Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
ELADÓ egy Sony Alpha A350-es fényképezőgép váz! Itt, a fórumon vettem, másfél éve, kifogástalan állapotú, újjabbra/nagyobbra szeretném cserélni, ezért adom el. Tartozik hozzáegy vázsapka, egy eredeti akkumulátor, egy töltő, továbbá pluszban adok hozzá egy 1GB-os, és egy 4GB-os CF kártyát, valamint egy madzagos kioldót! Irányár:65.000 Ft. Természetesen emailben képet küldök, komolyabb vázra csere érdekelhet, Pécsen kipróbálható, megtekinthető! Köszönöm!
Eladó Minolta Rokkor MD 1,7/50mm 4000 Ft (NEX-re adapterrel rakható, Sony A-ra nem jó)
Minolta 700Si fémházas félprofi filmes váz különböző tartozékokkal, kitobi, rendszervaku, markolat 5000-20000 Ft-ig. A váz gyönyörű állapotban van, 1/8000-et tud, kártyákkal bővíthető. Az összes A bajonettes obi rárakható, az APS-C obikat is érdemes kipróbálni, a kitobi 23-24mm-től már teljes kockát rajzol.
Soligor nagyfényerejű zoom objektív Sony Alpha és Minolta gépekhez. Gyors és pontos fókusz, tökéletes működés, szép esztétikai állapot. Voigtlander és Vivitar néven is kiadták, komoly objektív fém bajonettel.
Sony a390, tükörreflexes (cserélhető objektíves) digitális fotógép eladó! Félprofi gép, 14 MPixel, LiveView mód, kihajtható LCD, stb. stb. Szinte karcmentes, keveset használt. Adok hozzá egy Sigma 28-80mm-es objektívet + a vállszíjat + a töltőjét.
Szeretet Minolta 300mm F4 obimat szeretném eladni kihasználatlanság miatt.
Bör tok és B&W UV szürő (mindig rajta volt) van hozzá. Az álvány tartón van 1 kis festék sérülés. (a festék 1 kicsit lejott).
Irány ár: 250 k.
Érdeklődni privátban. Mivel külföldön vagyok és csak dec 13 megyek haza ezért csak akkor tudjuk nyélbe ütni az üzletet de addig lehet rajta gondolkozni...
Köszönöm,hogy a tényleg lényeges dolgot megvilágítottad!Mindig van mit tanulni az szent!Az is igaz,hogy tényleg nagy becsben tartott gépem láttán elszállt az agyam és nem is tudom mikor nyugszom meg.Megfogadom tanácsod és attól teszem függővé az LCD vételét!Köszönettel!
Köszönöm,hogy utánanéztél!Ez az EBAY nekem meg se fordult a fejemben,mert egykicsit sem tudok angolul,és arról az oldalról még sosem rendeltem.Pont emiatt.Az oldalon az ár nagyon baráti,de vajon a posta mennyire húzós?Neked esetleg van tapasztalatod az onnan való rendelésről?Üdv!
Gratulálok... Ha utánaolvasnál, a hibás képstabilizátorral nem biztos, hogy működik a gép. Rákölteheted a pénzed az LCD-re, aztán csodálkozol, hogy nem működik utána sem. Először bizonyosodj meg, hogy egébként működik-e a gép. LCD nélkül is csinál képet, lőj néhány expot, ha működik és a képkivágás megegyezik a keresőben látottal, akkor mehetsz LCD-t keresni. Ha kiakad a képstabilizátor, de hajlandó működni a gép, akkor viszont készülj fel rá, hogy minden képed el lesz csúszva, mert nincs középen az érzékelő.
Köszönöm az ajánlatot,de kisebb pénzből szeretném kiküszöbölni a hibát:-(Még keresgélek a200hoz LCD-t hátha lesz valakinek...Ha a stabi is elszállt az nekem nem fontos..
35e ft ért adok neked egy hibátlanul működő A200 vázat.Akkor nem kell házilag barkácsolnod.Ha a képstabilizátor is bekrepált akkor meg szerintem nem is éri meg javítani.
Nagy bánatomban fordulok hozzátok Tisztelt Fórumtársak!
Leejtettem szeretett Sony A200asomat,minek következtében az LCD kijelzője összefolyt:-(((
Mivel nagyon elégedett voltam a géppel szeretnék hozzá egy használható LCD-t venni!Tud valaki ebben segíteni?Leht,hogy ezzel a balesettel a képstabilizátornak is annyi:-(
Vajh,mennyire leht 'macerás otthon,házilag kicserélni egy LCD-t?Van ebben valakinek bármiféle tapasztalata?
ELADÓ egy Sony Alpha A350-es fényképezőgép váz! Itt, a fórumon vettem, másfél éve, kifogástalan állapotú, újjabbra/nagyobbra szeretném cserélni, ezért adom el. Tartozik hozzá egy vázsapka, egy eredeti akkumulátor, egy töltő, továbbá pluszban adok hozzá egy 1GB-os, és egy 4GB-os CF kártyát, valamint egy madzagos kioldót! Irányár:65.000 Ft. Természetesen emailben képet küldök, komolyabb vázra csere érdekelhet, Pécsen kipróbálható, megtekinthető! Köszönöm!
Sony Alpha DSLR-A230 fényképezőgép eladóvá vált kihasználtság miatt. Szép állapotban.A gyári kit obival Sony AF DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM és egy Tamron AF 70-300mm f4-5.6 Tele Macro 1:2
Tartozékok -akkumulátor töltő -egy db gyári akkumulátor -USB kábel, kézíkönyv CD -egy 62mm uv szűrő (Hoya) -egy infra távirányító -2Gb memóriakártya
Tamron 17-50 objektív 70000 ft
Eladó egy Tamron 17-50mm/F2,8 Di-II XR LD nagy szép állapotban (Sony véggel). Meg van minden hozzá.