Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pajaci Creative Commons License 2007.11.23 0 0 2394
96-os évjáratú jószágom fűtőventilátor kapcsolójáról eltünt előbb a kettes , aztán az egyes fokozat is . Motor ? Kapcsoló? Elektronika??????
Mit szedjek szét és hol ?

Előre is kössz!!!!!
draft755 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 2393

Jo a hasonlat. Vagy a rozsda marta mar szitava a golyok helyett. :)
Küldtem vasarnap emilt ! Olvastad ? Remelem meg a regi a cimed.

Tegnap meg beszeltem v.kivel itt a cegnel. A srac Hamburg közeleben lakik, neki is van egy 96-os evjarat körülije. Sztem külös-belsö szarabb allapotban, de csak 70ekm van rajta es, ha igaz 1. tulaj. De meg azert is ker kb. 2500.- EUR-t jövö tavasszal. :(

Előzmény: trafo2000 (2391)
nikkopali Creative Commons License 2007.11.20 0 0 2392
Köszönöm szépen a tanácsot szia
Előzmény: trafo2000 (2389)
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 2391
94 es transit 200 ért az lehet amit az Arnold egy gatling gépágyúval gyártott fürdőszivaccsá a terminátor3 ban
Előzmény: draft755 (2388)
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 2390
A hófokjelző pontatlan,legyen valahol a hideg és meleg közt,amikor kiismeri valaki a saját gépét akkor látod csak ha nem a megszokott helyen van.
Előzmény: trafo2000 (2389)
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 2389
Cromaxnál vagy direkt fordra szakosodott boltban vegyél termosztátot,csakis gyári motorcraft márkájut.Az utángyártott sosem jó,álltalában üzemi hőfok alatt már nyitnak,hidegen jár a motor-jobban kopik.Ráadásul évjárat függő a kialakítása.A vízpumpa ha rossz akkor vagy folyik vagy forr a víz,de az látványos hiba.Nem kell légteleníteni,a két vékony cső ami a kienyenlítő tartályba megy folyamatosan légtelenít,neked csak annyi a dolgod hogy figyeld a tartályban a szintet.
Előzmény: nikkopali (2387)
draft755 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 2388

> egy 94 es legnagyobb Transit volt, műszakival, esztétikailag elfogadható állapotban,cégtől leselejtezve 200 kilóért ...

Tudom, hogy a nemet es magyar arak különbözöek, de a magyar nem feltetlenül olcsobb, igaz ? Amiket en nezegetek altalaban a 95-töl gyartott egeszen 2000-ig. Az utso 2 ev meg joval dragabb, utanna(99 elött) mar inkabb allapot- es km-függö az ar. Na en azt mondom, hogy egy olyan ami meg nincs szethajtva min. 3e EUR felett van. Kasztni, motor belsö ter ... Szomoru, de majdnem azt leeht mondani, hogy az arak magasabbak mint 4 evvel ezelött. A gepek azota viszon annyit öregedtek is. Ezt figyelembe veve nem olcsok a tranyok. De nem veletlenül, ahogy Trafo-kartas ezt mar ecsetelte is. :)

Jo pelda: 7e EUR alatt nem volt fent normalis allapotu hosszu platos, ilyen kasztnibol par hete a mobile-n es scout24-en. 2005-ben egy kuplunghhibasat 3500-ert adott el a haverom. Most mar banom, hogy nem vettem meg akar ugy, hogy allt volna csak 2-3 evet egy garazsban.

Előzmény: PowerZ (2386)
nikkopali Creative Commons License 2007.11.18 0 0 2387
Sziasztok segitségetekre lenne szükségem 1988 Decemberi Ford Transit 2,5D ,a hütöviz hömérséglet mutatója 5mm-re van a piros mezötöl ez nem gond,cseréltem termosztátot,de a bárdi autóba 88transithoz árulnak 82és 88 fokon nyit vásároltam volna igy csináld,ford transit szerelési könyvet,vagy cd amin rajta van az egész könyv,de véletlenül bent voltam a NORAUTÓ-ba ,és volt szerelési könyv,vw,citroen,lada,stb de egyikbe sem volt lefényképezve vagy leirva a vizhöfok mutatójának állása hogy hol a normális,anyit már sikerült kivizsgálnom hogy a vizhöfok óra mutatója a középután jobbra 2-3 mm-re van akkor nyit a termosztát, lehet hogy a vizhöfokjelzögomba nem jó,örülnék ha valaki tudna segiteni mert nem szeretném megsütni a motort,lehet hogy levegös a hütörendszer mert cseréltem fagyállot nem találom a légtelenitöjét,ha egyálltalán van,vagy lehet hogy rosz a vizpumpa elöre is köszi a segitséget
PowerZ Creative Commons License 2007.11.16 0 0 2386
Mert nézegettem ebben a kategoriában mindent. Jumper,Ducato,Boxer és a Transit.
És mivel ezt találtam előbb ár érték arányba olcsóbban a piacon ezt vettem.
Amit ezelőtt lekéstem az egy 94 es legnagyobb Transit volt, műszakival, esztétikailag elfogadható állapotban,cégtől leselejtezve 200 kilóért.Én már kipróbáltam mindegyiket a kategoriában és szerintem mindegyiknek megvan a maga filingje.
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.16 0 0 2385
Akkor nem értem miért néztél transitokat.2000 előtt nem volt opcióban az elsőkerék(szerencsére) Ezt csak most tudtad meg? Nekem volt 1,9 ducato,én szerettem a nyűgjei ellenére,de elmondom hogy nagyságrendekkel több törődést igényelt.A béna elsőkerekes hajtásával és váltójával azonban sosem voltam kibékülve.
Előzmény: PowerZ (2384)
PowerZ Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2384
Okéy köszi. De nekünk van egy ilyen motoros Fiat Bravank is és motorikusan semmi baj nincs vele,amiugy ez a blok elég régi konstrukcio és uton utfélen hozzám vágnak egyet esetleg ha cserélni is kéne. Ne értsétek félre nem szeretem az olasz dolgokat. Csak ez tünt a legolcsobb vételnek. Transit nekem kicsit lomha. És a hátsó kerék hajtással se vagyok kibékülve.
Leslie (DG) Creative Commons License 2007.11.12 0 0 2383
sok szerencsét hozzá, szükséged lesz rá...
nehari, tapasztalat pár cégtől.
Előzmény: PowerZ (2382)
PowerZ Creative Commons License 2007.11.12 0 0 2382
Hát bocsi,a vége fiat ducato lett. Kis 1.9 sima d. Ez tünt gazdaságosabnak.
Azért köszi mindenkinek.
draft755 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 2381

Az elsö mar nincs fent (valoszinü levettek), a masodik meg vicc. Ki az aki sötetben fenykepez le egy kocsi, amit el akar eppen adni. Tipikus mahinalas avval, hogy "akit erdekli az ugyis eljön es megnezi". Eleg "sumak" egy hirdetes. :(
Ilyen öreget sztem (föleg hosszabb tavra = min. 3-4 ev) csak akkor erdemes megvenni, ha a kocsi azert aranylag egyben van es nem csak papirnak veszed + 1-2 alk.resznek.
Trafo ! A nalad allo kek akkor meg papir nelkül is min. 3 kilot er !!! :)))

NE ADD EL OLCSON! Nezd meg menniybe kerülnek az uj karosszeria elemek, aztan kepezz uj arakat ! :)

Előzmény: PowerZ (2380)
PowerZ Creative Commons License 2007.11.09 0 0 2380
Én is ilyen csináld magad csávó vagyok. Attol annyira nem félek. Max vennem kell egy donort. A drágábbik csak azért ne tetszik mert kereskedésbe lehet.
Mondjuk igen,ennyiért nem lehet csodát várni.Köszi
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.09 0 0 2379
Ennyi pénzért ne várj nagy csodát,a felsőnél jól meg kell nézni hogy mit takar a friss festés,hegesztették vagy csak gittelték a lemezeket.Érdekes hogy az oldalánál elfogyott a ragasztó mert a kilincsekre meg a zárakra nem jutott így azok is le lettek fújva...az alsónál meg mit jelenthet vajon hogy 40-50 ezret kell rákölteni...akkor a képekhez képest jó állapotban lehet.Figy ilyet csak akkor lehet tudni ha megnézed személyesen,ha nem értesz hozzá vigyél valakit aki igen.Alá kell nézni,difi,kardán,váltó alváz állapota,menni vele stb,hidegindítás...ha minden javításért fizetned kell akkor könnyű csöcsre futni.
Előzmény: PowerZ (2378)
PowerZ Creative Commons License 2007.11.09 0 0 2378
Halihó

Ezek ül érdemes valameiket megnézni szerintetek?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1618346&command=ugras&screenwidth=1280

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1618312&command=ugras&screenwidth=1280
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.07 0 0 2377
OK Köszi!!!!!
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.07 0 0 2376
Nekem van rugóm,sőt 87 es transithoz szinte minden van,igaz én Mohácson lakom.91 a váltás éve,ha veszel az autódhoz valamit akkor legyen 91 előtti mert szinte minden megváltozott akkor.A fő ismertető jel hogy 91 előtt kocka lámpa volt elöl,utána gömbölyített,hátulról pedig a szélesebb nyomtáv a feltűnő.
Előzmény: Dengo Cx (2375)
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.06 0 0 2375
Szevasztok!
Tud valaki egy jó Transit bontót vagy szervizt mert van egy 87 es transitom és a hátsó laprugok elégé el vannak fáradva és kéne vagy új vagy alig használt rugó lap.
Ez egy 9 személyes lapos rövid dizel járgány és forgalmi szerint 87 es:)
Az is lenne a kérdésem hogy vajon meddig stimmelnek össze a rugok évjáratban mert itt van egy vegyes bontó a közelben és van bent egy DHL es leszázalékolt Transit persze teher de háta jó lenne a rugója. Azt nem tudom hogy az mikori de elég öregnek tünik.

Előre is kösz a segitséget.
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.04 0 0 2374
Fasza Transit!!
Én is gonolkodok hogy jövő tavasszal lehet hogy le cserélem a Passatom egy 95 ös évjárat körüli dizel Tranzira nagyon meg kedveltük a kis Fordot.
Ez az első Fordunk vagyis apámé.
Volt sok féle autonk de ford még soha. :)
Csak az a baj hogy egy szép és mondjuk hogy fiatalnak számitó gép közel másfél misi.
De meg éri:D

Na jó éjt szevasztok!!
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.04 0 0 2373
Ha valaki venne v8 as transitot,ime: http://digiads.com.au/carsales/used-cars/USED-1998-FORD-TRANSIT-VAN-CAR-FOR-SALE-ASPENDALE-VIC-3195.htm#adPhotoTop
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.04 0 0 2372
Akkor rendben,elvégre egy transit ez,ez mindig megy.Egyébként a diesel búvárcsövén nincs szűrő,csak a benzinesen.
Előzmény: Dengo Cx (2371)
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.02 0 0 2371
Megint megy a szekér:) Mák volt semmi komoly!!
Csak az üzem anyag nem jött fel és mondták hogy ebben valami búvár cső van és vissza fele meg kell nyomatni levegővel ha buborékol a tankban a olaj akkor minden ok mert igy lehet ki fujatni a ganét a cső szürőjéről.
Ezt meg csináltam meg amiket mondtál napi tartály meg mágnes szelep aztán fater mondta hogy nézzük meg hogy ha kannából etetjük átlátszó csövön és látszik hogy megy a nafta vagy sem. És ha hiszed ha nem ment a nafta na utánna fujtam nyomtam bele egy pipa szürőt és már megy is mint az ágyba szarás:)
Köszi a segitséget.
Azt hiszem mostantól itt leszek a fórumon!
Hali
Előzmény: trafo2000 (2370)
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 2370
Adagolót szinte csak akkor kell leszedni ha az előtöltés állító dugattyú szimeringjét kell cserélni.Az adagoló egyébként nem lehet rossz,ha az nem szívja a gázolajat akkor megáll mint szög,ilyet nem csinál hogy hol megy hol nem.
Előzmény: Dengo Cx (2369)
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.01 0 0 2369
Meg találtam majd holnap szét kapom és meg nézem meg a le állító szelepet is csak kell keresnem hozzá egy cső kulcsot mert nem férek hozzá se csillag se villás kulcsal.
Kiváncsi leszek hogy mi lehet majd holnap meg látom ha egyik se akkor nagy a sz opás de remélem nem az adagoló.
Előzmény: trafo2000 (2368)
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 2368
Abból tudja engedni a gázolajat a gyertyára ha izzítani kell,mert ebben egy darab központi lángizzító gyertya van.Ez a visszafolyó ágból töltődik fel.Egy mk1 fiesta úszó és tűszelep van benne,olyan mint egy karbinak az úszóháza.Az akksi felett van,a szélvédő alatt.
Előzmény: Dengo Cx (2367)
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.01 0 0 2367
Köszi
Az a napitartály az mit takar?? Mert ez az első Transitunk és ilyet még nem hallottam.
Vagy mire szolgál??
Ez már azé nagy segitség:) remélem nem adagolós reggel ez lesz az első dolgom hogy meg nézem ezeket
trafo2000 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 2366
Ki kell szedni a leállítószelepet és megnézni hogy nincsenek e apró fémdarabkák az alján.Jó adagolósműhely az Mohácson van.De gondolom az messze van neked.De érdemes átnézni a visszafolyó ágat is,a tiéden gondolom cav adagoló van,az érzékeny a visszavezetésre is.Pl ha megtörik egy cső,vagy eldugult a napitartály (az autó jobb oldalán az akksi felett)
Előzmény: Dengo Cx (2365)
Dengo Cx Creative Commons License 2007.11.01 0 0 2365
Huh jó sok mindent irtál!!
A ac az fel keményedik be is indul a kocsi és olyan mintha nem kapna tápot vagyis el fogyna és le áll.
Majd ujra tudom inditani egy kis köszörülés után aztán megint megy és megint el áll.
Olaj nem folyik sehol eddig pöcc röff izitás nélkül is indult olajszürőt most cseréltem meg levegő szürőt is hátha az a baj de nem.
Már mondták hogy lehet az adagoló ha az akkor tud valaki egy megbizható szerelőt.
Amúgy jó a fórum olyan mint a Citroenes ez előtt ott voltam fent mert volt egy jó kis Citroen Cx em ez a nevemen is látszik és ott meg szoktam hogy mindenki segit ahol tud ez látom itt is nagyon jól müködik! Igy tovább:)
Köszi a segitséget előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!