Elsősorban azért nyitom ezt a topikot, mert rémisztően aktuális, másrészt pedig azért, hogy a témáról alkotott vélemények ne a Drukkerkocsmában legyenek kifejtve.
megegyszer kerdezlek hany szaudis lakik luxusban es HANY MAGYAR ? az indexes cikk szarik ezt megirni megelegszik hogy a hozzad hasonlok irigyseget felkorbacsolja
hanem az hogy a stadionok helyett porkolt kellene meg lelegezteto gep mert a sport ciki en lusta vagyok mint a diszno 73 evesen de kutya bajom mert sokat sportoltam fiatalon
ez az en szellemi termekem es INGYEN adom akarkinek PLAKATOLJATOK orban majd szinten plakatolni fog nem mindenki okostelozik a buszokon en plakatokat olvasok meg lokal.hu - t marmint a nyomtatott kiadasait remek keresztrejtvenyeket tesz bele a gucci gyerek=habony
szerintem az ironia nem szaras az index cikkei is alkalmazzak persze ha nekem tilos vegyetek el a nickem lesz masik az is szaras hogy teleobjektivvel fitozzatok orban szotyizasat aztan megsertodtok hogy 11 eve nem ad interjut nektek en tudom hogy az index maga az ISTEN de talan megse az
osszeallnatok egy csapatta es 2-3 ember heccelne engem hogy megunja a felugyelo es elvegye a nickemet akkor mint az ovodaban megnyugodnatok hogy megint jol kibasztatok velem engem ugyan bosszantani evek ota nem tudtok de igy ertelme sincs a szereplesemnek