Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Magyarországon, 2012.05.17-én vásárolt, számlával rendelkező vaku, Sony Alpha vázakhoz. A készülékhez ajándékba jár egy 1.5 méteres hosszabbító kábel is!
A Nissin Di622 Mark II vaku 44-es kulcsszámú. A készüléket master vakuról
vezéreltként is használhatjuk, illetve digitális és filmes slave vaku is lehet, 6 fokozatú teljesítmény szabályozással. A vakufej motoros zoommal rendelkezik 24-105 mm közötti villanási szöggel.
A villanó 4 db AA alkáli, vagy lítium akkumulátorral/elemmel üzemel. Egy garnitúrával hozzávetőlegesen 200-1500 villanásra képes. Újratöltési ideje kb. 5 mp.
Kulcsszám: 44 ISO 100m Zoom tartomány: Auto 24-105mm (manual 24, 28, 35, 50, 70, 85, 105) Canon TTL üzemmód: E-TTL, E-TTL II NikonTTL üzemmód: i-TTL Állítható teljesítmény : 6 fokozat - 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 Dönthető: 0, 45, 60, 75 90° - felfelé Forgatható: 180° körben Újratöltési idő: Alkaline, NiMH (4xAA) 0.2-4.7s Méret: 103 x 77 x 130mm Súly: kb. 315g elemek nélkül
Budapesten, Tatabánya környékén megtekinthető, kipróbálható.
Sony Minolta A200 hibás vezérlőtárcsával (tekerés közben véletlenszerűen vált értéket), amúgy jó, megkímélt állapotban. A fenti hibája miatt csak olyanoknak ajánlom, akik főleg A, Auto vagy P módban fotóznak, ilyenkor ritkán kell vagy egyáltalán nem kell használni a vezérlőtárcsát. Dobozt, töltő, kábel, stb... természetesen jár hozzá.
Minolta AF 28-135mm F4-4.5 objektív nagyon jó, karc és gombamentes állapotban, kíváló képminőség.
A GPS-n kívül nem igazán tudom, hogy mi lehet az A65 ég és föld előnye az A57-hez képest. Ha kell a 24mpx (és nem zavar a magas ISOn lévő jobb zajosodás) akkor már inkább A77, az tényleg egy ugrással fentebb van, mint az A57. Viszont az A57 is tökéletes gép. Mondjuk az A58-at meg már 100e alatt meg lehet venni...
Helló . Abba szeretném a segítségeteket kérni hogy az SLT-A57 és az SLT-A58 között mi a különbség. Melyiket érdemesebb megvenni fotózásra, es nem videózásra.
Sony HVL-F56AM rendszervaku megkímélt állapotban, tok, doboz, talp, számla megvan hozzá. Budapesten személyesen kipróbálható, átvehető. NEM POSTÁZOM! Azt hiszem, ez érthető. Csere érdekel esetleg - értékegyeztetéssel - új/újszerű Nikon SB-700, vagy használt Nikon SB-800 vakura (bár ehhez nem sok reményt fűzök). Elérhető vagyok a voda-hathuszonegy-hetvenhathuszonhat-os számon, vagy a ballasgergely kukac gmail pont com-on.
Sony A35 váz minden tartozékával, dobozával. kb. 5000 expo, enyhe karcok és kopásnyom az LCD-n (ha be van kapcsolva az LCD, nem látszik) + 8GB Memory Sitck Pro Duo kártya 80 eFt
Minolta Maxxum AF 50/1,7 obi, szép állapotban, első-hátsó kupakokkal 25 eFt ELKELT
Sigma AF Macro 50/2.8, szép állapotban, első-hátsó kupakokkal. AF kicsit kerreg, de működik. Én manuálisan használtam, úgy tökéletes 40eFt
Minolta AF 70-210/4 szép állapotban, első-hátsó kupakokkal, napellenzővel (apró karcok az obi külsején, de a lencsék hibátlanok) 40eFt
Minolta AF 70-210/3,5-5,6 napellenzővel, de kupakok nélkül (szép állapot) 10 eFt
Raynox M-250 macro adapter 15 eFt
ELKELT
Külön-külön is, de csoportosan kedvezmény! A szett Gyöngyösön található, de igény szerint tudom postázni.
Aki ritkán olvas e-mailt, az úgy jár, mint én. Imént kaptam egy telefont az úrtól, aki nem jött el a táskáért, s noha természetesen nevét itt nem említettem, de helyreigazítást kért e helyen, minthogy ő e-mailben lemondta a vételi szándékát. Valóban így volt, íme a levele, amit most olvastam:
"Tisztelt Uram. Tekintettel arra a tényre, hogy tegnap sikerült a Sony A77-et eladni, igy okafogyottá vált a vételi szándékom a pisztolytáskát illetően. Szives elnézését kérem."
Én is szíves elnézését kérem.
És amennyiben nem dobná ki innen ezt a bejegyzést a moderátor, akkor