Keresés

Részletes keresés

Pandus Creative Commons License 2008.04.15 0 0 59
az imdb szerint 11 filmje van, akkor tényleg mi vagyunk a tájékozatlanok. én se láttam 1-et se.
Előzmény: Sárkány (58)
Sárkány Creative Commons License 2008.04.15 0 0 58

Na télleg világhírű. Egy filmjét se láttam.

 

 

Czapkó Antal 
viti2 Creative Commons License 2008.04.15 0 0 57
Jajjj má milyenek vagytok, hiszen mondta, hogy 10 éves színházi múlttal rendelkezik..Amúgy játszott a szex és más semmi-ben. Én a Nikol nevűt nem tudom hova tenni..
Sárkány Creative Commons License 2008.04.15 0 0 56
Neem??????????? Akkor meg ki a bánat??? Télleg az retekklubos. Biztos valami világhírű fickó, csak mi vagyunk tájékozatlanok.
Előzmény: Sunny28 (55)
Sunny28 Creative Commons License 2008.04.15 0 0 55
Nem, nem az "Erik". Bár hasonlít. de amúgy sem hiszem,hogy egy BK tag a tv2-n főzne. Gáspár Lacival való csatáját azért ma lehet,h megnézem. :)
Előzmény: Sárkány (53)
Sárkány Creative Commons License 2008.04.15 0 0 54
Pont az a lényeg hogy primitívek, ráadásul a többség még fakanalat se látott. Mesterszakácsokkal nem lenne ennyire szórakoztató.
Előzmény: Pandus (52)
Sárkány Creative Commons License 2008.04.15 0 0 53
Aszem a colos pasas a barátok közt "sztárja". Nekem a Gáspár gyerek nyomta ki a biztosítékot, sose bírtam, de most kiderült hogy 0 a humorérzéke, mimózalélek, és meglehetősen korlátolt. Kíváncsi leszek mikor ütnek 1et... Legalább valami esemény lesz.
Előzmény: Sunny28 (51)
Pandus Creative Commons License 2008.04.15 0 0 52
Légy üdvözölve a topikban! Én is pont azt akartam megkérdezni, hogy ki  az a srác, mert azt hittem, benyomtam a távirányító rec gombját, de biztos valami más volt az, szóval nem vettem föl, és csak annyit láttam a tv2-ős műsorból, aennyit az rtl-es reklámszünetében láttam. De itt már megint verekedés lesz? Itt sokkal primitívebb embereket válogatnak össze, mint az rtl-esek.
Előzmény: Sunny28 (51)
Sunny28 Creative Commons License 2008.04.15 0 0 51
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok, ha lehet. Ha időm engedi, nézem a műsort. Hal a tortán rajongó voltam, de már csak vacsoracsatát nézek. Ha mégis "elfelejtek" reklám után visszakapcsolni a csatára, akkor másnap megnézem a neten.
Tegnap nem felejtettem el megint visszakapcsolni, mert a csata reklám alatti kis idő elég is volt megint ahhoz, hogy meglássam: ezen a héten is sikerült a tortásoknak válogatott ... embereket összeszedni.
Azt a colos csávót nem ismerem viszont! Ki az? Azt leszűrtem 2 perc alatt, hogy imádja magát, mint a Hajdú, de gőzöm sincs ki az.
Amott megint jó brigád jött össze, bár Danit nem igazán csípem, de lehet, hogy kellemesen csalódok, ahogy ezt már megtapasztaltam egy párszor.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 49
Nincs túl sok kertévé. Amúgy már milyen átverés volt a tegnapi Kókusz is, hogy

"milyen nagy híresség lesz a Vacsoracsata díszvendége, a nézők el sem tudják képzelni!"

Gondoltam biztos megnyertek valami külföldi foci/filmsztárt maguknak, aki főzőcskézni fog, Erre kiderül, hogy ez a fasz pösze Sváby lesz az, aki az Orbánnál csúnyán leégett. Beharangozó tisztára, mint a Fábry-s Tyereskova esetén volt.
pumpika666 Creative Commons License 2008.04.11 0 0 47

sváby is vacsoracsatázik

rtl-en! micsoda szenzáció! kb. 2345-tel több nézője lesz annak az adásnak

Pandus Creative Commons License 2008.04.11 0 0 44
leginkább megdöbbentő mégis az volt, hogy Zoltán Erikát is szimpatikusnak találom - én a lakásában csalódtam pozitívan: sokkal ízlésesebb, mint amit az öltözködése alapján kinéztem volna belőle.
Előzmény: greenwood (43)
greenwood Creative Commons License 2008.04.11 0 0 43

bevallom, tegnap elkurvultam vacsoracsatailag, mert a bevezető részben átkapcsoltam a tv2-s produkcióra (jesszusom, ez tényleg ugyanolyan, mint a másik).

kicsit kiverte nálam a biztosítékot, hogy F. Réka a főzés közben kb. húszszor említette HP nevét -- ez a verbális terror késztetett az átkapcsolásra.

 

aztán visszatértem a jól ismert terepre (Szűcs Juditból elég volt ennyi).

 

az idegesít ebben az e heti vacsoracsata-sorozatban, hogy mindenki totál HP-függő lett. miért nem lehet lesz*rni nagy ívben a gyerekes, idióta megjegyzéseit?

Hajasba helyeztem az összes bizalmamat, ő talán normálisabb lesz.

 

ez a rész nekem elég unalmas volt,-- semmi verekedés, stb.

(az ma lesz, tessék figyelni!:)

Réka számomra nagyon szimpatikus, nem is említeném egy napon a maguktól elszállt korábbi nőcskékkel (H. Éva, ... Nóra)

 

a leginkább megdöbbentő mégis az volt, hogy Zoltán Erikát is szimpatikusnak találom.

ez már a vég lehet? vagy HP-vel egy környezetben mindenki más OK?

 

az mindenesetre vígasztaló, hogy most már biztos a sorrend, amivel eddig legalábbis teljesen egyetértek.

 

 

 

Pandus Creative Commons License 2008.04.10 0 0 42

Azért a Hajdút tényleg nem veri senki, nem primitívségben (Lui padre suksüköl), hanem beképzeltségben. Én hajlamos voltam azt hinni, tán szellemesnek gondolja, hogy állandóan dicséri magát, de már látom, hogy tényleg komolyan gondolja. Tegnap Zoltán erika mexikói vacsoramenüjét elolvasva ennyi volt a megjegyzése: "Mexikóról csk az jut eszembe, hogy van egy középfokú nyelvvizsgám, így végig tudnám beszélni az estét spanyolul." A mai beszólása a bivalymozzarellára (ezt a Konyhaasztal topikba is be fogom írni, ott ezt naggyon fogják értékelni): a bivalynak nincs is teje. Illletve van valamije, de remélem, nem abból készült.

Egyébként megállapította, hogy Zoltán Erika és Farkasházi Réka vacsorája is ízlett, sőt, sajnos semmi kivetnivalót nem talált benne, így 9 pont. Lévén h 10-est csak saját magának ad....

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 41
A Crystal énekese. Meg nemrég kiadott egy szólólemezt, ami talán még szerelmetes kovbojoknak is túl langyi lenne. Ennek ellenére eddig nem gondoltam, hogy bunkó lehet a srác, pedig tényleg az.
Előzmény: Sárkány (40)
Sárkány Creative Commons License 2008.04.10 0 0 40
Volt egy-két furi fazon így civilben. De Kasza Tibi primitívségét senki nem bírta felülmúlni. Ja én a halasat nézem. Szóval egyszerűen hótbunkó a szentem. Egyébként ő ki a fene? Mitől "híres"??
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 39
Nem mondtok ellent egymásnak, ő csak megerősített a hitedben.:)
Előzmény: Törölt nick (37)
Pandus Creative Commons License 2008.04.10 0 0 38
tényleg nem fogunk összeveszni, ui. én is osztom a véleményed, és nem is azt írtam, h. kulturált. Hanem ezt: ahhoz képest, ahogy ő ott a téren, meg a csarnokban, meg a könyvtárban is viselkedett, ahhoz képest a műsorban egészen kulturált.
Előzmény: Törölt nick (37)
Pandus Creative Commons License 2008.04.10 0 0 36

Egy kis adalék a Zámbó utálatodhoz (ezt egy másik topikból másoltam ide, nem tudok linkelni):

 

Én egyszer ettem Zámbó Árpi főztjéből: a Klauzál téri csarnokban működtetett egy kifőzdét. Időnként járok arra, ott van az idegenforgalmi könyvtár. Ott is láttam: melegítőben, vödörrel és partvissal jött be a könyvtárba. Minden főiskolás kiröhögte (ez az id.forg. főisk. könyvtára). Nem tudom, ő-e a házmester a házban, vagy mi? A kifőzdéje rövid ideig működött, annyira sz*r volt a kaja, hogy - ezek szerint - más se evett ott már másodszor. Gulyáslevest kértem, ami azért elég ismert magyar recept, de legföljebb csak hasonló volt: karalábé meg a franc se tudja, mi minden volt még benne. Pirospaprika meg hús alig, inkább vmi raguleves félére emlékeztetett.

 

Amit még hozzáfűznék: ahhoz képest, ahogy ő ott a téren, meg a csarnokban, meg a könyvtárban is viselkedett, ahhoz képest a műsorban egészen kulturált.

Előzmény: Törölt nick (35)
Pandus Creative Commons License 2008.04.09 0 0 34

én felveszem, mert egyszerre van, aztán a híradó után megnézem, és már törlöm is. Így aztán előfordul, hogy keverem a két műsort, ill. a szereplőket. de ez nem is érdekes, inkább az, ki hogyan viselkedik. Kasza Tibi pl. elfogadhatatlanul. Nem öntök semmit a vendég fejére, akkor sem, ha irritál. Pláne nem kamerák előtt!

 

Ágica? a gomba szuflé réteskosárban c. fogásról azt képzelte: gombaleves cipóban. Persze ettől még lehet jóindulatú.

Előzmény: greenwood (32)
mégszőkébb Creative Commons License 2008.04.09 0 0 33

Hajdú Péter...Én nagyon sajnálom...

Nagy arcnak képzeli magát, de szerintem kb olyan bárgyú és naív, mint amilyeneknek a szőke nőket mondják...

Ágicának a stílusa idegesítő. De tényleg jóindulatú...

Komolyan mondom, nem is tudom, melyik gárda lenne az, akiket semmi pénzért nem hagynék ki...

Kiszel Tündét miért nem szervezték be ? Ő is Ágica kategóriája...Kissé együgyü, idegesítő, de jóindulatú és emiatt máris nem lehet olyan tiszta szívvel utálni.

Ami azt illeti, Fábryt is megnézném, hogyan főz...

Vagy Korda Gyurit...

Annácska...

Na jó...inkább befejezem...

Előzmény: greenwood (32)
greenwood Creative Commons License 2008.04.09 0 0 32

én vacsoracsata-néző vagyok, majdnem a kezdetektől fogva, és bátran állíthatom, hogy egyetlen eddigi résztvevő se volt annyira irritáló, mind Hajdú Péter (én se ismertem korábban, ill. bulvárlapokban olvastam róla).

 

Jó, Horváth Éva megközelítette a múlt héten, de HP-t még ő se tudta alulmúlni.

 

Ágicáról eddig az volt a véleményem, hogy egy kisbetűs h. p. (más jelentéssel) -- ehhez képest egész kellemesen csalódtam benne: hebehurgya, szeles, butuska, de jóindulatú; és földre küldte HP-t:) ezért örökre hlás leszek neki:)

 

sajnos a másik műsort nem nézem, mert azt túlzásnak érzem, h felvegyem videóra.

a Vacsoracsatát mindenesetre nagyon élvezem, főleg akkor, ha "hétköznapi" emberek szerepelnek benne.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (27)
mégszőkébb Creative Commons License 2008.04.08 0 0 31

Nálam Kasza Tibi viszi most a prímet...

Hogy lehet már ilyeneket mondani ??? És nyilvánosan ennyire alázni...Szegény Kacsa...Állítom, hogy abból a társaságból Ő a legemberibb. Mármint Kacsa...kasza tibi nagyon el van szállva magától és értetetlen számomra, hogy miért...mire fel...

Valmelyik előző szériában meg...Váci Gergő... Igazából nem nagyon ismertem, néhány agymosó játékból és a favoritból állt össze bennem Róla a kép...De a túlzásba vitt macskaszőr allergiája...

Utálom az ilyen férfiakat...

Állatra már ránézni is nehezére esik...

Zámbó   Á R P Y -ról nem mondok semmit...

Furcsa ezeknek a " h í r e s   e m b e r e k n e k " ezt az oldalukat látni...

Néhányan még életükben nem voltak bevásárolni ?

Ja...és Bíró Icát is nagyon sajnáltam...Nem is gondoltam volna Róla, hogy ilyen érzékeny.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 30
Ezek a beszólások félig-meddig poénjellegűek szerintem, viszont sem azt nem tudják elhitetni az emberrel, hogy valójában egyébként nincs nagy arca a tagnak, sem azt, hogy jó a humora. A pofavágásai túl árulkodóak ahhoz, hogy egyértelmű legyen, milyen primkó a gyerek.:)

De a vendégek se voltak rosszak, jó érzékkel találtak megfelelő embereket HajdúPé mellé.:)))
Előzmény: Törölt nick (27)
Pandus Creative Commons License 2008.04.07 0 0 26
ó = ő
Előzmény: Pandus (25)
Pandus Creative Commons License 2008.04.07 0 0 25
Oh yeah, ó pénteken (?) is nagyon értelmes képet vágott Uri Geller műsorában.
Előzmény: Ben Nyhyl (24)
Ben Nyhyl Creative Commons License 2008.04.06 0 0 24
erdőhegyi brigitta, ha jól emléxem.
Előzmény: Pandus (5)
Pandus Creative Commons License 2008.04.06 0 0 23
Arra célozgattak a többiek, hogy túlságosan flottul ment minden, időre kész volt, és még meg is lehetett enni. Szóval hogy a mamája csinálta.
Előzmény: Törölt nick (22)
Pandus Creative Commons License 2008.04.03 0 0 21
a beírásodból - ez egy sajtóközlemény, nincs közöm hozzá (nem írtam, hanem kaptam). Mármint csak annyi, hogy a TV2 helyesírási és nyelvhelyességi hibáit kijavítottam, egyébként a csatorna közleménye. A képet magam választottam kb. 10 db-ból, sztem a legjobbat találtam meg.
Előzmény: fehso2 (20)
fehso2 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 20
Rosszabb, mint gondoltam! Egyenesen borzalmas.
Viccesnek sem vicces, inkább szánalmas.
Asszem egy mondat mindent elmond a beírásodból:

"Jövő héten háziállatokban bővelkedik az eredeti vendégjáró valóságshow, a Hal a tortán."

Csak azt nem tudom, hogy disznók, marhák, esetleg tyúkeszűek, vagy mind egyszerre.

Minden percért kár!
Előzmény: Pandus (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!