Keresés

Részletes keresés

Tomek 87 Creative Commons License 2023.01.19 0 3 9620

én Casadotól jobban félek ő nálam totál betli :/érdemes ránézni a bundásban milyen számokat produkál sajnos nagyon minuszos  .Szerintem ha bizalmat megkapja akkor Sandell újra hozni fogja a régi formáját bár védekezése régen se volt egy ütős .

Előzmény: dapro (9619)
dapro Creative Commons License 2023.01.19 -1 1 9619

Geri nagyon jó srác. Talán túl jó a vezetőség többi tagjához, így megennék, vagy beállna a sorba, vagy kikészülne. Most nagyon pesszimista vagyok. Jövő évi igazolásaink miatt is. Kosorotovot sokat írtátok. Csak én látom úgy, hogy Sandell sincs jó formában? Hoxer az első, és a válogatottban is második, tegnap sem alkotott nagyot. 

Előzmény: Tomek 87 (9617)
Tomek 87 Creative Commons License 2023.01.19 0 0 9618

Pár hónapja már említettem,hogy jöhetett volna.. csak lekéstünk róla is mert most hosszabított a Löwennel.Nekem Nenadic jut eszembe rólam csak nincs annyi hiba a játékába .Egy gólgép a srác mellette szórja a gólpasszokat és jól védekezik, itt a válogatottban kettes védő.

Előzmény: Gabho28 (9616)
Tomek 87 Creative Commons License 2023.01.19 0 0 9617

Szerintem sanszos ,hogy megy vagy elnök lesz vagy ahogy lenyilatkozta ha nem jönnek az eredmények a csapat körül akkor távozni fog ő is az edzővel együtt.Jó kérdés! Nem tudom van-e ambícója hozzá de én szívesen látnám Iváncsik Gerit .Más kérdés akar e egy olyan vezetőség közvetlen tagja lenni amibe Sevinger meg Csík van....

Előzmény: dapro (9615)
Gabho28 Creative Commons License 2023.01.19 0 1 9616

Juri Knorr igen jó kis játékos, elférne a csapatban.

dapro Creative Commons License 2023.01.19 0 1 9615

Tegnap Pónácz  "bejelentette" a hírt, NL bejelentkezett MKSZ elnöknek. Póker arca van, így nem tudom, tréfált, vagy komoly. Ha igaz, ki lesz a szakmai igazgató?

Lovgren22 Creative Commons License 2023.01.19 -1 0 9614

https://sport.tv2.dk/haandbold/2023-01-18-irriteret-damgaard-jeg-skal-hoere-det-samme-hver-gang

Ha nálunk ilyeneket mernének kérdezni, magával Putyinnal vitetnék el a riportert... 

Sulic Creative Commons License 2023.01.19 -2 2 9613

Példát lehetne venni pl a vízilabdáról .Mióta játszák a sportágat ott vagyunk az élmezőnyben ,igaz nincsenek mostanában olimpiai győzelmek de azért be be csúszik egy két eb vagy vb győzelem .És igen ott ki tudunk továbbra is nevelni nagy tehetségeket mondhatni ontjuk őket  (Vigvári Vendel ,Konarik Ákos,Molnár Erik).stb .. ezek a játékosok 18-20 éves játékosok de most már a világ legjobb játékosaival játszanak és mellettük már most meg álják a helyüket.Nekik nem az fontos ,hogy döljön a lé aztán elpadoznak .Miért ? mert kb  -->  .  <-- ilyen kiskoruk óta nem ilyen felfogásban nevelődnek fel .Megfelelő edzést játék időt és gondolkodást kapnak minden szintjén a langlétrájuk során amit végigjárnak a fiatalkoruk során ..egyébként visszatérve a kézilabdához vannak tehetséges fiatal kéziseink nekünk is csak valahol elvesznek az útjuk során .Ezt az útat kéne vizsgálni,és valahogy helyrehozni  ...

Kyra** Creative Commons License 2023.01.19 0 1 9612

Az utánpótlás csak egy szelete, de nagyon fontos szelete a dolognak.

Én nem írtam, hogy máshol nincs baj.

Lukács esete erre nagyon jó példa.

Sulic Creative Commons License 2023.01.19 -1 2 9611

Ez az akadémia téma mostanában igen felkapott lett .Nem feltétlen csak ott kell keresni a dolgokat.Lásd pl nálunk a kis Pepe esete .Itt tartjuk évek óta de igazából v mire való játék időt nem kap.Ilyen esetben lehetne vele egy 5 éves szerződést kötni vele és mehetne egy csapatba ahol több játék időt kap .De mi van ? Jelentkezik érte egy nemzetközi kupában érdekelt csapat(kis Veszprém) de nem adjuk tovább önős érdekek miatt(Nagy L) inkább megtartjuk és padoztatjuk és a legértékesebb éveit evvel dobjuk a kukába.Nekem amúgy a fradi féle koncepció ,hogy fiatal és tehetséges játékosokra építgetnek -nevelgetnek  csapatban nagyon tetszik .A mi csapatunkban szerintem  egy db magyar fiatalnak se kéne lenni mert csak magunkat csapjuk be .Nem is erről szól ez a klub.Mutogatjuk ,a nagy világnak igen itt van egy fiatal játékos aki igaz nem nagyon kap szerepet de azért mégis csak van nekünk.Hány ilyen volt itt a csapatban!illetve meg nézhetjük hány fiatalt neveltünk ki mi a csapatban ? Ez a szám 0.Más dolog az ha van egy fiatal tehetséges kézilabdás akit kölcsön adunk annak teljes mértékben van értelme .Pl a kis Fazék esete...Játszik nem padozik és ha elér egy szintet jöhet vissza .Persze vannak hibák akadémia szinten is de sok más hiba is van ezen kívül amit lehetne sorolni még....

Előzmény: Kyra** (9609)
Thor. Creative Commons License 2023.01.19 0 1 9610

És arról ki tehet, hogy mind a két edző külföldön főállású edző? Ergo esélytelen, hogy nyomon élőben, aktívan kövesse bármelyikőjük a válogatott és aspiráns játékosokat. Ez egyrészről az edzők igénytelensége, másrészről a döntéshozók hibája, hogy engedték így. Ennek eredményeként láthatjuk, hogy a beválogatott "elit" harmada csak ott van, de éles helyzetben amúgy használhatatlan. Illetve olyan "játékot" próbálunk játszani, amire ez a keret nem is feltétlen alkalmas. 

Persze lehet említeni akár nagy tudású Mocsait is, de kár volna akárkit is kiemelni, mindenki hibás aki ebben az egészben akár egy szeletnyi részt is vállalt.
Úgy szar ez az egész, ahogy van.
Nem baj, majd a másik tudor NL megváltja a világot a szövetségben is. :) -irónia-

Egri Viktornak igaza volt, maga a mutatott játék még a tavalyi EB-től is siralmasabb, független a végső helyezésünktől.

Előzmény: Kyra** (9609)
Kyra** Creative Commons License 2023.01.19 0 3 9609

Én szerintem nem Chema tehet erről, hiszen azzal főz ami van.

Annál inkább a kézilabda akadémiákat kellene vizsgálni, hogy mire mentek az elmúlt 10 évben.

Hány válogatott játékost neveltek ki a professzor dr rektor vezetésével?

Ezen az sem változtat, ha véletlenül bejutunk a 8 közé, csak a problémák elodázása folytatódik tovább.

Sulic Creative Commons License 2023.01.19 0 2 9608

kb ugyan ez a mérlege a Mellsungenben ott már nem is játszatja annyit inkább Malasinskas-t játszatja Parondo .Én már előre félek mi lesz jövőre az irányító poszton nálunk.A bal átlövő posztot meg hadjuk is ....

Előzmény: Thor. (9606)
Sulic Creative Commons License 2023.01.19 0 4 9607

Lékai pár éve lejtmenetbe van és sajnos ez a lejtmenet még mindig tart pedig a Fradiban megkapja már a játék időt de már szerintem ő közelébe nem lesz már a régi formájához.Hanus adottságai maximálisan megvan gyors- robbanékony de esztelenül játszik sajnos .Középen totális csőd van sajnos .Szerintem egy Csörgő vagy egy kis Pepe is hozzá tudott volna annyit tenni mint az említett két fiú.Ahol rendben vagyunk az szerintem a beállós poszt .Rosta nekem nagy meglepetés a vb alatt .Van benne erő-tűz-akarás illetve gólerős jól védekezik szerintem jobb is a vb-n mint Bánhidi most a .Széleket szerintem hadjuk mert totál betli .Átlövők illetve kapusok meg elég hullámzók! Bármi lesz a vége sajnos be kell ismerni ,hogy v mi hiba van a "gépezetben" a rendszerben és sajnos elmegy mellettünk a világ kézilabdája .Néha néha bejön egy meccs egy meglepetés ami miatt mindenki bizakodik szurkolok és a játékosok is de ez szerintem egy délibáb nem a valós képességünket mutatja .

Thor. Creative Commons License 2023.01.19 0 1 9606

Jelenleg Rosta a játék minden elemében jobb és nem utolsó sorban sokkal tisztábban játszó beálló, mint Bánhidi (akin amúgy nem kevés súlyfelesleg van jelenleg).

Más; Casado azért nincsen túljátszatva ezen a VB-n, 5 gól 12 lövésből 42% 11 gólpassz 4 mérkőzésen. Nem túl veretes.

Előzmény: Psenior (9602)
Thor. Creative Commons License 2023.01.19 0 0 9605

Alig várom, a magyar kommentárt az ellenük játszott meccsre 😂

Előzmény: Psenior (9586)
Zizu33 Creative Commons License 2023.01.19 0 0 9604

Nem írtam, hogy érdekel a jövőbeni karrierjük. Csak annyit mondtam, hogy jelenleg túl jó niz nisz ez nekik, ezért igen erős ráhatás kell, hogy menjenek.....

Előzmény: Thor. (9579)
Gabalier Creative Commons License 2023.01.19 0 1 9603

Folytatódik tovább a mismásolás is... Chema szerint 45 percig meccsben voltunk, csak nem bírtuk a végét. Nem tudom, melyik meccset nézte. 

Psenior Creative Commons License 2023.01.19 -1 1 9602

Bánhidire tett megjegyzésed pillanatnyilag biztosan nem igaz. A jelek szerint jelenleg Rosta is hatékonyabb nála. Én még az életben nem láttam Bencétől olyat, hogy erőből beforgasson egy védőt. Sulic bárkivel megcsinálta...

Előzmény: Kyra** (9601)
Kyra** Creative Commons License 2023.01.19 0 0 9601

Ha reálisan nézzük, a magyar csapatból egy játékos (Bánhidi) van, aki a posztján befér a legjobb 10-be.

Ettől még csapatként lehetnénk jobbak, de az eredmények nem ezt mutatják.

Pedig a portugálok tettek egy szívességet a döntetlennel, már csak ki kellene használni.

Szerintetek tudunk 4 pontot szerezni a brazilok és a zöldfokiak ellen?

dapro Creative Commons License 2023.01.18 -2 2 9600

Nézem a Fradi meccseket, Csörgő is jobb. Kíváncsi vagyok, mikor merül fel Chemáék felelőssége, a két edző közül egyik sem követi a magyar bajnokságot, így a játékosok formáját.

Előzmény: Psenior (9599)
Psenior Creative Commons License 2023.01.18 0 2 9599
Ezt én is így látom. Mátét még a szive és a lelkesedése hajtja, de nem képes már arra a teljesítményre, mint néhány éve.
Előzmény: dapro (9598)
dapro Creative Commons License 2023.01.18 -1 0 9598

Ma Lukács is tett volna annyit, mint Máté sajnos. 

Előzmény: Psenior (9596)
Psenior Creative Commons License 2023.01.18 0 1 9597
Alá kéne íratni vele vagy 5 évet és két évre most elküldeni kölcsönbe a Bund&#229;sba.
Előzmény: dapro (9595)
Psenior Creative Commons License 2023.01.18 0 0 9596
Valami döbbenetesen lassúak vagyunk lábbal. Úgy verték meg a védelmünket ma is, ahogy akarták. Őszintén szólva nem látom a kiutat, ennél erősebb csapatot nem tudunk kiállítani.
Előzmény: Gozo (9593)
dapro Creative Commons License 2023.01.18 -1 0 9595

Rostán sok múlt támadásban. Jövőre nekünk lesz szerintem a legerősebb beálló sorunk, de pár év múlva, talán egyetlen magyar, aki esetleg....

Előzmény: Gozo (9593)
Gaga84! Creative Commons License 2023.01.18 0 0 9594

Mibôl gondolod? Én is attól tartok,h a szegedi budget magasabb lesz a mienknèl… Valazínû megvàrjàk a vbt és bejelentik a kielcei vonalat

Előzmény: rasmus82 (9588)
Gozo Creative Commons License 2023.01.18 0 0 9593

45 percig azért a támadás jobb volt mint a megszokott. No de a védekezés, az kritikán aluli volt végig.

Előzmény: Törölt nick (9592)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.18 0 0 9592

Ilyen az, amikor a valóság szembejön.

Vanne 9 gólnál jár, nálunk a szélsők labdát sem kapnak.

Ez a belső hármas passzolgat,aztán lónek, vagy megjátszák a beállót taktika ma már semmit nem ér.

Előzmény: Gabalier (9591)
Gabalier Creative Commons License 2023.01.18 0 0 9591

Nagyon elkeserito a válogatott játéka. Portugálok ellen legalább teljes betli volt mindenki, de itt egyelőre leckét kapunk kezilabdazasbol. Mintha más játékot játszanának a svédek:( 

Ilyenkor nem bánom, hogy Lekaival nem hosszabbítottak. Mindkét irányító súlytalan, a szelsokre pedig szavak sincsenek sajnos. 

Hátha a második félidőre kitalálnak valamit. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!