Keresés

Részletes keresés

Anti-timeshare Creative Commons License 2007.04.02 0 0 777
Hívd fel a Fókuszt...
Előzmény: csapesz71 (773)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.04.02 0 0 776
Boldog tenerifei üdülő jog tulajdonos ismerős minden beszervezett egy hetes ingyen nyaralást igénybevevő potenciális ügyfél után kap 50 vagy 100 Eurót. (mondjuk azért nem küldget évente 50-et)
Előzmény: Törölt nick (774)
kesanya76 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 775

Hehe, a férjem is azt kérdezte már a végén, hogy a portást mikor hívják már oda, had mutatkozzon már be ő is! :D Mekkora LOL!!

Ja, és a pénzügyi vezető "hölgy" nyaka majd' leszakadt a sok fuksztól! :O :-/

 

Gusztustalan banda...

Előzmény: Wild_Bear (772)
csapesz71 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 773
Szia Tv, újság, rádió - pont ezen gondolkozom én is, nincs valakinek ismerőse valamelyik médiában?
Előzmény: Anti-timeshare (767)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.04.02 0 0 768

Szegény értékesítő hölgy éhező gyerekeire nem gondoltál? Meg miből vesz az igazgató úr így új Mercit?

 

Mikor mész legközelebb?  :)))

 

Üdv

Előzmény: kesanya76 (766)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.04.02 0 0 767

Én is csak gratulálni tudok.

Valóban egy dologgal lehet nehezíteni az életüket a nyilvánossággal. Csak azokat tudják bepalizni, akik ott és akkor hallotak először a dologról és megszédülnek a hatalmas "árkedvezménytől". Ha az áldozatok előtte már hallottak volna a visszásságokról - akkor hiába lenne a szép szó az előadásokon.

tv-be, újságba és rádióba kellene leleplezni őket (plusz meséld el minden ismerősödnek, hogy legalább ők ne essenek bele ugyanabba a hibába).

Üdv

Előzmény: csapesz71 (761)
kesanya76 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 766

Köszi! ;)

 

Semmi extra, minden a szokásos menet szerint, domborították az ingyenes 2 hét szállást, erre mi mondtuk, hogy nem fogunk egy Boeing repcsit venni az ingyen mogyoróért... :D A csaj már ezen kibukott, hogy ez azért nem így van stb. stb. és hogy ők mennyire frankók stb. (pedig nem!!!)

Túl az általános tájékoztatón már a személyes megdolgozás, zene felhangosít, nehogy halljad, ami a másik asztalnál megy... Mindenáron prospektus-mutogatás, de én csak forszíroztam, hogy árakat pls, ne raboljuk egymás idejét, de nem, és nem értette meg a csaj, már az n+1-edik embert hívogatta az asztalunkhoz, hogy jajajajaj, nem ért szót a kedves vendéggel... LOL

Amikor végül már valami számokat is odahozott egy figura akkor derült ki, hogy (hála Istennek) akkor nem engedhettünk meg magunknak semmiféle színű hetet, bármennyire is mentek lefelé az árakkal.

Miután ez kiderült, a csaj még erőlködött ott néhányat, de én azért még oltottam őt, hogy sajnálom, hogy nincs velünk szerencséje, akár másik párnak adhatott volna el ezt-azt, erre ő, hogy ugyan, nem érti miért mondom, talán az látszik rajta hogy csalódott? Erre én: Őszintén? Az látszik...! Na itt akadt ki a csaj, hogy ő ilyet még nem hallott, és hogy nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus stb... Egyszer csak felállt, és zokogva lelépett... :D

Szegénynek jó kis tapasztalat volt, hogy nem lehet mindenkit a kályhától elkezdeni vezetni! :D

Van nekünk is némi közvetlen értékesítési (már inkább szégellem... :-( ) tapasztalatunk, szóval a csajt megmalmoztuk úgy, hogy sztem pár ilyen szeánszot kihagyott utána... :D

 

Aztán mikor felálltunk, hogy lépünk, (a többi asztalnál még javában ment a meló...)odajött egy rutinosabb kollega, csak hogy még gyorsan visszaültessen, mindenáron odaadta a 2 hetes, a világ végére szóló ingyenes szállásra jogosító papírt, de legszívesebben ott széttéptem volna...

Ez történt röviden... Azóta ugyanez az iroda hívott megint, hogy húúúú, de szerencsés vagyok, mert nyertünk két hét ingyen szállást...

Istenemre, az élményért még egyszer szívesen visszamenék, de már rafkósabb lennék! :D

 

Ezért néztem volna meg szívesen az itteni kollega fellépését az "igazgató úrral", hehe... 

Sok kitartást kívánok!

Előzmény: Wild_Bear (764)
csapesz71 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 765
Szia nomoretimeshare ! Nekünk is csalással és a tények elhallgatásával. illetve direkt elferdítésével vettek ki a zsebünkből nem kevés pénzt, és ugyanaz motivál, mint Téged, visszakapni a pénzem. Tegnap voltam egy ilyen előadáson, hát majdnem orrbavágtam az igazgató "urat", hányinger, hogy milyen dumája van. Az igazság az, hogy sok mindent olvastam az utóbbi pár napban ez ügyben és úgy tűnik, jogilag semmire nem fogunk menni, inkább azt kellene elérnünk valahogy, hogy a forgalmuk visszaessen, de érezhetően:)))) Várom válaszodat
Előzmény: nomoretimeshare (519)
kesanya76 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 763

Hejj, ezt de szívesen megnéztem volna! :D

Mi megelégedtünk annyival, hogy alaposan megríkattuk a kissé megtornáztatott, nekünk éppen kiutalt "személyes segítőnket". A csaj felállt, és szó nélkül otthagyta a papírjait, mindenét, és bőgve kirohant a teremből... LOL

Ez ott a Bécsi úton történt valahol, valami rettentő előkelő Passage üzletházban...

Szánalmas volt, komolyan!

Kívánom, hogy sikerüljön valagba rúgni őket! ;)

 

 

 

Előzmény: csapesz71 (761)
vidi313 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 762
Rajtam nem múlik, én partner vagyok, bár mellém még sok károsultra szükség van, akik ha van türelmed, és megtalálod őket, szép lassan becsordogálnak. Nem vagyok meglepődve azon amit írtál, ez várható volt. Ezeknél a pofátlanságnak nincsen határa.
Előzmény: csapesz71 (761)
csapesz71 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 761
Sziasztok Hát elmentem egy újabb "meetingre", balhézni, nem sokon múlott, hogy pofonvágjam az igazgató "urat". Viszont most már egyértelmű lett számomra, hogy amit ezek művelnek, az simán pár évvel büntethetőnek kéne lennie, e helyett élnek, mint marci hevesen. Szóval kérnék minden olyan érintettet, aki becsapva érzi magát, jelentkezzen, mert ezt nem akarom ennyiben hagyni, s ehhez "sorstársakat" keresek. Mondjuk nem jogi útra gondolok elsősorban, hisz ott eléggé védve vannak szerintem, inkább a nagy nyilvánosságot kellene felhasználni.
vidi313 Creative Commons License 2007.03.31 0 0 760
Vesztenivalód semmi sincsen, amit veszthettél ez ügyben, azt már elveszitetted, amikor beléptél. Annak a manővernek amiről szó van csak annyi értelme van, hogy túráztatod egy kicsit magad, vagy esetleg elégtételt kapsz a sérelmeidért amiért átvágtak. Sajnos egy ilyen manőverrel nem azon veszel elég tételt, aki a legtöbb pénzt benyeli, hanem annak alkalmazottain, ő megmarad a háttérben, még egy esetleges bírósági számonkérés alkalmával is.
Előzmény: csapesz71 (759)
csapesz71 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 759
Szia! Hát gondolkozom valami hasonlón, de még nem tudom pontosan a "koreográfiát", meg persze azt sem, van e értelme?
Előzmény: Wormie (758)
Wormie Creative Commons License 2007.03.30 0 0 758
Mi lenne, ha undercover :-) odamennél egy ilyen rendezvényre, aztán mikor a nagy mézesmadzagos előadás után elkezdődne a párok megdolgozása, kiállnál a színpadra, és féláron (vagy ahogy neked még megéri) eladásra kínálnád a te jogodat? :-))))))))   Szerintem megérné a bulit.... :-)
Előzmény: csapesz71 (757)
csapesz71 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 757
Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra (igaz, eddig nem is kerestem:) ) Szóval mi is "boldog" üdülési jog tulajdonosok lennénk, ha minden úgy működne, mint anno megígérték. Az eddigi hozzászólók zömével egyetértek, ez egy jó nagy átverés!!! Szerettük volna, ha idén kiadnák legalább helyettünk (ha már eladni nem segítenek), de még ez sem valószínű, komolyan mondom, már azon gondolkodom, hogy elmegyek egy ilyen banzájra újra és valakit megverek:) Addig ütöm, amíg nem vásárolja vissza a szuper terméket, amit dicsérnek. Most komolyra fordítva a szót, több ezer becsapott ember van és nem tehetünk semmit???
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.03.29 0 0 756

Én is csak azt tudom ajánlani, amit már mások is - nem szabad egy fillérrel sem többet fizetni.

A te nevedben eladni esetleg visszavásárolni nem fogják, nyaralni nem fogsz ott per esetén nem fognak tudni semmit elérni.

Üdv

Előzmény: laca12345 (755)
laca12345 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 755
Köszi a jótanácsot, kitartok, és ha valami okosat megtudok, vagy ha lezárúl az ügy azért leírom hátha valakinek tudok ezzel segíteni.Még jelentkezem!!
vidi313 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 754
Egyetértek Wild Bear- rel, nem fizess egyetlen fillért sem! Szeintem nem létezik bíróság aki a tények feltárása után, ilyen a vevő számára előnytelen szerződés esetében, ne neked adna igazat. Precedens ügyként ott van a Gazdasági Versenyhivatallal folytatott 4 évig tartó pereskedés, ahol a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az általuk alkalmazott értékesítési módszer hajlamos a vásárlók megtévesztésére, és jogerősen, további fellebbezés lehetősége nélkül, több millió Ft bírsággal súlytotta a KFT együttest emiatt. Ez alapot és erőt adhat neked és másoknak (akik még nem fizették be a teljes összeget) arra, hogy erőt merítsenek a kilépéshez, ha meggondolták közben magukat, vagy esetleg rájöttek arra, hogy sok mindent elhallgattak előlük, vagy úgy érzik félrevezették őket. Ha szükséges, rászedett emberek százait lehet összeszedni a megtévesztés tényének igazolására. A Gazdasági Versenyhivatallal folytatott bírósági ÍTÉLET publikus, rajta van a Gazdasági Versenyhivatal honlapján, mindenki által hozzáférhető módon.
Előzmény: Wild_Bear (753)
laca12345 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 752
Mi is beleugrottunk egy ilyen vásárlásba amit megbántunk, és ki szeretnénk szálni. Mi egy 820.000 ft értékü üdülési jegyet vásároltunk amiből eddig 140.000ft-ot fizettünk be (na meg a 60.000ft klubtagságit).A kötbér 205.000ft lenne.Arra a megállapításra jutottunk, hogy kiszálnánk, és telefonon kérdeztük hogy mi a legjobb megoldás, először azt mondták ajánljuk fel eladásra aminek az összege 150.000ft, és a befizetett 140eft is beleszámít, így nem bukunk akkorát.A második telefonhívásnál már ez állítolag nem járható út, hanem fizessünk még legalább 270eft-ot azaz fizessük ki legalább a felét és utána ajánlhatjuk fel értékesítésre.Ilyen hirttelen nézőpontváltásuk után valami rafkót érzek mögötte, ezért úgy döntöttem, hogy kifizetjük a kötbért hogy vége legyen az egésznek.De várjak-e amig figyelmesztetnek a fizetés elmaradása miatt, vagy szóljak hogy a kötbért kifizetem és nem teljesítem a szerződést?VALAKI HA TUD ADJON TANÁCSOT,jól döntök vagy sem, de fizetni ezért nem vagyok hajlandó tovább inkább a KÖTBÉR,mivel a forumokat olvasva ill. a hirdetéseket nézve ha kifizetem az egészet nagyobbat bukok mert eladni is nehéz ill. nagyon minimális áron lehet.Ja mi főleg ott lettünk beetetve, hogy elő és utószezonra szól a jogunk de kiderült hogy az jan.-febr. ill. nov-dec-ig szól,ez nem az amire gondoltunk de maga az egész se tetszik.ha valaki tud adjon valami tanácsot!!!! köszike!
vidi313 Creative Commons License 2007.03.12 0 0 751
"felek, hogy az a vagyon mar nincs olyan formaban, hogy barmit lehessen latni belole."

Hát bizony ez komoly veszély, és sok reményt nem is lehet hozzáfűzni, hogy látna is belőle valaki valamennyit. Netán ha véletlenül mégis meglenne per pillanat, addigra már biztosan nem lesz meg, mire valakit is kártéríteni kellene belőle.

Ez az értékesítési forma egyébként nem újkeletű, nem újdonság, csak nekünk magyaroknak volt még az, úgy 2000 környékén. A totalitárius rendszer 45 éven keresztül üldözte, távol tartotta az effajta törvényre emelkedett szerencsevadászatot. Így azután sokan belecsöppenve a „szabadságba”, kezdetben még nem tudták kellően megszűrni, hogy mibe szabad belemenni, és mibe nem. Így páran igencsak „megszívták”, közöttük én is.

Hogy mennyire nem újdonság ez az átvágós, értékesítési módszer, példa arra a fiam apósa, aki USA állampolgár volt, sajnos már meghalt. Ő hitt benne, hogy mekkora üzlet ez, milyen jó befektetés, stb. és vásárolt összesen 8 azaz nyolc ilyen bérletet, közötte több két hetes időtartamra szólót is. Egy amerikai családi ház árát költötte rá!! Miután meghalt, mind a 8 db. karbantartási költsége az özvegyre hárult. Mondanom sem kell, nem győzi fizetni, de még küszködik. Szeretne tőlük megszabadulni, de ott sem kell a kutyának sem!! A fiam és a menyem megállapodtak abban, ha valamikor meg fogják örökölni, ami remélhetőleg még sokára fog bekövetkezni, 1$ - ért fogják eladni darabját, hátha akkor kell valakinek......
Előzmény: Anti-timeshare (750)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.03.12 0 0 750

...viszont a másik oldalon meg ott van az összeszedett vagyon, ami a lényeg.

 

felek, hogy az a vagyon mar nincs olyan formaban, hogy barmit lehessen latni belole.

Igazabol egy dolgot lehet elerni, hogy masokat mar ne tudjanak becsapni esetleg ezeket az embereket kicsit kivonni a penzugyi forgalombol.

Előzmény: vidi313 (749)
vidi313 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 749
Kinek írtunk? Volt a topikban egy ügyvéd, nomoretimeshare néven, aki a másik topikban is hallatott magáról, és ott még felhívást is közzé tett, milyen E-mail címen lehet jelentkezni azoknak, akik úgy érzik becsapták őket, ilyen módon gyűjtve a rászedett embereket, mivel egységben az erő.

Tény ami tény, egyedül nem is érdemes hozzáfogni, még kettőnek sem, mert ezzel a társasággal szemben semmi esélye sincs a rászedetteknek. Lehet hogy még közösen sem, mert aki összefogta volna az embereket, valami oknál fogva nagyon elhallgatott, semmilyen módon nem ad életjelet magáról.

A Gazdasági Versenyhivatallal szemben 4 évig folyt a per, amire kimondta a bíróság, hogy az általuk alkalmazott értékesítési forma alkalmas a vevők megtévesztésére. Úgy hogy ha valaki, vagy valakik ebbe belefognak, bizony igen hosszú folyamatra készüljenek fel, ismerve a magyar igazságszolgáltatás útvesztőit, lassúságát, stb. stb.

Ez a szövevényes felépítésű társaság a mi pénzünkből kb. 1 milliárdos vagyont szedett össze, ebből futja a legkiválóbb ügyvédekre, stb. Úgy hogy aki belevág, vagy belevágunk, bizony hosszú út elébe nézünk, persze veszteni valónk nincs, mert aki ebbe az üdülési formába belépet, az már veszített, méghozzá akkor amikor belépett.

Úgy gondolom a másik oldalnak sincs veszíteni valója, mert először is nyert, megnyerte a pénzünket, presztízsvesztesége ugyan már most is van, teljesen mindegy hogy 1 vagy két presztízsveszteséget kell elkönyvelni, viszont a másik oldalon meg ott van az összeszedett vagyon, ami a lényeg.
Előzmény: rudolf43 (746)
rudolf43 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 747
Anti-timeshare nek kosz a tanacsokat...
nem valoszinu , hogy eleg kitarto lennek , hogy egyedul nekimenjek...de hatha..

amiben nagyon igazad van az a legszornyubb!! a magyar valosag , igazsag....
szolgaltatas .??? ezt vicc még kimondani is !
itt semmi sem mukodik , ugy mint mostmar nyugaton is ..vagyis .nyugaton sem...
már olyan kifinomult formakat olt az emberek (rabszolgak) kizsakmanyolasa... hogy mi magyarorszag belecsoppentunk a " tutiba" amit unionak hivnak . de ettol csak egy profibb es osszabb van : az egyesult allamok.....
udv vagyis ciao . viszlat , vagyis orokre bucsuu :: SZABADSAG ....!

rudolf43 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 746
kinek irtatok ??
amugy szerintem csak ugy lehetne ,vmit elerni jogi uton , ha tobben osszealnanak erdekvedelmi szervezetbe es egy elkotelezett ugyveddel..!!

en ismertem mar ,voltam nehanyszor , volt egy haverom is aki a legelejen benne volt , de otthagyta ...
szoval en azt , anyiert megakartam venni.akkor volt rá 1 milliom ,es megvettem !
a gaz hogy ami utana volt ...ugy ugyeskedtek hazugsagokkal , hogy kibovittetem 4 szemelyesre ! amugy jo a hely , nyaron brac -on..a horvatok rendben vannak.
amugy mindenap volt vmi ami nem mukodott , vagy hianyzott melegviz ...
a rohely ,hogy mit gondolnak ok 2 vagy 4 szemelyesnek !!??
a 4sz. :: 1 halo , 2 ágy,..... nappali (konyha)1 kanape, szoval még 4 ágy sincs...;))
engem azzal vagtak at , hogy 26 , helyett 25. lett a hét, a szerzodekoteskor azzal a dumaval , hogy majd siman atirhato lesz ! beszoptam ! na ezek , azok a szobeli igeretek.
pedig a jog ismeri a szobeli szerzodes fogalmat ! akkor miert nem lehet ebbe belekotni ...????

ötlet ?
vidi313 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 745
Én is írtam neki, nekem sem jött semmilyen válasz, akkor már nem vagy egyedül.
Előzmény: KAAKAA (744)
KAAKAA Creative Commons License 2007.03.09 0 0 744
Írtam Önnek a másik fórumon megadott mail címre, de semmilyen visszajelzést nem kaptam. Van valami fejlemény az ügyben? Csatlakoznék én is a kezdeményezéshez.
Előzmény: nomoretimeshare (531)
KAAKAA Creative Commons License 2007.03.09 0 0 743
Köszönöm, megpróbálom.
Előzmény: Anti-timeshare (741)
Tofrocso Creative Commons License 2007.03.08 0 0 742

Szevasztok!

A helyzet az, hogy 4 napon belül voltam.  Addig befektetett pénzem 9000.- Forint .

Személyesen adtan át (ügyvédi tanácsadáson átnézettem a nyilatkozatot) az irodának (átadás-átvételi pecséttel).  Az átadást bekapcsolt kamerával a kezemben végeztem. (Kár, hogy kazetta nem volt a gépben :-)) )

Fél nap helyett ( nem veszik át, mert nincs ott az ük, este lesz itt;   -Megvárom-) durván 6 perc alatt végeztem !!!!

Jöhet a cipőd :-) 

Anti-timeshare Creative Commons License 2007.03.07 0 0 741

Esetleg próbáld meg itt is:

Time sharing; RCI; Kereknap; üdülési jog

Bár azt hiszem más is panaszkodott, hogy nem jelzett vissza.

Előzmény: KAAKAA (740)
KAAKAA Creative Commons License 2007.03.07 0 0 740
Írtam a megadott mail címre, de semmilyen visszajelzést nem kaptam. Van valami fejlemény az ügyben? Csatlakoznék én is a kezdeményezéshez.
Előzmény: nomoretimeshare (520)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!