Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Különböző csapat kategóriák vannak. Szoló,duó,stb.max 6 fős lehet a csapat,van vegyes,férfi,női.....számtalan variáció létezik mert plussz még számít az össz életkor is. Mi másodikok lettünk mindkét évben :)
Egyébként nem értem az új időpontot,úgy tudtam szept.16-17.-én lesz.... Vagy elírás vagy mégis megváltozott a dátum
Megnéztem pár videót, jó bulinak tűnik, különösen a 24 órás. Hány fős váltók vannak? Sokkal fárasztóbb lehet 6 órát tekerni az ösvényeken, mint egy országúti versenyen. :)) Egyszercsak kipróbálom majd. ;)) Ha csak augusztus végén van, akkor nem idén...
Ciprusi bringas taborrol par info. -olcsóbb a harom agyas szobák ára 44.500 Ft/fő/hét reggelivel, mint a 2 ágyasoké (55e körül). ebben már benne van a reptéri transzfer is! -a Vista elmondása szerint még senki nem jelentkezett úgyhogy kicsit izgulok mi lesz az egészből. ha nem jön össze a 20 ember gondolom a kedvezményes áraknak annyi. a repjegyünk meg már megvan. mondjuk mi vagyunk kapásból 5-en Krisztáékkal.
innen kik jöttök? Zoli Nati még ti is ugye?:) Edit te még mindig vacillálsz a mászás a síelés meg e között?