Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.10.01 0 0 309
Szia Csaba !

Amint azt írtam, sajnos még nem biztos, hogy megyek, mivel illik elhívni a barátnőmet is. Az Ő válaszát meg már szinte hallom lelki füleimmel... :o(
Ha netán megyek, akkor szerintem fel fogsz ismerni - ezt garantálhatom. :o)))) Hogy miben megyek pontosan, azt még valójában én sem választottam ki, de igyekezni fogok kitűnni a "tömegből". ;o) Szerintem nem túl nagy gond, ha nem ismersz ott senkit, mert volt, hogy Magyarországi fétish party-ra én is egyedül mentem, amikor még a Heaven-ben rendezték meg őket. Ha jó a beszélőkéd, akkor gyorsan szóba lehet elegyedni bárkivel, de akár csendes szemlélőként is jelen lehetsz az eseményen. Mindenesetre az ember feszélyezettségére valóban nincs túl jó hatással, ha még szólni sem tud senkihez... De nem kell megijedni, jól fogod Magad érezni ! Végtére is egy zenés szórakozóhelyről van szó, tehát ha mást nem is, de zenét hallgatni lehet. :o)
A Marco Polo-ban még nem voltam, így nem tudom mekkora a méretét tekintve, de a Heaven nagyon kicsi volt. Remélem azért itt már nagyobb hely lesz és talán több ülőalkalmatosság is lesz, ha valaki netán nem akarna 12 cm-es tűsarkúban táncolni...
Na, jó annyit elárulok, hogy ha megyek, akkor pirosban leszek......

Előzmény: Csaba11 (304)
t-ne Creative Commons License 2002.09.30 0 0 308
Sziasztok,
Saal, Skirtman,
merre vagytok??
t*-né
wamshoes Creative Commons License 2002.09.30 0 0 306
Szóval akkor a kérdés továbbra is áll: van aki férfiként ment be ilyen nagy méretű női cipőket árusító boltba, saját magának cipőt venni, próbálni?
Előzmény: Törölt nick (303)


wamshoes Creative Commons License 2002.09.30 0 0 305
nem warmshoes, csak wamshoes!
Előzmény: Törölt nick (303)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 304
Te miben leszel ha jössz? Egy gáz van még. hogy teljesen egyedül mennék, nem ismernék még ott senkit. Vagy nem gond ez ilyen helyen??
Előzmény: Latex Bond (301)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.30 0 0 303
"És a Kényelembe mint fiú vagy mint lány mentél be?"

warmshoes: Mint írtam, nő vagyok, ergo "mint lány" járok a Kényelembe. Nem szoktam fiúnak öltözni. Igaz, életem korábbi szakaszában fiúként kellett élnem, de annak már vége szerencsére.

"meg egy a Rákóczi úton a Blaha és a Keleti között, Keleti felé menet a jobb oldalon nagyjából félúton. "

Tényleg, ezt is ismertem.

LatexBond:

"Megpróbálok én is a segítségedre lenni a nagy méretű női cipőket árusító szaküzletek feltérképezésében"

Köszönöm :-)

"Ráadásul van olyan ember köztünk (például én is), aki például egy "Kényelem" minőséggel nem túlzottan van megelégedve. Már elnézést mindazoktól, akiknek az ott található lábbelik bejönnek, de a Nagymamám divatosabb cipőket hordott, mint amiket ott gyártanak."

Én teljesen elégedett vagyok velük, és szerintem a nők többsége pont ilyen cipőket hord. Tisztában vagyok vele, hogy a Kényelem kínálata nem felel meg egy fétiskedvelőnek, de mindennapi használatra, sőt: még alkalmi viseletre is nagyon jó, meglehetősen kényelmes és tényleg minőségi cipőket készítenek.
Nekem még az ő kínálatuk is gyakran "túl nőies", mert legszívesebben edzőcipőt viselek.
Igaz, engem egy picit se hoznak lázba a magas sarkak... nekem csak "üzleti célból" :-) kell a tűsarkú.

Előzmény: wamshoes (295)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 302
Hú, ez jól hangzik... Vhogy el kéne menni mindenképp, meglátom még.Te voltál már ilyenen? Ha igen mesélj róla. érdekel hogyan zajlik egy ilyen party!!!
Előzmény: Latex Bond (301)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.30 0 0 301
Szia Csaba !
Persze, hogy elég !!! Hiszen attól Fétis-party, hogy felveheted végre a "fétiseidet" egy egész estére ! A női ruha is fétis, nem ?! :o)
Megnyugtatlak, más is lesz ott miniben és tűsarkúban... :o))
Előzmény: Csaba11 (299)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.29 0 0 300
"de a Nagymamám divatosabb cipőket hordott, mint amiket ott gyártanak."
Pontosan! A sarokmagasságtól függetlenül, a cipő fazonja teljesen elavult. Persze normál méretben ott is lehet normálisakat látni, de azok nincsenek nagy méretben...
Előzmény: Latex Bond (296)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.28 0 0 299
Izgalmasan hangzik nagyon ez a Fétis Party!!! Nekem is lenne kedvem elmenni, biztos szuper hangulat lesz!!
Nincs vmi jó ötleted hol lehetne valami jó kis odavaló cuccot beszerezni?
Vagy hagy egyszerűen egy extra magas sarkú cipőben, combfixben, mini szoknyában, meg vmi szexi felsőben mennék az elég lenne??
Előzmény: Latex Bond (297)
t-ne Creative Commons License 2002.09.28 0 0 298
Latex,
Nem rád céloztam :)). Azon vigyorogtam ott zárójelben, hogy példaként a latexet hoztam fel. Ahogy írtam is, a párom beszélt erről, hogy kezdődött bugyival, aztán szép lassan egyre többel, és így eljutott a teljes átöltözésig, gyantázásig, szemöldökkiszedésig.
Mennem kell, utánam rínak a gyerekek, este jövök
t*-né
Előzmény: Latex Bond (296)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.28 0 0 297
Igen Kedves Mindenki, aki a Fétisimádatban Érintett !

Nagyon jó hírt szeretnék közölni Veletek : ismét beindulnak a Fétis-partik Budapesten, folytatásaként a Heaven-ben megrendezett sorozatnak ! Igaz most már új helyen (én is most láttam a plakátokat) : a VII. ker Nyár u. 6. alatt, és a hely neve úgy emlékszem Marco Polo Bár. Bár lehet, hogy nem ez... :o)) De a címben biztos vagyok és a sorban következő 10. Fétis Partit rendezik meg október 4-én, pénteken 21:00-tól. Dress code : bőr, lakk, latex, gumi, fém, uniform, gothic, stb. Szóval, mint a nagyoknál, de SEMMIKÉPPEN SEM UTCAI RUHÁBAN !!!! Kéretik, minél extravagánsabbnak, szexisebbnek, megbotránkoztatóbbnak és kihívóbbnak lenni !!! A belépőjegy kb. egy ezres (969 Ft, ha jól emlékszem).
Személy szerint nagyon szeretnék ott lenni, és ha csak rajtam múlik, ott is leszek ! Ennek egyetlen gátja a barátnőm lehet, úgyhogy erre még senki ne vegyen mérget ! :o)))
Aki eljut, annak nagyon kellemes szórakozást kívánok és mutassuk meg, hogy kell öltözni !!!!

Latex Bond Creative Commons License 2002.09.28 0 0 296
Sexyshoes :
Megnéztem az Electrique Boutique kínálatát, amit ajánlottál és tényleg van közte olyan, ami elnyerte a tetszésem. De ami a legfontosabb, némelyik modell valóban 20-40$-os áron mozog ! Lehet, hogy majd megpróbálkozom egy rendeléssel, ha úgy állok anyagilag. (Azért a VÁM és a szállítás miatt így is a másfélszeresére fog növekedni az ára, de még talán az sem olyan vészes...) Különösen a platform combcsizmák érik meg vadállat méretű sarkokkal ! :o) Szóval, köszi a tippet ! Nekem is van néhány ilyen olcsó helyem, majd be is írok ide néhányat, de úgy gondolom, hogy inkább az európaiakat kellene belinkelni, mert az USÁ-ból egy élmény rendelni...

Neechan :
Azért néha írogass ide is, mert amint látod, mi mindannyian "egy cipőben" járunk ! :o)) A Cityline-ban nyugodtan körülnézhetsz, kedvesek az eladók, már többen is írták itt közülünk. Azonban sajnos 45-ös méretet Ők sem tartanak raktáron, viszont tudnak Neked rendelni, ami vagy megjön vagy nem. Külön kérésre tehát esetleg tudnak hozni 45-öst is, de azt tőlük kell megkérdezni, hogy melyik modellből. Úgyhogy mégis inkább azt javasolnám, hogy szedd össze a bátorságod és szegezd nekik a kérdést ! :o) Hidd el, nem fognak meglepődni rajta !!!!! Egyébként meg Bécsben a Burggasse 130 alatti boltban - amit Sexyshoes is említett Neked - egyáltalán nem ritka a 45-ös tűsarkú !

T-né :
Értem én a célzást ! :o))))) Már benne vagyok az ördögi körben, de nyakig... :o)) Azért ehhez még hozzáfűznék annyit, hogy szerencsére nem csak ettől elégülök ki, hanem a teljesen "hagyományostól" is, bár az igazat megvallva akkor is latba vetem a fantáziámat. De legalább ezzel végképp nem zavarom a partnerem... A talpig latex-szel valószínűleg zavarnám, de mint írtam, nálam ez most különvált.
Hogy "mindig erősebbre vágynék" azt őszintén szólva nem érzem. Inkább azt lehetne mondani, hogy újabb és újabb fétis-ágakat próbálok ki, de ezt nem lehetne egyértelműen erősödő tendenciájúnak titulálni. Szerintem átváltok valami másra, ami még jobb volt, mint az előző és ha kombinálni lehet, akkor persze megpróbálom, ha meg kizárják egymást, akkor felhagyok ideiglenesen a régebbivel. De mivel a hagyományos szexet semmi sem tudja teljesen kiváltani és megvan az a jó tulajdonsága, hogy BÁRMIVEL lehet kombinálni, így azzal természetesen sohasem fogok felhagyni. Ilyen értelemben persze mégis rá lehetne mondani, hogy a fétis iránti vágy erősödik, mert egyre több komponensből áll össze a szexuális életed. Azonban a fantáziádat - és a hajlamot kiváltó segédeszközök megálmodóinak fantáziáját - úgysem lehet leállítani, tehát mindig lesznek újabb és újabb dolgok, amelyek felkeltik az érdeklődésed. Nade nem ezt nevezik a szexuális kultúra sokrétűségének ? Személy szerint ezt én nem bánom és mint azt már többször írtam, nem is nagyon akarok gátat szabni neki.
A másik dolog pedig az, hogy valójában mit nevezünk erősödésnek a fétisizmusban ? Az egyre vadabb dolgok kipróbálását ? Ez szvsz. teljesen szubjektív, hiszen ezt nem lehetne pontosan definiálni, hogy mi "erősebb" a másiknál. Vagy pedig konkrétan azt, hogy egyre több fétis-cuccot "aggatunk" magunkra ? Ezt sem lehet a végtelenségig csinálni, hiszen ennek is van határa.
A lakkozott köröm már régebben is jelen volt a divatban nemtől teljesen függetlenül és tulajdonképpen még egészséges is. Ha a tűsarkú nem is lesz soha elfogadott a fiúk körében, azért a lakkozott köröm már sokkal kevésbé minősül extrémnek.

TsOnline :
Megpróbálok én is a segítségedre lenni a nagy méretű női cipőket árusító szaküzletek feltérképezésében, de Budapesten annyira szegényes a kínálat, hogy nagyon gyorsan a végére fogunk érni a felsorolásnak. Ráadásul van olyan ember köztünk (például én is), aki például egy "Kényelem" minőséggel nem túlzottan van megelégedve. Már elnézést mindazoktól, akiknek az ott található lábbelik bejönnek, de a Nagymamám divatosabb cipőket hordott, mint amiket ott gyártanak. Talán érdemes lenne eléjük tolni egy külföldi katalógust, hogy némi fogalmat alkothassanak arról, hogy mi a divat, hátha a cipészeik megtáltosodnának és esetleg VALÓBAN MAGAS SARKÚ CIPŐKET IS készítenének. Ugyanis nagyon sok TS, CD, TV, fétisimádó és persze egy kicsit nagyobb lábmérettel megáldott hölgy hordana SZEXIS és DIVATOS cipőt. Ezekről pedig mindent el lehet mondani, csak ezeket a jelzőket nem. Igaz, nem is az a cégük neve, hogy "Szexisség és divatosság", hanem az, hogy "Kényelem"... Nem tagadom, azt lehet, hogy maradéktalanul teljesítik is....
Szóval mielőtt mindenki nekem esne : nem leszóltam az üzletet, csak tényként közöltem, hogy ódivatú cipőket készítenek. Sokan pedig nem ilyenekre vágynának.

wamshoes Creative Commons License 2002.09.28 0 0 295
Megpróbáltam megnézni az oldaladat, de olyan lassúúúúú az extra, hogy az valami borzalmas :-(
És a Kényelembe mint fiú vagy mint lány mentél be?

Ami bolt eszembe jut így hirtelen: van egy a Liget téren, meg egy a Rákóczi úton a Blaha és a Keleti között, Keleti felé menet a jobb oldalon nagyjából félúton.
Be még egyikbe se mertem bemenni, csak a kirakatot nézegettem...

Előzmény: Törölt nick (293)
ariva Creative Commons License 2002.09.27 0 0 294
Szerintem nekem nem mostanában lesz női cipőm...
Pillanatnyilag se a péztárcám, se a lakás körülményeim nem engedik meg.
Bár most elég nagy leárazások vannak...

Viszont a lában 40-41 között van, tehát még talán nagyobb is az esélyem, mint némelikőtöknek.
Legalább is ilyen szempontból.

Bár az igazat megvallva, férfi cipőt is keveset kapok magamnak ilyen méretben, mert mindig elfogy talán mert a legáltalánosabb méret.

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.27 0 0 293
"De egyre több olyan kis boltot látni, hogy "nagyméretű női cipők 44-45-ös méretig". Na szóval az lenne a kérdésem, hogy tényleg van a nők részéről ilyen méretekre kereslet, vagy esetleg pont a hozzánk hasonló férfiakra számítanak az ilyen boltokban?"

Én nő vagyok, és 45-46-os lábam van :-)
Igaz, én nem vagyok épp a legjobb példa, hiszen eredetileg testileg/hivatalosan fiúnak születtem :-) Az enyém a www.extra.hu/tsonline, amit valaki már egyszer belinkelt ide, ez a legnépszerűbb magyar transzszexuális site.

A Kényelem szerintem is nagyon jó, azt mondták ott a csajok, hogy én még legyek boldog a lábméretemmel, mert jönnek oda olyan nők is, akiknek már ők se tudnak méretete adni!

Én cipőből legeslegjobban az edzőcipőket szeretem (igaz, nem fétis-szinten :-)), ha csak tehetem, abban járok; nemrég vettem egy dögös példányt a Giacomelli-ben. De nem ezért írtam ebbe a topicba :-) , hanem mert a segítségeteket szeretném kérni: össze kéne gyűjteni a boltcímeket, ahol lehet nagyméretű nő cipőket kapni. Egyrészt szeretném feltenni a lapomra (sokakat érdekel), másrészt még az is lehet, hogy én is veszek valami szexis magassarkút, bár már előre félek tőle... :-)

Sandra

Előzmény: wamshoes (274)
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.27 0 0 292
Szia

Bécsben a burggassén mintha láttam volna ilyesmit, de inkább a platform+magas sarokra emlékszem 44-esben.

Előzmény: Neechan (288)
t-ne Creative Commons License 2002.09.26 0 0 291
Szia,
Sajnálom, hogy nem jó :(. De biztos ajánlanak neked a fiúk még cipőboltokat.
Igen, a Transzvesztita a páromat én indítottam, és annak ellenére, hogy van más Transzvesztita topik a pride-on, oda jönnek beszélgetni a srácok. Ami nem baj persze :). A topik elején a webster nevű sráccal leveleztünk egy ideig magánban, nagyon sokat segített.
Remélem, hogy akár az a topik, akár ez segít egy pár lánynak (vagy ha csak egynek, már az is nagyon jó), hogy el tudja fogdani "így is" a párját. "Ennek" ellenére. Vagy épp ezért. Nagyon izgalmasan alakul Dana sztorija, nem? Kár, hogy ide a T topikba nem írta be.
t*-né
Előzmény: Neechan (290)
Neechan Creative Commons License 2002.09.26 0 0 290
Szia!

Épp most találtam meg a Pride.hu-s forumot, azt te inditottad? Vagy tévedek?

A Kényelem cip?boltot ismerem, de sajnos csak olyan cip?ik vannak, amiket nem szeretk. Lapos sarok, kerek orr.
:(

t-ne Creative Commons License 2002.09.26 0 0 289
Szia Neechan,
Írták már itt a Múzeum krt-on levő asszem Kényelem (?) cipőboltot. Jössz az Astoria felé a bal oldalon. Ott láttam kiírva, hogy 45-ös méretig van cipőjük. És akartam már írni, rátok gondolva, :), a Széna térnél levő Retek utcában (a mammut mellett, a régi, vagyis bal oldali Mammut mellett) is van cipőbolt, ahol ugyanezt láttam kiírva. Nem tudom, hány szám, sde ahogy jössz a Mammut mellett, talán a negyedik-ötödik üzlet az, nem messze a M-tól.
És ajánlom neked is a lejjebb írt cipészt.

Fiúk, tudjátok, mit akartam már rég megkérdezni? Nem tapasztaljátok azt, (párom mesélte) hogy belép az életetekbe egy "light" fétis. egy ideig szuper jól elvagytok vele, de egy idő után már megszokjátok, már nem elég-. Más kell, "erősebb". Aztán így tovább, kialakul egy ördögi kör, és így lesz pl. a selyemkombinéból talpig latex (Latex :)) platformciőpővel. Ami nem baj végül is, csak úgy ne járjon az ember, hogy már csak így elégül ki.

Ma láttam egy lakkozott körmű srácot a villamoson (színtelen lakk), eszembe jutottatok :)).
t*-né

ui: Wam, kérdésedre válaszolva: Nem tudom, elég rövideket írtáél eddig, abból számomra nem derült ki sok minden. Bocsi, de ez van. Írj ezentúl hosszabban :)).

Előzmény: Neechan (288)
Neechan Creative Commons License 2002.09.26 0 0 288
Sziasztok!

Eddig másik fórumba irogattam, de ott nem nagyon van élet, és bár engem minden n?i ruha vonzz, mégis a cip? a f? fétisem. Azt mindennap tudnám hordani, míg szoknyát csak ritkán kívánok.

Megnéztem a boltokat amiket irtatok, a F?nicia el?tt sorba kellett állni hogy be lehessen jutni, a City Lineba meg még igen sok bátorságot kell összegy?jtenem, hogy be merjek menni.
Egy kérdés a tapasztaltakhoz: mekkora méretben vannak ott cip?k? A platform es hasonló dolgok nem vonzzanak, csak a hagyományos, szolíd fazon, de legalább 10 centis sarokkal :). Sajnos az én 45ös lábamra gyakorlatilag lehetetlen ilyet kapni, 41ig még el?fordul. Jelenleg egy szandálom van 11 centis sarokkal (most is az van rajtam) ami nem felt?n?en kissebb, hála annak is, hogy manapság a lányok szeretnek egy számmal kisebb szandálokat hordani :)

sexyshoes Creative Commons License 2002.09.26 0 0 287
wamshoes Creative Commons License 2002.09.26 0 0 286
na ahhoz még jó nagy adag bátorságot kell gyűjtenem, hogy be merjek menni egy cipészhez...
Előzmény: Latex Bond (285)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.26 0 0 285
Wamshoes :
A Te teljesen szolíd ízlésednek megfelelő cipő szvsz. lényegesen olcsóbb lenne, mert ezekben a cipőkben a sarkuk és a talpuk a legdrágább ! De komolyan ! Egy platform cipő a külföldi listákon is kb. 30%-kal drágább, mint az ugyanolyan felsőrésszel ellátott "hagyományos" lapos talpú kivitel. Végtére is a platformot vagy plexiből, vagy pedig parafából készítik el és esetleg ezt vonják be a cipővel/csizmával harmonizáló anyaggal. (Fából nem szokták, mert az elég nehéz lenne.) Márpedig mindkét említett anyagnak húzós ára van, hiszen tömöret kell legyártani belőlük és ráadásul szép formájút. Ergó ehhez külön gépgyártósor létezik, kézzel megmunkálni egy ilyen talpat szinte lehetetlen.
Szóval nem tudom... Legegyszerűbb, ha rákérdezel egy cipészetnél és legalább mi is képbe kerülünk a mai árakkal kapcsolatban.

T-né :
Köszönöm !
Igen, a lány valóban jó fej volt, de még éretlen, nulla tapasztalattal. Nem is vártam, hogy lecövekel mellettem. Na meg ne felejtsük el, hogy én sem voltam valami érett még akkortájt... :o)))
És akkor el is érkeztünk a felvetett kérdésetekhez : személy szerint pontosan akkor vesztettem el én is a szüzességem, amikor a szóban forgó leányzó, tehát 19 évesen. Így tehát együtt bénáztunk, de nagyon emlékezetes és kellemes bénázás volt !!! ;o)

Csaba11:
Így van !!! Ha csináltatod a cipőt/csizmát az összehasonlíthatatlan egy mezei vásárlással. Mégpedig azért, mert jó dolog újra és újra visszamenni, próbálgatni, izgalmas dolog előadni idegen embereknek a kívánságod (különösen nőknek, mert nekem ilyenben volt részem !!!) és a legfontosabb : az így készült lábbeli valóban nagyon kényelmes lesz magas sarok ide vagy oda. Az enyém 25 cm-es, de óraszám el tudnék lenni és sétálgatni benne... Az első csizmámat én is kb. 15 évesen vettem, pontosabban csináltattam a rettenetesen nehezen összekuporgatott zsebpénzemből, Hozzád hasonlóan. Felejthetetlen élmény volt !!! Egy középidős hölgy előtt kellett felpróbálnom (a cipész felesége lehetett), akinek - így visszagondolva - szerintem nagyon tetszett a látvány... Pedig életemben akkor sétáltam először igazán magas sarkakon és szerénység nélkül állíthatom, szinte a véremben volt hogy kell benne menni ! :o))))) Azelőtt nekem is Anyám csizmái játszottak, ha jól emlékszem.
Internetről már többször is rendeltem, különböző országokból (USÁ-ból is, ami a legnehezebb), de szerintem ezt már leírtam egyszer itt a topic-ban. Kivétel nélkül minden esetben az általam favorizált és biztonságos FAX-os módszert alkalmaztam. Ha konkrét kérdésed van, írj, majd megpróbálok rá válaszolni !

Csaba11 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 284
A kártya nekem megvan. Ez a része nem okozna gondot. Szállitás, vám, ága, stb. hogy nézhet ki??
Előzmény: wamshoes (282)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.25 0 0 283
Hát cipőről én is tudok beszámolni: elöször olyan 8 évesen. Az első sajátot 22 évesen vettem.
De szerintem itt t-nével a szűzeség elvesztéséről beszélgetünk :-) és azt nekem még nem sikerül elveszteni :-(((
Előzmény: Csaba11 (281)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.25 0 0 282
Internetes rendelésnél ott akadok el, hogy bankkártya kéne...
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 281
Én először otthon anyukám cipőivel próbálkoztam 15-16 évesen.
Az első sajátot tavaly tavasszal vettem (21 voltam)
Előzmény: wamshoes (279)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 280
Ki tudnám fizetni az árát, de bevallom ennyi pénzt már kicsit sajnálok kiadni rá... Meg azért annak is megvan a maga varázsa ha csináltatod magadnak a cipőt, nem??
Egyébként komolyan elgondolkoztam már azon, hogy egyszer (egy bátrabb napomon) kimegyek magassarkú cipőben emberek közé... Már most beleborzongok az érzésbe, bár sajna kétlem, hogy tényleg összetudnék szedni ennyi kurázsit magamban...
Internetről rendelt már valamelyikötők?? HA igen milyenek a tapasztalatok??
Előzmény: Latex Bond (273)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.25 0 0 279
majd bevallom amikor végre megtörténik :-)
Előzmény: t-ne (278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!