Az elektromos rendszer működésével kapcsolatban nekem sem tetsz maradéktalanul minden...
A hátsó ablak törlő pl. lehetne szakaszos, v. kedves figyelmesség lett volna a T. Tervedzőtől, ha bekapcsolt ablaktörlő mellett hátramenetbe kapcsolva elindulna magától (by Opel Corsa)
Másik kedvencem a biztonsági öv bekapcsolásának riogató bimm-bamm csengője, rövid barátságunk alatt már kezd kicsit az idegeimre menni. bekapcsolom általában az övet, de csak indítás után, addig meg harangozik a drága...
Nem lett volna rossz az otómata ablakok automatizálása sem, mármint hogy ne kelljen folyamatosan nyomni a gombot a működtetéséhez.
Kérdésem lenne: indulás után (nem motorindítás, hanem az autó mozdulása után) pár másodperccel valami enyhe szortyanást érzek a gázpedálon - mint az ABS visszapumpálása a féken -, lehet tudni, mi ez?
yoo kérdés lehet hogy nem a 20 ezer kilométer dominál csak a használati időtartam... az autó még csak 3 hónapos... de érezhetpően javult... a fogyasztás mintúgy a teljesítmény, amik hatnak egymásra.
sziasztok Van gond, vagy nincs?NÉHA KIGYULAD A MOTOR ELLENÖRZÖLÁMPA.Mit elenöriz az elektronika,beszéltem egy skodásal amikor szervizbe volt,és rákapcsolták a számitogépre megtudták mondani,hogy meghuzatta az autot 160-nal.A milyénk is tud ijet?
Én is kísérleteztem. A CD váltóba betettem két, könyvtárakba rendezett mp3-as korongot. Az eredmény: CD ERROR volt. Gondolom, akkor sem ismerné fel, ha mappák nélkül, ömlesztve írnám fel a zenéket.
És még egy infó: az újraírható lemezre készült zenei CD-t sem tudja kezelni. NO DISK -- ezt írta ki.
bejáratás alatt nekem is nyugtatót kelltt szedni egy egy tankolás alkalmával de 15-20 ezer km után normalizálódott a helyzet. kezdetben jót tesz neki ha néha kap 98 ill 99 es benzint...
Örömmel jelentem be fekete kombim átvételét, boldogan vigyorgok a várható autós élvezetekre gondolva. Meglehetősen fapados, ám masszívan megbízható Suzukit cseréltem le a "gazdagon felszerelt" (Elite) Lacettire.
Köszönöm a fórum hozzászólóinak az elragadtatott dicséreteket amelyek bátorítólag hatottak a döntéshozásban. Fogyasztás feletti jajongást nem fogok beírni.
Hihetetlen, de ma a tankolásnál legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy 6,3l/100km volt az autó vegyes fogyasztása, ami nem más, mint egy 1,4-es Elite. Sőt egészen pontosan 6,26l. Az itt olvasottak után még mindig alig hiszem!!!
sokszor szívességet teszek egy sz.gépes ismerősömnek, és marékszámra adja a cd-ket, de még ki kellene próbálnom egy 105 nótás lemezt, hogy mit tud vele kezdeni.
A 'drága mama'-ablak, ugye, tiltódik. Minden bizonnyal kár volt letiltani, bár el tudom képzelni, hogy az elektromos tervező teljhatalmat akart adni a vezető kezébe. Ez az olaszoknál teljesen normális. Mégis lehet rajta vitatkozni. Én nem vagyok nagy híve ennek a megoldásnak, már csak azért sem, mert a mi autónkban elől csak a feleségem ül mindig... Egy másik villamos megoldás is igen vitatható lehet. Nálam a hátsó ködlámpát nem lehet önállóan felkapcsolni. Csak akkor ég, ha előtte bekapcsolom az elsőt is. Vajon ennek a megoldásnak mi a logikája? A Nexiámban igény szerint külön lehetett őket kapcsolgatni és az nagyon praktikus volt számomra. Üdv, Bejfez
Üdv. Esetleg más is kipróbálta már a gyári cd-váltóban az mp-3-at? Kiváncsi lennék a végeredményre. A kereskedő szerint nem tudja, de jó lenne ha minél többen állítanátok ennek az ellenkezőjét. (Még egy jó pont lenne a Lacettinek) Egyébként nekem még mindig nem jött meg az új autóm (lassan már 2 hete várok türelmetlenül).
Sziasztok! Nálam nagyon bevált az sw eddig. mindig hasonló a km. futásom, kevés város, fele pálya és országút. most megint 7,5 lett a fogyi, amin erősen csodálkozom, mert most meghajtottam 150-170 között a pályán. folyamatosan, egy kicsit sietni kellett, azt gondoltam, megugrik a benzinfogyasztás, de inkább jobb lett.belement eddig 2000 km. 3 körül tervezem olajcserére vinni. ja és a cd váltóba beletettem egy mp3 cd-t és vitte! viszont a gödröknél egy-egy pillanatra elhallgat, de a normál lemezek nem veszik észre. király!
A tankba állítólag 9 litert töltenek a gyárban. Ha elkezd villogni a pilács, a gépkönyv szerint még 7,5 l van benne. Én azzal még eljuthatnék egy csaknem 100 km-re lévő drága benzinkúthoz is az első méréseim alapján. (Tegnap tankoltam másodszor.) Szóval 7,61 l/100 km jött ki az első betöltött 50,68 l benzinre eső 666 km-nyi, országúton megtett utazásra. Bejfez
Ahogy kijöttünk a szalonból - amint lenni szokott - folyamatosan égett az üa. szint figyelmeztető lámpa -> első út: benzinkút -> 54 l belement -> 540 km cca 70-80% városban -> ma kigyulladt a visszajelző -> 10l/100km alatt vagyok az előbbi használattal. Elsőre nem rossz, tán lesz ez még jobb is.
Télleg: mi a kollegák tapasztalata: ha folyamatosan kezd égni a pilács, még mennyi üa. van benne?
Törésteszt: az a négy csillag megnyugtató...
üdv: feketebálna
p.s.: Dobos! A "lacsedli" copyright by bálna. Momentán többre nem fussa
Üdv mindenkinek. Érdeklődnék, hátha valaki találkozott Lacetti törésteszttel valahol. Tudom, hogy ez általában "európai szokás", de hátha ... Én nem találtam eddig semmit, ami ezzel foglalkozott volna. Ha esetleg valakinek saját tapasztalatai vannak e téren, az se habozzon ideírni (,de lehet, hogy Lacettit csak első osztályú pilóták vásárolnak, akik nem törik autóikat).
Szerintem csak én lennék egyedül Esztergomba, de nagyon unalmas vagyok magamnak, ha valakik jönnek, holnap írjanak mindenképpen, hogy látni lehessen a listán, ki marad, ki jön. pár embernek nem éri meg menni. minél többen vagyunk, annál több a lehetőség a véleménycserére. pia kizárva, hiszen vezetünk.