Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

litch10 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20013

kösz az ötletet, majd megírom, hogy bevált-e

Előzmény: Daikini (20012)
Daikini Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20012
Haho, azt tudom javasolni, hogy szerezz be egy fogdoso embert, aki mindent megtapogat hatul, mikozben mesz, vagy add neki at a kocsi vezeteset, mig te megtalalod a zorgo cuccot. Egyebkent Carinam van, de elmondom mi zorgott nekem hatul, hatha ad otletet: A potkereket burkolo lap meggorbult es az adott ki hangot, es a kalaptarto is ket helyen: a kasztnihoz erve es az ablakuveghez erve. Mindegyiket kiparnaztam, a potkerek fedlapjat csak jobban lerogzitettem, most minden klappol.
Előzmény: litch10 (20006)
GuMiSZu Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20011

Hali!

tudnátok ajánlani Dél budán korrekt Toyota szerelőt, aki ért a motorhoz is?

corolla 93-as

előre is thx nem merek bemenni a márkaszervízbe drága lenne sztem..

I.Blasius Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20010

Van egy 1998-as évjáratú 5-ajtós corollám. Nos, következő a problémám: rossz úton jobb hátulról folyamatos zörgés hallatszik

Nekem ugyan '99-es 3 ajtós Corollám van, de nekem is jobb hátulról zörög valami. Ahogy nézem, ez sajnos 7-8 éves korban már előfordul. :( Még én sem találtam meg az okot, nekem olyan, mintha a műanyag borítás alatt zörögne valami. Szvsz reménytelen megoldani. Végül úgy járnék, mint néhány Citroenes. Megszüntetek egy zörgést, de a javítása miatti kárpitlebontással kreálok 2 új zörgő helyet.:)

litch10 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20009

Csomagtartóból mindent kipakoltam( pl: emelőt, szerszámtáskát, pótkerekt stb)

De sajna így is zörgött

Árpi Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20008
A csomagtartó üres? Engem vert már át zörgős cucc... :o)
Skarecrow Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20007

epp avensis vasarlas elott allok.

voltam tegnap egy szalonban es aztmondtak, hogy majus-juniusig nem tudnak felvenni rendelest avensis-re.

tippjuk szerint vmit pofoznak a jarganyon.

hallott errol vki vmit?

litch10 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 20006

Sziasztok!

Van egy 1998-as évjáratú 5-ajtós corollám. Nos, következő a problémám: rossz úton jobb hátulról folyamatos zörgés hallatszik. Nem jöttem rá, hogy mi okozza, pedig jól megnéztem mindent. Persze álló helyzetben, amikor kézzel rugóztatom az autó hátulját nem hallani semmit. Akinek van ötlete, kérem, hogy segítsen.  

Előre is köszönöm!

NoGun Creative Commons License 2006.03.07 0 0 20005

Mondhatni, talán a legjobb és legnagyobb méretű, de  mindenképpen a legmegbízhatóbb  középkategóriás ÖREG autó. Aki nem ismeri annak összehasonlításként talán passat, mondeo tipusokat mondanék ...

Előzmény: Árpi (20004)
Árpi Creative Commons License 2006.03.06 0 0 20004
Az nagyon elsőkerék hajtású, és nagyon jó Toyota. Talán a legjobb, ha van ilyen, de holtversenyben a többivel. :o))
Előzmény: Törölt nick (20000)
Árpi Creative Commons License 2006.03.06 0 0 20003
Ha belső keringetést használsz, és kint hideg van, szerintem nem meglepő, ha párásodik. Mondjam azt, hogy az a meglepő, ha nem? :o) Néha adj hozzá kinti levegőt is. Nem lehet, hogy korábban úgy ment be a friss levegő, hogy nem vetted észre, most meg megjavították, és nem jön?
Előzmény: Mage (19994)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 20002
ej, ez kár..
de enyém volt a 20000. :))
Előzmény: I.Blasius (20001)
I.Blasius Creative Commons License 2006.03.06 0 0 20001

nem tudjátok, a carina e hátsókerék-meghajtású?

Nem, szvsz elsőkerékhajtású a Carina E, ahogy az Avensis is.

Előzmény: Törölt nick (20000)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 20000
üdv!
nem tudjátok, a carina e hátsókerék-meghajtású?
vagy milyen toyoták azok?

köszi szépen
bcsillag Creative Commons License 2006.03.06 0 0 19999
SziasztoK! Érdekelne, hogy a 2.2 D-CAT (177le) Corolla Verso mennyit fogyaszt, ha tudk a vki! Nem a katalógusadat szerint, hanem a hétköznapokban sok-sok kilométerrel a háta mögött! Köszi
zsiklacsaba Creative Commons License 2006.03.06 0 0 19998

Üdv Mindenkinek!

Motor- és/vagy váltóhibás Starletet keresek papírokkal. Ajánlatokat a zsikla@yahoo.com-ra várok.

Köszönet!

Lacivill Creative Commons License 2006.03.06 0 0 19997
Kérdés: kötelező szervizkor ha nem éri el a kilométer határt azokat a cumókat nem kell cserélni vagy igen?
murray Creative Commons License 2006.03.06 0 0 19996

részvétem, vmi szar lehet.

múltkor én is elhoztam a szervizböl a corollámat és ráfröccsent vmi a szélvédőre! egész este anyázva sikáltam!

t.lantos Creative Commons License 2006.03.06 0 0 19995

Elso korben nezd meg a pollenszurot.

Mage Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19994
Szegény Avensisemmel különös dolgok történtek javítás közben.

Mióta elhoztam a szervízből, brutálisan párásodnak az ablakok. Nem tudom, mi a default, mert ez az első autóm, és a szerelés alatt a bérautók (suzuki, megane) is párásodtak, de én saját (korábbi) magához szeretném hasonlítani.

Szóval, szervíz előtt, az első pár perc után semmi pára nem volt benne, akármilyen időben mentem vele. Aztán megtörtem, kicserélték az elejét, többek között az auto klímát, fényezték, kitakarították, és azóta nagyon, ráadásul csúnyán, foltosan párásodik.

Eleinte azt hittem, koszosak és zsírosak az ablakok. Mosás helyett összekenték őket. Tényleg koszosak voltak, hosszú ideig sikáltam őket ciffel, de a pára-probléma nem oldódott meg. Amúgy korábban sosem mostam belül az ablakokat, mivel nem voltak koszosak, és én nem koszoltam össze őket. És nem voltak párásak, így törölgetni sem kellett őket. Most már kell...

Akit kérdeztem, azt mondta, ne keringessem bent a levegőt, ugyanis emiatt párás. Mivel régen is bent keringettem, ezzel a tanáccsal nem tudok mit kezdeni.

Azt is mondták, hogy lehet kapni párátlanító spray-t, amitől pár hétig nem lesz vele gond, de én az eredeti állapotot szeretném, tiszta, szép, nem párásodó ablakokat.

Mit csinálhattak vele a barbárok? Rákentek valami lakkot fényezéskor? Lemostak valami védőréteget? Hova vigyem, ahol értenek ehhez, és nem néznek hülyének, ha azt mondom, hogy régen sokkal kevésbé párásodott?

t.lantos Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19993

Hat igen, a hasznalt auto mindig lutri. Amugy szimpatikus gepet neztel ki.

Lehetett volna korrektebb is, az biztos. De majdcsak jon egy legalabb ilyen jo ajanlat.

Előzmény: Elar (19992)
Elar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19992

Javítok: :)

Na ja.

Elmondom, h jártam el a Hondámnál ÉN.

Szombaton megnézték - talán kell.

Vasárnap megnézték, tuti kell, adná a foglalót.

Én azt mondtam, h várjunk másnapig mert beszélek az első érdeklődővel. Így korrekt, ő volt az első

Felhívtam és viszi.

Kb ennyi lett volna neki is. Felhív és átviszem neki a foglalót. A telefonban előtte lévő napon 2x! mondtam el h KELL!  Ha vki ennyire xxx akkor ezzel mit csináljak?

Persze. Lehettem volna gyorsabb is. De már jártam úgy, h súlyos százezrekbe került a vétel, mert elsiettem az autóvásárlást.

Előzmény: Elar (19991)
Elar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19991

Na ja.

Elmondom, h jártam el a Hondámnál ÉN.

Szombaton megnézték - talán kell.

Vasárnap megnézték, tuti kell, adná a foglalót.

Én azt mondtam, h várjunk másnapig mert beszélek az első érdeklődővel. Így korrekt, ő volt az első

Felhívtam és viszi.

Kb ennyi lett volna neki is. Felhív és átviszem neki a foglalót. A telefonban előtte lévő napon 2x! mondtam el h KELL!  Ha vki ennyire xxx akkor ezzel mit csináljak?

Persze. Lehettem volna gyorsabb is. De már jártam fizett súlyos százezreket azért mert elsiettem az autóvásárlást.

Előzmény: t.lantos (19990)
t.lantos Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19990

Valahol jogos, bar az a helyzet, hogy az a valaki elobb vitte a penzt. Es mint elado, az a biztos, ami itt van a kezemben. Igeretekkel tele van a padlas.

Előzmény: Elar (19989)
Elar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19989

2.350e lett volna...

Pénteken megmondtam neki, h MEGVESZEM, keddig viszem a foglalót.

Erre vki tengap odament és lefoglalózta.

Egy ember, h lehet ennyire KÖCSÖG?

Most tudtam meg. Egyelőre örjöngök.

Előzmény: music05 (19988)
music05 Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19988
Ha nem indiszkrét a kérés, írdd meg, hogy mennyiért! ;)
Előzmény: Elar (19985)
pulsar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19987
Sziasztok!

A napokban vettem egy video iPod-ot, melyet a Corollámban szeretnék használni. Amit a boltban adtak hozzá FM transmitter (kis rádióadó, mely az iPod zenéjét sugározza, Te pedig az autórádión behangolod az adott frekvenciát) nem működik, mert a generátor miatt folyamatosan sípol. Van egy megoldás a Dension Ice Link, mely olyan 50-60.000 Ft. Esetleg tud valaki egy olyan megoldást, ami nem kerül ennyibe, és használható? A Toyota Mayernél megkérdeztem, lehetséges-e hogy a rádió hátuljából kivezetnek egy kábel, melynek a vége egy JACK dugó, és akkor tökéletesen tudnám használni, de a válasz az volt, hogy csak a Toyota saját MP3 lejátszóját lehet beletenni.
Ha valakinek van ötelete, megköszönném.

Üdv

Pulsar
spooner Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19986
Na ez egy igen szép kis autó, és biztos hogy jó választás is lesz. És figyeld meg, hogy hiába diesel, nagyon jó kis menettulajdonságokkal rendelkezik. Még majdnem megkockáztatok egy olyan kijelentést, hogy fog úgy menni, mint egy 1.4VVTi, csak fele annyiból:) Azért olajkályha, és ne ijedj meg majd attól, ha kopogósnak fogod hallani, a D4-D elég nyers hangú...
Előzmény: Elar (19985)
Elar Creative Commons License 2006.03.03 0 0 19985

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat. Végül a dízel mellett döntök, mert nagyon fontos a fogyi nekem.

Úgy néz ki ez lesz a nyerő:

D4D

Ha minden jól megy jövő héten hozom el.

MEB Creative Commons License 2006.03.03 0 0 19984
Kettő milla körül kínálgatnak most a használtauton dízeleket.
Hát nem,attól szomjasabb. De ugye csak 3l. és szűk két tonna... :)
Előzmény: banderas111 (19983)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!