MENNYORSZÁGUMKBÓL ... mikor mi ez a fekete KOTLÓS TOJÁS UK, na most azt egy olyan mint egy BUN KEREK? NA A POKOL, POKLOK ÓLLAI? -most minden alkalommal, és az... fita, egy ollan,mint az VAS TAG OLOM RÉTEG, NEM ARANY, (ÉTTÉR) ÉS AZT MEGOLVASZTOM AZ ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZEMMEL FÉNYEMMEL, AMI VISSZA LEHÜL, TEHÁT CSAK... NA FOLT? -LÁDD A HOLDON?- MARAD MINDEN ALKALOMMAL, MIKOR IDE BEJÖVÖK, és ime a Jésus hus $u$$mu hu$$$ MÁR IA SEGGIT? - ami ISA ISA ISA PISA na meg Zeushus UK, HUSUK HUSA HASA FA SZA KASZA KASSZA..., szerusz, itt a FENEKEM, ... LUKA PU? Na most, ugyanugy nint a BbLiAI Jesus hus, történetekben, vannak fent a MAGASSÁGOKBAN, szószerint rokonAIm! Fita ez most olyan, hogy csak pergetem a film terkecset, és most...MEGHATALMAZTAK LÁDD HOGY A PÉNZT SOSZOROSITANI,(ládd StaliNUK?) tegnap hogy a magyar népem amit kiván, csak szük szükségLÉteink, és ami nem, azt te kiván alma AL -MÁYUK? -AZ AZ ÜR, ÉS AZ ÜR ÁLOM ÁLLOMÁS UK UT? BUNGGG...DE BUGABuga??? AZOK A ÖRÖKÖS KATASZTRÓFÁK ÉS VILÁG VÉGE APOKALIPSÉK ÉS VÉGIDÓK, VALLAGUK VÉGE PROCCS... NA ÉS AZ ÜRBE A SEGGED NE TÜRD BE PUCOL NÁTOK??? 3.: Fita, mert a MAGYAR -MAGYAR OK GYERE KÉINK (KAIN?) HOZZ ÁTOK, JÖTTEM, és most az amiket LÁTOL, az a magyar ok igaza is mag gáz? Na azok vagyunk, szellem ÉKkek vagy szellent és pu pu pu... hol vagy apu, atám a gatám stele sár? Zna most, tehát annyi pénzem van, ami igy, vagy mind, de az hogy pénzzel pénzel, csak az az ZÜR ÜR ÜRÜ LÉKEK ÉS ÜRGÉIK???- és vissza, Kossuth Lajos, vegyetek fel magatoktól kölcsönt (NAZI PI NÁCIK-KRATI KIN A PRICSI) ami ugyanaz, tehát az amit amcsi, HOGY MAGYAR OK SZABD OK VAGYUNK, na apuék most, nem a pénzzel az anyaggal?- van vaj, (Vajk és a vaIÁ -IÁ TOK VAJÁI KO$$$ OK FO$$$ 'TOK ) hanem EGY SZEM $$$... CSAK SZEMETEK? Innennn... fita, bel se kezdtem, és most ugy érzem néha, haza menek haza mnt a lufa? NA ITT AZ HOGY TUL ÉLŐK, AZOK MÁR AZON IS TUL VANNAK, ÉS MI CSAK...CSITT CSATT PADALAT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...NA MOST ...FITA, IDE AZ IRÁS AI IM, LÁDD BLOONDIT, BOLONDIT, NA ITT AZ HOGY TE ELLOPTÁL RABB0LT T'ÁL EGY ANYA GOD DOG ÜRHAIONUKAT, NA AZÉRT...LÁDD A JÉZUS TÖRTÉNETEK...Van fejetek...Oh fej,mell vértől Á$$ $$$... TATVA VÁÁÁ... Na itt nincs más, mint olom s vas és arany ketrecek, vasbeton dzsungelek dzsugaNUK és abba... mi van? -fita, ezekbe nincs élet, és azért akarnak tul élni téged s engem nyalod a $$$... $ü$$ fel na pina nap Ina juhturós klo'kk' k' kk' kkk'... Kácc MO riska, bo bo Boriska a bozótAIkba... BABa? 100! -oááá... ... dfita, a gyerek aránylag, de MI NEM ISMERÜNK VOLT? -WATT A tambura tampoNUK, FAK? Ezt du, engedd meg a nadrág szijjad, gatya korc engedd szabadjára magad, psss... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... MI VAN? -CSAK AZ, AMI -AKI VAN, CSAK AZ VAN, ÉS AKINEK MOM JÉZIM SZEME VAN, AZZAZ A NAPPAL -NÉPEMMEL TÜZÖN VIZEN ÁT, NYERD -MERD MEGNYERNI, AZAZ OLYAN HOGY VESZTES -GYŐZTES NINCS, CSAK GÉ-PEK KÉPEK LETTEK, S EL KÉPZELNI -CSÉPELNI, VAGY BE S ELKÉPZELTETIK MIT? -AMI VAN? KRATI KIN KINBA A PRICSI PERCS PIRCS PROCCS... 4.: Kávézzuummm... itt az hogy irva vagyon, mia pca, a testem ellenem van? Ezt én még porba puzó se voltam, orditottam toporzékoltam, hogy akarom tudni akarom tuni tudni akarom... ami ez estére, hogy hogy most az álmomat nem látom olyan tisztán, mint reggel? Mott csak az, hogy emlékeztek, elindultunk Bicskének, azaz a fen sikunkra, ottvagyunk? Na ez az, előtte, itt is leirtam, hogy mi a pu? -apu? Jna négykézláb se tudtam mászni kuszni, ugy vonszoltam magam, és felmásztam ugy, a hegyre,mert akartam látni, milyen a hegyről a kilátás, és a másik oldal? -osztán elékezdtem repülni a levegőbe, és először ahol növényvilágAI gally voltak...s amit akarok, hogy talán minden egyÉnnek, más más a a aaa... KÉP-mása? Fita, irástudók -farizeusok, azaz paraziták, KÉP -mutatók, és itt van...a sötét mnt a fekete bivaj hátulról, teljesen olyan fellegek boritotta éjjel, ami sose volt lesss...lád a dzsungel mélye, és orditásuk? na most az Ének, Elmegyünk mi Égi honba, nem lesszünk itt, fájdalomba,látjni fogjuk kit szivünk imádott, Ő Ől eljön mi értünk, azaz...Most ott vagyunk, vagy van szikra fénye, és most azok...na most a agyabugya fsss...Na ezt,leirtam,hogy nekem gyerekkoromba volt egy tesvérem, aki reggelente az szobámhoz, ahol aludtam s addig kisért, ami utóbban, könnyen lehetett a Pitu bátám? _ugyanis, nekünk magyarOknak magyar a fel(vagy alsó madár) fogásunk, és világunk!!! Ugye érdekes, piros -fehér -zöld, a magyar föld? -sehol ugyanis minden örök bennünk van, és azt a földed, nem tudják el vennni, akkor mi ez? 5.: KÉP ÉS KÉPZELETEK, ez az hogy mindenkinek van egy álma, vagy mi ki MO, és MOriska? Most akik azok, azok se tudnak magukról semmit, és itt nekem a végbelem csavarodása fsss... vissza ne né, gané? -sár bevonat minden, és sár várak, várlak ott ahol a hatos megáll? (Népszinház utca vége? -vágállomás, nem men tovább) Na most nem rég, hogy nem is lehet megtudni, ami szerintem, ha ezt tudnád olvasztani, jéghegyed, és meg vagy teljesen dermedve -dermesztve, mert itt ennek a a aaa...ládd van a fa, és rá tekeredik egy drót, az romAI értelemben is, kiszáradt? -drot itt szárazságod jelenti? Fita, ma imádkoztam ugy,hogy apuék Égieink bocsájtsatok meg nagyon tudok nagyitan, mert nagyott akarok... pu? Nada,engem ne kövessen senki, és én egy az egyben egyek vagyunk Jézimmel,és Jézim nem mondta, kövess engem, tehát ez az egész, még gané dom -book, esetleg $$$... 0 $$$... csak sggre ne e$$< Pontosan, ami nekem van, neked is, fita az az amit a husa, vagy fénye kéne kénk, na most ez először...Jaja olyan BbLilázás volt, ami most ezek, itt te ha látsz valamit, akkor NE NE NE...NE MOND SENKINEK, NA MOST ITT AZ A A AAA -JÉZUS HUS? JUHUS, TEST teszt, VAGY MOST amiről...hogy eleinte, ez itt kint volt, mert most elfeledtem mindent, és itt azt ami van, azt ez az egész, gané trágya dom -book kosok? Zna ha nekik nincs szemük, na az ami a fizikaik szemünk, az ténleg mü? 6.: Az álmAImat, legtöbbözr, most is nem tudom, mert egy 5 éves gyereknek, midnen tudnia -látnia kellene, az az nem előre hátra, ne ölj fel a vaslapátra, hanem EGYSZERRE MINDENT, ládd itt van az ür? -az az ADÓSÁG GOD, GOD GIVER OF DEAT? -na most a KÖLTSÉG VETÉSEK, LÁDD MOST ELJUTOTTUNK ADAIK A DÓ DE LEGALSÓ AIDA? NINCS TOVÁBB, MERT OLYAN HOGY ÜR NINCS, SE ÜR ÁLLOMÁSOK NA AZOK AZ AZ ADÓSÁGOD, OLYAN ÁROK SZAKADÁKOK AMIBŐL KIMÁSZNI NEM LEHET, LEHET? FiteljÁtok a vergődéseimet,de csak magam verem, azaz saját veremem is is, tele sár? stelestár? -kurva kara görögök? Mott akik velem vagytok, ládd én veletek vagyok e -világ? Fita, közel vagyunk, hogy minden TITKUK???- A NAPRA VETETTIK!!! Zépen -zápon, egy szomru vasárnap, na fitaljal mert az is CONBAT? -JAJA A FENEKÜK? LÁTOD, LÁTHAOD? - NEM!!! SZAGOLOD, HA MILYEN A SZAGUK, A TE SZAGOD? Fita, ha hust eszel, és egy két óra mulva, pszkáld ki a fogad közt, és szagold meg! Fita, itt nagyrésze a mára almom,hogy mire van szüksége és nincs a magyar Napnépemnek népemmel tüzön -vizen át... Fiteljal, sokÁIg Sanyink, átkozódol, mert ÁT OK? Fita a magyar Édes Anyám hagja ... Na olyan hogy bün, csak BÜN TETÜK VANNAK, vannak? -de örök élet tü?-na fita, előbb neked nekem lenned kell!!! -enned kell, és ládd...Liszt Fercsink, ha egy napot kihagyok, az én tudom, de ha ketőtt...azt te is? Értem, mindenkinek van napja! Jó napot, van nem jó? Innenn... akit régen ismerek, most akar velem, kapcsolát fentartani, mikor meghalok, ami nekünk, neked olyan nincs! -ha most nem keresed meg magad,a szemed dagad, és puck? -nem majd? - ha fagy? Fita Vajk, itt miden nap, érted, igen, minden nap!- találkozunk, vagy a szobornál? 100! -oááá... BABa?
UFOzzuummm... miEeee... MI VAN? -CSAK AZ, AMI -AKI VAN, CSAK AZ VAN, ÉS AKINEK MOM JÉZIM SZEME VAN, AZZAZ A NAPPAL -NÉPEMMEL TÜZÖN VIZEN ÁT, NYERD -MERD MEGNYERNI, AZAZ OLYAN HOGY VESZTES -GYŐZTES NINCS, CSAK GÉ-PEK KÉPEK LETTEK, S EL KÉPZELNI -CSÉPELNI, VAGY BE S ELKÉPZELTETIK MIT? -AMI VAN? KRATI KIN KINBA A PRICSI PERCS PIRCS PROCCS... 1.: 6/12. A KÉP? -NINCS (NAP NAP PALI) MERT CSAK ÖRÖK AZ ÉLET, ÉS JÉZUS HUS? -MEGHALT ÉRTED ÉRTED? Na mi, MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGEINK, zitt most Jézim él, és én magam magam tul, Tulrull Turul Madár vagyok, szá szá madárrr... Amit mára, hogy AMIT A MAGYAR NÉPEM KIVÁN, AZT TALÁN AZ ANYAFÖLD IS, MEGTEREMNÉ TALÁN, TÁN TÁN TINTA TANTA...Na most itt van a legulluba ABRAHAM ACCORD OK ÉS A AIDA AMI A BbLiAI jóslatok, hogy végül is, gépek, gék gigig giCsek lettek, AMI amit nagyon sokzor, hogy az örök magyar -magyarok családok EMLÉKÜNK, UNK, UK KUK LUKUK? Na ezért, most a sajátAIm fog, BITÓFÁRA SZEGEZNI, DE A HUSA? USA $$$...O $$$... SZEGRE UBORKÁDRA NE ESS? NINCS!!! JÉ HUS? BÜNTELEN BÜRTELEN,CSAK SZAGA? ÉS HA NINCS KIGYÓÓGYIK BŐRE, NEM CSUSZO MÁSZÓ FÁRA MÁSZÓ KUSZÜ TOSZÓ ÁLLAT? NA AZ EWO (ÁVO CIA) LUCZIONUK, A MELEGVÉRÜ HUS ÁLLATUK? Nassóval, most az ami a magyarOk bank, van? Van a magyaroknak bankja? -BIDI BANKA? Fitelem, az ür és Ür UrAI akik MESTERSEGGES LÉNYEK, MI A LÉNYEG? Na ezt meg látni, mert olyan hogy lenne baj, annak van oka, toka? Most láttam, hogy az hogy ABRAM? -FITA, HA A TERMTŐKÉSEK...Zelőbb vak vezeti a világtalant, na minden ami van, előbb a MAGA -MAGAM OKA!!! Zett itt is trilliÓszar, az Ó meg U szüvetseggesek, hogy letörÖllek bennetek, és UJ KÉPET teremtek nektek, ami örök ugganaz a GANÉ DOM BOOK BUK RÁ? GAZ GAZDÖGÖK DÖGÖLNEK, MonjÁtok,mehhal é az UR? 2.: Minden bennünk van? -most apuék, ja a halál? -na most mi az? Treganap, egy régi ismersőm, csak ugy, jött hozzám beszélgetnmi, na leritam neki a FŐ -UFŐ RUMUNKAT, BROM BROM BROOO... hogy olvassad vassza, mert a szárnyunknak ISMÉT KI KELL NŐNIA, ÉS MEG KELL TANULNUNK ISMÉRT REPÜLNI ÉS EZ LENNE AZ ÖSSZES IRATOKBA A REPCSE, ÉS ITT VAGYOK, NEM VÉLELTEN HIVTOK REPCSE PIT-ÁTOK TÁTOG? Naz, először ha össze tudtunk dörreni...na azért a NUK, jönni, most az nem a fizika meg a testünk, ami van? -NINCS! -tröha elalfÖldelnek, azaz MESTER, KELL E ADÓT FIZETNÜNK? FIZET NUK? NUK UK NÉLKÜL? Zna most,azért jöttem, hogy JÉZIM FÉNYÜNK VAN, CSAK AZ VAN, AZAZ NEKED IS KELL LEGYEN JÉZID, ID ...IDŐD? -VAN OLYAN HOGY IDŐ? Sanyink, AZ IDŐ ÁLL, TALLPRA MAGYAR, DE ELMULNAK... MIT LÁTNAK SZEMEITEK? VAN, LÁDD MINDEN ELMULIK, AMI VAN? Zna az álmom, az amit BABAY LÓNAY AIDA, IDA, IDŐ, AZT A FEKETE ...na a bőre, azaz VAN EGY OLYAN IDEA? NA AZ AZ ANY-JUK ANY UJA? -S FITA, MOST HA TE FELETTED VANNAK FELETTESEK? SZÉK? SZÉKEK, NA AMIT ITT THE HORR OF BABY LÓNAI LOAN DONUK? Az hogy ARANY BORNYU IJMÁDAT, ami senkit semmit még gondolátban sem,szabad lenne imádni, de olyan hogy nem szabad, itt csak az a szabadság elvtársak, és az volt, tehát mikor AZ A NŐ, AMI SZÓ SZAROS ÉRTELMÉBEN ESZ-TER??? -VAGY NÉZZÜK MEG AMI BRÜSSEL EL, NAGY AS-SZONÁT? Fita CsarmaLina, kin a kloákká...nyitva, nem tátongana,vonaglik, na most akik most mindenki az Ő ŐK KÉP-E? 3.: Fita, mert akik amik? -többet nincs magánál, azok mind az a KÉP -GÉP Ő ŐK? Na láttam azt a FENE FENEK FENEKEK FENEKET CSODÁT (BISZT BESTIA, AMI AZ A NŐI KÉP, AMI NEM NŐ, LÁDD MONDUK MOST AZ EGÉSZ LÉTEZ Ő ARAN BORN JEW? -JUH JUJU AMI AZ AZ IDEA, AMI SOSE NAPJÁN VASSÁRNAK, JÖTT MEG A FOLYÁSOM... EGY HELL RIA RIHA? Fita,erre a felsÉgem is, meg a fiam, hogy az idősebb? -hallgat, mert mi örök egybe együtt vagyunk,na most, a MAGYAR OK? -FÉNY VÉRE (HUGYSAVA DE SZAr VAK?) PIROS, HÁROMZOR IS TILOS, TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, ÖRÖK EGYBE EGYÜTT VAGYAUNK AMI FÉNYMAMAATYÁNK BANK? Na itt most a legjobbank, TállasInk tálalása TÁRUL HAZÁNK, TERÜL ASZTALKÁNK,ládd az az Asztalos Mester?- AMI MOST,MINDENKINEK DE CSAK ÖRÖK MAGYAROK CSILÁNT CSALÁDÁK,ANNYI FÖLDJE VAN,AMI VÉGTELEN!!! -ÉS AMIT MEG TUDNUNK NUK? MI VELNI, MÜVELNI? -NA CSAK AZ A MÜVELÉS VAN, NA MOST...AZ UR AZ UR RAK? AZ HA TE CSAK HALLOD IS HOGY MIDNEN AZ ENYÉM, AZOK KIG GIGGAZOK? IRTÓ GAZOK, VAGY GAZ IRTÓK, AMI MIND A KETTŐ, EGYSZER SZAR GANÉ DOM BOOK OKOSOK?! EGYMÁST IS ROHASZTJÁK, ÉS PÁRUKAT RITKITJÁK? NEMÜK NEM ÜK? Zitt.. csak ÖRÖK ÉLET NAPPAL VAN, ÉS AZ AMI MOST AZ ÜR ZÜR ÉS AZ ÜRÜLŐ ÖLT ÖLŐ UR-AI-NK? FITELJAL, MENNYI AZ EGYÉNI TARTOZÁSUNK, (MIHEZ KIHEZ TARTOZOL???) FITA ŐK AKIK JES HUS, JUHUS, AZAZ ANNAK KELL LENNETEK, ÉS EZ NEM LETT, HANEM AZ VAN!!! ADDIG? Ki tanyája ez a nyálfás? Nem hallatszik a kurjantás, Vagy alusznak vagy nem hallják, vagy talán nem is akarják, hizz a juhusUKká káká vált, BLACK MAGIA -SzUK UK? ---meghalt értük, itt a husom, rágcsa marcinga de biza, a HUSÁNGOM BANGG...EGY HUS UK? Jaja az van! -van? -husikám vagy? KAIN? -NA NEM MERT NINCSAK, KAIN NÖVÉNY TERMESZT Ő? -EVŐ? Jaja demost jehhh hu hu hu...na UFO-k? -made in Hu? -Wo ho ho hoooo... menekülnünk? BABa? Fita, az álmom az...amiért Tállasinkat 2 évre, börtönbe zárták... na Ő talán, bitta hogy őis Tulrull Turull Madár, na most egy az egybe szemtől szembe találkoztam, meg örök egyek egybe fasirt?- és az üzenetét leirtam, a Mi is ufo-k vagyunk! BABa? Innenn... fita, az ififiam, az agyunk foss... na most ő jobb nálam is, egyenyes Nimród apunk, le származott unokaja, akit rögtön törÖlnétek, de szerncsénk van, szerecseny szerencsétlenek... Fita ma hogy éjel... bili, na fita, ha csak a Napra a mi napunk, vagy napuk NUK, márt örök egybeegyütt vagyunk, s van más ut? ADÓ A DOLF ÉS AIDA ALDÓK DO RE MI? -FAK? -KEZDJÜK UBŐ UBŐ... SEHOL EGY KÉGLI LUK UK UUU ...FFF...LU FA? 100! -HÜ HUHOCSKA VAN KAJA, MIND EGYÜTT LEGEL... ...Oááá...
UFOzzuummm... miEeee... az angoloknak (angyalök) U.K.-nak? -megszünt a hangja? -haja hajja hajja... az égnek áll? 4.: Kávézzuummm... ogy pontossan mit jelent, amit láttam, de reggel 10 óra elmult, és jobban meg akartam tudni, hogy az hogy az angalok U.K: -hangja megszünt, mit jelenet, vagy hogy tudhatnék meg többet...Na most, ezt meg mindent csak még ami tremészetes természet...azaz monduk az agyunkannyi fényt enged be, ami a kisagy amit kundalini, na a fa, az a gerincünk lenne, amire rá tekererődzik az a kigyó, ami a a feja kisagy, meg most csakazzal van a középső agy is, na meg a csukra, ami nekem...mikor meghaltam, az az hogy... na a trancformátoros utópina filmek, most az lenne amit ördög vagy angyak most jött értem, és az aki vagyok, azt ládd The Chronicles of Riddic filmen, csak áttette az amit az a a aaa... lélek test, át vett és magába akarta tenni, enni? Na most, fiteljal hogy vacchillál halluczinál az agyam fsss...Ippeg, talán irtam is rólla, ogy az a valami, nem merném modani hogy az ellenségem, mert teljesen annál anal a tudatomnál voltam, ami most is vagyok, és még tenni akarok valalit, azEN géneimért? Fita, amit láthattok, hogy amit Jézim, és Jézimmel könnyü, hogy miért szeretni? Az az hogy ha vissza szeretnek,anal annál jobb nincs, ami körül, na nagy nagy dzsungan nap van, tarha dzsunganoknak, és most, ládd te szeretet a dzsugátnagy gaNUKat, de az szeret téged? Én már magamtól nem is vagyok, a szeretet árjába hullok, mikor pnt szeresd testvéredet, mint ÖN MAG -AD? - DAL GOND (GÉN) AL DAL-NEM KEZDŐDIK,HANEM CSAK AZ VAN!!! 5.: Van a természet, most rögtön, amit most is ami fita, maga a BbLia? Vannak a MOM nap országosok, és azok látnak, mert ember =szikra veti! -amihez előbb jó föld (kié Moéké), meg viz kéne? -na az az...hogy mi értünk van minden, nemcsak a kiválasztott MESTERSEGGES TERMÉKIAIK MUKIK MÜKIK, AZ UR ÜR CSODÁSAN MÜKÖDIK? Fita, rögtön itt... jaja mindig van bennem az a félelem, hogy törölnek, mert azt hiszik akik hisznek, hogy őket ijjecgeczizny szeretnélek? -vissza szeretsz, mertha nem DR.GOD DÖG, fiteljal hogy támadt fel az a FEKETE MÁGIA CSIA BÁRÁNUK? Az Ata aki egy szülött fiát adta, minek kinek mi ki MO? Na most nállam, a gyötrelmem meg rém álmom, hogy ezeket az iratokat...nincsak most az ami csak fényből vala, azt ez a a aaa...NŐ? -MELEG ÁGYUK? Nincsak csak annyit, hogy a kismalac meg ne süljön, még, na most csak akkor sülendő, nem mikor süldő, hanem mikor hizott... disz nő, nem nő tovább? -megérett, a disz no, nem többet, ládd ó fej mert vértől áztatva,mehalt kinok között, na itt van, az ami ládd... Na mit én látok, hogy csak akik eleve ládd elhivatottak gény családok? Fita, itt tenyész állat álománAIk vannak, és azok közzül is legjobBak, vannak tovább tenyésztve, ami ládd itt most vahhon, nincsak HA AZ ÉN GÉN ÁLLOMÁNYOMAT, ÉN NEM ADOM ADÓM MODA SENKINEK, MOST EGY ROBOTUK? Na itt okvetlen, mert ahoz hogy meg tudnálak közLITenn seggit enni? -ahoz csak a te te te...ti ti ti ...tá tá dá? Fiteljal,már mikor Sleuth tesónk, lehell betöltve, na most az az hogy IGENIS ITT VAGYUNK AZ ÖRÖK MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, DE CSAK AZ ÉGGEL, NEM ÉGÜNK EL? Na meg ismerős, mert amit mára is leirtam, hogy TE MAG MAGADTÓL TUL...DE AZ AZ MERT TE ÖRÖK EGÉSZ EMBERPÁR VAGY, ÉS MI A ATYÁNK SZÜLEINK SULLYNK A FÉNYEBE, TÖKÉLETESEK, ÉS ENGENEM AZ BIRIZGÁLT, ÉS AZ MEG KELL TALÁLNI, DE NEM A MI SZÜLEINK (APUNK) HANGJA NÉLKÜL? 6.: Kérdezlek benneteket, ha nem lenne igaz, akkor mernétek hozzám... fita itt is, aki szólni mer hozzá, azt irögtön törÖlöm, ami ládd... mott ténleg apuéket is meg Égieinket, hogy csináljuk magunkat tovább...fita, minden magától van!!! -de most minden ládd a természetben örök természeted ÖSZ HANG BANK! Amit tegnap kivettem az idöcsémből, hogy ott leszel a kezem alatt a NAGY BUGABuga, ami fiteljal, a kis feleségem, mindig mnden pillanatbam a kezénél kell legyek, vagy ne, nem kellesz! -minek vagy, ha nem az enyém, te az enyém vagy, érted? Fiteljatok, GONDOLÁTBAN MINDIG EGYEK IS ESZÜNK,leszünk?- MEG EGYÜTT VAGYUNK, na fita, ez az...na most akitőtök, ha nem bánt senkit, én Csajusickut...megérinttem, és meg fogtak a mieink? -sokzor leritem, meg Brezsnyev... fita a idöcsöém többzöröz katar meg brzsenyó kitüntette éremmel, és most leirtem, na itt láthatod, hogy itt az ember, láthatlan is meg ismeretlen,és azért a vak vezetőket bazztatni? -vak vezeti a világtlan,és most...na az hogy az angalok U.K. -hangja megszünt, fiteljal te ha a MANKÓ MENKŐ... JAJA MESTERSEGGED INFLUKENZA? PENZA, tehát itt van egy olyan gépies tresnika tudommáNUK, ami ha egy ember,kérdelek, ami van, annyi magvad lett,mnt a tenger füvénye homokpora korp,pora hamuk, na azok olyanok mint s növények meg GAZ OK GAZDAG OK? Monduk, előbb utóbb ki bujik a szeg a zsákbu bu bu bbb...a lu lába, kilógna, vagy a husIszákbul a hája hajja hajja...Nincsak ha izsáksonok, a kakabutAIk is sss... Innenn... fita, amit nem gondolhacc...hacc... 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... az angoloknak (angyalök) U.K.-nak? -megszünt a hangja? -haja hajja hajja... az égnek áll? 1.: 6/11. A KÉP? -ahogy monDom, az angaloknak U.K. -csak megszünt, na ez az amit ott megjegyeztem, és ez is csak hang firma, tehát nem bántok senkit, hanem a mi magyarok JézimMarim seggit, testvéreimnek mmm... jelen kezek, irokéz INRI hangoskodnék, de most mégis...Fita, az hogy ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na meg olyan ismerős? -azok az örök élet hü hüe magyarok MOM mmm... testvéreim BUGAbuga? Beszoritom, mikor apuék, jelenkezett valaki hogy a magyar testvéri közösség tagja akar lenni, akkor az barátkozó, igy hivták, látod (itt is ugy kezdődik kid?) nekem kéne egy barát, akinek bornya..- aranybornyuhhhuhuhuuuu...(aranváros budi? -nincsak bloondi?) bagy bora bora pora,még mindig aranyláza van, rázza... és iszom a borát, na én kettőt tudok, és mindig volt egy valaki, még tizen se voltank, vagy annyi? -aki ha egy nem, akkor nem! Fita, ezt nem értettem, csak most hogy megkékrdeztem, és ezt akkor villotam ide aide be, OGY A MENNYEK ORSZÁGaiNK MOM-UNK, ÖRÖK NYITVA TÁRVA LÁDD A NAP AKARJÁT ÖL VAGY ÖLEL TÁRVARÁJA JAJA FÉNYE KÉNE KÉNE, TEHÁT LÁDD ...Sanyink, ha nem születtem volna... magyar ok? -akkor is az vagyok, VIrágzik a repce, zuggnak a habok, habaznak, na meg a habos kan? -az én vagyok? 2.: Na kérdelek elek, elekt vagy, hogy vagy? Elől ül a MASINISTA MASNIS, ki a gőzöst ki a gőzöst irányitja jah? -most iránra? Zna fita, nem e meg van irva, hogy végül is jönna a KIRÁLYUK UK, KIRÁLYA AZAZ GOD =KING =DÖG -GOD, azaz ládd ha a juhusUK,ugy meg koffolva abárdülve hogy az AItaja ajja ajja ajajajajjj... is meg irigyelte?- na most hogy lett abbul örök él? Fita, na magyarországokat az emlékét is el tüntették, meg szüntették, de most VAN EGY OLYAN W.C. -KLOZET HANG, HOGY MIKOR LETT... jaja És a csendes óceánnál, értek véget a csaták? Na most, ha elkezdenek ATOM AI TOMÉK MOÉZNI? Fiteljal, ugy a keleti -nyugati -déli LU VAIK VASUTT FITYIL A BAK TER HÁZ? Zna vicca, hogy MEGJÖTTEM, JÖTTÜNK, MERT A FELESÉGEM A VEZÉR F_ÜLKÉBE, LÁDD A OBVILION? -filmbe, de most az is, hogy most...fita, engem átvett EGY ROBOT (AIDA) VALAMI, ami a testemből kihuzott, ládd The Chronikles of Riddic filmben, csak én erősebb vagyok,(fita, az ember a legerősebb, anum, mikor végleg kijöttem és bucsuztam, vagy ember lett van? -belőlde vagy megdöglecc... apum, attól félek el veszel a magyar ok szamara iá iá iá...) mert van Jézim NA Jézi, olyan nincs, mert én és a MI MOM SZÜLEINK SULLINK itt a fény tesvérkéim mmm... jó szeretni moint a MOMOSOK MUMUSOK?- ÖRÖK EGYÜTT MEG EGYBE DE EGYEM EGYEM KÉN KÉN?- VAGYUNK, tröha a JÉZIMARIM SEGGIT? -FÉNYEM, MEG MENTETT ENGEM, TÉGED? -TI TI TÁ ... DÁ? DACC HO DÁSZ MÁS MACSKÁJA, SICC... 3.: SOk sokk olyan, na arra is lehet godolni, mert ez az agyam bugya, csak bánatos BBRita nagy rozsdás hbajos bunda bugyiját látja, lebegni az atom felhől felett, vagy alatt? Dna fita, egy pár a AItom találat, és mosst a KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, ÉS A KIZSS KRÉZINGEREK IS...NINCS HANGJAH NEM IS VOLT, JAJA A KINGÁINEK? -AZ AJJA AIDÁKOK? LÁDD AZ ÖRÖKÖS UD WARA? Nad ha monduk, most ezek a VILLÁMLÁSS OK? ELÁTSZNAK KELETTŐL NYUGÁT? NUGÁT? NUGI NUGI...NA HOGY VANNAK...LÁDD AZOK MEGETT, AKIK NYELIK A KACSA PÖCSE LUBAMÁJ, LIBMÁJ KACSMÁJ LUGENERÁK, DE DEGENERÁLJ...Fita, magyar ok UFO_k? -made in Hu? -Who hohohohooo... Zna az ami az a Dr.Who filmekbe, az az hogy rögtön a szavUNK RÁ, TALLPRA MAGYAR, HI A A AAA...MÁLNA BOKOR, (fiute nekem szét szukálja a kezem) BOKOBEBOKURA BABa? -Fita, az hogy egy NAGY OLYAN...amit mondtam, hogy a testem előttem who hoho hooo... és én állok a testem mellett, és a szemem ide oda ode oda, na az az EGYSZEM MÜ MO ÓRIÁS VALA!!! Zna nost akik a föld alatt??? -fita nemcsak alatta, hanem ugy bele keveredve, mint a korpa, a DISZ NŐ? -ÓL JAIK BABUKa, AZAZ KI NEM AKARNA (O NE WOLRD ONE BANK?) A LEGNAGYOBB DISZ NO NO NO ...A KÖLESBE, ÉS CSAK EGY NAGY KAN DISZ NŐ?-TÖK? Fita, addig Ü$$ÜK $u$$u va$$$ /vasutas $$$ O $$$... a vasat, mig meleg? -DE EGY ARANY VÁROS? Innenn... fita ez mára wo wo wooo... most azonal, fel kell hivnom a iföcsém...szóval reggel 10 elmult, akartam volna...de az agyam fsss... 100! -oááá... BABa!
UFOzzuummm... miEeee... BaBa! Álljunk sorba, Tallpra magyar, az én Jézim mellett<<< egyzere ere! -örök egyek vagyunk a mi FényMamaAtyánkban gatyában bő a gyatyánk szára, bank! -de nem Cár? -Kár Karó LinAIk? -nem csak CoNUK KÓRU$$U$AIk? -karölnak- ülnek, ülnek a toronba arany cocoRuba, na meg $loMO $intereik $i$tereik $i$teregnek $$$...$o$e napjan vasarnap nép, jott meg a folyásom... nem conbat hell hell hell... nagy alom, MOricka?- hol ott? -mindenkinek van egy álma, vagy csak az Ő ŐK örök hők hocc hacc alma? 4.: Kávézzuummm... ami alakula, az hogy most... egy Gigantika Óriás BUGAbuga? -na ezzel kapcsolátós a mai folyamat,az álMOMnak,ami álmaAInk, ami minden ami mesterséges, ládd ahogy ők hivják az ő juhusUK? - mester,(KajuNUK, a kaja kiosztó?) tehát nincs semmi köze a temészethez, a természeteshez, és ha hazavágták a élő -természetes növény (bio?) világokat, na csak az a világ, mert a Napokkal -Csillagok közvetlen egybe fényünkben vagyunk? Sanyink, na itt az hogy ha nem születtem volna is magyar ok vagyok, na meg én is? Nizzitek, én nagyon is hü (hüétek?) akarok lenni enni...seggit enni, szemnek szának ingere, (fita, az hogy Index édent is jelent) Óh természet tejjel mézzel folyó Kánaán ok, Ister gamu, melódi damok, száll felénk a Turul Madaruinkat, ruin? -ne üzzük el, ebbe, fita AIDÁK, mesterseggesek és nincs benNUK élet, azaz fény! Na nem tartok előadást, mert hol a lopott holmi, látod nem vitted semmire, meg nem csináltál...Na először is nem akarnék megbántani senkit, és most ha olyan lenne az nem egÉsz ember, hogy van fél (fél?) ember, az is kétes, de hogy vak, szavak szarvak, szarvas? Na azért van lenne a szeme, de már kezdt rohadni, minden ami itti kinti, az megrohadt, de a benti? -jaja ha nem tudtak bedüteni... na ez már megint ...nincsak a feleségem, ami tegnapra... 5.: Na az hogy a két fiam mellettem, azt nem láttam,de gondoltam, meg hogy a vezér fülke,(az a kis felesÉgem megint) az is olyan, hogy csak JézimMarim, és most amit már elkezdtem III... na még apuékkal, hogy Jézus él? -fita mi az, él? -ő van elől, ő a vezető, amit sokzor leirtam,hogy Jézim, nicsak személyes éjes? Nicsak, olyan vagy mint én!? -szóval minden a szemed, szemetek? Na ismétlem, na most megint... lent vagyok a tyágya dombook alján, mert az idöcsém rám vágta a telefont, és fita, ha te nem tudz az ANYAGHOZ KÖTŐDÖTTSEGGEDTÜL A SEGGEKTÜL PROCCS meg szabadulni, na már mocs TRÁGYA DOMBÓK MOÉKE VAGY, ÉS KINEK VAN A LEGNAGYOBB TRÁGYA DOM DOM DUM...MOD? Ez nincs mert minden ami mesterséges, az az AIDA, ami előre meg lett irva? Na amit mára láttam, az igen meredek, és az hogy... A NAP VAN!!! -MINDEN AMI NAPPAL CSAK AZ VAN! Zna az hogy az anyag allatt,(állatok) az minden ami... kölső ségG ég? -rohad s minden ugy a kó a vas és övözetei korhadnak?-a kravc anyagok, meg tisztulnak, Fita, most az idöcsém, azaz mondom ...ez igy gondolom, hogy mivel az én génem -gecim benne, ugy ott fog ülni a a aaa... emlitettem volna ... na hagyjam abba,meg a halottakat kat... na láttad, s most jó jó aranváros, de mondok Budapest is az lett, és meg lehet enni oi oi oi... na rámvágta a telefont, ami mára az hogy... VEZÉR FÜLKE, NA MEG A TE KARATOD, AMI IRTÓ BÁRGYUSÁG HOGY ATYÁM, LEGYEN MEG A TE AKARATOD? -Fita, Pitu bátyámmal találkák, hogy minden a kérdések meg felelete benned (bennetek a beletek) van!!! 6.: Most az hogy ki ül a a aaa...Men a gőzös men a gőzös Kanizsára, KanizsAI KanizsAI álomásra, Elől ül a, MASINISZTA, na fita, Mester, kell e adót fizetnünk? -ami az az a része, akinek a Mester betett, és meghalt érte, az A A AAA...AIDA AIDÁKOK? Fita, én mindent kutattam, és én most is...fita, itt apuék, DE piTiM, gondolkodj! Fita, most is midnen az, és akik tudnak, azok TERMÉSZET ÓH ÉLŐ TERMÉSZET, MELY (SZEMÉLY szeme fekete) NEM LÁTHAT TÉGED, és itt van az a LÁTÁS TITKA, AMI A MAGYAROK CSAK AZOK AKIK HALLÓ? HALLÓ? HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL? NA MEG LÁTÓ AZ ÉG TÜKRÉBE, MEG A TÓ VIZÉBE? Nincsak, ha most az álmom, és az hogy HOGY VEGYUNK? -HOGY LETTÜNK, ÉS MOST MIND MID MIND...NA AZ ÉNEKEK...Mint sok ragyogó Csillag mind ugy fénylenek, na az az...ténleg ami a CSILLGOK CSILLOGÓ VILÁGAI, amit most... NA A FÉNYBEN CSAK ÖRÖK EGÉSZEK AZAZ EZ UGY, HOGY EGYBE AZ EGÉSZ ÖRÖK EGÉSZ UGY, HOGY AZ AMI ITT...És örökké örvendenek a örök csösző seregek, csak FÉNY MEG FÉNYÜNK CSAK A FÉNYÜNBE ITT IS!!! VAGY? - OK? Na most jönnének a MESTERSEGGES... az idöcsém, az Isten? -na Jézus? -magyar, tud magyarul...fita itt már nagyon bedühödött... TERMÉSZET FELETTI MESTER?-HA MÉSZÁRSZÉKEK -VÁGHIDAK MÉSZÁRUL S A HENTES LEGÉNEI?- na ha te tudod látni őket, akkor az te vagy!!! -a hunyójuk? Zitt huzom a belem, mert az idöcsém is, azzal...hogy a te csak a te igazad keresed, na gondolkodás... kot kot kot-kodács, mindennapra egy tolás láss, jaja csak görbe...Fita, ha valaki...ládd nem tudja... fita, az idöcsém látta, mondtam neki most is...jaja de azért nem hogy nem adnak pénz, hanem... olyan nincs!- mi van? -popsi, Krati, kin a pricsi... Innenn...az hogy BUGABuga? Fita, az hogy a mi UFO-nk? -na igy BABa? - ami nincs olyan hogy ne az örök egész Égvillogunk, legkisebb egysége is... na ez az, hogy a te beleegyezésed nélkül, nincs olyan hogy felkaplak meg elragalak... ho ho ho...á meg á meg kiccsikó...had tegyem lábam, kengyeledbe... sarkantyum a szügyödbe gyiááá... 100! -oááá... ... a Eldorádó-s film... a legutóbbi The UnXplained sorozaton volt, ma megy most, felvettem az Avatar: The Way of Water... na az a viz, te ami ami Arany mezők, ezüst folyók, kristály tavak vak vak vak...
UFOzzuummm... miEeee... BaBa! Álljunk sorba, Tallpra magyar, az én Jézim mellett<<< egyzere ere! -örök egyek vagyunk a mi FényMamaAtyánkban gatyában bő a gyatyánk szára, bank! -de nem Cár? -Kár Karó LinAIk? -nem csak CoNUK KÓRU$$U$AIk? -karölnak- ülnek, ülnek a toronba arany cocoRuba, na meg $loMO $intereik $i$tereik $i$teregnek $$$...$o$e napjan vasarnap nép, jott meg a folyásom... nem conbat hell hell hell... nagy alom, MOricka?- hol ott? -mindenkinek van egy álma, vagy csak az Ő ŐK örök hők hocc hacc alma? 1.: 6/10. A KÉP? -most örök minden az, kiskép vagy gép, meg nagy KÉP-GÉP -KÉP ZZZ... ZELL LETT LETTEK? Na most mindenkinek kellene legye SZEM -E? -zna csak az az ADÓ VAN, ÉS AZ A NAP NAPUNK, NA PUK??? -ADÓK?-KÓDA? - VER$E$ UNIVERSEK ÉS KOTTA? ÉNEKELEK, HOGY ISTEN AZAZ NAP IS TEN TAN ÖRÖK SZÜLEINK, A FÉNYBEN, ÖRÖK SZERETET ÉS ÉLTETT SULLY DE ODA VISSZA? Amit most ami CIM, A ge/cim?- cim zzz... fita, itt minden a $i$ikkel $$$... 0 E$$$ esz $ü$üEIkkel bolond $$$... $üketel $$$... vakok némák (nyemecek) azaz a fa, es rajta ra terekedve a kigyojuhkUK juhkAIk? Fiteljal, látod az ő ők akiket előbb teremtették és fölÉtek Atok Natok, a ő ők teremtettek minket, nem mi MAG -MAGUNK? Na rögtön le lövöm magam, és amit az előtérben, na az lenne ha csak most ugy, hogy senkise értse meg, hogy én égy kiválasztott vagyök, és NEM IS LÁTHACC HALLHACC DE EGGÁLTALÁN GONDOLHACC? -ami hacsa ha mi hami hami hám! -eleve be kaptalak, vagy RÁ?/dultem< nincsak az hogy ÉLET ADÓ -ADÓK -KÓDÁK, AZOK A KIGYÓK!!! PÉN ZZZ... = ÉLET örök $$$... 000...$$$... itt a $$$... a $$$... kifli, *sarlo kalapacs felhold meg kufarka farok* na meg cigarertta fust az ÉL? Fita, 1930 GerMANiaMONEYA? -naponta egy egy kubikkal, mndenki kubiKos,cuBika nőtt egy cigaretta ára? 2.: Most fe$$em feketebre hogy fel ébredNátok? Fita, amit ugatok, hogy csak SZEMÉLY? -Na ezzel a szemmel szemembe Golgotán, na csak azt láthatNUK? -na meg ezzel az agyammal, zitt hogy a csirkét megveszik, na mert csak csirkét eszik, ehetik, vagy LÁT TOK, A GONDGOTÁN TÁN TÁN TÁN...egyetek hust, juhus? -ugy néz ki, a szerncsétlen állatUK?/te azt l'atod< Most itt a krds, min dem kink a farkinca kunkora azaz az a $$$... 0 $$$...e$$ e$o *eszo* e$$$...TE TI TÁ SZÁD VAGY A KLOÁKAD TÁ ÁT TÁTONG...MIT LÁTOL? -fita LÁTOD HOGY ITT MINDEN MULANDÓ ADÓ? Fita, nemcsak mert nem akarom pnaszórszányit faszirozni, hanem ha nem látol, egyáltalán, mert most az lenne a MAGYAR OK GYERE KID VAGY DIKUK KUKID? Tróha NINCS, NACCÓ TÁKÓ BELL? Amiket ami? -miket, meg kellen látNOD, az KI NOD CSAK FÖL/DED? Zna az álmom ugy, hogy lát od? Fita minden a TE KÉP -KÉPZELETEDDEL DÉL ÉL, VAGY DÜL, BEDÜLTÉL, TAIL?- ED EDD VAN CSAK!!! DE HA HID-DAL? AZ A HI DAL, A SZIRÉNEK? KÉJAIK KÉJELEGNEK? Na még TÜZBEN JÁRÓ KÉRUBAIK BAK KIK, ÉS FUJJÁK A FÜSTÖT FRÜSTÖK, NA AZ AGYUNK, fita mikor ha beteg vagy, ugy érzed,(ki nem?) akkor MENJ BE A NAPODBA!---fitaljal, hogy létezik, hogy olyan 120 Franchaj...az agyad fel forr? -mig a NAP FÉNYE SUGARA VÉGTELEN A TRILLIÓK CELLZIUS FOKOK ON ON ON... NEM KON? -NUK? 3.: Zna mott ugy az álom, hogy rengetek változata van, ami ládd nekem SZEMÉLY? -ez az, hogy ÁLLJUNK SORBA, DE EGYSZERRE VAGYUNK, és ismét Denis Prager, és hogy én a zsidókat bántom, NEM LEHETNÉK A SAJÁT SZEMÉLY $$$... ládd valami amcsi csicsa kin a pricha? -csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, hadlám ugymond mennyit és WALLA$$ $$$... O $$$ esz< TARTOMÁNUK ELŐTT S UTÁN? -NA ANNYIT!!! Tróha, itt hangzott el, most ugy hogy a mi ufo? -jaja UFO-k? -made in Hu? Whoohohooo... az Index FőrumUNK KON UK NUK? - rummolunk, ki rukkolunk hogy ha NEM BÁNT SENKIT, EZ NEKEM ODA VISSZA, AKKOR HAD BESZÉLJEN akkor is ha nem ALIBA baba? -pasa, fa sza? NA EZ A MAGYAR OK!!! Tróha, az álmAIm magja, meredek, és ugyis meg kell magyar rázzam, rázod, rázkodol de nem öl? -jaja ölellek -csaköllek de az én Jézim mmm... NEM A TIDED AMIT RÁM KELL KENNI? -LÁDD A ZOOMBIZOO-K ZOOMBIKAJAIK? Na most van az I? -s onnan balra de szembe, III... ISTENEK? -ÉS ÖRÖKEGYEK FÉNYEK, ÉS CSAK EGY NAP VAN, AZAZ LÁDD MOST A NAPPAL OK, ÉS EZT CSAK TE HA TUDOL...fiteljal innen te tudod... mert minDDen ami NAP az a nappal -néppek bennünk a belünkbe van? Na Fercsi bátánk, ogy azt ami MAGYAR OK GYERKEK SORJÁBA... ÁLLUNK SORBA A MI?- DE ITT CSAK SZEMÉLY $$$... O $$$... Jé ZZZ... mmm... MOM? -amit be hellettesItettek a KIVÁLASZTOTT NÉP? -és rögtön, csak olyan hogy... fita a Bblia iratokba...ha van fekete, és az bivalyUK BIKA feneke, nincs feneke, hanem feneketlen len len... na most lenn a Volga mentén, élt egy szöszi pözsi (de nem pöcsös) kisláNUK, kék volt a szeme...FITELJAL, AMIT NEM LEHET LÁTNI, MEG GONDOOLNI, AZ VAN??? -AZ ÜR? -ALMA ALMUKA, HÓDITÓKAT? HEJJ TENGER ÉSZEK? -NAGY MERÉSZEK... Innenn... Fita, itt többbzör leirtem, hogy a MAG MAGOK NÉPET, BEHELLETESITETTÉK $$$... ÁRUKALL RUKIKKAL? -ami onnan, apu! -te zsidóbb vagy a zsiDomosOknál! -nem vettem komolyan! -pedig dig dig dig... 100! -oááá... zzz... $$$... e$$$... 0 $$$...
UFOzzuummm... miEeee... BUGA -buga? Büntetők bünöldék büntetük tengereéjben voltam, elmerülve teljesen, hol a Tejut? Óh de MOM mmm... 4.: Kávézzuummm... BUGABuga! Fitelem, többzör bevillogtam, hogy nagyba mellé vágtam, na meg apuék, ládd kedves c.istvánunk, nagyon tudták álcázni magukat, de most az hogy neked van szikrád, azt nem lehet el takarni mert szólj (Szól szó) egy szót, és kiugrik nyul a bokorbull? -kanmacska karmol? Na itt vicca, kedves tMünk, mikor az Durung, na figyeljétek meg, az mikor a Mi is ufo-vagyunk, na meg az egész attól hogy a Index Hu, ufő (na most BUGABuga) Hangárunk (HANGÁR) bázis oááá...na ha van szikrád, azonnal csak örök élét és csak az, minden más...sz aratás, Ukránába arat a halál? Maradjunk a mára máris az mára álMOM közepin ázunk? Na igyekSzem azt amit...itt minden hiába, mert ez az agyunk...itt mégis, na akiket teremtettek, azok növények, és abból tenyésztik a barom állatAIkat,é s tetőn a bestia dögjeiket!!! Fita, Survivel of Anglia, azaz UK(az angyalok vára városAIk) az állatok királya? Fita az állatokat... nem gondolkodnak, hanem csak reagálnak, (retorzion) na tudják olvasni a gondolátokat, vagy érzik a szagod! -De igazgatni és kordába tartani... na pontosan az, ami itt van ha van szemed, szemetek, előtt de monduk, látok látok látok...nemsokára tökön szurták, meg az egész pereputtyát zibiriboo bo bo bo... 5.: Na az amit... EGY NAGY GIGANTIKA NAPRAFORGÓ BUGA? Most ha tudod magadba olvasztani, ami ol vas? -akkor neked, halled van a GIGANTIKA MOM -UNK, ÓRIÁS ANYAJAJÓNKBA,(fita ugy, hogy te (is) örök vagy ok) ami nem a végtelen örökköbökön van biztositva a helled, ha leled, le led? -hanem olyan hogy a világ GOD, na az hangoddal dal, és az második halál, mert NEKED LENNED KELL ELŐSZÖR, ÉS ÖRÖK EGYSZERRE MI CSINÁLUNK MNDENT AMI MI ÉN, MI ATYÁNK AZAZ NAP IS TEN TAN MI A TANULÓID GYEREKID, DIK? DIA KONUS DIA CON? VAGYUNK, AZAZ ISTEN -SZÜLEINK SULLYNK, ÉS AZT CSAK MI KEZDVE ÉN TE MI TI DE Ő ŐK, TERMTETTEK MINKET, NEM MI MAGUNK??? Fiteljal, mert ITT MOST NEKED MAGADRA KELL TALÁLNOD,(FELÉBREDNES ELÉG A RÉM ÁL MO TOK BUUU...) AZAZ HA A HANGOD? -HALLOD HALLATOD? Na amit meg kell tudnod, van e hely, szivedbe, befogani,ami benned van, csak most ládd én is vacchillálálok, de most egygicsit mindig...ládd ezt meg kell ugy tudnom, ami dögletes,mert amit t -timünk, tMünk, berakott az a nagy kerek durungot, na az!!! Most az hogy... hogy GIGANTIKA BUGABuga, az az hogy...fiteljal, emlitettem hogy a magnak, szotyola, az amit a háromszges ufo, na az!!! 6.: Na nagyon gyatra ahogy amit be tudnék, paszirozni, NA AMIT HOGY A BbLia, reptura, itt most ott vagyunk, hogy amit leirtam, tehát irva vagyon, hogyha azoroszok meg usa, atom háboru lett, akkor most..na olyan, hogy Magyar ország,(fita csak a Dlli báb de az is álom)az akkor megszünt mikor a FEKETE KOROMPOROSOK, TELJESEN KIGYIILKOLNAK MINDENT AMIT MAGYAR OK, ÉS MAGA A FÖLDET IS PUSZTÁVÁ TETTÉK,(kietlen és sivatag hogy viz,na azt mi tudjuk csak csinálni, fényből?) ÉS AZÓTA IS AZ, ÉS AZÓTA PUSZTULUNK VESZÜNK, NA A CSONKA RONCSAINKAT (CSONKA MAGYAR ORSZÁG???) IS MA IS ADJÁK VESZIK, de most ha atomháboru lett, akkor ABCA ULTRA, ezt csak azok tudják látják, akik én pont erre az idóre léptem be, és még mikor ugy 1998 -kor, akor is mondtam, csak AKIKNEK UFO? -UFO-k? -made in Hu? -whohohohohooo..CSAK AZOK TUDTAK -NAK EL REPPENI, ÉS MOST AGIGANTIKA BUGÁNKBA, MINDENKINEK AKI EZT OLVASSA, FOGLALT HELLE VAN, AZ AZ A HÁROMSZÖGES FÉNYJELENSÉGEK, DE FÉNYGÖMBÖKNEK LÁTHATOD CSAK? Pontosan olyan meg az mint a Napraforgó buga mag szemcsék? Mellesleg hiheheheheheee...mert a KIN OK, A KIN OKOZÓJAIKKAL IS MEG AZ EMLÉKÜK IS...MI VÓTA? Ja hozzám jött, MOzivisták (MOZI??? KÉPÜK) mázlisták, MOzummák (MaOMisták mohók, kik a leg MO MO MO...???) Fita,ezt tudom, hogy most a fiaim, már kezdik pedzeni,mert az ahova TEGNAP BEÜLTEM, AZ A VEZÉR KOS, BIKA?- FÜLKE, ÉS KÉTOLDALOMON VANNAK A FIAIM MMM... Na fita, itt azok akik lementek állatiba, eleől latrAIk a látrán?- most bizon üvÖltöznek de csak maguk magUK maguk? -MAGA MAGA? -gondolod látnak? Innennn... fita ez egy kotlós, Collombó tojása, ami bizon pukkani fog? -lehet látni, igen,ami kezdetben vala mi? -mi ki, ki mi MÓ? Na most, fiteljal semmi nem számit, hanem sitim pitim hallom s üvÖtésed sss...fita az amcsi $< az a fak meg a kigyó rá terekerdve... fita akik ezt...nincsak az állatokat csak vasbottal,tüzzel vassal (örök vágóhidak -hadak mészárlás) lehet kordAIkba tartani, ami most vagy Láng... vagy lángos, 1 Frint...nam meg mindenki megtudja magának, nincsak gondolod Józsi -csak?- materizálni? -hol vagy lángos, jaja de Ktar Jányok a kaNUK? -a janik? Ja, ha a népek, azaz itt a bestia dögjeik vége végbele...Hogy majd jön a Bika buuu... Stock market...(na előbb, a hét sován bika?) Az ür, olyan nincs!!! -az lenne az a LUK UK? LUK LUK LUK...BBB... 100! -oááá... BUGABuga!
UFOzzuummm... miEeee... BUGA -buga? Büntetők bünöldék büntetük tengereéjben voltam, elmerülve teljesen, hol a Tejut? Óh de MOM mmm... 1.: 6/9. A KÉP? Arany és olom, és vasketrecek, és mi van a ketrecekbe, vaskalitkákba, vasbeton dzsungeleikbe dzsugAIk? Fita, a mAI uj, itt van a nagylábuj, van nagyobb? TEDD SZABADDÁ MOM SZABADDÁ MAGAD, SENKI DE SENKI NEM TEHETI MEG HELLETT TE TEDD HELLETTETEK!!! ÉLljen a magyar szabadság vagy rukutyu mutyutok, mo mo mo monyY, a mennybe...fita abczullu kulu ultimukila olyan rideg matarializmáz láz, ami most vagy soha, napján jött meg a folyásom... Na most titt az anyag UK, nekik nincsak csak ür ürGAIk, és ürük lékük, s olyan hogy ür? -világ? NINCS!!! -sose volt VOLT? -akkor Watt a fak? Most amit tegnapra, hogy egy Óriás Gigantica BUGA -buga bugga? Jaja bánatos BBRita bánatos nagy rozsdás bugyija lebeg az atom felhők alatt, ládd te az anyaGOD alatt, szaratnak s aratnak, (ha a nakad) vagy az anyagod felett lebegel, na lebőgtél? Zelőbb... Szarvas Béla, irta meg meg is csinálták az ARANY KETRESZT,(Szgeden) ez ő maga mondta el nekem, és Swájcba ment, és még egy pár éve, kaptam tőlle minden Karácsonra karácsont lapot? Na ugy ismerkedtünk meg hogy én a táborba az bentp utakon orditva tartottam msgyarIsten basta tiszteletet... és nagyon le volt döbbenve, mert te... nem vagy az arany lázUK ketrecbe? 2.: Na most hogy én állandóan ugynaz, FITA TRILLIÓZOR TRILLIÓ VÁLTOZATOK, Vad láng csak az Ódon (örök Ó meg Uj szövetsegges ARANY LÁZOS LÁNCOLATAIK VAGY OLOM?) BÜNTETŐK BÜNTETNEK A TETVEK, NA MOST A ZZZ... ABCZULLDU ULTIMA PEDOFEKA... na na na...ez nagyon fontos, mert a KINZÓK IS MEG KINZOTTAK IS ÉLVEZIK, A KINZÁST? -AZ HOGY NINCS KEZÜK MEG LÁBUK,(VAGY BÉNA) ÉS MOST VAN KAPARÓ LYUK UK, csak ládd, hogy a karja mindenkinek béna, és csak egymást tudnák etetni, SEGGIT KAPARNI, MÁRIA SEGGIT? -de olyan gondol lát incs?- és nem is lehet? Na nem jön, SOVINUSA RUSSIA? -értem, sovinyista is, deee... FITA, ezt gyerek valék, ÉS TI EZEKTŐL VÁRJÁTOK HOGY JOBBÁ TEGYÉK ÉLETETETEKET, (MIA???) AKI EZEK JOBBÁGYOKJOBBÁGYA...OLYAN NAGY LUK KÖCSÖGÜK VAGYTOK, HOGY MÁR TE NEM VAGYTOK, TOK? -NA TÖK? -JAJA VAGY KLOÁKKÁ, DE TÖBBET BETTY VAS A KRÉZI NIGHTE NYÖGYTE MINDEN MEGRÖGZÖLT KÉP KÉPZELETEK? Fita, az UTON ON ON ON...MEGÁLLNI, NICSAK SPACÁKOK SPACALOK, SPACE ÜR, KUTATÓK, ÉS MEGYÜNK AZ ÜR BE, AZAZ FITA, AZ BENNED BENNEM VAN, LÁD MOM? -HA NINCS BENNED, TE GONDOLHATOD? LÁDD NÁZI? -HA HAGYJUK BESZÉLNI ŐKET, MINDEN 99.999... %KUKUK? KUKUUUU... KAKUKK BE SZÉP A NYÁL? 3.: Na fita, most hajnalba, a magyarok, olyan nincs, mert olyan gondol lát többet, ládd VárlyUK juhukk... az Urat folton várjuk, nem tudjuk de NUK!!! -MIKOR JÖN EL, fita itt olyan, zitt ez bődület olyan őrület, hgy TE ÉRTED, MEGHALT É AZ UR? Na ma ketreceIkbe jaja iGE vagytok, és én dörömbÖltem, ja ke fe Jancsi en aludáj el, elveszett a csngős bárány... de sehol a hang? NINCSAK KI A HANG ADÓK? MOék, MO MO MO...MONYY MENNUKBA FEL VEZET? VÁRNAK AZ ANGYAL UK?Fita most vége, és vegbelük kincs csöng, és és had el had menjenek az ÜRBE? NINCS OLYAN!!! Na most amit tegnapra hogy EGY ÓRIÁS BUGA? Ezenetul az hogy..ládd az idöcsém hogy ufo, nem is akarja hallani, de látta, mikor itt kint volt, de ha csak gondolja is, elvesztett mindent, mert ő leg tekinÉjesebb TOPP LÁDD UGYANAZ MINTA A STOPP...elithez tartozik, és az ARANY VÁROS IGAZ!!! Most fog oda menni, ahova leszálla az ÜRBÜL? -na az Ég? -eged egyed? Hol vagy tMünk, na az ami buga, EGY ÓRIÁS GIGANTIKA ANYA HAJÓNK, (UFO-NK) A MIENKÉ KÉ? Na amit emlittem, hogy a kis fióKák, az trilliii... kis...na a következő, TEGNAP MIKOR IDE JÖTTEM VISSZA, HOZZ ÁTOK, NEM FÉNYEM, JÉZIM FÉNYÜNK, JEZIMARIM SEGGIT, LÁTOD? Fita, az uj, hogy most lentebb vagyunk...tehát hogy lehet az, hogy felrugtuk a tallpunkat, ma az az ...Tallpra magyar? Na nem jön be, mert aki másikÁt (átok átkoz?) kinzobinzó, az magát először....de soviniszta is?-KÉP mutyató?- az!!! Hazudj bátran? Innenn...na mag az hogy BUGAbuga? -na az az igazi ufo-nk! - és mi akik onnan, azoknak mindenkink kid, dik?- van helle azok a kis bugák, ládd amik itt cikáznak az Égen? -az ürbe? -ollan nincs esetleg a ülepetek luka pu, ha lenne?- a sggetek ne türd beee... bröhöhöhöhooo... 100! -201? - oááá... ... vicca, ahol a BelAIr ház, azok amcsik, és Merlyn Monro és az egész bagázsiaAI, miért nem tudhatNUK meg az ufo -titkukat? Fita, nincs ür, nin space, hanem ezek... ládd TE NEM TUDHATOD AZAZ NEM GONDOLHATOD 666... FENEKETEK PATTOGHA HA HA HA...EGYMÁST ESZITEK? ÉSZ TÉR HÁZIK hizik? -ÉSZ -ESZ? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel, itt a reggel, itt a reggel.. és a reggelink, jnaprafogó buga a buga mag a magja, szotyola, szotyolázunk? 4.: Kávézzuummm... térj mag -magadhoz, mit adtak a mag -od -hoz? Zna igy hangzik, Térj magadhoz drága Sion, milyen drága? Zett rögtön, lesz még Budán, kutya vásár? Ime a hellzet, ha valamit nem lehet kimondani, na én az első pinyalattul kezdve, az álmAIm, nemtudtam senkinek elmondani, és az ami álom látás, az teljesen a faji tisztaságtól függ!!! Igen igen a test, és GONDOL LÁT, hiz minden a GONDOL LÁT -LÁTTA, DE AZ Ő ALMA ALMUK, VAGY RÖGTÖN AZ ALMA AZ ALMA (FITA EZ EGY KIGYÓFAK, ÉS AZ A KIGYÓ, DE PONTOSAN MEG TUDOD ÉREZNI, RÁ HARAPNI, HA ÁGASKODIK, KAPD EL A FEJÉT?) FÁSOKNAK, ami nincsak? Zitt kénytelek vagyok meg láttatni, és ezt ezt az hogy ki mi MOék? -vagy magyar Ék szer, vagy szar, minden szarany vagy szaranyozott? Zna előbb, hogy az ember csak akinek van szikrája, fénye, és most ismét, ismételem ellem ellek?- xexxellek, magam, nene hanem a szent iratokat? Fita, itt egyszer megpróbáltam bemásolni mások iratait, és azonnal töröltek, azaz ami...monduk felment, de azonnal törölték, na most a nikkemet is, és ez ÓRIHÁZI szerencsénk van, mert ÉN VALÓBAN BANK? Fita, ha te nem beszélhetsz, és az az ami nekem rögtön, most is, akik itt vannak a levegőbe, azok AIDÁK DÁK? DÁKOK DIÁKOK, és most fita... mit tanitottak a magyar ok gyere kid, először első nájsz északa,( te tudod ki az a pu?) ami most is, a magyarok...fita,ma jöttem ide be,és most én sem, ládd amiket le szeretnék irni, s most maga az... LÁDD HOGY NEKÜNK SZIKRA FÉNYGÖMBÖKBŐL VAN A TESTÜNK, (fita ez az, hogy hogy mozgatták azokat a gigintika köveket?) ezt nagyon nehéz, mert mikor ha beteg vagy, vagy ugy érzed,menj be a napba, a te napodba?-rögtön töröltek!-na fita, 99.999... %bank, értem,mert ez őrült vagy hülye mint soha...fita, vak ok? -vezetik a világtalant, akik ha lenne szeme, szemetek, be van csukva? 5.: Fita, most ha kapcsolat? -lát!-fény van lenne...a személybe? - akkor az ami történik vele, az velem, és veled és itt mindem örök egy egybe van a fénybe!!! -menj be, jaja a mennybe, aha rá érünk arra még? Fita, főleg a BbLiAI iratokban, szinte minden benne van, az öntudatunk ön isMerét megtalálásunk ön mag -magam RÁ találásom som? Na most...most megint, szóval jövök ma reggelre... és EGY ÓRIÁS NAPRAFOGÓ BUGA? A kedvencem vala, és mikor készültem, 2hét meg kirugtak volna mindenhogy a tekóból, és két nyelvet kellet, és az egyik adva vala,orosz, a másik a nyemect választottan, és egy fa aláh ültem, feküdtem, és szotyláztam (ez csak nerég tudtam hogy a mag az szotyola?) köpködtem, és én mondom, a mag a legjobb az agya magyaragyam mag mag ömlés, müködéséhez? -ezt tudtam, az nélkül, hogy hallottam vagy olvastam volna...na mi magyarOK magok maga maga vagyunk!!! Ezt most ogy...fita minden a fény által van, vegyétek egyétek fényem, ami most itt...fita, olyan (URhatnám ÜR U RAK LÁDD YRQU UR VÁROS? ÜR VÁROSUK LETT?)HUZAT UK van, ami soha napján vasárnap, jött meg a folyásom, na a xexet, egészen teljesen, KI KELL TUDNUNK NUK IKTATNI!!! -Dna MINDEN MAG MAGADNAK...(fita apuék, nekünk!!!-vagy SteiNUK inasok a mennnyükbü angyaluk közzül) NA AMIT AKAROK GYEREKÉINNKNEK, DE EGY AZ EGY KAPCSOLÁT MEG HALL LÁSS VAN UGYIS KÖZTÜNK, HOGY EZT AMIT MOST LÁTOL? -ARRA HOGY TELAPATIA PATIKUS az apád, DE ÉRTEN KELL, ÉS AZ ÉSZ AZ FÉNYED ESZED, MIT, AMIT ADNAK SZARUKAT? SARTAN! -jaja sártan... 6.: Most AIKIK NEM KAKIIK, KAKIBA, fita, az aki nemtalálta meg magát, az kaka, és nincsennek,ezért voltam irtóra pánikba beszarva, ha az idöcsém nem beszél velem, ezt ismét, az aki tudja hogy nem tudok semmit, az behuzza a farkát, és legyen eszed, azt mond ami a szádba sárt szarukat vágnak adnak? -ohohohooo...Szóval,.fita ezt is trillózor, de ha mindenki behuzta hátraköti a farkát, akkor gyáva népnek nincs hazája, na most azok amik a szabadság harcAInk, nincsak CORONA ORSZAGA, nincsak szanaszét vagyunk trancsirozva,na most...Irtam hogy azzal a brigadárral, kik nyélbe ütik a Sarló -Kalapács, (fita most!!! -itt america hejj ricca rocca kukorica derce, vissza,nem ugy foják hivni, de ugganaz mint Derbő bónyállal) na azok az Armand Hammorék, azaz sarló -kalapács, és 1948 Derbó banggg... az hogy fÖldi magyarország végleg megszünt, na csak az ÉGEKKEL ISMÉTÖGETUNK UFOOO... KAPCOLÁTBAN VAN CSAK MOM,MAGYAR ORSZÁG OK MENNYOPRSZÁGUNK KUNK,CONOK KUNUK NUK UK? ÉS AZ BENNÜNK VAN!!! Fita, hegy menj arrébb, NA MOST AMI VAN, AZT MÁR ELKEZDTEM, HOGY EGY FEKETE OLYAN MINT A KOTLÓS TOJÁS, ÉS INKÁBB NEM Ó, AMI VALÓBAN AZ Ó ÉS UJ SZÖVETSÉGESEK FRIGY HIGYJ LÁDÁSOK, na 0? -most az ahol földi magyarország végleg megszünt, fita van kinzóbb dőglesztóbb,mnt csonka magyar ország? NINCS NEM ORSZÁG NEMI VOLT, HANEM GAZÁRU UK KIRÁLYSÁG, és nincsak, fita, most 0 menj arrább,és most magyarországunk, az a 0 allatt van, és most onnan, 1948 van a sarló és kalapács, és onnan balra van, meg a 0 az a sarló és kalapács felett!!! Fita, itt a levegőbe men a a aaa... mert ezért törölnek, és most ez az, hogy apuékat elviszik zizizirébéria...Szibéra tavánál áll a megváltó... na fita, itt maga a KRUCZIFAK UK...nnicsak ha esze van az ő ők juhu$$zuka lett???- na akkor neki tudni kelett volna, s nem men oda, oda ne rohanjak, de ha van ufo? -fff...fita eltünnek meg mekk mekk mekkekekekeee... Innenn... nincsak ez az, hogy ezt nem lehet hinni, hanem látni kéne, kéne? 100! na kétszer 100? -Oááá... ...aki mer, de a napjából veder vedler vedel, vagy lipit lapát apád kasza? -kéne? -kassza? -fita magát fel akasztatta? -Én és a Atám, egy és ugyanaz, na de a zsivánok NUK, na meg nagyzsiváNUK, na meg jönne a A ZSIVÁNUK ZSIVÁNA NIRVANA? Fita, az hogy ür, az az ők KÉPe? -képzeltetik beléd verik? Isten ver? -verem? Ogy mész mászol az ürbe, a sgged netürd be... na gyutacsokkal exrzit égő kanóc rongyok...puska por puuu...na hogy hivják...dyna mit?- ahogy láttok őket fel menni...lőttek? ---fita halál, aki ki találta, és akiket meg méteyeztek? -tejelnek, le tejetjelté, vagy lefejtek? -szoptak? -arany bornrnuk, bika lett? ..fita, most van olyan hogy sza vak vak vak ... szarvak, szarvas...nicsak vagy látni nikkel, vagy mennünk kell? rotyi...Az Ur SioNUKba trónol rotty...
UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel, itt a reggel, itt a reggel.. és a reggelink, jnaprafogó buga a buga mag a magja, szotyola, szotyolázunk? 1.: 6/8.A KÉP? A felesÉgemmel egyszere ébredünk, és mára, a Nappal ébredtünk, és valami csodálatos vala, mert NAP IS TEN TANUK, AZAZ MI NAPOK ÉS FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, AZ AZ MINDENNEK A MAG -MAGJA, MAGA MAGA? Na most, ugy látszék sék sék szék a ti fényetek (viálágos -világod lángos, lángolsz... haja hajja hajja... az égnek áll?-de kopaszi kákó jön a fa vágó csap csap aki másokat becsap, az magát először szőr, pamacs...) Na a NAP MINDEN NAP? -AZAZ MINDEN NAP MAGYAR -MAGYAROK KARÁCSONY FA, NINCS ÁRNYÁKA ÖRÖK AZ!!! -AZ? AZAZ CSAK A VILÁGOSSÁG AZAZ CSAK A FÉNYNEK VAN GYEREKÉINK, GYERE KID, DIG, ÉS AZOK ÖRÖKÖN ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GYŐZTES SEREGEK? Fita, nincs olyan hogy győztes, ami most lennie kellene vesztesnek is, mivel játszanak ezek, a begyükkel meg bögyŐjukkel?-kinek van nagyobb, és azzal csak egy begy meg bogyő s az a mult, és jövő? Na most, ime mára, ami mi az ami UJ? -hját a nagylábuj, azaz van nagyobb? -és az az UJ,(ÜR U RAK KAR OK) ÉS UJ EGET FÖLDEAD A DERAD BE ADD...BEDÜLTÉL KANYARÓBA...TEREMTEK NEKTEK, TÖKÖK TÖKÖLTEK VANNAK, VANNAK? - HA PISZKÁLJÁTOK ÉS RÁZZOD, A RÜMBA TÖKÖT CSZARA SÁRA... KI KORÁN KEL, ARANYAT AZAZ ARANY ERE EREZZ... 2.: Na most, ahogy jöttem vissza a BUGÁNKBA,amit még mig sLeuth tesómÉk, orgonáltak, az orgona bokorba, na meg zoroasterék--- mag agnosztika is...megtudni az igazságot, mindent (mi a mama mia) oda adnák nátok? -értre, hját az BENNÜNK A BELED? -HA KI ÜRITED? Na itt van az hogy ELMÉLKED ÉS... A HELYES BESZÉDRÓL, AMINEM A MOM MENNYEKBE...FITA, most mndegy mit bizergek, mert neked enned és lenned kell, annak ellenre hogy MINDEN NAP, ÉS TE VAGY AZ!? -NA MINDEN TE ÉRTED? VAN? LENNE LEN E A VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -SZÉDITESZ TESZT? Nincsak a sirásó sirató gondolAtom modorom, azaz megmaradtam ingó pingó bingó porba fingó a kis NAGY szüli sullImba, s mindig örök gyereke vagyok, a szüleimnek, meg igaz szó szólója SZŐLLŐ TŐKE a szemem fénye testvéreimnek, s abba hogy ATYA -MAMA- GYEREKÉIK, TESTVÉREIM, AZ ÖRÖK FÉNYÜNKBEN A SZEMÜNKBEN SZÜLEINK -TESVÉREINK ÖRÖK NAPFÉNYE MNT A NAPRAFORGÓ BUGÁBAN A SZEMEK, MAGOK (HUN GOD MAGYAR OK) SZEMEK? Na legtöbzör, ládd most is, megprószálom, de ha szeretsz -etess s van husod husim? -lád ló vagy szamár vagy rinoCÉL, él? -csonvázatok? Pirulva ámbár bevallom, tán csodálnálak, de nem látlak? -ha látnálak, lakkal, egyétek meg ami ti produkakáltatok s proDUKkakáltat TA TA TÓT Nátok? 3.: Ezt ugy, hogy ahogy most reggelre, jöttem vissza ebbe a VASBETON DZSUNGELEKBE BBB... AMINEK A KÖZ PONT ÁBA ABBA...AZ IGÉ-RET RETTEGJETEK...FÖLDE IZRAIELDORÁDÓ AZ ARANY WARROS? Zna van egy ujabb...beteszem, Eldorádó adó? -ami érdekes, ládd az indijányok, nem értik mért vannak ezek megőrülve s egymást gyilkolják a szaranyért, mennyit ért ér? -ládd Agtelek, ahuná arra Agtelek? Na fita, leritam,talákoztam dél amerkAIAIAI -unkkal, magyarokjAInka? -iró kéz? - és ők örök életüek élet hüék?-na meg afrikAIAIAI...unkkal, és ŐK IS ÖRÖK PÁRBA , PÁRTÁBA? Most én magon,(nőttem volna... vagy megmaradtam magamnak=neketek?-apuméknak a pu?) naprafgorgó mag szotyola, buga, mogyóró -dió meg minden ami zöldségi gyümölcsük, szemnek szának ingere, ma is van itthon, mogyóró-dió - napraforgó s tökmag, ami ezek igen igen frontosak a szervezetünkbe, ki tervezte szervezte, a szerveidet? -bőröd husizsákod őre? -kinek minek, ha husod kivánatos, toszt, jó falatUK vagy, a CANNI BELLAIKNAK A BELÜKBE LÜKVERCBE? NA FEJJEL LEFEJEL, DE ELŐTT LE TEJEL, BREUGROTTÁL A NAGY BŐGŐBE? Na fita, ahogy jöttem vissza ebbe a a aaa...most ez is ujabb meg figyelésem, az ür, az NEM HOGY ROSSZ, HANEM MINDENNEK A FÉNYBEN, VAN ÖRÖK RENDELTETÉS ÉS HELLE!!! Na egy ÓRIÁS NAGY BUGÁBA, S MOST AZ A SZEMET, AMI A BUGA, LÁDD A LEGKÜLSÜ KÖRE, ÉS OTT NEKEM IS VAN EGY... FITA, EZ ÉRDEK KE$$...az a három szöges, ahogy egymáshoz illeszkednek a magok, magok magok, makogjatok? Tróha mára... minden jó...Óh be jó, a habos sütemény...mogyoró van az ő tetején, na mogyorós torta málna szörpével rajta...Ugy lánok, ugy filuk,gyüngy ez az élet, na most képezeled el, ezt órIAasi a BUGA, MAGJA, MINT CSILLAK AZ ÉGEN KÉKEN KÉNE? Innenn... fita, egymást szeressÉtek és Etessék Ék sék sék szék? -fehér székes várlak, a hatonál vagy a szobor a szobródod? -ha a vasember a szerelmed szereled? 100! -201? - Oááá... ...Fita, ami látható?-mi? a-multuk vagy Mu?- MO? örök GYIK A MOK MOKAIK MO MO MO... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...van egy uj Eldorádós dukumenta film, töröltem, deee... beteszem, mrt irtó égése a kincs keresőknak, ami mi a kincs?-kacsincs...bilincs? -mi van a bilibe...
Kedves (fita ez őszinte, mert értelek, 99.999... %-bank, de nem értek veled egyet?) Celő fan? Cellőra gondoltá, mert az is fan? Mi a cél? -Acél? -ami sziv az az? -főleg ha szivatnak? -nem lenne rossz? Berakni egy? -hsz-t, te ugy meg azt látod, na látod, látod? Ki birja tüdővel, mert most ... na tovább, most megnéztem, (tovább?) mert menjünk tovább tovább...ami ha győzzük tüdővel? Fita, kösz hogy benéztél, de ne csak néz néz néz...(mellesleg itt a méz?) hanem láss, tovább tovább... veszünk, ha veszünk, lesz skodánk... tütütt... Na csak vicceltem, de ténleg? Hulla halál őszintén, te láttál már cseresznye fán pókot, na ez is hu hu hu... UFO-t? Ha igen ha nem várlak a hatosnál... -ha valaki nem ufó? - és nem azzal kapcsolÁt? -akkor nem biztos hogy fogok minden alkalommal válaszolni, ami zerintem... ha nem láttál vagy akarsz látni ufó-t (UFO-k? _made in Hu? Whohohuuu...) akkor ... akkor is te is az lehetnél? . s azt honnan lehetne megtudni? Fita, ez egy olyan valami, hogy ha ezt tudod olvasni, akkor te is ufo vagy, nem is tudtad? -Most megtudtad uuu....fff...
UFOzzuumm... miEeee... Keressük mi is őt, vagy őket? Találjunk meg minden Mi Atya is tanünk testvérünkket, örök életünket, a MIÉNK FÉNYMAMAATYANKAT, MIKOR? -BENNÜNK (ÖRÖK KÖRÖK KEREK EGYEK) VAGYUNK!!!- MI BENNE, TI TE TÁ TÁ... TÁTOGATÓK DÁ? 4.: Kávézzuummm... kő kövön, nem maradnak, hanem meg tisztulnak, az lenne az ür (Ur U rak) munkája? Fita nem arany város, hanem arany nyirségi kristály tiszta homok dünák dombok, a homokba meg a Holdon, nyomok,na ha van lába,de tótágast állva? Fita vannak iratok, amiket azt mondom, nahát ezt én irtam volna, na több amit beirok.mert ezt együtt villogjuk, az én villogásAIm -ba baba? A És mégis Lapos a Föld is dis? -a 8506 hozzá szólóval, 99.999... %bank, egyet értek, na most itt az hogy a MOM MAGYAR OK ÖRÖK ÉGI TESTVÉR IS ÉG, ÉGEIEK VAGYUNK, és olyan földim, csak ÉGEIENINKKEL... és olyan Égieik nélkül, csak ténleg égés, (pokol -gyehenák, még az ür is csak, egy hell, na hazt gondolnod kell? NEM!!! Dna erről szóljna a BbLiAI iratok is, csak vannak akik inkább égnek, (fita most nalod a fsss...) s az meddig tart, ládd kivették a részüket, és kevés idejuk maradt, ha egyáltalán? Csak még annyit, mikor mi a fényünkbenk vagyunk, most is, akkor...na 1948 Derbő Május, most végleg megszünt az ami Corona Orcások? -orcátlanok pofa szősz? -azaz nagy a pofa, kicsi a zsemle, nen a pofÁtok, na az ami csak amit fÖldi magyar agyar...egyzse, hanem királyságUK? -és az ami a mesország,az szintén, csak ugy jelenhetett meg, hogy a magyarok... Na fida, amiva ami? -vagyunk, az nem a napba, meg mi szellemek vagyunk, vagy haza? -az csak Égi az Éggel haza van csak, az ÖRÖK ÉLEK ÉL-Ő MAGYAR OK ÉGI -TEST-VÉRES ÉG, PIROS, ÉS AZOK HAZA SZERETŐK, AKI NEM MAGYAR OK -OK???- AZOK HAZÁTLAN OK!!!-FEKETE A CSERESZNYE... 5.:zmÉg erre vissza térek, ami most... tróha ha te MAGYAR OK-ISTEN-SZÜLŐINK, NA CSAK SZÜLI ÉS A SZÜLŐKKEL VAN SULLY, itt most nagy verekedés volt, nagy cirkus,mert vannak még olyan szülők, akik azt tanitsák az iskolákba, ami szülói (NA FITA,AZ LENNE...FITA A MAGYROK A LEGSZIVESENBEN LÁTOTT...AMCSIK, MERT AMCSI USA =USE, MINDEN EMBER EGYEN MEG LŐJÖN, DE NE LÖV OLDOZZE A MÁSIK IS EMBE,.VOLT Ó IS, ŐIS MEBER VOLT? )szeretet, amit most ugy hoznak le, hogy ezek ataisták? -FITA UGANAZAGANÉ DOMBOK BOOK? -SATÁN SZARTAN GENÉ DOM-BOOK? -is meg vallásosok, és le bigámi? vagybigott, fingott, meg nem fingott ki? -ki fingott? - nem? -azokat meg megrugdosták... hogy mi lessz itt, lesss... Fita, az hogy názik, az az hogy nemzet családok, és itt van most amit az éjjel, meredek, hogy a KETTŐ BLOONDI? -na ezt megprószálom álom, és most fiteljal, senkinek nincs halál, ha lenne...akkor én most..fita, akit el tudnak hallgattatni,(az a másoodk halál, ami nem a test teszt...tetszik?) az a MÁSOK AZAZ CSAK HAN GOD VAN!!! ÉS CSAK AZ VAGY!!! ÉS AZAL ABBUL BULL KELL KIINDULATOSZKODNI? MEN A GŐZÖS MEN A GŐZÖS KANIZSÁRA...HEJ COMBAT HELL NAGY ÁLLOMOS, NA EZ AZ EZ A GÖMB BÖZSIKÉNK!!! Most megprószáltam, mert ismerős házába, és ez ugy, hogy van a BewerlyHills, és van a Beler (BelAir?) ami most a hegyek hegye? és most vanak MOM? Fita, csak ISTENSZÜLŐINK LINK LANK LAKTOS ORSZÁGOK VANNAK, ÉS MOST AZ HOGY KIRÁLYSÁGUK? Nadon fida, mert Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve, hogy MAGYAR RULL ISTENSZÜLŐK -ISTEN NAP IS TEN TANUK GYREREKÉIK, HOGY MOST ÖRÖK MOM CSALÁD OK? Ezt most igy monduk, aki Istenben benne?- azaz fénybe napja van, az gondolkódik, aki nem az NINCS!!! De most ami történik, ládd én az álmomba, mindent megtudok jószól a jász szól?- nem akarnék bántani senkit, ha ezt nem látod, akkor te azért vagy vak, ami NEKEM MAGYARISTENBEN-HAZÁMBAN MOM GONDOLKOM NEKEM ANNÁL ISTENIBB NINCS!!! Zna most, az ami hegyen, hegyek hegye, az az hogy MINDEN EMBER??? -EGYENLŐ, TEHÁT most az ami a a aaa... És mégis Lapos fsss..a Föld ... na most nem menek rá, mert nem tudom, hogy is? 6.: Szóval, most ami a legközelebbi, az Ron Palcsink, azaz az hogy MOM EGY HÁZ, NA AZ AZ MOM ORSZÁGHÁZ, ÉS MOST...na a cikusz, amiket leirtam, ami bloondi meg mindenki akiben van haza szeretet, az MOM testvéreim szeret, és az a haza? -Háza, egyház, mindekinek ládd a csiga biga? -Na itt a hozzászólónk, na most vagy ő, vagy hozzánk hasonLÓ nyithatta a M IS UFO-K VAGYUNK!-? Na egy az egyben akkor találkoztam bloondival, és ő is ufo! -na most, itt ugy a fény világaink, mint a fény nélküliek vallaga, világAIk villog? Monduk, most erre az időre? -értük el a holt pontott, ami most inne, na a tribulácc Zion, az izrálerrel... és itt most, ma is felvettem a izráleri hiradókból, (csak az van, de ténleg ők a legjobbak bak?) mert menesztik itt mindem olyan kotyogó lotyogót, aki haza, ugy látszik beszÉlni akarna? Na a raziák rögtön hogy bloondi,fita leritam hogy meg beszéltük, és az a fetrngés ami az AI pac pac pac... bloondi a legnagyobb cigán?- vajda? -ki tud nálla jobban? Amiről nagybaszó vala, hogy sehogy nem tudtam megközeLIteni többet, mert fida, az ufosok azok... na ami dögös, hogy tudtak a degeszek észek-kógyik gótyik, jaja azok a kigyó fajták, akiket most ténleg, VALA KIK, ténleg teremtettek, ami most... Na ugyanaz mint most Szent Födöng történik, vajudás és a JUDÁSOK... szarba vannak? Na fita, itt akik ezt tudjátok magatokba,akba olvasztani, ezt is lesirom, hogy de most rögtön talán, megtudod látni a Jézus...fita,itt a MI JÉZUS-UNK,akkor se husunk? - ami nekem Jézim, azaz minden egyéni keccke meee...beee... Innenn... na talán az, most vagy soha...napján, jött meg a folyásom... 100! -oááá... nincsak 100? -kerek a szám, oááá...
UFOzzuumm... miEeee... Keressük mi is őt, vagy őket? Találjunk meg minden Mi Atya is tanünk testvérünkket, örök életünket, a MIÉNK FÉNYMAMAATYANKAT, MIKOR? -BENNÜNK (ÖRÖK KÖRÖK KEREK EGYEK) VAGYUNK!!!- MI BENNE, TI TE TÁ TÁ... TÁTOGATÓK DÁ? 1.: 6/7.A KÉP? -BLOONDIVAL KETTŐ, azaz olyan hogy akiben HAZA MOM MAMA MA MA SZERETET VAN, OTT NEM ÉGI, HANEM AZ ÜR ŐRÜLÉTE LÉT E, LETT -E E EEE...MI VAN? Ez meredek lett ugy, hogy látod, akiben haza szeretet van, azokat a hazátlanok... Ezt csak nagyon röviden, a magyarOknak MOM? -olyan hogy sötét az ég, sötét ég, nincc!!! Fita, itt az összes villogásAIm, hogy csak a sárga homok, kvarcot (kritály? -üvegkristály? -ládd aföld (homoka nem hamuka?) meg marad, lehet látni, ami fita,most rögtön a homok dünák, na az lenne az ARANY VÁROS DE CSAK Ő ŐK VANNAK, ami most az ami nem az föld az Éggel (örök egybe, ládd az Ég és föld ismát egy lett, vagy csak az azzal???) egy egybe, azaz csak NAPOK (fita nekik csak NUKU PUCCU UK???) MEG FÉNYÜNK VAN!!! Előre, itt csaK AKIK HAD BESZÉLJEN ÉLJEN,(nem alluh láNUK, na meg kloákákáJUK? -Fita mert most egy NAGY KLOÁKKÁ YUK KEZDVE JUHTURÓSPUNA KLOÁKKÁJA TÁTONG) HA NEMBÁNT SENKIIT, MEG OLYAN ISMERŐS MERT A NYELVÜNKÖN NEM KONUL 000...LUK UK SIVATAG UK? - BESZÉLEK? -NEM AZ Ő NYÁLUK? Fita MI ATYÁNK A MENNYEKBEN AZ A FÉNYBEN A MI FÉNYÜNK BANK, ÉS MI AZ Ő ŐK?-FITA, ITT A MI ATYÁNK AZAZ A MI MAMAATYÁNK AZ ŐK? -VAGY CSAK Ő, AZAZ ITT VAN ANYA GOD? -AP ÁTOK? -ATYÁTOK, GATYÁTOK... FOG ALMA? Nincsak az ATYA AZ EGYSZÜLÖTT? HA NINCS ANYJA? Zitt most az hogy MAGYAR OK ISTEN??? -AZONNAL MI A FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, (LÁTOD A NAPOM MERT MNDEN A BE SZÉL KI BE SZÉL ÉL???) na most ezek KIGYÓÓGYIK KONOK GYIKA A MO? MO-TORRR... (ÖRÜK ORGIÁIK???) FITA, AZ KANNY BELLÁMia BELEM KIGYÓGYIK A MO IZMUSUK? Hogy lehet az ÉN ATYÁM A KIRÁLYOM? Fita, mert AZ ÉJJEL NAGY NAGY BULLI BULLI..AZ JÖN A BIKA, A HÉT KÖVÉR A BILLIBA TELE LETT E BILI, ÉS KIBORULT? UJ JUH BILI S UJ JUHÁSZOK (JUHUSIZSÁKOK, MI VAN BENE, KILÓT A LÓ LÁBUK? ÉS JUHAI-KAJA??? 2:. Na hogy lett bloondi, a a aaa... balekuk, ami bloondiba van igaz MOM?... MAMA TESTVÉRE SZERETET, ami az az ember! Itt a repcspita villogásAIma benne, hogy hogy lett bloondi... fita, az hogy elsőember, ha van enber, az csak örök ember, és hogy akkor is, na most....fita mi akik ezt lehetővé tettük, mi is egyek vagyunk de Jézim mmm... ha egy Jézi = minden ŐNK? Fita ha egy kigyógyik a MO? -mind!!! -hazudik a szemed, szemetek ha lenne? -na szemét, ki ne verd?-esetleg? -leg? - a a aaa...van szeme, nem hanem olyan borbély borotválja, aminek az orán van? - a szája...zömme zzuummm... ők a fejek? Éhen a Király...fita GOD = KING = GOD A HANGOD? LEGYEN MEG A TE AKARATOD??? VAN STOBBÁBB BÁBU UK ÁLLAT ÁL LÁT, értem orán van a szájUK? BUGG BRUGGÓ... jUK? -jutórpunaCszára Sára, a jukuk juka lenne? Zna fita, most az ami az ajja...na most innen lejebbe bejjebe nincs? Fita, az ami most... NA MAGYARORSZÁG... AZ NINCS BENNE ABBA A GÖMBE AMI FEJJEL LE IAMBÓSSOK? YAM HAM HAM HAM... NA HEMMERÉKKAL.. most az amit, ládd a SARLÓ ÉS KALAPÁCS, NA AZOK ARMANDAI HAMMERAI, MA IS GYIK A MOK MOKA, MINDEN BOHÓCKA HŐCC HŐCC KATONA, KETTEN ÜLÜNK A LÓRA, HÁRMAN MEG A CSIKÓRA, AZ BIZON HORRR...ÉS HÁREM UK YAIK HÁREM DOM BOOK BUKU BUKU XUKU XUKU JÉRCE CCC... 3.: Fita pita piti, APOKOL (APO KALAP TICA-TITA) KAPUI GYEHENÁK HANNÁK HANNAH, MIT ADNAK HA LENNE NEKI? -VEHETNEK ERŐT (FITA KINZÓK KINZOTTAIK NÉLKÜL? NINCSAK TE ERŐVAGY, ÉLET ÉLTETŐ ERŐ NEM VERŐ? -KALAPÁCSUK?- LEGÉNUK? -LEÁNUK?) RAJTATOK, NA AZ AZOK, AKIKKEL EZT ELKEZDTÜK, AMI NEM A MI VILÁGUNK VÉGE, HANEM POTT OTT POTT, AHOL A NAP -OK CSILLAGOK... TRóya, na bloondi, itt mese nincs, ami IM AN KANY AMERIKAN? -IM A MERIKAN NATIONALISTA, AMI FITA, MINDEN EMBER!!! -EMBER VOLT Ő IS, Ő IS EMBER VOLT? Na leirtam,benne volt hShonNády is, smot hogy igaz e vagy nem, azt te tudod? -na akik ezt mi müvelJUK, fita, te is zenÉSZ vagy,van eszünk? -mit? -egyetek fényem, azaz fényünk, vagy sötét az ég, BBRita fekete bugyija lebeg az ATOMFELHŐK CSAK ÖRÖK HŐK Ő ŐK HŐCC HŐCC.. KUN NUK UK KUNCOGNAK VACCOGNAK? MÓRICKA ÁLMA FAK ALMA HA LENNE? Fita MINDEN A HANGODBANK VAN, DE AZ MI? FITA MINDEN ITT SZEMEN SZEDETT (SZEMET SZEMEDÉR DÉR ÉRT???) HAZUGG... AZ ERDŐ ZUGG ANÁD IS HA LENNE? APÁD? VOLT? Zna...most ugyanaz mint bloondival, és NAGY NAGY NAGY... NA MOST, BLLONDY IS UFO? -Fita, mindenkinek kell legyen egy OLYAN, HOGY A KÖR KÖRÖK BEZÁRULNAK, AZ AZ...FITA ÉN ITT VAGYOK, ÉS MOST AZ HOGY UFO.k? Fita, itt őrölt őrÖL olyan BÜNdalgó van, olyan átveréses ... ládd te meghaltál értük, de egyáltalán, jehh hova mész, szőke brawn jó kisláNUKnak NUK? -a többi luki pu? Innenn... hogy hogy tudnám szárazon be villogni, hogy ha te eszt tudod olvasztani, vaszta, baszta, elég a kakájukbull bull ne vakulj Cluj, szép szép, szebb a napnál ...kltyujuk, de mi nem? MINEM? ...fita, az agyaddal conpucérkodj? 100! -oááá...
UFOzzuummm... SZÓL a kokas már, majd meg virrad már, de előbb minden madár MAG ÁRA? ARA? -talál, és ku ku ku... RÁÁÁ.. -RÉÉÉ.. kuuu... 4.: Kávézzuummm... szeretnék... szántani vetni, nincsak 1 mag elvetve, 50 -100- szórosát ad vissza, és nem kell semmit, csak egy szem mag a földbe és most... nincsak végtelen a szórása? Előbb, hogy ha monduk, te akarasz örök élni, s akarsz az örök életü -élethü testvéreiddel találkozni, látni őket, igen, van örök élet? Fita, az neked, mindenek előtt nekem? -fita én vagyok neked, te nekem, most mellikőnk van előbb,először? Én érted? -te értem? Monjátok, én értem? -is mehhalt az Ur?) Mott azt akarném láttatni, hogy ahoz hogy legyek, ne? -ahoz nekem, ÖRÖK TUDÁT TESTEMNEK, NEM FÉNYEMNEK? -NEM HANEM ELŐBB... GONDOLOM MAGAM, ÉS MOST UGRIK A MAJOM A VIZBE... LOCCS... Fita, itt ezt gondolni se lehet, hogy valakik direkt...meg akarnának ölni bennünket? Na az csak ugy, hogy elzárnak egymástól, a FÉNY GYEREKEKET -CSALÁDOKAT, SŐTTT...(miért az Eget földet robbaszató fegyverek, ami ha csak egy pisla,.fita,miértnem az ürt robbasszák magukra?)Ha tudtok figyelni, akkor amiket ide be? -jaja az ürben vagyunk, na fele fele,(fita, akiben szikra veti?) de megprószálnám, hogy ha mégis lenne valaki, megfognád a kezem? Fita, tegnap az előszobába kimentem, mert a felesÉgem korábban ment ágyba, és ott a sofán hallgatom a c2c -on-t, és most már egyszer, megtörtént, hogy az ajtón, tehát a háló szoba ajtaján, dörömbölnek, és nem tudom elhinni, mert a felesÉgem? -szerintem ő, ő az a lány...Na fita, nem össze NOtok, hanem mi mindig örök egyek, azaz örök életpárok vagyunk, ez men a tesvérisÉgünk, égünk? De nem az anyagtól függünk, sem nem a xex alatt állat, hanem a szex felett, övön felett vagyunk, na ezt...most szószerint, nem menek most bele, de ez men a juhász a szamáron, nem forditva? -a juhászt a szamara iá iá iá...a szamár a püfölő? 5.: Most az hogy ezek, rögtön atomozzák..ha ládd Sazadamék, van neki vagy 10 olyan mütyürkéje hogy nem izrálerba fognak buzsujározni, hanem mindenki látni fogja a csodák csodája, és itt...Na Kenedyéket...mert előbb az oröszokkal öszze akartak röffeni, másodzor, amcsi igazi ellenseggei itt vannak a magas állásokba? -osztán,Kennedyék nyilvánosságra akarták hozni, az ufo titkokat? Fita, ugyis minden előbb -utóbb NAPRA vettetik, és most hogy ezek mit meg mennyit tudnak? Egy biztos, hogy jóval előbbre, s hogy van az alvilágiAIkkal együtt müködés, leirtam hogy az a mások találkánk a mi FÉNY UFO-INKKAL, MÁR TÁMADTAK, és hogy midnent tudnak? -esteleg most ha sikerál...Fita minden iratokat, amibül kisülhetne valami, na meg kérdezve látva, halva, hallva? -ki lehet menni e -világ? -bull sit! Most az hogy...itt előbb, kedves tMünk, itt az van, hogy mi az magyaRULL hogy üreg? -sőt-légüreg, meg ür ürgék, vég termékek? -Na itt van, akiket ő ők termemtetek eleve vége? Most fiteljétek, mert neki ugrok a vak ablaknak? -Ime ha most vesszük minden itti megtudhatót, minden hatót? (A PÉNZ MINDEKORI HORNI KUROMÁNAIK) Miért kell titok, ami pont mi magyarok, olyan fog alma se, hogy valamellikőnknek lenne titka =piszka, te vagy piszkafa? 6.: Na eddig, hogy lelőttek, ami a The Planet of Appes---fak, nem jön jöj jö na most az kerEstem hogy bolygó, na ez a bolygó, más, az ürben van! Sóval, most az is hogy miért hullanak le a UFO-k? Ezt most hog légüres is, meg ha magnes 000--- 1 deee... akkor az az lenne, hogy váltakozo? - és itt már érintettük, hogy előbb utóbb minden a Napra fényre vettetik, tehát most nem nézzük ugy az ürt, hogy az nekünk? -rossz? -na az Égim, az hogy rossz, fita itt állandóan ÖRÖK KÖRFORGÁS VAN, és ebbe... az ür is benne lenne volna...Sóval, most itt mese nincs, mert az hogy a KIGYÓ ELCSÁBITÁ IVIT? Most az...csak emlitettem Art Bellt, hogy ho ho hooo...ahogy nő az antennája, azzal nő a árama, elektromossága, na most... Csak nagyon röviden, és akiket érdekel, most az ami e -világi tudomáNUK, na hogy az ittiek, azaz itt ténleg vak vezeti a világtalant, de most akik ténleg...TEREMTSÜNK EMBERT? Ime az ami most a BbLiai jelenetek, hogy a KIGYÓ EL CSÁBITÁ VALA,AZ AZ HOGY SZÓL, LÉLEK RAB LÁSS (SZÜL) ÉS MEGKÖTÖZÉS, AZAZ FÖLDHÖZ KÖTÖTT -RAGADT... és az egy fa? -Fita látom az embereket mint fákat, mondja a vak? Na a testünk, az ugyanaz mint a föld anyaga összetélü? Volt egy film, hogy a kigyók a pora maradványAIból, teremtette az ember, és mi az, azaz az ember, az MAGÁT IS TEREMTI!!! LEGYÉL, EGYÉL SZAV- ÁRA VÁRA? Na a KIGYÓ, AZ EGY DRÓT, AMI MOST A FÁN, TEHÁT A KIGYÓFA, AZAZ ARRÓL NE EGYÉL? -VEGYÉL? Most vagyük, nem tudom alláh ugy... na ha veszel egy fát,(tönköt tőke) és drótokat tekersz rá, akkor az áram gerjesztó -fej lesz tő lett? Jaja Julika ha bemenek a szobádba... villanáramot vezetek a csicsásba...-Lesz is abból adó vevő generátor, Julika! -erőmü lett a csicsásból... Na fida, azok most kik, mert azok eredetileg, vahhon ma is mi ki MO?-Vájc Kálmán, swjci sapka... Innenn... most a mi van? 9 kis gólya, leszált a tóra, és meghozta nekünk a tavaszt...Fite, itt ha ezt olvasod, itt is meg tudhatnun, (az Ur hat nap allatt? -teremtette a viláGOD az a hangod?) NUK...mit? Jaja beléd lehell...szegén pára... 100! -oááá... ...amit akartam, hogy amit ő ők termtenek, jó jó zöldség gyümölcs, da abbul fából vaskaria... na itt van hogy a fa feláll, az ész... elmentél? -értem, te nem tudz, semmit,-ha nincs benned a kárójuk?